SlovakNHL.sk

Flames sa trápia, Sutter konštatuje: Aj ja by som bučal

Tím Calgary Flames si v sobotu pripísal piatu prehru po sebe, keď podľahol Minnesote 0:3. Stalo sa to v domácom prostredí, v ktorom miestni fanúšikovia začali na svoj klub bučať. Tréner Darryl Sutter mal pre to pochopenie.

„Ja by som tiež bučal,“ povedal podľa Sportsnet predtým, ako dodal zvláštnu poznámku: „Nemyslím si, že bučali na tím.“

Na koho teda podľa skúseného kormidelníka bučali?

„Naši top hráči musia byť lepšími hráčmi, to určite,“ odvetil.

Zlepšiť by sa pravdepodobne malo celé mužstvo, ktoré neprehralo len piaty zápas po sebe, ale ôsmy z posledných desiatich. Jeho šance na postup do play-off sa tak v posledných týždňoch rapídne znížili.

Očakávania fanúšikov boli pritom pred sezónou veľké. Preto aj veterán Milan Lucic vie pochopiť, prečo sú nespokojní.

„Pravdepodobne cítili rovnakú energiu, resp. jej nedostatok, v našej hre. V tomto bode sezóny by ste mali byť nabudení a mať množstvo energie v každom jednom zápase. To je problém nás ako jednotlivcov i ako celého tímu,“ skonštatoval skúsený útočník.

Flames v celej sezóne nedokázali vyhrať viac ako tri zápasy po sebe a celkovo viac gólov dostali ako strelili. Najbližšie budú mať šancu predviesť sa v lepšom svetle dnes proti Dallasu, lídrovi Centrálnej divízie.

// Publikované: 06. 03. 2023
 

Posledný zápas

26. 03. 2024
CHI 
-
 CGY

3:1

(2:0, 0:0, 1:1)

Nasledujúci zápas

STL 
-
 CGY
28. 03. 2024 -

Novinky z tímu

25. 03. 2024 - Slovenský útočník Martin Pospíšil v nedeľu nebodoval v treťom zápase po sebe, ale nebol ďaleko od toho, aby strelil svoj ôsmy gól v NHL. V strede druhej tretiny zápasu Calgary proti Buffalu sa rútil sám na brankára, ale Ukko-Pekku Luukkonena neprekonal. Po 51 dueloch sezóny mu tak na konte stále svieti 17 bodov.

19. 03. 2024 - Brankár Jacob Markström by sa mohol vrátil do zostavy Calgary už počas tohto víkendu. Pripustil to hlavný tréner Ryan Huska. Švédsky gólman pauzuje pre zranenie dolnej časti tela a tento týždeň by mal korčuľovať ešte trikrát pred potenciálnym návratom.
17. 03. 2024 - Nielen Juraj Slafkovský poslal v sobotnom zápase Montrealu proti Calgary k ľadu Martina Pospíšila. Zvolenského rodáka knokautoval aj vlastný spoluhráč Nazem Kadri. Samozrejme – nechtiac.



A na pripomenutie incident so Slafkovským:

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

V súčasnosti v tíme nepôsobí slovenský hráč. V minulosti obliekali dres Flames Ronald Petrovický a Róbert Dome.

Reklama

O tíme v kocke

Calgary Flames

Vznik: 1972
Aréna: Scotiabank Saddledome (kapacita: 19 289)
Adresa: Scotiabank Saddledome, P. O. Box 1540 Station M, Calgary, Alberta T2P 3B9
Oficiálny web: www.calgaryflames.com
Farma(AHL): Abbotsford Heat
Najväčšie úspechy: Stanley Cup (1989)
Vyradené čísla: 9 (L.McDonald), 12 (J.Iginla), 30 (M.Vernon), 99(W.Gretzky)
Slováci v tíme: Ronald Petrovický, Róbert Dome, Marek Hrivík, Adam Ružička, Martin Pospíšil