Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Mladé slovenské talenty

Tému založil: mathis
28.03.2011 - 17:10:02
Nemá niekto nejaké informácie o našich najväščích talentoch,napr. Marka Dana,Tomasa Mikusa,Petra Čerešnáka,Filipa Nemceka,Patrika Koyša,Bezucha,Straucha,martina rewaya atd prípadne dalších hračov za všetky info dakujem

25.05.2018 - 09:05:16
avatar
Podľa reportáže je Maxo veľký makáč a snaží sa vylepšiť vo všetkom.
27.05.2018 - 21:56:55
avatar
Ako hodnotite tento rozhovor/článok s Bučekom?

https://sport.aktuality.sk/c/338888/samuel-bucek-dufal-som-ze-dostanem-pozvanku-do-seniorskej-reprezentacie-uz-tento-rok/?AT=wgt.hp_hp-hokej.c.x...B.

Neviem, ci je to prejav zdraveho sebavedomia, alebo sa nam rodi dalsi talent, karieru ktoreho bude vyrazne ohranicovat jeho hlava.

27.05.2018 - 23:32:10
avatar
Na jednej strane ma chlapec trochu pravdu ohladom toho ze ho agent nepretlacil do
repre,
Lenze na strane druhej moze byt rad ze bol na MSJ tam sa to jeho agentovi evidentne podarilo,
a tu sme pri jadre problemu a krasne vidiet ako uvazuje vacsina.
Pretlacanie agentami a privelke ospevovanie niektorych hracov je choroba nasej krajiny.
A so smutkom musim konstatovat ze sa to deje uz na urovni NHL skautov posobiacich na Slovensku ako napriklad pan Gajdosik, ten je bud totalne nekompetentny (co si nemyslim) alebo je teda pod obrovskym vplyvom roznych
agentov a agentur a lobistov a co ja viem este akych prizivnikov.
Takze takto: Uznavam ze sa Bucekovi teraz mozno stala krivda ale povedzme si narovinu ze doteraz mal cesticku vydlazdenu, takze nemusi byt az taky nespokojny z neucastou na MS. Naproti tomu existuju
chlapci ktori boli ignorovani (vdaka agentom a agenturam a trenerom repre a skautom pod ich vplyvom) na roznych urovnach mladeznickych repre, vo vacsine medii alebo aj na seniorskych repre az pokial sami nedosiahli
uspech vo svojich seniorskych kluboch. (co bucek este nedosiahol ak sa nemylim) Spomenien aspon par chlapcov ktori si takisto ako on zasluzili pozvanku do repre teraz alebo v minulosti a nedostali ju a napriek tomu skromne a bez zbytocnych reci pokracovali vo svojich karierach. napriklad; v minulosti: Lamper, Kristof, Pospisil st., Daloga, Paulovic,... v sucasnosti chlapci na VELMI ! podobnej urovni ako Bucek ak nie lepsej : Krivosik, Bodak (neboli na MS), Roman,Hrehorcak, Valach, Ruzicka ( juniori s podobnymi cislami ako Bucek), Galbavy hrac SHL v buducej sezone podobne ako Fehervary.
Preco mam pocit ze nemame jeden meter na tychto bezpochyby kvalitnych hracov. Kto vlastne vytvara z jedneho hviezdu a o druhom ani nevieme. To naozaj rozhoduju agenti o tom, a pani skauti plateni z NHL klubov to sa nehambite sa nechat balamutit nejakymi agentami? Sa vam nechce chodit pozerat na hracov a robit poctivu skautsku robotu? Dnesne vyhlasenie Gajdosika ze Pospisil bude 2-3 kolo? ok mozno bude, prajem mu to , ale to pan Gajdosik ako na to prisiel ? Kde bol doteraz, vsak o Pospisilovi nebolo ani reci v sezone. My sme zmanipulovali aj skauting do repre a preddraftovy skauting a to je teda bordel. Satan a Craig tuto chobotnicu nerozpletu ani za desat rokov.
pisem to sem naschval lebo viem velmi dobre ze mnoho nasich agentov je tu aktivnych, tak pozdravujem pani.
takze tak
28.05.2018 - 00:18:00
avatar
Reakcia na: bugsy34, 27.05.2018 - 23:32:10
Na jednej strane ma chlapec trochu pravdu ohladom toho ze ho agent nepretlacil do repre, Lenze na strane druhej moze byt rad ze bol na MSJ tam sa to jeho agentovi evidentne podarilo, a tu sme pri jadre problemu a krasne vidiet ako uvazuje vacsina. Pretlacanie agentami a privelke ospevovanie niektorych hracov je choroba nasej krajiny. A so smutkom musim konstatovat ze sa to deje uz na urovni NHL skautov posobiacich na Slovensku ako napriklad pan Gajdosik, ten je bud totalne nekompetentny (co si nemyslim) alebo je teda pod obrovskym vplyvom roznych agentov a agentur a lobistov a co ja viem este akych prizivnikov. Takze takto: Uznavam ze sa Bucekovi teraz mozno stala krivda ale povedzme si narovinu ze doteraz mal cesticku vydlazdenu, takze nemusi byt az taky nespokojny z neucastou na MS. Naproti tomu existuju chlapci ktori boli ignorovani (vdaka agentom a agenturam a trenerom repre a skautom pod ich vplyvom) na roznych urovnach mladeznickych repre, vo vacsine medii alebo aj na seniorskych repre az pokial sami nedosiahli uspech vo svojich seniorskych kluboch. (co bucek este nedosiahol ak sa nemylim) Spomenien aspon par chlapcov ktori si takisto ako on zasluzili pozvanku do repre teraz alebo v minulosti a nedostali ju a napriek tomu skromne a bez zbytocnych reci pokracovali vo svojich karierach. napriklad; v minulosti: Lamper, Kristof, Pospisil st., Daloga, Paulovic,... v sucasnosti chlapci na VELMI ! podobnej urovni ako Bucek ak nie lepsej : Krivosik, Bodak (neboli na MS), Roman,Hrehorcak, Valach, Ruzicka ( juniori s podobnymi cislami ako Bucek), Galbavy hrac SHL v buducej sezone podobne ako Fehervary. Preco mam pocit ze nemame jeden meter na tychto bezpochyby kvalitnych hracov. Kto vlastne vytvara z jedneho hviezdu a o druhom ani nevieme. To naozaj rozhoduju agenti o tom, a pani skauti plateni z NHL klubov to sa nehambite sa nechat balamutit nejakymi agentami? Sa vam nechce chodit pozerat na hracov a robit poctivu skautsku robotu? Dnesne vyhlasenie Gajdosika ze Pospisil bude 2-3 kolo? ok mozno bude, prajem mu to , ale to pan Gajdosik ako na to prisiel ? Kde bol doteraz, vsak o Pospisilovi nebolo ani reci v sezone. My sme zmanipulovali aj skauting do repre a preddraftovy skauting a to je teda bordel. Satan a Craig tuto chobotnicu nerozpletu ani za desat rokov. pisem to sem naschval lebo viem velmi dobre ze mnoho nasich agentov je tu aktivnych, tak pozdravujem pani. takze tak
∧ skryť ∧
Tak Gajdosik ocividne uplne mimo, so vsetkou uctou ale to uz potom scout moze byt asi kazdy
28.05.2018 - 01:33:48
avatar
Reakcia na: juao10, 27.05.2018 - 21:56:55
Ako hodnotite tento rozhovor/článok s Bučekom? https://sport.aktuality.sk/c/338888/samuel-bucek-dufal-som-ze-dostanem-pozvanku-do-seniorskej-reprezentacie-uz-tento-rok/?AT=wgt.hp_hp-hokej.c.x...B. Neviem, ci je to prejav zdraveho sebavedomia, alebo sa nam rodi dalsi talent, karieru ktoreho bude vyrazne ohranicovat jeho hlava.
∧ skryť ∧
Neštastnikos mladý, zbytočne si stažuje pozície pred budúcoročnými ms. Šatan neni padnutý na hlavu, aby si nechal od takého fagana skákať po hlave. Trocha pokory by mu nezaškodilo, nie sa hned oháňať korupciou, nato ešte nič nedosiahol oproti tým, proti ktorým to bolo mierené. Preto uprednostňujem Fehervaryho a mladého Romana, okrem pracovitosti a talentu to chalani majú v hlave aj upratané.
28.05.2018 - 07:20:17
avatar
Sebavedomia má na rozdávanie,je len na ňom aby ho potvrdil.V jeho veku a postavení išiel vo vyjadreniach určite za hranu,musí sa v tom naučiť chodiť,čo,kedy,akým spôsobom....
28.05.2018 - 08:31:30
avatar
Michal Ivan vyhral Memorial cup velka gratulacia
28.05.2018 - 08:52:36
avatar
No u Bučeka bol najväčší problém, že končil sezónu príliš neskoro. Keby ju končil na začiatku prípravy určite tam je. Vzhľadom, ale na to, že sa vykašlali na Romana tak pozvánku Buček čakať ani nemohol je o level nižšie. Ďalší dôležitý faktor mohol byť zranenie, už pred koncom ZČ bol zranený a vraví, že aj po sezóne mal problémy s rukou.
28.05.2018 - 08:53:48
avatar
A prečo by pospíšil nemohol byť picknutý v top 90 ? Podľa mňa úplne reálny scenár, veľký,šikovný,agresívny s potenciálom. Zahrá centra aj krídlo. To že nemá top body neznamená, že musí ísť 6/7. kolo podobných príkladov je každý draft mnoho.
28.05.2018 - 09:42:06
avatar
Reakcia na: Zidan, 28.05.2018 - 00:18:00
Tak Gajdosik ocividne uplne mimo, so vsetkou uctou ale to uz potom scout moze byt asi kazdy
∧ skryť ∧
Ak by som si mal vybrať medzi jeho odborným názorom a tvojim tušením, tak si vyberiem...trikrát hádaj. Pospíšil je, ako elbarto povedal, kvalitný hráč s trocha svojským poňatím hry. To, že o ňom veľa nepočuješ v súvislosti s draftom znamená, že máš obmedzené videnie. Verím, že ho draft neminie.
28.05.2018 - 09:51:00
avatar
Reakcia na: elbarto, 28.05.2018 - 08:53:48
A prečo by pospíšil nemohol byť picknutý v top 90 ? Podľa mňa úplne reálny scenár, veľký,šikovný,agresívny s potenciálom. Zahrá centra aj krídlo. To že nemá top body neznamená, že musí ísť 6/7. kolo podobných príkladov je každý draft mnoho.
∧ skryť ∧
Tiež vidím Pospíšilov draft ako úplne reálny...hráčov ako on NHL miluje agresívny rýchly fyzický hokej.
28.05.2018 - 10:18:40
avatar
Ved hral ligu, kde bol na očiach scautom, tak isto niekoho zaujal. Mal vynikajúci turnaj Top Prospects, kde ukázal svoje vlastnosti a patrik k najlepším celého AllStar, alebo ako sa to vola, dokonca 2. disciplíny s troch aj vyhral . Vo viacerých rebríčkoch, keď sledujete jeho meno bolo napísané. A jeho štýl hry je nepríjemný pre súpera. Veď pozrite napríklad Tom Wilson koľko mal bodov, keď bol v draftovej sezóne. Presne takýto hokejisti sú pre svoj tím dôležitý napríklad v play-off. V rozhovore s nim, keď bol práve spomínal, že urobí pre tim všetko. Keď bolo možné, tak som si pozrel jeho zápasy v USHL a patrik k tomu najlepšiemu v tíme, možno mal kus slabší rozbeh sezóny, ale potom patril k lídrom tímu, ktorý patril práve k tomu slabšiemu v sezóne a aj jeho tím bol na začiatku na chvoste čo sa týka ofenzívy.
28.05.2018 - 10:22:10
avatar
Reakcia na: bugsy34, 27.05.2018 - 23:32:10
Na jednej strane ma chlapec trochu pravdu ohladom toho ze ho agent nepretlacil do repre, Lenze na strane druhej moze byt rad ze bol na MSJ tam sa to jeho agentovi evidentne podarilo, a tu sme pri jadre problemu a krasne vidiet ako uvazuje vacsina. Pretlacanie agentami a privelke ospevovanie niektorych hracov je choroba nasej krajiny. A so smutkom musim konstatovat ze sa to deje uz na urovni NHL skautov posobiacich na Slovensku ako napriklad pan Gajdosik, ten je bud totalne nekompetentny (co si nemyslim) alebo je teda pod obrovskym vplyvom roznych agentov a agentur a lobistov a co ja viem este akych prizivnikov. Takze takto: Uznavam ze sa Bucekovi teraz mozno stala krivda ale povedzme si narovinu ze doteraz mal cesticku vydlazdenu, takze nemusi byt az taky nespokojny z neucastou na MS. Naproti tomu existuju chlapci ktori boli ignorovani (vdaka agentom a agenturam a trenerom repre a skautom pod ich vplyvom) na roznych urovnach mladeznickych repre, vo vacsine medii alebo aj na seniorskych repre az pokial sami nedosiahli uspech vo svojich seniorskych kluboch. (co bucek este nedosiahol ak sa nemylim) Spomenien aspon par chlapcov ktori si takisto ako on zasluzili pozvanku do repre teraz alebo v minulosti a nedostali ju a napriek tomu skromne a bez zbytocnych reci pokracovali vo svojich karierach. napriklad; v minulosti: Lamper, Kristof, Pospisil st., Daloga, Paulovic,... v sucasnosti chlapci na VELMI ! podobnej urovni ako Bucek ak nie lepsej : Krivosik, Bodak (neboli na MS), Roman,Hrehorcak, Valach, Ruzicka ( juniori s podobnymi cislami ako Bucek), Galbavy hrac SHL v buducej sezone podobne ako Fehervary. Preco mam pocit ze nemame jeden meter na tychto bezpochyby kvalitnych hracov. Kto vlastne vytvara z jedneho hviezdu a o druhom ani nevieme. To naozaj rozhoduju agenti o tom, a pani skauti plateni z NHL klubov to sa nehambite sa nechat balamutit nejakymi agentami? Sa vam nechce chodit pozerat na hracov a robit poctivu skautsku robotu? Dnesne vyhlasenie Gajdosika ze Pospisil bude 2-3 kolo? ok mozno bude, prajem mu to , ale to pan Gajdosik ako na to prisiel ? Kde bol doteraz, vsak o Pospisilovi nebolo ani reci v sezone. My sme zmanipulovali aj skauting do repre a preddraftovy skauting a to je teda bordel. Satan a Craig tuto chobotnicu nerozpletu ani za desat rokov. pisem to sem naschval lebo viem velmi dobre ze mnoho nasich agentov je tu aktivnych, tak pozdravujem pani. takze tak
∧ skryť ∧
Povedz mi jediný dôvod, kde si zistil, že sa skauti z nhl nechávajú balamutiť agentami. Povedz mi jeden jediný dôvod, podľa čoho si usúdil, že nechodia sledovať hráčov ? Povedz mi jediný dôvod, čo má spoločné Gajdošík s tým, či o Pospíšilovi bolo počuť ? Pokiaľ o ňom neni počuť a Gajdošík s organizáciou NYR napr si myslia, že je to dobrý hráč, tak ja to prenich len dobré. Takže nechápem, čo on má spoločné s tým, či je o Pospišilovi počuť. Je platený Rangers, nie slovenskou reprezentáciou aby im hľadal talenty do repre. Uchodí mi pointa druhej časti tvojho príspevku, ak máš nejaké indicie, tak to dolož, krčmové reči sú oničom.
28.05.2018 - 12:54:43
avatar
Pospíšilovu sezónu by som rozdelil na 2 časti. V tej prvej ho viac zaujímali bitky a nezmyselné fauly a v tej druhej sa začal sústrediť na hokej a vynikajúco sa presadzoval. Ak by hral od začiatku tak ako hral od druhej polovice sezóny, teraz mohol mať cez bod na zápas a jeho meno by sme videli relatívne vysoko. Ono ja chápem že sa chcel predviesť pred skautmi takou tvrdou hrou a v zámorí to ľudom dosť imponuje keď vidia hráča, ktorý sa nebojí zhodiť rukavice ale 253 trestných minút je až príliš veľa. Ale tak budúci rok hrá na univerzite a tam mu už nejaké somariny nebudú tolerovať. Inak to je veľmi šikovný hráč keď chce.
28.05.2018 - 13:01:14
avatar
Reakcia na: kuko 12, 28.05.2018 - 09:42:06
Ak by som si mal vybrať medzi jeho odborným názorom a tvojim tušením, tak si vyberiem...trikrát hádaj. Pospíšil je, ako elbarto povedal, kvalitný hráč s trocha svojským poňatím hry. To, že o ňom veľa nepočuješ v súvislosti s draftom znamená, že máš obmedzené videnie. Verím, že ho draft neminie.
∧ skryť ∧
Obmedzene videnie naozaj nemám.. stým aký je hráč súhlasím ale ja mu osobné dávam minimálne šance na draft, uvidíme ako to dopadne
28.05.2018 - 13:43:14
avatar
Reakcia na: Zidan, 28.05.2018 - 13:01:14
Obmedzene videnie naozaj nemám.. stým aký je hráč súhlasím ale ja mu osobné dávam minimálne šance na draft, uvidíme ako to dopadne
∧ skryť ∧
Ty do toho urcite vidis lepsie ako p. Gajdosik, ze?
28.05.2018 - 14:28:20
avatar
Ja pridám svoj názor v tom, že Gajdošík asi nebude nejaký nímand. Páči sa trocha referencií na hráčov, ktorých Rangers podpísali na jeho doporučenie :

Henrik Lundqvist, Marek Židlický, Michal Rozsíval, Petr Průcha, Lauri Korpikoski, Arťom Anisimov, Fedor Ťutin, Pavel Bučnevič, Jesper Fast, Oscar Lindberg, Carl Hagelin... sú tam ešte aj nejakí ďalší, ale malo by to stačiť.

Samozrejme, občas sa aj majster tesár utne, ale to je skôr výnimka...
28.05.2018 - 15:14:14
avatar
Reakcia na: peto100, 28.05.2018 - 14:28:20
Ja pridám svoj názor v tom, že Gajdošík asi nebude nejaký nímand. Páči sa trocha referencií na hráčov, ktorých Rangers podpísali na jeho doporučenie : Henrik Lundqvist, Marek Židlický, Michal Rozsíval, Petr Průcha, Lauri Korpikoski, Arťom Anisimov, Fedor Ťutin, Pavel Bučnevič, Jesper Fast, Oscar Lindberg, Carl Hagelin... sú tam ešte aj nejakí ďalší, ale malo by to stačiť. Samozrejme, občas sa aj majster tesár utne, ale to je skôr výnimka...
∧ skryť ∧
Presne tak, je neuveriteľné, že niektorí majú tú drzosť nieto sa s ním porovnavať, ale dokonca ešte sa nad neho aj povyšovať. Sebareflexia.
28.05.2018 - 19:01:07
avatar
Zidan, Zidan ... sef skautov pre europu organizacie NY Rangers Jan Gajdosik, zrejme nebude len tak hocikto.

Oto Hascak: „V NHL ide o uznávanú osobnosť, veľmi mne aj Marekovi pomohol. Jeho referencie majú váhu. Samozrejme, že nám nemôže hneď vybaviť flek, ale sme mu vďační za každú radu,“ vzdáva úctu Gajdošíkovi Oto.

Mame uz len par odbornikov vo svete co sa tyka hokeja ... zialbohu natrafil si na jedneho z nich, preto ta velka nevola. Je uplne normalne, ze ty Pospisilovi davas skoro nulovu sancu, to je vsetko v poriadku, ale vypisovat aky je Gajdosik "odbornik" to si si veru mal odpustit. Uvediem ti jeden priklad: Svajciarskemu obrancovi Nicovi Grossovi predpovedaju (skauti) taktiez cca 2. - 3. kolo v tohtorocnom drafte. Bodov mal menej ako nas Ivan a ani na MS nejak nehviezdil, sice bol v tom kempe talentov kde sa mu aj darilo. Lenze nas Ivan zrejme ani draftovany nebude. Teraz sa ta chcem spytat ci aj ini skauti su nekompetentni ked aj pri malo bodoch davaju tohto mladeho svajciara pomerne vysoko v predraftovych rebrickoch.
28.05.2018 - 19:45:02
avatar
Reakcia na: saskin, 28.05.2018 - 19:01:07
Zidan, Zidan ... sef skautov pre europu organizacie NY Rangers Jan Gajdosik, zrejme nebude len tak hocikto. Oto Hascak: „V NHL ide o uznávanú osobnosť, veľmi mne aj Marekovi pomohol. Jeho referencie majú váhu. Samozrejme, že nám nemôže hneď vybaviť flek, ale sme mu vďační za každú radu,“ vzdáva úctu Gajdošíkovi Oto. Mame uz len par odbornikov vo svete co sa tyka hokeja ... zialbohu natrafil si na jedneho z nich, preto ta velka nevola. Je uplne normalne, ze ty Pospisilovi davas skoro nulovu sancu, to je vsetko v poriadku, ale vypisovat aky je Gajdosik \"odbornik\" to si si veru mal odpustit. Uvediem ti jeden priklad: Svajciarskemu obrancovi Nicovi Grossovi predpovedaju (skauti) taktiez cca 2. - 3. kolo v tohtorocnom drafte. Bodov mal menej ako nas Ivan a ani na MS nejak nehviezdil, sice bol v tom kempe talentov kde sa mu aj darilo. Lenze nas Ivan zrejme ani draftovany nebude. Teraz sa ta chcem spytat ci aj ini skauti su nekompetentni ked aj pri malo bodoch davaju tohto mladeho svajciara pomerne vysoko v predraftovych rebrickoch.
∧ skryť ∧
ok beriem to spat... ospravedlnujem sa len som narazal na to, ze podla mna zbytocne prestrelil

Grossa by som ako priklad nebral lebo je okolo neho je hype uz dlho

< 1 ... 322 323 324 325 326 327 ... 538 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies