SlovakNHL.sk

Lindholmovi sa nepáči predstava zápasov NHL bez divákov

Útočník tímu Calgary Flames, Elias Lindholm, nie je nadšený z myšlienky, že by sa pri obnovení sezóny NHL hralo bez divákov prítomných v arénach.

„Bude to ťažké,“ povedal pre Sportsnet. „Tí fanúšikovia sú v podstate celá hra. Bez fanúšikov by neboli žiadne zápasy.“

NHL zvažuje obnovenie sezóny v štyroch odlišných lokalitách, ktoré by boli koronavírusom ovplyvnené najmenej. Fanúšikovia by však nemali prístup do hál povolený z obáv o verejné zdravie.

Lindholm je pritom zvyknutý hrať v naplnenej hale Scotiabank Saddledome, ktorá je s priemernou návštevnosťou 18 751 divákov na zápas šiestou najnavštevovanejšou v lige. Dvadsaťpäťročný Švéd sa obáva toho, že bude v tichom prostredí náročné dosiahnuť rovnakú intenzitu hry.

„Myslím si, že vždy, keď idete hrať pred plnou arénou, tak ste napumpovaní a nažhavení, a keď hráte len pred pár tisíc ľuďmi, tak sa musíte na to nejako namotivovať. A teraz, keď by tu neboli žiadni fanúšikovia, neviem... Je ťažké si predstaviť hranie bez fanúšikov. Bude to určite náročné,“ poznamenal.

Podobný názor už vyjadrilo niekoľko osobností NHL. Majiteľ Caroliny Tom Dundon hovoril, že zápasy bez divákov budú ako YMCA (kresťanské združenie mladých ľudí – najstaršia mládežnícka organizácia na svete) a Brad Marchand z Bostonu povedal, že si bude pripadať ako na tréningu. Tréner Tampy Jon Cooper však povedal, že si hráči v zápale boja prázdne hľadisko ani nevšimnú.

// Publikované: 30. 04. 2020
 

Posledný zápas

26. 03. 2024
CHI 
-
 CGY

3:1

(2:0, 0:0, 1:1)

Nasledujúci zápas

STL 
-
 CGY
28. 03. 2024 -

Novinky z tímu

25. 03. 2024 - Slovenský útočník Martin Pospíšil v nedeľu nebodoval v treťom zápase po sebe, ale nebol ďaleko od toho, aby strelil svoj ôsmy gól v NHL. V strede druhej tretiny zápasu Calgary proti Buffalu sa rútil sám na brankára, ale Ukko-Pekku Luukkonena neprekonal. Po 51 dueloch sezóny mu tak na konte stále svieti 17 bodov.

19. 03. 2024 - Brankár Jacob Markström by sa mohol vrátil do zostavy Calgary už počas tohto víkendu. Pripustil to hlavný tréner Ryan Huska. Švédsky gólman pauzuje pre zranenie dolnej časti tela a tento týždeň by mal korčuľovať ešte trikrát pred potenciálnym návratom.
17. 03. 2024 - Nielen Juraj Slafkovský poslal v sobotnom zápase Montrealu proti Calgary k ľadu Martina Pospíšila. Zvolenského rodáka knokautoval aj vlastný spoluhráč Nazem Kadri. Samozrejme – nechtiac.



A na pripomenutie incident so Slafkovským:

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

V súčasnosti v tíme nepôsobí slovenský hráč. V minulosti obliekali dres Flames Ronald Petrovický a Róbert Dome.

Reklama

O tíme v kocke

Calgary Flames

Vznik: 1972
Aréna: Scotiabank Saddledome (kapacita: 19 289)
Adresa: Scotiabank Saddledome, P. O. Box 1540 Station M, Calgary, Alberta T2P 3B9
Oficiálny web: www.calgaryflames.com
Farma(AHL): Abbotsford Heat
Najväčšie úspechy: Stanley Cup (1989)
Vyradené čísla: 9 (L.McDonald), 12 (J.Iginla), 30 (M.Vernon), 99(W.Gretzky)
Slováci v tíme: Ronald Petrovický, Róbert Dome, Marek Hrivík, Adam Ružička, Martin Pospíšil