SlovakNHL.sk

Pomohol draftovať hviezdy Blues. Teraz bol u Panthers už na druhom pohovore

Tím Florida Panthers pokračuje v procese hľadania nového generálneho manažéra a podľa Jeremyho Rutherforda už druhýkrát absolvoval pohovor s Billom Armstrongom.

Armstrong pracuje ako asistent generálneho manažéra tímu St. Louis Blues, pričom nie je rodinou Douga Armstronga. Okrem toho slúži v tíme z Missouri aj ako riaditeľ amatérskeho skautingu.

Armstrong mal prsty v tom, že sa St. Louis podarilo v ostatnej dekáde draftovať hráčov, ako sú Jaden Schwartz, Vladimir Tarasenko, Jordan Binnington, Colton Parayko, Sammy Blais, Vince Dunn či Robert Thomas.

Rutherford informuje, že Florida zvažuje za nástupcov Dalea Tallona aj kandidátov, ako sú Scott Mellanby, Chris MacFarland, Mike Futa, Laurence Gilman, Bill Zito, Ron Hextall, Eddie Olczyk, Kevin Weekes a Sean Burke.

// Publikované: 01. 09. 2020
 

Posledný zápas

09. 04. 2011
FLO 
-
 WAS

1:0

(0:0, 0:0, 1:0)

Nasledujúci zápas

TBL 
-
 FLA
25. 04. 2024 -

Novinky z tímu

24. 04. 2024 - Florida nastúpila na druhý zápas série proti Tampe Bay bez útočníka Ryana Lomberga, ktorý ochorel. V zostave ho nahradil Steven Lorentz, ktorý vo štvrtom útoku doplnil Kevina Stenlunda a Nicka Cousinsa. Lomberg odohral v otváracom zápase série šesť a pol minúty s jednou strelou na bránu.
24. 04. 2024 - Brankár Sergej Bobrovskij sa stal druhou hviezdou zápasu, v ktorom Florida zdolala Tampu Bay 3:2 po predĺžení, aby viedla v celej sérii už 2:0 na zápasy. Jeden z jeho 21 zákrokov si však získal obrovskú pozornosť. Neuveriteľným spôsobom okradol lapačkou o gól obrancu Lightning Matta Dumbu. Bolo to navyše za stavu 2:3:

20. 04. 2024 - Obranca Florida Aaron Ekblad sa vrátil do základnej zostavy v prvom zápase série prvého kola play-off proti Tampe Bay, ktorý sa odohrá v nedeľu. V piatok trénoval v prvom páre s Gustavom Forslingom po tom, čo vynechal posledných šesť zápasov základnej časti pre zranenie dolnej časti tela.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

V súčasnosti v tíme nepôsobí slovenský hráč. V minulosti obliekali dres Panthers Róbert Švehla, Andrej Podkonický, Branislav Mezei, Ivan Majeský, Kristián Kudroč, Juraj Kolník, Jozef Stumpel, Richard Zedník a Tomáš Kopecký.

Reklama

O tíme v kocke

Florida Panthers

Vznik: 1993
Aréna: BankAtlantic Center (kapacita: 19 250)
Adresa: BankAtlantic Center, One Panthers Parkway, Sunrise, FL 33323
Oficiálny web: www.floridapanthers.com
Farma(AHL): Rochester Americans
Najväčšie úspechy: finále Stanley Cupu (1996, 2023)
Vyradené čísla: 37 (W.Huizenga), 93 (B.Torrey), 99 (W.Gretzky)
Slováci v tíme: Róbert Švehla, Andrej Podkonický, Branislav Mezei, Ivan Majeský, Kristián Kudroč, Juraj Kolník, Jozef Stumpel, Richard Zedník, Tomáš Kopecký