SlovakNHL.sk

Nikto nie je imúnny: Tréner Tampy posadil na lavičku trio hviezd

Hlavný tréner tímu Tampa Bay Lightning, Jon Cooper, posadil v tretej tretine sobotného zápasu proti Buffalu, ktorý jeho tím prehral 3:5, na lavičku hviezdny útočníkov Nikitu Kučerova, Braydena Pointa a Stevena Stamkosa.

„Ako tréneri musíte postaviť svoj tím do tej najlepšej pozície na víťazstvo a v 99,9 % prípadov vám títo chlapci dávajú najlepšiu šancu na víťazstvo, keď sú na ľade. Mal som pocit, že nám v tretej tretine nedajú najlepšiu šancu na výhru,“ povedal Cooper po zápase pre Bally Sports.

Kučerov, Point a Stamkos sú troma najproduktívnejšími hráčmi Lightning v tejto sezóne. V tretej tretine nedostali v sobotu šancu ani v jednom striedaní.

„Máme sú súbor štandardov, ktoré platia pre každého, a nemáte pri nich možnosť na výber. Platí to pre každého. Dnes to tak bolo. Ako som povedal, títo chlapci sú extrémne dôležitou súčasťou nášho tímu, ale myslel som si, že pri tých 20 minútach to dnes večer mohli dokázať iní chlapci a viete čo? Takmer sa im to aj podarilo,“ pokračoval Cooper.

Lightning momentálne ťahajú štvorzápasovú sériu prehier.

// Publikované: 05. 03. 2023
 

Posledný zápas

27. 03. 2024
TBL 
-
 BOS

3:1

(1:1, 1:0, 1:0)

Nasledujúci zápas

TBL 
-
 NYI
30. 03. 2024 -

Novinky z tímu

22. 03. 2024 - Slovenský obranca Erik Černák sa vo štvrtkovom zápase Tampy Bay proti San Jose dopustil pri snahe o vyvezenie puku z obranného pásma zaváhania, ktoré v strede prvej tretiny využili Jacob MacDonald a William Eklunda na strelenie vyrovnávajúceho gólu Sharks.

20. 03. 2024 - V utorok sa v NHL predstavili traja Slováci a bodovali dvaja. Zhodou okolností košickí rodáci. Okrem Juraja Slafkovského prihrával na gól aj Erik Černák, po ktorého vyhodení puku spečatil výhru Tampy 5:3 nad Vegas Nikita Kučerov gólom do prázdnej brány. Pre obrancu išlo o 10. asistenciu v sezóne a 11. bod celkovo. Odohral v nej 56 zápasov.

17. 03. 2024 - Slovenský obranca Erik Černák po štvorzápasovej sérii bez zisku bodu zaznamenal v sobotu asistenciu, ktorou prispel k výhre Tampy Bay 5:3 nad Floridou. Zaknihoval ju už na začiatku zápasu, keď aj s prispením šťastia otvoril Steven Stamkos skóre 20 sekúnd od úvodného vhadzovania. Pre Černáka išlo o deviatu asistenciu a desiaty bod v sezóne, v ktorej odohral 55 duelov. Aj v šiestej sezóne v NHL tak nazbiera dvojciferný počet bodov.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

Reklama

O tíme v kocke

Vznik:
Aréna: (kapacita: )
Adresa:
Oficiálny web:
Farma(AHL):
Najväčšie úspechy:
Vyradené čísla:
Slováci v tíme: