Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Blog užívateľa PwPIETRO

Užívateľ napísal tieto články:

Nechajte už Šatana dýchať!
Publikované: 16. 01. 2014, Autor: PwPIETRO, Počet komentárov: 10
Do olympiády v Soči síce zostáva približne mesiac, ale média sa už teraz všemocne snažia dostať nepohodu do nášho mužstva. Pritom je tomu len vyše 2 týždňov, čo vniesli napätie do kabíny našej dvadsiatky, ktorá mu postupne podliehala a hrala horšie od zápasu k zápasu. Najsmutnejšie ale je, že ich sami fanúšikovia podporujú k tomu, aby spochybňovali nomináciu nášho trénera a robili si dobrý deň zo žijúcej legendy nášho hokeja.
Stamkosove rekordy
Publikované: 08. 08. 2013, Autor: PwPIETRO, Počet komentárov: 6
Steven Stamkos vzhľadom na svoj mladý vek dosahuje jeden míľnik za druhým. Momentálne je na najlepšej ceste (pokiaľ zostane zdravý) stať sa jedným z najlepších kanonierov v celej histórii NHL. Ja osobne mu to prajem a už sa teší na jeho výkony v budúcej sezóne.
Na 1 deň hráčom NHL
Publikované: 16. 07. 2013, Autor: PwPIETRO, Počet komentárov: 6
Najrýchlejšia kolektívna hra občas prináša kuriózne príbehy. Potvrdzuje to aj môj minulý článok o zraneniach. Dnes sa budem pre zmenu venovať fenoménu posledných rokov, ktorý sa týka nárastu amatérskych hráčov na striedačkách tímov NHL.
Kuriózne zranenia hráčov NHL
Publikované: 15. 05. 2013, Autor: PwPIETRO, Počet komentárov: 5
Hoci väčšina hokejistov hrajúcich v NHL predvádza nadľudské výkony netreba zabúdať na skutočnosť, že sú to ľudia z mäsa a kostí rovnako ako my. História NHL si pamätá už veľa bizarných zranení. Tie najkurióznejšie a najneuveriteľnejšie si hráči nespôsobujú na ľadovej ploche pri tréningovom procese či počas zápasov, ale nečakane v súkromí. V tomto článku vám ponúkam prehľad zranení hráčov NHL, ktoré ich vyradili zo zostavy a pritom si ich nespôsobili na ľade.
Lidströmov nástupca
Publikované: 18. 03. 2013, Autor: PwPIETRO, Počet komentárov: 22
Legendárny švédsky obranca Nicklas Lidström, zavesil pred novou sezónou korčule na klinec. Mohol tak urobiť s čistým svedomím. NHL totiž objavila v minulej sezóne jeho nového nástupcu. Je ním ešte len 22-ročný Erik Karlsson. Práve jemu bude venovaný tento článok!
Bodujúci brankári
Publikované: 23. 02. 2013, Autor: PwPIETRO, Počet komentárov: 7
Hlavnou úlohou brankára je zabraňovať gólom. Občas sa však stane, že aj muž v maske strelí gól. V tomto článku Vám predstavím brankárov, ktorý sa svojimi ofenzívnymi chúťkami navždy zapísali do análov NHL, ale aj svetového hokeja.
Kto sa stane Pán Prsteňov?
Publikované: 30. 01. 2013, Autor: PwPIETRO, Počet komentárov: 9
Nová sezóna je v plnom prúde a len veľmi ťažko odhadnúť, kto sa na jej konci bude tešiť zo zisku Stanley Cupu. Keby ho náhodou ukoristil Winnipeg, Philadelphia alebo Florida jeden z ich hráčov by naveky vstúpil do dejín. Ktorý hráč by to bol a prečo? Odpoveď vám prinesú nasledujúce riadky.
Alarmujúce čísla!
Publikované: 27. 01. 2013, Autor: PwPIETRO, Počet komentárov: 66
Slovenskí hokejisti vstúpili do novej sezóny NHL vo veľkej forme. Marián Hossa sa dokonca objavil po prvých 2 dueloch na čele tabuľky strelcov (4 góly) a aj produktivity (5 bodov). Prvý hetrik sezóny zas predviedol Marián Gáborík. Ale ako na tom budeme o pár rokov? Na súpiskách mužstiev NHL sa pred novou sezónou objavilo celkom 10 slovenských mien, čiže trend poklesu Slovákov v zámorskej profilige sa stále nezastavil! Mladí hráči sú neoddeliteľnou súčasťou budúcnosti každého reprezentačného mužstva. Preto som sa v tomto článku obzrel za skutočnosťou, koľko mladých Európanov (ročník 1987 a nižšie) si vybojovalo pre túto sezónu miesto v prvom tíme.
Čierny kôň nového ročníka
Publikované: 21. 01. 2013, Autor: PwPIETRO, Počet komentárov: 4
Výluka v najlepšej lige sveta oficiálne skončila a zhustený program skrátenej sezóny 95.ročníka NHL odštartoval v sobotu trinástimi stretnutiami. Celkovo každý tím odohrá 48 zápasov v základnej časti. Jej koniec je naplánovaný na 27. apríla a o tri neskôr sa začnú súboje v play-off. Vyzerá to, že máme pred sebou veľmi zaujímavú a dramatickú sezónu. V dnešnom článku vám predstavím mužstvo, ktoré by mohlo túto sezónu príjemne prekvapiť. Čiernym koňom nového ročníka bude jednoznačne Minnesota Wild.
Odsúdení k sláve
Publikované: 13. 12. 2012, Autor: PwPIETRO, Počet komentárov: 2
Už od 26.decembra štartujú Majstrovstvá sveta juniorov v hokeji. Tie posledné hostila Kanada. A práve na nich si hráči javorových listov nezahrali prvýkrát po 11 rokoch vo finále MS juniorov! Pri pohľade na návštevnosť jednotlivých stretnutí každý zistí, že v kolíske hokeja je obrovský záujem aj o juniorský hokej. Od Kanady sa každý rok očakáva útok na titul. Preto sa máloktorý tréner odváži vziať na MS do 20 rokov, len 16-ročného hráča. História juniorských šampionátov si pamätá 4 hráčov, ktorý dokazovali svoj megatalent už v šestnástke a nomináciou na MSJ boli ,,odsúdení k sláve“.
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies