SlovakNHL.sk

Kings sa s Toffolim neponáhľajú. Mohol by Blake vymeniť Browna?

Útočník Tyler Toffoli vstupuje do posledného roka svojej trojročnej zmluvy v hodnote 13,8 milióna amerických dolárov. Vedenie Los Angeles sa však s novou zmluvou neponáhľa.

Generálny manažér Rob Blake pre Dennisa Bernsteina povedal, že sa situácia vyrieši samá neskôr počas kalendárneho roka. Zámorský novinár si myslí, že nie je garantované, že si Kings budú chcieť udržať útočníka aj v prípade, ak by mal vydarený začiatok sezóny.

John Hoven neočakáva, že k podpisu novej zmluvy dôjde. Najlepším scenárom z pohľadu tímu je, že sa Toffolimu bude v úvode sezóny dariť, zvýši svoju hodnotu a tím ho bude môcť vymeniť pred prestupovou uzávierkou. Kings totiž nechcú ponúknuť viac ako 2-3 roky, kým na trhu s voľnými hráčmi by získal minimálne päť.

Zaujímavé je tiež sledovať situáciu okolo Dustina Browna. O odchode niekdajšieho kapitána sa už v minulosti špekulovalo, ale Hoven si túto variantu pri Blakeovi nevie predstaviť. Obaja spolu dobre vychádzajú a často spolu boli v kontakte aj počas leta – so žiadnym iným hráčom sa generálny manažér nerozprával častejšie.

Brown má v 34 rokoch zmluvu s „cap-hitom“ 5,875 milióna amerických dolárov platnú ešte na tri sezóny, pričom v nej má klauzulu umožňujúce vymenovať sedem tímov, do ktorých by nechcel byť vymenený.

// Publikované: 02. 09. 2019
 

Posledný zápas

25. 03. 2024
VAN 
-
 LAK

2:3

(1:1, 0:2, 1:0)

Nasledujúci zápas

EDM 
-
 LAK
28. 03. 2024 -

Novinky z tímu

07. 03. 2024 - Los Angeles podpísalo ročný dvojcestný kontrakt s brankárom Jacobom Inghamom, ktorý bude platiť do konca tejto sezóny. Na úrovni NHL je jeho ročná hodnota 775 000 amerických dolárov. Dvadsaťtriročný Kanaďan odchytal v tejto sezóne šesť zápasov s 91,7% úspešnosťou zákrokov v AHL, ale väčšinu ročníka strávil v ECHL, kam bol po podpise zmluvy opäť aj posledný. V drese Greenvillu má bilanciu 16-6-1 s 91,8% úspešnosťou zákrokov. Los Angeles podpísalo tento týždeň už jednu zmluvu s brankárom – v pondelok s Aaronom Dellom.
03. 03. 2024 - Útočník Los Angeles Adrian Kempe by pre nešpecifikované zranenie utrpené ešte v pondelok proti Oilers mohol vynechať pár týždňov. Hlavný tréner Kings Jim Hiller povedal, že tím bude o jeho stave informovať, keď bude mať k dispozícii viac informácií.
12. 02. 2024 - Útočník Viktor Arvidsson je na najlepšej ceste, aby zažil sezónny debut na nadchádzajúcom štvorzápasovom výjazde Los Angeles, ktorý začína v utorok v Buffale. Skúsený Švéd doteraz nehral pre operáciu chrbta a minulý týždeň začal znova s tímom trénovať. Už začal chodiť aj do kontaktov. Individuálne začal korčuľovať útočník Blake Lizotte, ale nie je známe, kedy by sa mohol vrátiť do hry.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

Reklama

O tíme v kocke

Vznik:
Aréna: (kapacita: )
Adresa:
Oficiálny web:
Farma(AHL):
Najväčšie úspechy:
Vyradené čísla:
Slováci v tíme: