SlovakNHL.sk

Traja zranení hráči Flyers by sa mohli vrátiť do hry, ak sa sezóna obnoví

Obranca Philippe Myers a útočník James van Riemsdyk robia v zotavovaní zo zranení pokroky a očakáva sa, že budú pripravení opäť hrať, ak sa ročník 2019/20 ešte obnoví. Útočník Nate Thompson sa medzičasom zo svojho zranenia už zotavil.

Pozitívnu novinku o zranených hráčoch priniesol v pondelok generálny manažér tímu Philadelphia Flyers, Chuck Fletcher.

„Myersovi sa darí dobré, má po zranení má už viac ako tri týždne a cíti sa veľmi dobre. Verím, že by hral pred koncom základnej časti, ak by sa išlo podľa pôvodného rozpisu. Thompsonov problém je už vyriešený, môže už hrať. Prst Van Riemsdyka sa zotavuje veľmi dobre. Stále potrebuje trochu času, aby sa zotavil úplne, čo sa aj očakávalo, že sa vráti niekedy na začiatku play-off. Všetci sú na tom dobre, zotavujú sa a cítia sa lepšie. všetko je to pozitívne,“ poznamenal.

Myers si poškodil 7. marca jabĺčko v pracom kolene a očakávalo sa, že vynechá štyri týždne. Van Riemsdyk si zlomil ukazovák na pravej ruke, keď ho 4. marca do ruky zasiahol puk. Chýbať mal 4-6 týždňov. Thompson utrpel 11. marca ľahšie zranenie kolena, ktoré ho malo z akcie vyradiť na dva týždne.

NHL prerušila sezónu pre šírenie koronavírusu 12. marca.

// Publikované: 31. 03. 2020
 

Posledný zápas

16. 04. 2024
PHI 
-
 WSH

1:2

(0:1, 1:0, 0:1)

Nasledujúci zápas

Žiadne zápasy nie sú naplánované.

Novinky z tímu

25. 02. 2024 - Philadelphia nastúpila na sobotný zápas proti Rangers bez útočníka Travisa Konecnyho. Najproduktívnejší hráč tímu nedokončil piatkový tréning pre nešpecifikované zranenie, ktoré sa posudzuje na dennej báze.
24. 02. 2024 - Útočník Tyson Foerster dúfa, že sa v sobotnom zápase proti Rangers vráti do zostavy Philadelphie. Dvadsaťdvaročný Kanaďan vynechal štyri zápasy pre zranenie pravého chodidla, ale v piatok absolvoval kompletný tréning. „Bolí to, ale rehabilitoval som a cítim sa teraz dosť dobre,“ poznamenal. O štarte sa rozhodne v deň zápasu.
17. 02. 2024 - Obranca Cam York sa v piatok zúčastnil tréningu Philadelphie, ale zostáva otázne, či bude hrať v sobotnom zápase proti New Jersey, ktorý sa odohrá pod holým nebom v rámci Stadium Series. York sa zranil vo štvrtok, keď ho na mantinel narazil Simon Benoit z Toronta. Duel nedohral ani Sean Couturier, ktorý v piatok trénoval a v sobotu by mal hrať.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

V súčasnosti v tíme nepôsobí slovenský hráč. V minulosti obliekali dres Flyers Michal Handzuš, Radovan Somík, Branko Radivojevič, Štefan Ružička a Andrej Meszároš.

Reklama

O tíme v kocke

Philadelphia Flyers

Vznik: 1967
Aréna: Wells Fargo Center (kapacita: 19 523)
Adresa: Wells Fargo Center, 3601 South Broad Street, Philadelphia, PA 19148-5290
Oficiálny web: www.philadelphiaflyers.com
Farma(AHL): Adirondack Phantoms
Najväčšie úspechy: 2x Stanley Cup (1974, 1975)
Vyradené čísla: 1 (B.Parent), 2 (M.Howe), 4 (B.Ashbee), 7 (B.Barber), 16 (B.Clarke), 31 (P.Lindbergh), 88 (E.Lindros), 99 (W.Gretzky)
Slováci v tíme: Michal Handzuš, Radovan Somík, Branko Radivojevič, Štefan Ružička, Andrej Meszároš