SlovakNHL.sk

Byfuglien je status quo, stihne Laine otvárací zápas?

Tím Winnipeg Jets má pred otvorením sezóny dvoch hráčov, ktorých štart v otváracom zápase bol ešte minulý týždeň otázny. Kým u Patrika Laineho to teraz vyzerá nádejne, u Dustina Byfugliena ani nie.

Skúsený obranca vynechal z osobných dôvodov celý kemp. Údajne zvažuje koniec kariéry a v jeho situácii sa nezmenilo nič ani pár dní pred štvrtkovým duelom proti Rangers.

„V tomto bode nie je nič nové. Myslím si, že je to status quo. Stále to monitorujeme,“ povedal generálny manažér Kevin Cheveldayoff.

Celý kemp vynechali aj útočníci Laine a Kyle Connor, ktorí však rokovali o nových zmluvách. Tie medzičasom podpísali. Kým u Connora by nemal byť problém s pripojením sa k tímu, Laine musel cestovať zo Švajčiarska do Fínska a následne do Severnej Ameriky.

Tréner Paul Maurice v nedeľu informoval, že tím očakáva jeho prítomnosť v otváracom zápase, hoci ešte nevedel povedať, aká bude jeho pozícia v zostave. Do Winnipegu by mladý Fín mal pricestovať v pondelok a v utorok by sa mal pripojiť k spoluhráčom na ľade.

„Nechajme ho ísť najskôr na ľad. Od toho sa to bude odvíjať predtým, ako určím pre Patrika plán. Dôležité je, že dostane šancu hrať v úvode sezóny, potrénovať si a dostať sa hneď do rytmu. Je dobré, že trénoval s profesionálnym tímom. Mali sme intenzívny kemp a on prišiel o výhody, ktoré z neho plynuli, ale je skvelé aspoň to, že sem príde pred začiatkom sezóny,“ povedal Maurice. „Hráči, ktorí vynechajú kemp, sú niekedy pozadu. A niekedy nie. Budeme s ním na tom pracovať.“

// Publikované: 30. 09. 2019
 

Posledný zápas

13. 04. 2024
COL 
-
 WPG

0:7

(0:4, 0:3, 0:0)

Nasledujúci zápas

WPG 
-
 SEA
16. 04. 2024 -

Novinky z tímu

30. 03. 2024 - Hlavný tréner Winnipegu Rick Bowness v piatok povedal, že útočník Gabriel Vilardi bude hrať v sobotnom zápase proti Ottawe. Vilardi nehral pre zranenie hornej časti tela, ktoré sa neskôr preklasifikovalo na zväčšenú slezinu, od 29. februára.
03. 03. 2024 - Winnipeg nastúpil na sobotný zápas proti Caroline bez obrancu Brendena Dillona a útočníka Gabriela Vilardiho. Prvý menovaný ochorel, druhého sužuje zranenie hornej časti tela. Vilardi sa zranil vo štvrtkovom zápase proti Dallasu a momentálne nie je známe, ako dlho by mohol pauzovať.
05. 02. 2024 - Tím Winnipeg Jets sa vráti do akcie v utorok proti Pittsburghu a k dispozícii bude mať už aj útočníka Marka Scheifeleho, ktorý vynechal predošlých šesť zápasov pre zranenie dolnej časti tela. „Teraz je už všetko v poriadku. Prestávka prišla v dobrom čase,“ poznamenal Scheifele po nedeľnom tréningu, ktorý absolvoval bez obmedzení.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

danoMarko
DAŇO

center
#56

Reklama

O tíme v kocke

Winnipeg Jets

Vznik: 2011
Aréna: Bell MTS Centre (kapacita: 15 015)
Adresa: Winnipeg Jets, 300 Portage Avenue Winnipeg, Manitoba R3C 5S4
Oficiálny web: jets.nhl.com
Farma(AHL): St. John's
Najväčšie úspechy: -
Vyradené čísla: 99 (W.Gretzky)
Slováci v tíme: Marko Daňo