SlovakNHL.sk

Panthers mali pohovor s ďalším bývalým brankárom

Tím Florida Panthers je v procese hľadania nového generálneho manažéra a podľa informácií Craiga Morgana z The Athletic absolvoval pohovor so Seanom Burkeom.

Burke je momentálne skautom a konzultantom pre bránkovisko v tíme Montreal Canadiens. V tíme Arizona Coyotes predtým pracoval takmer dekádu v rôznych úlohách, vrátane pozícií asistenta generálneho manažér a riaditeľa hráčskeho rozvoja. Bol aj generálnym manažérom kanadskej reprezentácie na Spenglerovom pohári, majstrovstvách sveta a olympiáde.

Päťdesiattriročný rodák z Ontária v hráčskych časoch odchytal v NHL 820 zápasov, pričom 66 v drese Panthers. Tí údajne majú záujem diskutovať o pozícii aj s ďalším bývalým brankárom Kevinom Weekesom. Zo svojich bývalých hráčov sa spájajú aj so Scottom Mellanbym.

K ďalším adeptom na nástupcu vyhodeného Dalea Tallona patria Bill Armstrong zo St. Louis, Chris Drury z NY Rangers, Michael Futa, John Ferguson z Bostonu a Laurence Gillman z Toronta.

// Publikované: 25. 08. 2020
 

Posledný zápas

09. 04. 2011
FLO 
-
 WAS

1:0

(0:0, 0:0, 1:0)

Nasledujúci zápas

FLA 
-
 NYI
28. 03. 2024 -

Novinky z tímu

25. 03. 2024 - Útočník Aleksander Barkov a obranca Aaron Ekblad by sa mali vrátiť do zostavy Floridy už tento týždeň, možno už v utorkovom zápase proti Bostonu. Oboch trápili zranenie v dolnej časti tela. „Ekblad ide presne podľa plánu, vrátiť sa môže niekedy v strede týždňa. Barkov by mohol hrať proti Bostonu. Ak nie, myslím si, že to bude v ďalšom zápase,“ poznamenal tréner Paul Maurice.
21. 03. 2024 - Takmer tri roky od začatia výstavby otvoril tím Florida Panthers oficiálne svoje nové tréningové zariadenie vo Fort Lauderdale. Zahŕňa dve ľadové plochy a zahŕňa aj kancelárie vedenia. Tím v ňom trénoval už od 22. decembra, ale verejne sa otvorí až vo štvrtok. Stredajšieho oficiálneho otvorenia sa zúčastnil aj komisár NHL Gary Bettman.
15. 03. 2024 - Florida nastúpila na štvrtkový zápas proti Caroline (0:4) bez útočníkov Sama Bennetta a Evana Rodriguesa. Prvého menovaného sužuje nešpecifikované zranenie, druhý vynechal už druhý zápas pre zranenie dolnej časti tela. Hlavný tréner Paul Maurice povedal, že stav oboch sa posudzuje na dennej báze.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

V súčasnosti v tíme nepôsobí slovenský hráč. V minulosti obliekali dres Panthers Róbert Švehla, Andrej Podkonický, Branislav Mezei, Ivan Majeský, Kristián Kudroč, Juraj Kolník, Jozef Stumpel, Richard Zedník a Tomáš Kopecký.

Reklama

O tíme v kocke

Florida Panthers

Vznik: 1993
Aréna: BankAtlantic Center (kapacita: 19 250)
Adresa: BankAtlantic Center, One Panthers Parkway, Sunrise, FL 33323
Oficiálny web: www.floridapanthers.com
Farma(AHL): Rochester Americans
Najväčšie úspechy: finále Stanley Cupu (1996, 2023)
Vyradené čísla: 37 (W.Huizenga), 93 (B.Torrey), 99 (W.Gretzky)
Slováci v tíme: Róbert Švehla, Andrej Podkonický, Branislav Mezei, Ivan Majeský, Kristián Kudroč, Juraj Kolník, Jozef Stumpel, Richard Zedník, Tomáš Kopecký