SlovakNHL.sk

Majitelia Senators a Capitals veria, že sa táto sezóna obnoví

Majiteľ tímu Ottawa Senators, Eugene Melnyk, je pri pohľade na šance na dokončenie sezóny 2019/20, ktorú prerušila pandémia koronavírusu, optimistický. Podobne to vníma aj majiteľ tímu z hlavného mesta Spojených štátov amerických.

Melnyk povedal pre Brucea Garriocha, že si je 100% istý, že sa v tejto sezóne niekomu odovzdá Stanleyho pohár a že budúcu sezónu absolvujeme v plnej dĺžke. Pre Rádio Fan 590 zase vyjadril nádej, že sa nejaké udalosti NHL uskutočnia aj v júni.

„Dúfam, že budeme mať nejaké udalosti v júni, aby sme udržali záujem ľudí. Ak by to bola len draftová lotéria, bolo by to skvelé. Ak by to bol draft aj draftová lotéria, bolo by to ešte lepšie,“ poznamenal Melnyk, ktorého tím má tento rok deväť volieb v prvých troch kolách a tri v prvom.

„Čím skôr začneme hrať, tým to bude lepšie, lebo nie je nič zlé na sledovaní hokeja v júni, júli a auguste. Bolo by fajn grilovať vonku popri sledovaní hokeja v nedeľu popoludní.“

Medzitým, majiteľ tímu Washington Capitals, Ted Leonsis, povedal v nedeľu pre CNN, že verí v návrat rozohranej sezóny. Myslí si, že sa tak stane v pár mestách, v ktorých sa bude sústrediť viacero tímov a zápasy sa budú hrať bez divákov.

Začiatkom minulého týždňa dodal optimizmus aj komisár NHL Gary Bettman, keď povedal, že zrušenie ročníka 2019/20 nie je niečo, čo by zvažoval. Jeho zástupca Bill Daly zase opakovaní hovoril, že sa liga chce vyhnúť scenáru obnovenia sezóna, ktorý by nezabránil absolvoval celú sezónu 2020/21. Aktuálne sa hovorí o návrate s play-off, do ktorého by sa zapojilo 24 tímov.

// Publikované: 18. 05. 2020
 

Posledný zápas

27. 03. 2024
BUF 
-
 OTT

2:6

(0:5, 2:0, 0:1)

Nasledujúci zápas

OTT 
-
 CHI
28. 03. 2024 -
PRIDAJ SA!

Novinky z tímu

03. 03. 2024 - Kapitán Ottawy Brady Tkachuk vynechal sobotný zápas proti Philadelphii pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel v piatkovom zápase proti Arizone. Skončila tak jeho séria 219 zápasoch odohraných bez prestávky. Do základnej zostavy sa pri jeho absencii dostal aj obranca Max Guenette.
02. 03. 2024 - Ottawa umiestnila v piatok na listinu dlhodobo zranených hráčov útočníka Josha Norrisa, o ktorom o deň skôr tréner Jacques Martin povedal, že bude chýbať „významný čas“ pre zranenie hornej časti tela. Utrpel ho v utorkovom zápase proti Nashvillu. Martin nepotvrdil, či išlo o operované ľavé rameno, ale všetko tomu naznačuje – po náraze do brány opustil Norris ľad držiac si dané rameno.
15. 02. 2024 - Ottawa by v sobotnom zápase proti Chicagu mohla privítať naspäť v zostave obrancu Jakea Sandersona, ktorý nehral od 31. januára pre zranenie dolnej časti tela. V stredu sa zúčastnil dobrovoľného tréningu po tom, čo v pondelok a utorok korčuľoval individuálne.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

jarosChristián
JAROŠ

obranca
#83
gaborikMarián
GÁBORÍK

útočník
#12

Reklama

O tíme v kocke

Ottawa Senators

Vznik: 1991
Aréna: Scotiabank Place (kapacita: 18 500)
Adresa: Scotiabank Place, 1000 Palladium Drive, Ottawa, Ontario K2V 1A5
Oficiálny web: www.ottawasenators.com
Farma(AHL): Binghamton Senators
Najväčšie úspechy: finále Stanley Cupu (2007)
Vyradené čísla: 2 (F.Finnigan), 11 (D.Alfredsson), 99 (W.Gretzky)
Slováci v tíme: Pavol Demitra, Ivan Čiernik, Marián Hossa, Zdeno Chára, Peter Bondra, Tomáš Malec, Andrej Meszároš, Marek Svatoš, Christián Jaroš, Marián Gáborík