SlovakNHL.sk

Fehérváry sa dočkal ďalšej šance: Bol povolaný do prvého tímu

Talentovaný slovenský obranca Martin Fehérváry bol v utorok povolaný do prvého tímu Washington Capitals, ktorého dres by si mal obliecť v utorkovom zápase proti Los Angeles Kings.

Pre bratislavského rodáka pôjde o druhú šancu v NHL v tejto sezóne i vo svojej kariére. V úvode ročníka odohral za Capitals tri stretnutia bez bodového zisku.

Ďalší priebeh ročníka strávil v záložnom tíme Hershey Bears v nižšej AHL, v ktorej zaznamenal 14 bodov za štyri góly a 10 asistencií v 45 dueloch. Nazbieral aj 12 plusových bodov a 24 trestných minút.

„Stále som dúfal, že dostanem ďalšiu šancu. Naposledy som tu bol v októbri, čo je už je dlhý čas. Som nadšený. Neviem, čo sa stane potom, ale teraz som tu a pokúsim sa predviesť môj najlepší výkon. V ostatných dvoch týždňoch som hral v Hershey na ľavej strane, mesiac predtým napravo. Tréner to môže zmeniť, no som schopný hrať na oboch stranách," povedal Fehérváry pre klubový web.

// Publikované: 04. 02. 2020
 

Posledný zápas

26. 03. 2024
WSH 
-
 DET

4:3 PP

(0:0, 1:2, 2:1, 1:0 )

Nasledujúci zápas

TOR 
-
 WSH
28. 03. 2024 -

Novinky z tímu

23. 03. 2024 - Slovenský obranca Washingtonu Martin Fehérváry doplatil na svoju menšiu laxnosť pri dokorčuľovaní puku, ktorý mu uchmatol Jake Guentzel a následne prihral Sebastianovi Ahovi na gól. Nakoniec sa však bratislavský rodák mohol tešiť - Capitals zdolali Carolinu 7:6 po nájazdoch.

15. 03. 2024 - Slovenský obranca Martin Fehérváry odohral vo štvrtok po zranení svoj druhý zápas za dva dni a na konci druhej tretiny vynikol skvelým obranným zákrokom, keď pri prečíslení Seattlu dvoch na jedného vypichol v páde puk Eelimu Tolvanenovi a zabránil ohrozeniu brány Washingtonu.

09. 03. 2024 - Slovenský obranca Martin Fehérváry momentálne nemôže byť prínosom pre svoj tím Washington Capitals, pretože pre zranenie nehráva. Bol však prínosom mimo ľadu, keď spolu s Nicklasom Bäckströmom, Tomom Wilsonom a EITMonline prekvapili deti z nadácie Volo a počas športovej kliniky im venovali vybavenie v hodnote 10 000 amerických dolárov. Nezabudli ich ani potešiť aktivitami:

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

Reklama

O tíme v kocke

Vznik:
Aréna: (kapacita: )
Adresa:
Oficiálny web:
Farma(AHL):
Najväčšie úspechy:
Vyradené čísla:
Slováci v tíme: