SlovakNHL.sk

Nolan Patrick korčuľoval s Flyers, Gostisbehere tiež

Nolan Patrick sa v stredu pripojil k svojim spoluhráčom z tímu Philadelphia Flyers a zakorčuľoval si s nimi. Stále však nie je stanovený žiaden predbežný termín jeho návratu.

Mladý kanadský útočník nehral v tejto sezóne pre problémy s neutíchajúcimi migrénami a jeho stav sa naďalej posudzuje na týždennej báze. V stredu sa zúčastnil tréningu, ktorý viedol tréner zručností Angelo Ricci. Nebolo to prvýkrát v tomto ročníku.

„Nie sú tu žiadne novinky o jeho zdravotnom stave. Dnes som sa rozhodol mať tréning zameraný len na zručnosti, a keď sa to Nolan dozvedel, tak chcel ísť na ľad a zakorčuľovať si s chlapcami. To je všetko, čo sa dnes stalo,“ povedal tréner Alain Vigneault.

Na ľade bol v stredu aj obranca Shayne Gostisbehere, ktorý nehral od 7. januára pre zranenie ľavého kolena, s ktorým podstúpil aj menšiu operáciu.

Vigneault povedal, že Gostisbehere bude trénovať aj vo štvrtok a potom sa urobí rozhodnutie, či sa vráti do akcie alebo nie. Flyers večer hostia New Jersey Devils. Opäť im bude chýbať brankár Carter Hart, ktorého svalového poranenie brucha sa stále posudzuje na dennej báze.

// Publikované: 06. 02. 2020
 

Posledný zápas

16. 04. 2024
PHI 
-
 WSH

1:2

(0:1, 1:0, 0:1)

Nasledujúci zápas

Žiadne zápasy nie sú naplánované.

Novinky z tímu

25. 02. 2024 - Philadelphia nastúpila na sobotný zápas proti Rangers bez útočníka Travisa Konecnyho. Najproduktívnejší hráč tímu nedokončil piatkový tréning pre nešpecifikované zranenie, ktoré sa posudzuje na dennej báze.
24. 02. 2024 - Útočník Tyson Foerster dúfa, že sa v sobotnom zápase proti Rangers vráti do zostavy Philadelphie. Dvadsaťdvaročný Kanaďan vynechal štyri zápasy pre zranenie pravého chodidla, ale v piatok absolvoval kompletný tréning. „Bolí to, ale rehabilitoval som a cítim sa teraz dosť dobre,“ poznamenal. O štarte sa rozhodne v deň zápasu.
17. 02. 2024 - Obranca Cam York sa v piatok zúčastnil tréningu Philadelphie, ale zostáva otázne, či bude hrať v sobotnom zápase proti New Jersey, ktorý sa odohrá pod holým nebom v rámci Stadium Series. York sa zranil vo štvrtok, keď ho na mantinel narazil Simon Benoit z Toronta. Duel nedohral ani Sean Couturier, ktorý v piatok trénoval a v sobotu by mal hrať.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

V súčasnosti v tíme nepôsobí slovenský hráč. V minulosti obliekali dres Flyers Michal Handzuš, Radovan Somík, Branko Radivojevič, Štefan Ružička a Andrej Meszároš.

Reklama

O tíme v kocke

Philadelphia Flyers

Vznik: 1967
Aréna: Wells Fargo Center (kapacita: 19 523)
Adresa: Wells Fargo Center, 3601 South Broad Street, Philadelphia, PA 19148-5290
Oficiálny web: www.philadelphiaflyers.com
Farma(AHL): Adirondack Phantoms
Najväčšie úspechy: 2x Stanley Cup (1974, 1975)
Vyradené čísla: 1 (B.Parent), 2 (M.Howe), 4 (B.Ashbee), 7 (B.Barber), 16 (B.Clarke), 31 (P.Lindbergh), 88 (E.Lindros), 99 (W.Gretzky)
Slováci v tíme: Michal Handzuš, Radovan Somík, Branko Radivojevič, Štefan Ružička, Andrej Meszároš