SlovakNHL.sk

Taylor Hall a Coyotes začali diskutovať o novej zmluve

Hviezdny útočník Taylor Hall a tím Arizona Coyotes využili voľno počas prerušenia sezóny NHL na to, aby sa rozprávali o možnosti podpisu novej zmluvy. V sobotu to priznal samotný generálny manažér John Chayka, ktorý bol v kontakte s hráčovým agentom Darrenom Ferrisom.

„Samozrejme, našim zámerom vždy bolo prejsť si sezónou a nedôjsť ku konfliktu s Taylorovym hraním. Toto nás necháva trochu v nejasnej situácii, keď technicky nie je koniec sezóny, ale zároveň by rokovania neboli v konflikte s jeho hraním,“ povedal Chayka pre The Athletic.

„Všetko, čo teraz poviem, je, že obe strany si zhŕňajú informácie a máme nejaké diskusie. Kam to povedie, to si dnes nie som celkom istý. Ako budeme ďalej hovoriť, tým viac budeme vedieť, kam to bude smerovať.“

Chayka dodal, že si strany ešte konkrétne čísla nevymenili.

Dvadsaťosemročný rodák z Calgary, ktorý prišiel do Arizony v decembri cez výmenu z New Jersey, sa po tejto sezóne mohol stať neobmedzeným voľným hráčom. V 35 dueloch v drese Coyotes zaznamenal 27 bodov (10+17).

Arizona za neho obetovala aj dve podmienečné draftové voľby v prvom kole draftu 2020 a v treťom kole draftu 2021. Podmienkou prvej je, že ak Coyotes získajú na tohtoročnom drafte voľbu na prvých troch miestach, Devils by získali prvé kolo až v roku 2021. Podmienkou druhej je, že ak Arizona vyhrá sériu prvého kola play-off alebo Hall podpíše novú zmluvu, z tretieho kola sa stane druhé. Ak by Coyotes vyhrali prvé kolo play-off a aj by podpísali novú zmluvu s Hallom, bolo by z nej dokonca prvé kolo.

Momentálne je osud týchto volieb nejasný vzhľadom na aktuálnu situáciu v lige, v ktorej ešte nie je isté, či sa ročník 2019/20 vôbec dohrá. Chayka povedal, že zástupca komisára NHL Bill Daly a celé vedenie ligy má toho momentálne pred sebou veľa a takýmito detailmi sa ešte nezaoberali.

// Publikované: 29. 03. 2020
 

Posledný zápas

17. 04. 2024
PHX 
-
 EDM

5:2

(1:1, 1:0, 3:1)

Nasledujúci zápas

Žiadne zápasy nie sú naplánované.

Novinky z tímu

10. 04. 2024 - Hlavný tréner Arizony Andre Tourigny v utorok povedal, že obranca Travis Dermott pravdepodobne vynechá posledné zápasy sezóny po tom, čo utrpel zranenie pri bodyčeku Lukea Kunina v nedeľnom zápase proti San Jose. Útočník Nick Bjustad sa medzitým vrátil do Phoenixu s nešpecifikovaným zranením.
05. 04. 2024 - Tím Arizona Coyotes vo štvrtok zverejnil podobu novej arény, ktorú plánuje vybudovať v severnej časti Phoenixu. Či bude mať tú príležitosť, rozhodne dražba o kúpu vytipovaného pozemku. Coyotes však vo štvrtok vyjadrili záväzok urobiť všetko preto, aby dražbu vyhrali. K dražbe dôjde o 83 dní. Ak by uspeli, nová hala by mohla byť pripravený už pre sezónu 2027/28. Jej výstavba by mala presiahnuť tri miliardy amerických dolárov.

27. 03. 2024 - Legendárny Shane Doan zažil v utorok veľký večer vo svojom živote. Naplnený hrdosťou sa mohol tešiť z gólu svojho syna Josha, ktorý v zápase Arizony proti Columbusu debutoval v NHL. Nakoniec pomohol k výhre 6:2 dvoma gólmi, aby sa stal prvou hviezdou zápasu!

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

panikRichard
PÁNIK

krídelník
#14

Reklama

O tíme v kocke

Arizona Coyotes

Vznik: 1972/1996
Aréna: Jobing.com Arena (kapacita: 17 500)
Adresa: Arizona Coyotes, ALLTEL Ice Den, 9375 E. Bell Road, Scottsdale, AZ 85260
Oficiálny web: www.phoenixcoyotes.com
Farma(AHL): San Antonio Rampage
Najväčšie úspechy: 2x finále konferencie (1985, 1987)
Vyradené čísla: 9 (B.Hull), 10 (D.Howerchuck), 19 (S.Doan), 25 (T.Steen), 99 (W.Gretzky)
Slováci v tíme: Michal Handzuš, Ladislav Nagy, Branko Radivojevič, Radoslav Suchý, Tomáš Surový, Marcel Hossa, Richard Pánik, Miloš Kelemen, Adam Ružička