SlovakNHL.sk

Senators vraj hľadajú pred uzávierkou pomoc do obrany

Aj napriek tomu, že by tím Ottawa Senators mohol byť mimo hry o play-off, generálny manažér Pierre Dorion by sa mohol zaradiť na stranu kupujúcich počas najbližšej prestupovej uzávierky.

Darren Dreger z televízie TSN informuje, že Senators by radi pred 3. marcom získali obrancu. A hoci by Dorion prijal aj hráča s končiacou zmluvou, ideálne by bolo získať nejakého, ktorý by bol upísaný aj za hranicou tejto sezóny.

„Viem, že Pierre Dorion je na západe hlavne pre stredajší zápas nádejí CHL, ale večer skôr sledoval zápas Vancouveru so Chicagom. Stále hľadá obrancu, ktorý by v dokonalom svete mal zmluvu platnú aj po tejto sezóne,“ poznamenal Dreger.

„Zaujíma sa však aj o neobmedzených voľných hráčov. Možno by tam bola príležitosť upísať si takého hráča alebo ak by ho získal dostatočne skoro, znova vymeniť pred uzávierkou. Dorion tiež preskúmava možnosti so všetkými svojimi neobmedzenými voľnými hráčmi, vrátane brankára Cama Talbota. “

Senators majú aktuálne bilanciu 21-23-3 a na poslednú postupovú pozíciu vo Východnej konferencii strácajú 11 bodov. V zostave má okrem Talbot aj niekoľko ďalších potenciálnych neobmedzených voľných hráčov – Austona Watsona, Dericka Brassarda, Tylera Motteho, Travisa Hamonica či Nicka Holdena.

// Publikované: 26. 01. 2023
 

Posledný zápas

16. 04. 2024
BOS 
-
 OTT

1:3

(0:0, 0:2, 1:1)

Nasledujúci zápas

Žiadne zápasy nie sú naplánované.
PRIDAJ SA!

Novinky z tímu

07. 04. 2024 - Ottawa nastúpila na sobotný zápas proti New Jersey bez útočníka Tima Stützleho, ktorého sužuje zranenie hornej časti tela, ktoré sa posudzuje na dennej báze. Načasovanie zranenie nebolo ideálne, pretože Senators v sobotu večer rozdávali prvým 10 000 fanúšikov v Canadian Tire Centre figúrky s podobizňou hviezdneho Nemca.
05. 04. 2024 - Tréner Ottawy Jacques Martin vo štvrtok uviedol, že cez víkend by sa mohol zo zranenia dolnej časti tela vrátiť obranca Thomas Chabot. „Thomas sa približuje. Myslím, že mal včera a dnes dobré korčuľovania,“ poznamenal kormidelník. Chabot vo štvrtok trénoval s tímom ako siedmy obranca. Senators narazia v sobotu na New Jersey a v nedeľu na Washington.
03. 03. 2024 - Kapitán Ottawy Brady Tkachuk vynechal sobotný zápas proti Philadelphii pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel v piatkovom zápase proti Arizone. Skončila tak jeho séria 219 zápasoch odohraných bez prestávky. Do základnej zostavy sa pri jeho absencii dostal aj obranca Max Guenette.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

jarosChristián
JAROŠ

obranca
#83
gaborikMarián
GÁBORÍK

útočník
#12

Reklama

O tíme v kocke

Ottawa Senators

Vznik: 1991
Aréna: Scotiabank Place (kapacita: 18 500)
Adresa: Scotiabank Place, 1000 Palladium Drive, Ottawa, Ontario K2V 1A5
Oficiálny web: www.ottawasenators.com
Farma(AHL): Binghamton Senators
Najväčšie úspechy: finále Stanley Cupu (2007)
Vyradené čísla: 2 (F.Finnigan), 11 (D.Alfredsson), 99 (W.Gretzky)
Slováci v tíme: Pavol Demitra, Ivan Čiernik, Marián Hossa, Zdeno Chára, Peter Bondra, Tomáš Malec, Andrej Meszároš, Marek Svatoš, Christián Jaroš, Marián Gáborík