SlovakNHL.sk

Kesler: Nemyslím si, že sa niekedy ešte vrátim na úroveň NHL

Ryan Kesler verí, že jeho dni v NHL sa už naplnili. Momentálne sa stále zotavuje z februárovej operácie bedrového kĺbu a nie je blízko k návratu do akcie. Dokonca si v 37 rokoch nemyslí, že sa jeho telo vráti do stavu, ktorý by mu umožnil pokračovať v kariére.

„Snažil som sa vrátiť z mojej prvej operácie (2019), pracoval som tvrdo na rehabilitovaní a korčuľovaní, no potom sa druhé bedro ozvalo a zabrzdilo ma. Aby som bol úprimný, stále som ďaleko len od toho, aby som bol blízko k návratu. Nemyslím si, že sa niekedy dostanem znova na úroveň NHL. Dúfam len, že sa dostanem na úroveň, s ktorou budem spokojný,“ povedal americký útočník pre ligový web.

Rodák z Michiganu nehral od jari 2019 a kompletne vynechal posledné dve sezóny. V jeho šesťročnej zmluve v hodnote 41,25 milióna amerických dolárov zostáva stále platný jeden rok. Momentálne však už nemá ani chuť vrátiť sa k hokeju.

„Dostal som sa do bodu, keď som počas posledných pár rokov hrania nenávidel ten šport, nenávidel som hranie. Ísť na štadión, cítiť bolesť a potom nebyť schopný robiť to, čo normálne robíte. Vaša myseľ to robiť chce, no vy to robiť nedokážete. Vedel som, že treba niečo urobiť, reštartovať to, pokúsiť sa znovu nájsť lásku k hre. A začal som ju znova milovať. Snažil som sa vrátiť, korčuľoval som a potom sa ozvalo moje ľavé bedro a pomyslel som si: Vieš čo? Nebudem si tým znova prechádzať,“ skonštatoval Kesler.

Napriek tomu dvojnásobný účastník zápasu hviezd pokračuje v rehabilitáciách.

„Korčuľujem trikrát týždenne, aby som sa dostal na úroveň, s ktorou budem spokojný. Mám však už 37 rokov a hoci si myslím, že by som ešte mohol hrať, nebudem si naivne myslieť, že dokážem hrať znova v tejto lige,“ dodal Kesler, ktorý je zmluvne viazaný k Anaheimu. V 1001 zápasoch svojej kariéry vyprodukoval 258 gólov a 315 asistencií.rn

// Publikované: 14. 09. 2021
 

Posledný zápas

18. 04. 2024
VGK 
-
 ANA

1:4

(0:0, 1:1, 0:3)

Nasledujúci zápas

Žiadne zápasy nie sú naplánované.

Novinky z tímu

29. 03. 2024 - Slovenský útočník Pavol Regenda sa v stredajšom zápase nižšej AHL medzi San Diegom a Bakersfieldom (2:3) pobil s Gregom McKeggom. Išlo o dôsledok predošlého bodyčeku michalovského rodáka na spoluhráča McKegga. Obaja dostali päťminútový väčší trest a McKegg aj dve minúty a osobný trest za vyvolanie bitky.

24. 03. 2024 - Útočník Leo Carlsson sa v sobotu vrátil do tréningového procesu dva dni po tom, čo v zápase Anaheimu proti Chicagu utrpel zranenie dolnej časti tela pri kolízii „koleno na koleno“ s obrancom Alexom Vlasicom. „Je to len boľavé. Nie je to nič vážne, vyzeralo to horšie, ako to bolo, takže je to fajn. Našťastie,“ povedal švédsky mladík po tréningu.
18. 03. 2024 - Do zostavy Anaheimu sa v nedeľnom zápase proti St. Louis vrátili útočníci Leo Carlson, ktorý vynechal osem zápasov pre otras mozgu, a Max Jones, ktorý vynechal tri zápasy pre chorobu. Jones pri prehre 2:4 nebodoval, Carlson zaznamenal asistenciu.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

V súčasnosti v tíme nepôsobí slovenský hráč. V minulosti obliekal dres Ducks Ľubomír Višňovský.

Reklama

O tíme v kocke

Anaheim Ducks

Vznik: 1993
Aréna: Honda Center (kapacita: 17 174)
Adresa: Honda Center, 2695 Katella Ave., Anaheim, CA 92806
Oficiálny web: www.anaheimducks.com
Farma(AHL): San Diego Gulls
Najväčšie úspechy: Stanley Cup (2007)
Vyradené čísla: 8 (Teemu Selanne), 9 (Paul Kariya), 27 (Scott Niedermayer), 99 (W.Gretzky)
Slováci v tíme: Ľubomír Višňovský, Pavol Regenda