SlovakNHL.sk

Aj zamestnanci Jets a Flames sa nakoniec dočkajú kompenzácie

Rozhodnutie tímov Winnipeg Jets a Calgary Flames nevykompenzovať finančne hodinových zamestnancov a zamestnancov na čiastočný úväzok sa stretlo s kritikou. Nakoniec sa však ani títo pracovníci o stratu príjmov báť nemusia.

Spoločnosť vlastniaca Jets v nedeľu informovala, že došlo k zmene plánov a že takýchto pracovníkov bude platiť počas trvania prerušenia sezóny NHL. Týkať sa to bude zvyšných domácich zápasov Winnipegu v marca. Mzdu dostanú aj tí, čo pracujú počas zápasov záložného tímu Manitoba Moose z nižšej AHL.

Majiteľ Mark J. Chipman sa taktiež v mene spoločnosti ospravedlnil za obavy, ktoré spôsobil pôvodný postoj tímu k situácii.

Obavy spôsobilo aj rozhodnutie tímu Calgary Flames, ktorý však nakoniec tiež zabezpečí zamestnancom potrebných počas zápasov finančnú kompenzáciu. Urobí tak pomohol „premosťovacieho“ asistenčného programu. Pracovníkom by to malo zaistiť 95 % pôvodných príjmov.

Po tom, čo Flames najskôr informovali, že týchto pracovníkov nebudú platiť, sa niekdajší zamestnanec a dlhoročný fanúšik Raymond Lau rozhodol založiť zbierku, do ktorej sa zapojilo aj niekoľko hráčov Calgary. Teraz, keď už tím bude kompenzovať zamestnancov sám, poputujú peniaze zo zbierky na účet Nadácie Flames. Do nedele sa vyzbieralo 62 000 dolárov.

// Publikované: 16. 03. 2020
 

Posledný zápas

16. 04. 2024
VAN 
-
 CGY

4:1

(2:0, 1:0, 1:1)

Nasledujúci zápas

CGY 
-
 SJS
18. 04. 2024 -

Novinky z tímu

15. 04. 2024 - Slovenský útočník Martin Pospíšil bodoval v druhom zápase po sebe, aby opäť pomohol Calgary k výhre, tentoraz 6:5 nad Arizonou, keď mal prsty v kontaktnom góle Andreja Kuzmenka na 1:2. Išlo o jeho 15. asistenciu v sezóne a s 23 bodmi sa opäť bodovo dorovnal Tomášovi Tatarovi a pre nižší počet odohraných zápasov (61 vs. 68) ho nahradil na druhom mieste slovenského bodovania.

13. 04. 2024 - Slovenský útočník Martin Pospíšil si ukončil štvorzápasovú séru bez bodu, keď bol v piatkovom zápase Calgary proti Anaheimu súčasťou veľmi peknej akcie. Na konci nej bol v 12. minúte prvej tretiny Nazem Kadri, ktorý po prihrávke zvolenského rodáka zvýšil vedenie na 2:0. Pre Pospíšila išlo o 13. asistecnciu a 21. bod v tejto sezóne. V piatok nastúpil na svoj 60. zápas.

12. 04. 2024 - Slovenský útočník Martin Pospíšil pri štvrtkovej prehre Calgary 1:4 s Los Angeles natiahol svoje bodovú suchoty na štyri zápasy a gólové na päť, no bol veľmi blízko k tomu, aby obe série ukončil. V tretej tretine po zakončení z výhodnej pozície však trafil tyčku. Zámorský novinár Robert Munnich to označil za najväčšiu šancu zápasu na strane Flames.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

V súčasnosti v tíme nepôsobí slovenský hráč. V minulosti obliekali dres Flames Ronald Petrovický a Róbert Dome.

Reklama

O tíme v kocke

Calgary Flames

Vznik: 1972
Aréna: Scotiabank Saddledome (kapacita: 19 289)
Adresa: Scotiabank Saddledome, P. O. Box 1540 Station M, Calgary, Alberta T2P 3B9
Oficiálny web: www.calgaryflames.com
Farma(AHL): Abbotsford Heat
Najväčšie úspechy: Stanley Cup (1989)
Vyradené čísla: 9 (L.McDonald), 12 (J.Iginla), 30 (M.Vernon), 99(W.Gretzky)
Slováci v tíme: Ronald Petrovický, Róbert Dome, Marek Hrivík, Adam Ružička, Martin Pospíšil