SlovakNHL.sk

Byfield už je pod zmluvou, voľbu z prvého kola si upísali aj Sharks

Dva kalifornské tímy si v piatok upísali svoje nádeje do budúcnosti. Los Angeles podpísalo trojročnú nováčikovskú zmluvu s útočníkom Quintonom Byfieldom a San Jose s útočníkom Ozzym Wiesblattom.

Byfield bol celkovou dvojkou tohtoročného draftu a stal sa najvyššie draftovaným černochom v histórii NHL. V minulej sezóne odohral 45 zápasov za Sudbury v OHL, v ktorých nazbieral 82 bodov za 32 gólov a 50 asistencií. Na prelome rokov bol najmladším hráčom v reprezentácii Kanady, ktorá získala zlato na juniorských majstrovstvách sveta.

Wiesblatta si Sharks vybrali tiež v prvom kole tohtoročného draftu, ale až z 31. miesta. V 64 zápasoch minulej sezóny WHL, v ktorej hrával za Prince Albert, strelil 25 gólov a pridal 45 asistencií.

// Publikované: 17. 10. 2020
 

Posledný zápas

26. 03. 2024
SJS 
-
 DAL

3:6

(0:2, 3:3, 0:1)

Nasledujúci zápas

MIN 
-
 SJS
28. 03. 2024 -

Novinky z tímu

21. 03. 2024 - Generálny manažér tímu San Jose Sgarks Mike Grier v stredu potvrdil, že útočník Akim Aliu podpíše amatérsku skúšobnú zmluvu a dostane šancu ukázať sa do konca tejto sezóny v nižšej AHL. „Chceme mu dať príležitosť, aby sme videli, čoho je schopný,“ povedal Grier. Aliu nehral profesionálne od sezóny 2019/20, v ktorej odohral šesť zápasov so ziskom troch bodov za český Litvínov. V AHL tridsaťštyriročný hokejista nehral od ročníka 2016/17. V NHL odohral sedem zápasov so ziskom troch bodov (2+1) v drese Calgary.
14. 02. 2024 - Hlavný tréner tímu San Jose Sharks, David Quinn, potvrdil, že sa center Mikael Granlund a obranca Mario Ferraro vrátia v stredajšom zápase proti Winnipegu do akcie. Granlund nehral od 16. januára pre zranenie hornej časti tela a vrátiť by sa mal do hry v prvom útoku s Anthonym Duclairom a Fabianom Zetterlundom. Ferraro nehral od 22. januára pre zranenie dolnej časti tela. Hrať by mal v stredu vedľa Jana Ruttu.
19. 01. 2024 - Hlavný tréner San Jose David Quinn vo štvrtok povedal, že stav útočníka Mikaela Granlunda sa zlepšuje a mohol by sa vrátiť do akcie už budúci týždeň. Gralund utrpel zranenie minulý utorok a jeho stav sa mal posudzovať na týždennej báze.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

Reklama

O tíme v kocke

Vznik:
Aréna: (kapacita: )
Adresa:
Oficiálny web:
Farma(AHL):
Najväčšie úspechy:
Vyradené čísla:
Slováci v tíme: