SlovakNHL.sk

Fehérváry v rozpakoch. Ružička sa nákazy nebojí

Situácia ohľadom koronavírusu by mohla pomôcť mladým slovenským hráčom, ktorí by mohli byť pri obnovení ročníka súčasťou prvých tímov. Týka sa to obrancu Martina Fehérváryho či útočníka Adama Ružičku, ktorý v NHL ešte nikdy nehral.

Minulý týždeň sa opäť ukázalo, že ani hráči kanadsko-americkej ligy nie sú imúnni voči koronavírusu, keď sa ich nakazilo ďalších 11. Aj napriek tomu Ružička, ktorí patrí medzi nádeje Calgary Flames, obavy nemá.

„Viem o tom, že sa v Tampe nakazilo pár chalanov a k tomu aj Auston Matthews. Uvidíme, ako sa to vyvinie. Situácia je zlá, ale čakáme telefonáty a uvidíme, čo sa stane. Ja osobne sa nebojím. Proti korone som odolný,“ povedal so smiechom Ružička pre sport.sk.

Fehérváry už plánoval odletieť do Washingtonu a hoci ani on nemá z nákazy strach, celková situácia u neho vzbudzuje rozpaky.

„V pondelok mám už rezervované letenky z Prahy, ale keď som videl nové prípady, tak trochu som zneistel. Vyzerá to tak, že sa to znova posunie. Teraz naozaj neviem, či budem schopný odletieť a či sa mi to vôbec oplatí,“ povedal Martin Fehérváry.

„Washington mi dal mailom vedieť, aby som bol 23. júna tam, ale vyskytli sa spomínané nové prípady. Teraz budem musieť riešiť, či naozaj odletím. Osobne však nemám strach z nákazy, no netreba to brať na ľahkú váhu.“

// Publikované: 22. 06. 2020
 

Posledný zápas

16. 04. 2024
PHI 
-
 WSH

1:2

(0:1, 1:0, 0:1)

Nasledujúci zápas

Žiadne zápasy nie sú naplánované.

Novinky z tímu

18. 04. 2024 - Generálny manažér Washingtonu Brian MacLellan v stredu potvrdil, že sa Ryan Leonard v play-off ku Capitals nepripojí a strávi ešte jeden rok na Bostonskej vysokej škole. Vedenie tímu jeho rozhodnutie podporuje. Devätnásťročný americký útočník bol draftovaný vlani z 8. miesta.
15. 04. 2024 - Tím Washington Capitals odohrá posledné dva zápasy bez obrancu Nicka Jensena, ktorý opustil sobotný zápas proti Tampe Bay na nosidlách. Podľa trénera Spencera Carberyho sa vyhol najhoršiemu scenáru a v nedeľu bol prítomný v tréningovom zariadení tímu.
09. 04. 2024 - Útočník T.J. Oshie bude s Capitals v Detroite, kde ich v utorok čaká veľmi dôležitý zápas v boji o play-off. Je pritom možné, že sa veterán vráti do akcie po tom, čo vynechal štyri zápasy pre zranenie hornej časti tela. V pondelok trénoval a cítil sa dobre, no o o jeho štarte sa rozhodne až v deň zápasu.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

Reklama

O tíme v kocke

Vznik:
Aréna: (kapacita: )
Adresa:
Oficiálny web:
Farma(AHL):
Najväčšie úspechy:
Vyradené čísla:
Slováci v tíme: