SlovakNHL.sk

Prostoreký Barnaby si rypol do Sabres: Ohrozujú zúfalú pozíciu Ottawy

Niekdajší útočník tímu Buffalo Sabres, Matthew Barnaby, si nikdy nedával servítku pred ústa, aj keď potom často po ústach dostal od protihráčov. Teraz v bezpečnom prostredí svojho podcastu hovoril otvorene o vedení svojho niekdajšieho tímu.

Sabres tento týždeň vyhodili generálneho manažéra a viacero ďalších pracovníkov – prevažne skautov. Dokopy si tieto čistky vyžiadali miesta 22 pracovníkov.

V prvých 17 minút svojho podcastu Unfiltered kritizoval Barnaby majiteľov Terryho a Kim Pegulovcov, ako aj nového generálneho manažéra Kevyna Adamsa. Najviac ho mrzí, že sa tím začína približovať zúfalej pozícii klubu Ottawa Senators, o ktorej si myslel, že je neohrozená.

„Nemyslím si, že by sa niekto mohol snažiť bojovať o najhoršie riadenú organizáciu v Národnej hokejovej lige. Myslel som si, že je to jednoducho Ottawa Senators, však? Eugene Melnyk je najhorší majiteľ v lige. No, rastie mu konkurencia v Buffale, ktoré je veľmi blízke môjmu srdcu,“ povedal Barnaby.

„V Buffale som hral sedem rokov a dokopy som bol súčasťou organizácie deväť rokov, takže poznám fanúšikovskú základňu. A (nadávka), je mi tých fanúšikov ľúto. Je to robotnícke mesto, ktoré miluje svojich Bills a Sabres. Priznajme si to, nie je toho veľa, čo sa deje v Buffale okrem Buffala Bills a Buffala Sabres.“

Miliardár Terry Pegula má vzťah k hokeju, ale do riadenia klubu sa vo veľkom angažuje aj jeho manželka Kim, s ktorou sa zoznámil, keď pracovala ako čašníčka. Tej Barnaby zložil poklonu za pozitívnu premenu centra Buffala, ale nepriamo naznačil, že v hokeji nemá čo hľadať.

„Keď ona so svojím životopisom môže byť prezidentkou alebo dohliadať na hokejové operácie, tak ja môžem kandidovať na prezidenta Spojených štátov amerických alebo premiéra Kanady či lietať so 747-čkou. Bolo by to ako: Ľudia naskočte, prečítal som veľa kníh o tom, ako to mám robiť,“ poznamenal Barnaby.

Barnaby pripomenul, že sa v Buffale za éry Pegulovcov vystriedali šiesti hlavní tréneri a štyria generálni manažéri, takže by sa mali nad sebou začať zamýšľať aj majitelia. Tiež sa hlási k názoru, že Jason Botterill nemal dosť času na to, aby naplno ukázal, čo v ňom je. S tým sa však vie zmieriť – a pripomenul aj neslávnu výmenu Ryana O’Reillyho. Pochybuje však, že Adams bude dôstojným generálnym manažérom na úrovni NHL.

// Publikované: 21. 06. 2020
 

Posledný zápas

15. 04. 2024
TBL 
-
 BUF

2:4

(0:1, 1:2, 1:1)

Nasledujúci zápas

Žiadne zápasy nie sú naplánované.

Novinky z tímu

27. 03. 2024 - Útočník Jack Quinn by sa mohol vrátiť do zostavy Buffala už v stredajšom zápase proti Ottawe. V utorok trénoval s tímom po prvýkrát od zranenia dolnej časti tela, ktoré utrpel 27. februára. Korčuľoval bez obmedzení vo formácii s Dylanom Cozenskom a JJ Peterkom.
08. 03. 2024 - Buffalo vo štvrtok oznámilo, že večerný duel proti Nashvillu odohrá bez útočníka Tagea Thompsona. Toho trápi zranenie hornej časti tela, ktoré sa posudzuje len na dennej báze. V základnej zostave ho nahradil Lukáš Rousek.
16. 02. 2024 - Ukko-Pekka Luukkonen, brankárska jednotka Buffala, vynechal štvrtkový zápas proti Floride pre ľahšie zranenie dolnej časti tela. Jeho stav sa posudzuje na dennej báze. Povaha zranenia ani to, kedy ho utrpel, nebolo špecifikované. Sabres hrajú ďalší zápas v sobotu v Minnesote. Počas absencie Luukkonena bol do prvého tímu povolaný z AHL Dustin Tokarski.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

V súčasnosti v tíme nepôsobí slovenský hráč. V minulosti obliekali dres Sabres Miroslav Šatan, Milan Bartovič, Radoslav Hecl a Andrej Sekera.

Reklama

O tíme v kocke

Buffalo Sabres

Vznik: 1970
Aréna: KeyBank Center (kapacita: 18 690)
Adresa: KeyBank Center, One Seymour H. Knox III Plaza, Buffalo, NY 14203-3096
Oficiálny web: www.sabres.com
Farma(AHL): Portland Pirates
Najväčšie úspechy: 2x finále Stanley Cupu (1975, 1999)
Vyradené čísla: 2 (T.Horton), 7 (R.Martin), 11 (G.Perreault), 14 (R.Robert), 16 (P.LaFontaine), 18 (D.Gare), 39 (D.Hašek), 99 (W.Gretzky)
Slováci v tíme: Miroslav Šatan, Milan Bartovič, Radoslav Hecl, Andrej Sekera