SlovakNHL.sk

Zaujímavé zistenie: Byfuglien v lete zrejme na návrat do hry ani nemyslel

Obranca Dustin Byfuglien je stále suspendovaný tímom Winnipeg Jets, ktorý si musí poradiť v úvode sezóne bez jeho služieb. A stále nie je vylúčené, že jeho služby už nikdy nevyužije.

Tridsaťštyriročný Američan si na začiatku tréningového kempu vypýtal od tímu osobné voľno, ktoré mu bolo udelené. Dôvody neboli špecifikované, ale rýchlo vyšlo na svetlo sveta, že veterán si nie je istý svojou hokejovou budúcnosťou.

Neskôr ho Jets suspendovali, aby sa jeho „cap-hit“ nezapočítaval do platového rozpočtu. Po pár týždňoch vyšlo najavo, že Byfuglien by sa mal prikláňať skôr ku koncu kariéry a že Jets, ktorých obranu v lete opustili Jacob Trouba či Tyler Myers, mu to chcú vyhovoriť.

Teraz Bob McKenzie z televízie TSN priniesol ešte zaujímavejšiu informáciu – rodák z Minnesoty sa údajne počas leta na novú sezónu vôbec nepripravoval. Nekorčuľoval a ani sa nevenoval kondičnému a silovému tréningu mimo ľadu.

Táto informácia by mohla podporovať to, že sa Byfuglien prikláňa k ukončeniu kariéry a že na to myslel už po minulej sezóne. V nej odohral len 42 zápasov so ziskom 31 bodov (4+27), pretože ho sužovali zranenia – najviac ho obmedzili problémy s členkom.

// Publikované: 12. 10. 2019
 

Posledný zápas

18. 04. 2024
WPG 
-
 VAN

4:2

(1:1, 1:1, 2:0)

Nasledujúci zápas

WPG 
-
 COL
21. 04. 2024 -

Novinky z tímu

18. 04. 2024 - Útočník Winnipegu Morgan Barron vynechá štvrtkový zápas proti Vancouveru pre zranenie dolnej časti tela. Jeho stav sa poda Mikea McIntyrea z Winnipeg News posudzuje na dennej báze. Cole Perfetti, David Gustafsson, Rasmus Kupari, Nate Schmidt a Colin Miller by sa v poslednom zápase pred play-off mali vrátiť do zostavy.
16. 04. 2024 - Útočník Winnipegu Nino Niederreiter by sa mohol vrátiť do akcie v utorkovom zápase proti Seattlu. Pre reznú ranu na nohe nehral od 1. apríla. Jets budú v tejto sezóne hrať v play-off a v prvom kole narazia na Colorado.
16. 04. 2024 - Útočník Rutger McGroarty, ktorý bol draftovaný Winnipegom v roku 2022 zo 14. miesta, sa rozhodol, že aj v budúcej sezóne zostane v NCAA, kde ho bude čakať tretí ročník na Michiganskej univerzite. Dvadsaťročný Američan v tom poslednom vyprodukoval 52 bodov (16+36) v 36 stretnutiach.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

danoMarko
DAŇO

center
#56

Reklama

O tíme v kocke

Winnipeg Jets

Vznik: 2011
Aréna: Bell MTS Centre (kapacita: 15 015)
Adresa: Winnipeg Jets, 300 Portage Avenue Winnipeg, Manitoba R3C 5S4
Oficiálny web: jets.nhl.com
Farma(AHL): St. John's
Najväčšie úspechy: -
Vyradené čísla: 99 (W.Gretzky)
Slováci v tíme: Marko Daňo