Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Presilovky doviedli Kosatky k mečbalu

Hokejisti Vancouveru sú vzdialení už len jedno víťazstvo od postupu do finále Stanley Cupu, keď v nedeľnom stretnutí zdolali San Jose pomerom 4:2. O dôležitom víťazstve rozhodli presilovky v druhej tretine.

San Jose Sharks – Vancouver Canucks 2:4 (stav série: 1-3)
Henrik Sedin zaznamenal štyri asistencie, trojbodový Sami Salo strelil dva góly a Vancouver zdolal v štvrtom zápase finále Západnej konferencie San Jose pomerom 4:2. O víťazstve Canucks sa rozhodlo v priebehu druhej tretiny. A hoci hosťujúci hráči ohrozili Anttiho Niemiho len štyrikrát, dokázali streliť mu tri góly. San Jose sa predtým nepodarilo využiť ani jednu z piatich presiloviek, a tak Kalifornčanom udelili lekciu efektivity využívania presilových hier hráči kanadského mužstva. Canucks zúžitkovali tri ponúknuté početné prevahy o dvoch hráčov. Najskôr sa presadil Ryan Kesler, potom dvakrát Sami Salo. Medzi prvým a tretím gólom neubehli ani dve minúty. V tretej tretine zvýšil vedenie hostí Alexandre Burrows, no Sharks sa ešte podarilo zápas mierne zdramatizovať, keď na rozdiel dvoch gólov upravili Andrew Desjardins a Ryane Clowe. Ani následná hra bez brankára však už k vyrovnaniu neviedla. Roberto Luongo opustil duel s 33 zákrokmi, kým jeho spoluhráči poslali na Niemiho bránu len 13 striel. Tri body si zo stretnutia odniesol aj Daniel Sedin. Piaty zápas série sa odohrá v utorok vo Vancouveri. „Kosatky“ v ňom budú môcť potvrdiť postup do finále Stanley Cupu.

„Henrikovou najsilnejšou stránkou je asi fakt, že dokáže vidieť a urobiť hry, aj keď je tam veľký tlak. Opäť to pre nás zariadila tá formácia. Sú to naši ofenzívni hráči, od ktorých potrebujeme, aby boli produktívni, a oni to splnili.“
-- Alain Vigneault

„Prihrávanie bolo mimo. Prijímanie pukov bolo mimo. Načasovanie bolo mimo. Veľa rytmu tam nebolo.“
-- Todd McLellan




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies