SlovakNHL.sk

Carolina by čoskoro mohla vymeniť obrancu

Po zložitej sezóne 2021/22, ktorú mu ovplyvnilo vírusového ochorenie, sa obranca Ethan Bear v tomto ročníku ešte nezapojil do hry. Zdá sa však, že by sa čoskoro mohol zviditeľniť ako predmet výmeny.

Obranca, ktorý je pod ročným kontraktom v hodnote 2,2 milióna dolárov, bol v doterajšom priebehu sezóny len zdravým náhradníkom. Chce hrávať a podľa Elliotta Friedmana zo Sportsnet preskúmavajú Hurricanes možnosť jeho výmeny.

Podľa odborníka je však problémom to, že potenciálni záujemcovia by chceli, aby si Carolina udržala časť hráčovho platu. To však tím z Raleigh nechce urobiť, ak by za to nezískal slušnú protihodnotu.

Friedman napriek tomu verí, že sa situácia vyrieši už čoskoro a to buď tým, že by nejaký klub dal Hurricanes akceptovateľnú ponuku, alebo by Carolina zapísala Beara na waiver listinu nechránených hráčov. Stále tiež nie je vylúčený ani návrat do jej základnej zostavy.

Bear sa počas prípravného obdobia spomínal medzi adeptmi na výmenu v tejto sezóne, pričom bol spájaný s Ottawou a Vancouverom. Friedman tiež vidí ako potenciálneho záujemcu Canucks.

Nie je známe, či by o neho mal záujem aj Montreal, ktorý však podľa Marc D’Amica potrebuje skúseného pravého obrancu. Canadiens by však mohli ešte nejaký čas počkať na to, či Bear neskončí na waiver listine, pretože na nej by mali ako najhorší klub minulej sezóny prednosť pred všetkými.

// Publikované: 26. 10. 2022
 

Posledný zápas

16. 04. 2024
CBJ 
-
 CAR

6:3

(3:2, 1:1, 2:0)

Nasledujúci zápas

CAR 
-
 NYI
20. 04. 2024 -

Novinky z tímu

20. 04. 2024 - Tím Carolina Hurricanes odštartuje sériu prvého kola play-off proti Islanders bez útočníka Jespera Fasta, ktorého sužuje zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel v poslednom zápase proti Columbusu. Informoval o tom hlavný tréner Rod Brind’Amour.
18. 03. 2024 - Útočník Caroliny Teuvo Teräväinen vynechal v nedeľu druhý zápas po sebe pre zranenie hornej časti tela. Hlavný tréner Rod Brind’Amour k jeho stavu uviedol: „Dúfame, že bude k dispozícii v nejakom bode budúceho týždňa. Uvidíme, či to bude utorok. Nemyslím si, že pôjde o dlhodobé zranenie.“
07. 03. 2024 - Carolina v stredu aktivovala z listiny zranených hráčov brankára Anttiho Raantu, ktorý nechytal od 8. februára pre zranenie dolnej časti tela. V stredu už trénoval s tímom a bude tretím gólmanom na aktívnej súpiske Hurricanes. Figurujú na nej aj Piotr Kočetkov a Spencer Martin. Frederik Andersen ešte povolanie k návratu do zápasovej akcie nedostal, ale malo by k tomu dôjsť už v blízkej budúcnosti.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

V súčasnosti v tíme nepôsobí slovenský hráč. V minulosti obliekali dres Hurricanes Tomáš Malec a Andrej Sekera. Ešte za Hartford hrávali aj Jerguš Bača a Róbert Petrovický.

Reklama

O tíme v kocke

Carolina Hurricanes

Vznik: 1972/1997
Aréna: RBC Center (kapacita: 18 730)
Adresa: Carolina Hurricanes, 1400 Edwards Mill Road, Raleigh, NC 27607
Oficiálny web: www.carolinahurricanes.com
Farma(AHL): Charlotte Checkers
Najväčšie úspechy: 1x Stanley Cup (2006)
Vyradené čísla: 2 (G.Wesley), 10 (R.Francis), 17 (R.Brind'Amour), 99 (W.Gretzky)
Slováci v tíme: Jerguš Bača, Róbert Petrovický (Hartford); Tomáš Malec, Andrej Sekera