Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Juniori

Saint John vyhral Memorial Cup, teší sa aj Jurčo

V noci z nedele na pondelok sa v meste Mississauga konal finálový zápas tohtoročného Memorial Cupu. Víťazom sa stal tím Saint John Sea Dogs. V jeho zostave nechýbal talentovaný útočník Tomáš Jurčo, ktorý sa tešil ako desiaty Slovák v poradí zo zisku „malého Stanley Cupu“.

Saint John – Mississauga 3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
Góly: 3. Després, 14. Phillips (Huberdeau, Kirkpatrick), 57. Huberdeau (Phillips, MacAulay) – 35. Brace (Shugg, Cizikas)

Úvod zápasu začali lepšie hráči Saint John, ktorí sa už v tretej minúte dostali do vedenia. Vo vlastnom oslabení sa do streleckej listiny zapísal Simon Després, pre ktorého to bol premiérový gól na turnaji. Sea Dogs následne nevyužili dve presilové hry, čo ich však mrzieť nemuselo. V štrnástej minúte totiž Zack Phillips zvýšil vedenie víťaza QMJHL už na 2:0. Mississauga, ktorá hrala v domácom prostredí, čoraz-viac zamestnávala brankára Jacoba DeSerresa, ktorý bol však pozorný. V zápase inkasoval len jeden gól. Stalo sa tak v 35. minúte, kedy skóroval Riley Brace. Ďalšie strely talentovaný gólman zlikvidoval. Na konečných 3:1 pre Sea Dogs upravil necelé tri minúty pred koncom zápasu Jonathan Huberdeau, najužitočnejší hráč turnaja. Z Memorial Cupu sa Saint John tešil prvýkrát v histórii.

Slovenský útočník Tomáš Jurčo sa tiež predstavil vo finálovom zápase, z ktorého si odniesol jeden mínusový bod a dve trestné minúty. Celkovo zaznamenal päť bodov v štyroch stretnutiach. Spolu s útočníkom Kootenay Mattom Fraserom sa delia o prvé miesto v poradí strelcov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies