SlovakNHL.sk

Prvý zápas Lightning: Ako to vyzerá s Hedmanom a Stamkosom?

Tampa Bay sa pripravuje na svoj prvý ostrý zápas v dohrávke sezóny 2019/20. Pred pondelkovým duelom proti Washingtonu nebolo jasné to, či v ňom nastúpia dve dlhoročné opory mužstva.

Obranca Victor Hedman zostal minulý týždeň v Tampe, aby si vyriešil osobné záležitosti. Do Toronta pricestoval v piatok a v nedeľu trénoval s tímom v druhý deň po sebe. Vyzerá to tak, že nastúpi aj do zápasu.

„Som veľmi šťastný, že som tu. Tréning išiel včera dobre. Sme pripravená v tom pokračovať a nedočkaví na začatie hranie v zápasoch,“ poznamenal Hedman.

Na druhú stranu, útočník Steven Stamkos v sobotu ani v nedeľu netrénoval a neočakáva sa, že proti Capitals nastúpi. Momentálne sa stále zotavuje zo zranenia dolnej časti tela, ktoré utrpel pred tréningovým kempom. Predtým trénoval v pondelok aj v piatok.

Cieľom tímu je, aby kapitán odohral aspoň jeden zápas pred štartom prvého kola play-off. Tréner Jon Cooper v nedeľu povedal, že to pravdepodobne v pondelok nebude. Ďalšie zápasy odohrajú Lightning v stredu proti Bostonu a v nedeľu proti Philadelphii.

// Publikované: 03. 08. 2020
 

Posledný zápas

17. 04. 2024
TBL 
-
 TOR

6:4

(2:1, 3:0, 1:3)

Nasledujúci zápas

Žiadne zápasy nie sú naplánované.

Novinky z tímu

16. 04. 2024 - Slovenský obranca Erik Černák strelil v pondelok svoj druhý gól v tejto sezóne, keď v strede tretej tretiny znižoval strelou od modrej na 2:3. Tampa Bay však nakoniec prehrala s Buffalom 2:4. Černák strelil dva góly aj v minulej sezóne, v tej predtým len jeden. V tomto ročníku má na konte dokopy 13 bodov po 68 stretnutiach.

12. 04. 2024 - Slovenský obranca Erik Černák je náchylný na zranenia, a keďže jeho Tampa Bay už má istotu play-off, tak by nepadlo vhod, ak by sa na konci základnej časti zranil. Vo štvrtkovom zápase proti Ottawe však musel zamieriť do šatne po tom, čo ho trafila strela Bradyho Tkachuka do nohy. Fanúšikom odľahlo, keď sa neskôr do zápasu vrátil.

09. 04. 2024 - Obranca Tampy Michail Sergačov v pondelok trénoval po prvýkrát od utrpenia zranenia nohy v zápase proti Rangers, ktorý sa hral 8. februára. Vyžiadalo si aj operáciu. Do kontaktov nechodil a tréner Jon Cooper vylúčil, že stihne štart play-off: „Stále je ďaleko, ale bolo skvelé mať ho tu. Robí pokroky, ale neuvažoval by som o tom, že sa zúčastní prvého kola play-off, pretože sa nezúčastní. Ale kto vie? Vyhráme jedno či dve kolá, nikdy neviete.“

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

Reklama

O tíme v kocke

Vznik:
Aréna: (kapacita: )
Adresa:
Oficiálny web:
Farma(AHL):
Najväčšie úspechy:
Vyradené čísla:
Slováci v tíme: