SlovakNHL.sk

Výmena Pánika? Zámorský odborník vidí dve prekážky

Fanúšikovia Washington sa opýtali odborníka J.J. Regana z NBC Sports na slovenského útočníka Richarda Pánika a jeho vyhliadky v tíme. Padla aj otázka, či by ho Capitals nemali vymeniť.

Zámorský odborník si myslí, že je príliš skoro o tom uvažovať, ale chcel fanúšikom vyhovieť, a tak sa alternatívou výmeny martinského rodáka zamyslel. Hneď na začiatok vidí dve prekážky, ktoré by jej mohli brániť.

„Tou prvou je jeho kontakt. Je v prvom roku štvorročnej zmluvy, v ktorom už bol zranený a strelil len jeden gól v prvých 14 zápasoch. Tímy nebudú chodiť do radu, aby zobrali takú zmluvu z rúk Capitals,“ poznamenal Regan.

„Pochybujem, že by MacLellan bol schopný vymeniť Pánika a zbaviť sa jeho zmluvy za iného útočníka do tretieho útoku, ktorý by bol produktívny. Nezískate za neho takú hodnotu. Ak je jediným plusom pre Capitals to, že jeho výmenou získajú viac miesta pod stropom, stojí to za to?“

A čo je druhou prekážkou?

„Stále potrebujete niekoho, kto bude produktívnym krídelníkom tretej formácie. Ak tam nie je nikto, kto by tú pozíciu zaplnil, potom obetujete šírku zostavy, aby ste sa zbavili hráča za malú protihodnotu. Možno by bol tím otvorenejší k výmene Pánika so spôsobom, akým hrá Boyd, no ak zvážime, ako sa trápi s udržaním si miesta v NHL, pochybujem, že by ho Todd Reirden bral ako možnú náhradu za Pánika,“ povedal odborník.

Podľa Regana niet pochýb o tom, že Pánik musí byť produktívnejší. Jeden bod v 15 zápasoch je málo. Upozorňuje však, že sa dvadsaťosemročný Slovák zlepšil od svojho návratu zo zranenia. A vzhľadom na postavenie tímu v tabuľke, si Capitals môžu dovoliť venovať mu viac trpezlivosti.

// Publikované: 27. 11. 2019
 

Posledný zápas

28. 03. 2024
TOR 
-
 WSH

5:1

(1:0, 2:1, 2:0)

Nasledujúci zápas

WSH 
-
 BOS
30. 03. 2024 -

Novinky z tímu

23. 03. 2024 - Slovenský obranca Washingtonu Martin Fehérváry doplatil na svoju menšiu laxnosť pri dokorčuľovaní puku, ktorý mu uchmatol Jake Guentzel a následne prihral Sebastianovi Ahovi na gól. Nakoniec sa však bratislavský rodák mohol tešiť - Capitals zdolali Carolinu 7:6 po nájazdoch.

15. 03. 2024 - Slovenský obranca Martin Fehérváry odohral vo štvrtok po zranení svoj druhý zápas za dva dni a na konci druhej tretiny vynikol skvelým obranným zákrokom, keď pri prečíslení Seattlu dvoch na jedného vypichol v páde puk Eelimu Tolvanenovi a zabránil ohrozeniu brány Washingtonu.

09. 03. 2024 - Slovenský obranca Martin Fehérváry momentálne nemôže byť prínosom pre svoj tím Washington Capitals, pretože pre zranenie nehráva. Bol však prínosom mimo ľadu, keď spolu s Nicklasom Bäckströmom, Tomom Wilsonom a EITMonline prekvapili deti z nadácie Volo a počas športovej kliniky im venovali vybavenie v hodnote 10 000 amerických dolárov. Nezabudli ich ani potešiť aktivitami:

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

Reklama

O tíme v kocke

Vznik:
Aréna: (kapacita: )
Adresa:
Oficiálny web:
Farma(AHL):
Najväčšie úspechy:
Vyradené čísla:
Slováci v tíme: