SlovakNHL.sk

S Duboisom sa spájajú dva tímy z Original Six

Zámer Pierre-Luca Duboisa otestovať v roku 2024 trh s voľnými hráčmi nevyvolal len nervozitu medzi fanúšikmi tímu Winnipeg Jets, ale už aj prvé špekulácie, ktoré jeho budúcnosť spájajú s inými klubmi.

Dubois sa 13. júla môže stať obmedzeným voľným hráčom, ktorý má právo prihlásiť sa na arbitráž a Francois Gagnon z RDS informuje, že Jets majú prebiehajúce diskusia týkajúce sa ich zverenca s tímom New York Rangers.

A hoci sa nezdá, že by bolo k výmene blízko, generálny manažér Rangers Chris Drury má podľa Gagnona veľký záujem. Dubois by mohol obsadiť pozíciu druhého centra, ak by tím opustil Ryan Strome, ktorý sa môže stať neobmedzeným voľným hráčom.

New York bol predtým spájaný aj so spoluhráčom Duboisa Markom Scheifelem.

Larry Brooks z New York Post tvrdí, že kontrakt s Drurym inicioval generálny manažér Jets Kevin Cheveldayoff a osobne je proti akvizícii Duboisa, pretože Rangers by mali obmedzený priestor pod stropom, čo by im komplikovali snahu udržať si Duboisa, keď by s amohol stať neobmedzeným voľným hráčom.

Ken Wiebe zo Sportsnet medzitým informuje, že záujem o Duboisa prejavil aj tím Montreal Canadiens. Skôr už Murat Ates z The Athletic hovoril o tom, že Dubouis by si v Montreale zahral rád a v tímových kruhoch tú túžbu aj vyjadril.

Momentálne sa očakáva, že Winnipeg podpíše s Duboisom ročný kontrakt a pokúsi sa ho počas budúcej sezóny presvedčiť, aby zmenil svoje dlhodobé plány. Cheveldayoff si však ponecháva otvorené všetky možnosti.

// Publikované: 02. 07. 2022
 

Posledný zápas

23. 04. 2024
WPG 
-
 COL

2:5

(1:0, 1:4, 0:1)

Nasledujúci zápas

COL 
-
 WPG
26. 04. 2024 -

Novinky z tímu

24. 04. 2024 - Brankár Winnipegu Connor Hellebuyck je hlavným adeptom na zisk Vezinovej trofeje pre najlepšieho brankára sezóny 2023/24. Ani on sa však niekedy nevyhne chybám. A jednu drahú urobil v utorkovom zápase proti Coloradu, keď za stavu 2:2 zaváhal pri rozohrávke a následne Zach Parise strelil gól, ktorý bol nakoniec víťazný:

18. 04. 2024 - Útočník Winnipegu Morgan Barron vynechá štvrtkový zápas proti Vancouveru pre zranenie dolnej časti tela. Jeho stav sa poda Mikea McIntyrea z Winnipeg News posudzuje na dennej báze. Cole Perfetti, David Gustafsson, Rasmus Kupari, Nate Schmidt a Colin Miller by sa v poslednom zápase pred play-off mali vrátiť do zostavy.
16. 04. 2024 - Útočník Winnipegu Nino Niederreiter by sa mohol vrátiť do akcie v utorkovom zápase proti Seattlu. Pre reznú ranu na nohe nehral od 1. apríla. Jets budú v tejto sezóne hrať v play-off a v prvom kole narazia na Colorado.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

danoMarko
DAŇO

center
#56

Reklama

O tíme v kocke

Winnipeg Jets

Vznik: 2011
Aréna: Bell MTS Centre (kapacita: 15 015)
Adresa: Winnipeg Jets, 300 Portage Avenue Winnipeg, Manitoba R3C 5S4
Oficiálny web: jets.nhl.com
Farma(AHL): St. John's
Najväčšie úspechy: -
Vyradené čísla: 99 (W.Gretzky)
Slováci v tíme: Marko Daňo