SlovakNHL.sk

Doughty pochybuje, že sa tento ročník NHL dohrá

Dvojnásobný šampión a držiteľ Norrisovej trofeje, Drew Doughty, je pesimistický, pokiaľ ide o obnovenie aktuálnej sezóny. Hviezda Los Angeles Kings v pondelok povedala, že by bolo zložité vrátiť sa k hokeju aj keby sa hralo len play-off.

„Úprimne, nevidím, ako by sa táto sezóna mohla vrátiť. Skutočne nie. Nemáme vôbec ani predstavu, kedy sa to s týmto vírusom skončí,“ poznamenal Doughty pre CP.

Tridsaťročný Kanaďan si myslí, že by rozhodnutie obnoviť ročník len s play-off mohlo spôsobiť, že nakoniec bude titul pre majstrovský tím znehodnocovaný. Obáva sa tiež toho, ako by hranie v lete ovplyvnilo ročník 2020/21.

„Viem, že veľmi chcú tento rok udeliť Stanleyho pohár, ale vo všetkej vážnosti, nebude to, ako vyhrať skutočný Stanleyho pohár, pretože základná časť nebude dohraná,“ poznamenal Doughty.

„Sú tímy, ktoré by sa nemuseli do play-off dostať. A potom predpokladám, že by museli prísť s odlišným formátom play-off. Neviem. Bolo by to trochu iné. Nie som toho veľkým fanúšikom, bez ohľadu na to, ako veľmi chcem hrať. Nechcem, aby sa to naťahovalo do budúcej sezóny a ovplyvňovalo to jej zápasy.“

Doughtyho názor by bol možno iný, ak by bol jeho tím stále v hre o play-off, no momentálne je na 28. mieste ligového poradia. On však tvrdí, že jeho pohľad viac ovplyvňuje stav, v ktorom sa svet ocitol po pandémii koronavírusu.

„Všetko sa ešte viac predlžuje, ako je napríklad obmedzenie pohybu a podobné veci. Ľudia stále každý deň zomierajú. Nevidím ako ani kedy by sme mohli byť schopní urobiť takéto rozhodnutie o návrate sezóny,“ dodal Doughty.

// Publikované: 14. 04. 2020
 

Posledný zápas

18. 04. 2024
LAK 
-
 CHI

5:4 PP

(0:1, 3:0, 1:3, 1:0)

Nasledujúci zápas

EDM 
-
 LAK
22. 04. 2024 -

Novinky z tímu

01. 04. 2024 - Los Angeles povolalo z Ontaria z AHL útočníka Akila Thomasa, ktorý by mohol zažiť debut v NHL v pondelkovom zápase proti Winnipegu. Dvadsaťštyriročný rodák z Toronta zaznamenal v tejto sezóne 43 bodov (22+21) v 61 dueloch v drese Reing. Kings ho draftovali v roku 2018 z 51. miesta.
07. 03. 2024 - Los Angeles podpísalo ročný dvojcestný kontrakt s brankárom Jacobom Inghamom, ktorý bude platiť do konca tejto sezóny. Na úrovni NHL je jeho ročná hodnota 775 000 amerických dolárov. Dvadsaťtriročný Kanaďan odchytal v tejto sezóne šesť zápasov s 91,7% úspešnosťou zákrokov v AHL, ale väčšinu ročníka strávil v ECHL, kam bol po podpise zmluvy opäť aj posledný. V drese Greenvillu má bilanciu 16-6-1 s 91,8% úspešnosťou zákrokov. Los Angeles podpísalo tento týždeň už jednu zmluvu s brankárom – v pondelok s Aaronom Dellom.
03. 03. 2024 - Útočník Los Angeles Adrian Kempe by pre nešpecifikované zranenie utrpené ešte v pondelok proti Oilers mohol vynechať pár týždňov. Hlavný tréner Kings Jim Hiller povedal, že tím bude o jeho stave informovať, keď bude mať k dispozícii viac informácií.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

Reklama

O tíme v kocke

Vznik:
Aréna: (kapacita: )
Adresa:
Oficiálny web:
Farma(AHL):
Najväčšie úspechy:
Vyradené čísla:
Slováci v tíme: