SlovakNHL.sk

Odohrá dnes Fehérváry ďalší zápas v NHL? Áno, odohrá

Tím Washington Capitals ešte nepovolal slovenského obrancu Martina Fehérváryho zo záložného tímu, ale je vcelku možné, že sa tak stane v sobotu, pred večerným zápasom proti Philadelphii.

Fehérváry bol povolaný pred utorkovým zápasom proti Los Angeles, ktorý bol jeho štvrtým v NHL. Na druhý deň však putoval naspäť do Hershey, kde sa pripojil k tréningovému procesu. V piatkovom zápase Bears však nenastúpil.

„Interpretujte si to, ako chcete. Dnes večer nie je v zostave žiaden Fehérváry,“ poznamenala hokejová novinárka Samantha Pellová.

„Fehérváry nie je v zostave Bears. Mohol by to byť znak toho, že zajtra večer nastúpi za Washington proti Philadelphii,“ dodal Tarik El-Bashir z The Athletic.

Aj JJ Regan z NBC Sports sa pýta, či by Capitals mohli v sobotu povolať bratislavského rodáka. O deň skôr informoval, že Fehérváry trénoval s Hershey, ale že jeho poslanie naspäť na „farmu“ mohlo súvisieť len s manažovaním platového stropu.

Dvadsaťročný mladík odohral v utorok proti Kings až 20 minút, s čím si vytvoril nové osobné maximum. Pripísal si dva plusové body a dve trestné minúty. Tréner Todd Reirden bol s jeho výkonom spokojný a podľa Regana povedal, že jeho hra mu zaručuje ďalší zápas.

DOPLNENÉ: Tím Washington Capitals po druhýkrát tento týždeň povolal do prvého tímu Martina Fehérváryho. Tréner Todd Reirden ho vo večernom zápase zaradí do druhého páru k Dmitrimu Orlovovi, v ktorom bude hrať na pravej strane.

// Publikované: 08. 02. 2020
 

Posledný zápas

26. 03. 2024
WSH 
-
 DET

4:3 PP

(0:0, 1:2, 2:1, 1:0 )

Nasledujúci zápas

TOR 
-
 WSH
28. 03. 2024 -

Novinky z tímu

23. 03. 2024 - Slovenský obranca Washingtonu Martin Fehérváry doplatil na svoju menšiu laxnosť pri dokorčuľovaní puku, ktorý mu uchmatol Jake Guentzel a následne prihral Sebastianovi Ahovi na gól. Nakoniec sa však bratislavský rodák mohol tešiť - Capitals zdolali Carolinu 7:6 po nájazdoch.

15. 03. 2024 - Slovenský obranca Martin Fehérváry odohral vo štvrtok po zranení svoj druhý zápas za dva dni a na konci druhej tretiny vynikol skvelým obranným zákrokom, keď pri prečíslení Seattlu dvoch na jedného vypichol v páde puk Eelimu Tolvanenovi a zabránil ohrozeniu brány Washingtonu.

09. 03. 2024 - Slovenský obranca Martin Fehérváry momentálne nemôže byť prínosom pre svoj tím Washington Capitals, pretože pre zranenie nehráva. Bol však prínosom mimo ľadu, keď spolu s Nicklasom Bäckströmom, Tomom Wilsonom a EITMonline prekvapili deti z nadácie Volo a počas športovej kliniky im venovali vybavenie v hodnote 10 000 amerických dolárov. Nezabudli ich ani potešiť aktivitami:

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

Reklama

O tíme v kocke

Vznik:
Aréna: (kapacita: )
Adresa:
Oficiálny web:
Farma(AHL):
Najväčšie úspechy:
Vyradené čísla:
Slováci v tíme: