SlovakNHL.sk

Cooper dúfa, že Tampa dostane šancu dokončiť svoj nedokončený biznis

Hlavný tréner tímu Tampa Bay Lightning, Jon Cooper, trvá na tom, že príliš nepremýšľa o zahanbujúcom konci minulej sezóny, no dúfa, že v tejto sezóne dostane jeho mužstvo ešte šancu vynahradiť si to a zabojovať o Stanleyho pohár.

„To už bolo pred rokom,“ povedal Cooper o vyradení v štyroch zápasoch v sérii prvého kola proti Columbusu. „Už medzitým prešlo veľa času. Aby som bol úprimný, kým ste mi to nepripomenuli, tak som o tom nepremýšľal.“

„Sme vcelku koncentrované mužstvo. Pre niektoré tímy je neočakávané skončenie sezóny len otočenie strany pre budúci ročník. Je potom skupina tímov, pre ktorých by ukončenie tejto sezóny narušilo ich nedokončený biznis. My sme v tej skupine, ale sú tam aj iní.“

Tampa Bay bola v čase prerušenia sezóny na druhom mieste Atlantickej divízie. Po tom, čo vlani dominantným spôsobom vyhrala Prezidentovu trofej, tentoraz neberú hráči Lightning úspechy za samozrejmosť.

„Myslím si, že naša mentalita je trochu iná. V minulej sezóne sme mali viac pocit, že sme nepriestrelní. V tomto ročníku to tak vôbec necítime. Pozdvihla sa u tohto tímu úroveň naliehavosti,“ poznamenal Cooper.

// Publikované: 15. 04. 2020
 

Posledný zápas

21. 04. 2024
FLA 
-
 TBL

3:2

(1:1, 0:0, 2:1)

Nasledujúci zápas

FLA 
-
 TBL
23. 04. 2024 -

Novinky z tímu

21. 04. 2024 - Obranca Tampy Bay Michail Sergačov v sobotu po prvýkrát od utrpenia zranenia nohy trénoval v bežnom drese. Dvadsaťpäťročný Rus, ktorý trénoval s tímom od 8. apríla, by však v prvom kole play-off nastúpiť nemal. Napriek tomu si v sobotu vyskúšal v obmedzenej miere aj nácvik špeciálnych formácií. Prvý duel série proti Floride vynechá brankár Jonas Johansson (dolná časť tela), ktorého pozíciu dvojky zaplní Matt Tomkins.
16. 04. 2024 - Slovenský obranca Erik Černák strelil v pondelok svoj druhý gól v tejto sezóne, keď v strede tretej tretiny znižoval strelou od modrej na 2:3. Tampa Bay však nakoniec prehrala s Buffalom 2:4. Černák strelil dva góly aj v minulej sezóne, v tej predtým len jeden. V tomto ročníku má na konte dokopy 13 bodov po 68 stretnutiach.

12. 04. 2024 - Slovenský obranca Erik Černák je náchylný na zranenia, a keďže jeho Tampa Bay už má istotu play-off, tak by nepadlo vhod, ak by sa na konci základnej časti zranil. Vo štvrtkovom zápase proti Ottawe však musel zamieriť do šatne po tom, čo ho trafila strela Bradyho Tkachuka do nohy. Fanúšikom odľahlo, keď sa neskôr do zápasu vrátil.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

Reklama

O tíme v kocke

Vznik:
Aréna: (kapacita: )
Adresa:
Oficiálny web:
Farma(AHL):
Najväčšie úspechy:
Vyradené čísla:
Slováci v tíme: