SlovakNHL.sk

Pánik sa rozbieha pomaly. Tretí útok rozhýbal až Kuznecov

Slovenský útočník Richard Pánik v lete podpísal štvorročnú zmluvu s Washingtonom s nádejou, že si v ofenzívne ladenom tíme pripomenie svoje úspechy zo Chicaga. Zatiaľ sa mu to však nedarí.

V sezóne 2015/16 v prvých štyroch zápasoch v drese Blackhawks zaznamenal martinský rodák gól a asistenciu, o rok neskôr štyri góly a asistenciu a v sezóne 2017/18 dokonca tri góly a tri asistencie.

Po prvých štyroch zápasoch dvadsaťosemročného krídelníka v drese Capitals možno skonštatovať to, že rozbeh má prinajlepšom pomalý. Doteraz nestrelil gól a nepripísal si ani asistenciu. V priemere odohral 13 minút a 44 sekúnd na zápas, pričom dokopy vyslal na bránu len tri strely.

Pánik sa pomaly rozbiehal aj v minulej sezóne, kde v ofenzívne sa trápiacej Arizone zaznamenal v prvých štyroch dueloch len jednu asistenciu. Tá bola jeho jediným bodom až do ôsmeho zápasu. Nakoniec ročník ukončil s 33 bodmi (14+19) v 75 dueloch.

Pomalý rozbeh do sezóny však má celý tretí útok Washingtonu. Ten ako jediný v prvých troch zápasoch nestrelil gól. Okrem Pánika v nich pritom nebodovali ani Carl Hagelin a Chandler Stephenson.

Stephensona v utorok nahradil v pozícii centra Jevgenij Kuznecov a hneď v piatej minúte skóroval. Prihrával mu však obranca Jonas Siegenthaler a aj po skončení duelu platí, že Pánik, Hagelin a Stephenson stále nebodovali.

// Publikované: 09. 10. 2019
 

Posledný zápas

15. 04. 2024
WSH 
-
 BOS

2:0

(1:0, 0:0, 1:0)

Nasledujúci zápas

PHI 
-
 WSH
16. 04. 2024 -

Novinky z tímu

15. 04. 2024 - Tím Washington Capitals odohrá posledné dva zápasy bez obrancu Nicka Jensena, ktorý opustil sobotný zápas proti Tampe Bay na nosidlách. Podľa trénera Spencera Carberyho sa vyhol najhoršiemu scenáru a v nedeľu bol prítomný v tréningovom zariadení tímu.
09. 04. 2024 - Útočník T.J. Oshie bude s Capitals v Detroite, kde ich v utorok čaká veľmi dôležitý zápas v boji o play-off. Je pritom možné, že sa veterán vráti do akcie po tom, čo vynechal štyri zápasy pre zranenie hornej časti tela. V pondelok trénoval a cítil sa dobre, no o o jeho štarte sa rozhodne až v deň zápasu.
08. 04. 2024 - Obranca Ramus Sandin nedohral nedeľný zápas Washingtonu proti Ottawe pre zranenie hornej časti tela a hlavný tréner Spencer Carbery po zápase povedal, že jeho zverenec „nejaký čas“ vynechá. Sandin hráva v priemere cez 21 minút na zápas, a tak bude jeho absenciu cítiť. Capitals sú stále v boji o play-off a čaká ich ešte päť zápasov do konca základnej časti.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

Reklama

O tíme v kocke

Vznik:
Aréna: (kapacita: )
Adresa:
Oficiálny web:
Farma(AHL):
Najväčšie úspechy:
Vyradené čísla:
Slováci v tíme: