Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 04.
kurzy
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
«

Komunita: Diskusia > Slovensko U18

Tému založil: AvB
14.04.2011 - 19:05:24
Ako vidíte šance tohto tímu po prvom zápase (2:8 s Ruskom) na MS?

22.12.2021 - 14:01:47
avatar
Reakcia na: , 22.12.2021 - 12:10:12
Podla mna je mu skoda chodit na reprezraz. Mohlo by sa mu stat, ze pri niektorych hracoch by si hokej nezahral. Resp. by hral hlupy hokej bez myslienky, bezhlave utocenie na branu, strely po prechode modrej ciary na branu, nahadzovanie pukov a snaha o ich dokorculovanie. Trenersky rukopis U17, U18 je viditelny. A este by sa mu mohlo stat ak by sa ocitol v 3 alebo 4 formacii, ze zazapas odohra par striedani.
∧ skryť ∧
Zaujímavý a pre mňa prekvapujúci názor, pokiaľ si hráč buduje v hlave takú filozofiu o akej píšeš, nemá záujem hrať kvalitné zápasy so súpermi ako Nemecko,Švajčiarsko, Česko a Fínsko a vyberá si len to čo on chce,s tým ďaleko nezájde.
Ak by rovnako uvažovali Mešár,Slavkovský,Nemec,Dvorský,Štrbák,Petrovský,Kmec,Sýkora v aprílipred turnajom o postup do A skupiny MS 18, kde majú oproti Zuchwilu oveľa horších súperov s bezhlavým,hlúpym, nahadzovaným, bezmyšlienkovitým hokejom... páčilo by sa ti to ?
Verím,že sa Čiernikovou neúčasťou je niečo iné, že to má v hlave v poriadku a uvidíme,či nastúpi medzi sviatkami v Allsvenskan.

hodnost .
22.12.2021 - 16:09:21
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 22.12.2021 - 14:01:47
Zaujímavý a pre mňa prekvapujúci názor, pokiaľ si hráč buduje v hlave takú filozofiu o akej píšeš, nemá záujem hrať kvalitné zápasy so súpermi ako Nemecko,Švajčiarsko, Česko a Fínsko a vyberá si len to čo on chce,s tým ďaleko nezájde. Ak by rovnako uvažovali Mešár,Slavkovský,Nemec,Dvorský,Štrbák,Petrovský,Kmec,Sýkora v aprílipred turnajom o postup do A skupiny MS 18, kde majú oproti Zuchwilu oveľa horších súperov s bezhlavým,hlúpym, nahadzovaným, bezmyšlienkovitým hokejom... páčilo by sa ti to ? Verím,že sa Čiernikovou neúčasťou je niečo iné, že to má v hlave v poriadku a uvidíme,či nastúpi medzi sviatkami v Allsvenskan.
∧ skryť ∧
Problem vidim v tom, ze momentalne najmä projektovi hraci U17, U18 hraju takíto bezmyslienkovity hokej. A v tych repre vyberoch ich treneri pretlacaju, len vysledky za posledne obdobie SR18 A SR17 nie su, a velakrat to vyzera z hladiska hry katastrofalne.
22.12.2021 - 16:17:04
avatar
Reakcia na: , 22.12.2021 - 16:09:21
Problem vidim v tom, ze momentalne najmä projektovi hraci U17, U18 hraju takíto bezmyslienkovity hokej. A v tych repre vyberoch ich treneri pretlacaju, len vysledky za posledne obdobie SR18 A SR17 nie su, a velakrat to vyzera z hladiska hry katastrofalne.
∧ skryť ∧
Určite. Projekt nevychová túto sezónu nikoho, v tej minulej sa v ňom sústredilo možno to najlepšie, vzhľadom na situáciu ktorá bola, keď sa aj v zahraničí prerušili súťaže. Momentálne je tam veľká bieda a hrozný herný prejav.
hodnost .
22.12.2021 - 16:34:04
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 22.12.2021 - 16:17:04
Určite. Projekt nevychová túto sezónu nikoho, v tej minulej sa v ňom sústredilo možno to najlepšie, vzhľadom na situáciu ktorá bola, keď sa aj v zahraničí prerušili súťaže. Momentálne je tam veľká bieda a hrozný herný prejav.
∧ skryť ∧
Otazka? Ma vobec projekt U18 zmysel pre slovensky hokej? Lebo dnes vidime, ze je to len teple miesto pre RT a dokazovanie verejnosti a asi aj SZLH cez repre vybery presadzovanim projektovych hracov do tychto vyberov. Z hladiska herneho prejavu je to rukopis trenerov.
22.12.2021 - 16:46:16
avatar
Tak projekt hracom pomaha podla mna dost druha vec je ze niekedy mame v europe lepsich hracov a aj tak dostanu sancu tí z projektu ale to uz je tým že treneri hracov z projektu maju kazdy den na ociach a vedia co od nich cakat
hodnost .
22.12.2021 - 16:51:50
avatar
Reakcia na: , 22.12.2021 - 16:09:21
Problem vidim v tom, ze momentalne najmä projektovi hraci U17, U18 hraju takíto bezmyslienkovity hokej. A v tych repre vyberoch ich treneri pretlacaju, len vysledky za posledne obdobie SR18 A SR17 nie su, a velakrat to vyzera z hladiska hry katastrofalne.
∧ skryť ∧
Suhlasil by som keby to bol level Bokros a hokej ala Cesi v 2000.

Beton hokej, predposratost, ignorovanie individualit a ukor defenzivnych specialistov. Ja si pamatam ako Kristof bol vyskusany v jednom zapase a aj ked bol najlepsi hrac na lade, mal smolu.

Vidime kde je teraz Kristof a kde Osko, Struska, Pataky, Matejovic.

Pamatam si rocnik 1998 na Hlinkovi ako nas superi zvierali v tretine kde chalani nemali moznost kolko krat vystriedat a Zelenak dostaval kapky , ze si dovolil pri takom tlaku neprestriedat. V tom chaose sa to dalo tazko.

Ver mi, ze ked ti napisem, ze prislo diametralne zlepsenie ake tu nikdy nebolo, tak si to zober k srdcu.

Treneri nemozu zato s akym materialom pracuju.

Myslim si , ze odvadzaju dobru robotu. Mozno su aj taki co su medzinarodne neostrielani a aj u nich treba mat trpezlivost.

Mne sa ten styl velmi paci a rozhoduju uplne ine veci o tom ci budeme uspesny alebo nie ako sa ty mylne domnievas.

Priorita je vychovavat hracov pre draft a tym padom sa musime vzdat akejsi romantickej predstavy o kombinacnom style.

Vrchol systemu aj s prispenim silneho rocnika si mohol sledovat na MIH. Nepacilo sa ti to ?

Chces vyhravat zapas estetikou ? Alebo bojovnostou, schopnostou zneprijemnovat superovi zivot, aktivne pristupovat a ziskavat puky.

My niesme Rusko ci Kanada. My mame realne aj take rocniky kde je polovica obrancov neschopna mat spravne navyky.

Otaxka teda znie co robia treneri nie v projekte ale v doraste a juniorke.

My ucime chalanov drzat puk na hokejke a aktivne s nim prejst pasmo, to zrucnost ktoru nie kazdy zvlada. Ale ucia sa. Je to proces. Nemame 12 Slafkovskych v kazdom rocniku. A nie kazdy je pracant alebo komplexny vyzrety umierneny hrac.

Trener musi byt aj dobry psycholog. Chalani musia zvladat psychicky tlak, neprijemne situacie. Si predstav, ze ten kombinacny hokej ked sa bude minat ucinku, co potom ?

Proste si velmi jednoduchy v tomto, rozsirj si obzor, studuj toto remeslo, ked to urobis, pochopis co to je.

Myslim si, ze budes pisat ine prispevky ake tu pises dnes.

Opakujem, toto nieje Siroky, Nemecek, Bokros paka. Toto je oproti nim rozpravka. S kvalitnym materialom to pojde tam kam chceme ale zial je tu aj nekvalita. Pochybujem, se za slaby rocnik 2003 mozu repre treneri alebo styl hry. A to potom mozes robit co chces. Uz u 2002 rocniku je to maly zazrak kde sa chalani dostali.
hodnost .
22.12.2021 - 17:04:09
avatar
Reakcia na: , 22.12.2021 - 16:51:50
Suhlasil by som keby to bol level Bokros a hokej ala Cesi v 2000. Beton hokej, predposratost, ignorovanie individualit a ukor defenzivnych specialistov. Ja si pamatam ako Kristof bol vyskusany v jednom zapase a aj ked bol najlepsi hrac na lade, mal smolu. Vidime kde je teraz Kristof a kde Osko, Struska, Pataky, Matejovic. Pamatam si rocnik 1998 na Hlinkovi ako nas superi zvierali v tretine kde chalani nemali moznost kolko krat vystriedat a Zelenak dostaval kapky , ze si dovolil pri takom tlaku neprestriedat. V tom chaose sa to dalo tazko. Ver mi, ze ked ti napisem, ze prislo diametralne zlepsenie ake tu nikdy nebolo, tak si to zober k srdcu. Treneri nemozu zato s akym materialom pracuju. Myslim si , ze odvadzaju dobru robotu. Mozno su aj taki co su medzinarodne neostrielani a aj u nich treba mat trpezlivost. Mne sa ten styl velmi paci a rozhoduju uplne ine veci o tom ci budeme uspesny alebo nie ako sa ty mylne domnievas. Priorita je vychovavat hracov pre draft a tym padom sa musime vzdat akejsi romantickej predstavy o kombinacnom style. Vrchol systemu aj s prispenim silneho rocnika si mohol sledovat na MIH. Nepacilo sa ti to ? Chces vyhravat zapas estetikou ? Alebo bojovnostou, schopnostou zneprijemnovat superovi zivot, aktivne pristupovat a ziskavat puky. My niesme Rusko ci Kanada. My mame realne aj take rocniky kde je polovica obrancov neschopna mat spravne navyky. Otaxka teda znie co robia treneri nie v projekte ale v doraste a juniorke. My ucime chalanov drzat puk na hokejke a aktivne s nim prejst pasmo, to zrucnost ktoru nie kazdy zvlada. Ale ucia sa. Je to proces. Nemame 12 Slafkovskych v kazdom rocniku. A nie kazdy je pracant alebo komplexny vyzrety umierneny hrac. Trener musi byt aj dobry psycholog. Chalani musia zvladat psychicky tlak, neprijemne situacie. Si predstav, ze ten kombinacny hokej ked sa bude minat ucinku, co potom ? Proste si velmi jednoduchy v tomto, rozsirj si obzor, studuj toto remeslo, ked to urobis, pochopis co to je. Myslim si, ze budes pisat ine prispevky ake tu pises dnes. Opakujem, toto nieje Siroky, Nemecek, Bokros paka. Toto je oproti nim rozpravka. S kvalitnym materialom to pojde tam kam chceme ale zial je tu aj nekvalita. Pochybujem, se za slaby rocnik 2003 mozu repre treneri alebo styl hry. A to potom mozes robit co chces. Uz u 2002 rocniku je to maly zazrak kde sa chalani dostali.
∧ skryť ∧
Nie vo vsetkom ti rozumiem! Ale vsak rozdielne nazory su dobre. Ja nesuhlasim s tvojim tvrdenim, ze len bojovnostou, nadadenim a hrou bez kombinacie-podla teba estika sa daju dlhodobo dosahovat dobre vysledky proti timom, ktori takyto hokej produkuju! A uz vobec takito hraci nie su materialom pre draft.
hodnost .
22.12.2021 - 17:10:31
avatar
Reakcia na: , 22.12.2021 - 16:51:50
Suhlasil by som keby to bol level Bokros a hokej ala Cesi v 2000. Beton hokej, predposratost, ignorovanie individualit a ukor defenzivnych specialistov. Ja si pamatam ako Kristof bol vyskusany v jednom zapase a aj ked bol najlepsi hrac na lade, mal smolu. Vidime kde je teraz Kristof a kde Osko, Struska, Pataky, Matejovic. Pamatam si rocnik 1998 na Hlinkovi ako nas superi zvierali v tretine kde chalani nemali moznost kolko krat vystriedat a Zelenak dostaval kapky , ze si dovolil pri takom tlaku neprestriedat. V tom chaose sa to dalo tazko. Ver mi, ze ked ti napisem, ze prislo diametralne zlepsenie ake tu nikdy nebolo, tak si to zober k srdcu. Treneri nemozu zato s akym materialom pracuju. Myslim si , ze odvadzaju dobru robotu. Mozno su aj taki co su medzinarodne neostrielani a aj u nich treba mat trpezlivost. Mne sa ten styl velmi paci a rozhoduju uplne ine veci o tom ci budeme uspesny alebo nie ako sa ty mylne domnievas. Priorita je vychovavat hracov pre draft a tym padom sa musime vzdat akejsi romantickej predstavy o kombinacnom style. Vrchol systemu aj s prispenim silneho rocnika si mohol sledovat na MIH. Nepacilo sa ti to ? Chces vyhravat zapas estetikou ? Alebo bojovnostou, schopnostou zneprijemnovat superovi zivot, aktivne pristupovat a ziskavat puky. My niesme Rusko ci Kanada. My mame realne aj take rocniky kde je polovica obrancov neschopna mat spravne navyky. Otaxka teda znie co robia treneri nie v projekte ale v doraste a juniorke. My ucime chalanov drzat puk na hokejke a aktivne s nim prejst pasmo, to zrucnost ktoru nie kazdy zvlada. Ale ucia sa. Je to proces. Nemame 12 Slafkovskych v kazdom rocniku. A nie kazdy je pracant alebo komplexny vyzrety umierneny hrac. Trener musi byt aj dobry psycholog. Chalani musia zvladat psychicky tlak, neprijemne situacie. Si predstav, ze ten kombinacny hokej ked sa bude minat ucinku, co potom ? Proste si velmi jednoduchy v tomto, rozsirj si obzor, studuj toto remeslo, ked to urobis, pochopis co to je. Myslim si, ze budes pisat ine prispevky ake tu pises dnes. Opakujem, toto nieje Siroky, Nemecek, Bokros paka. Toto je oproti nim rozpravka. S kvalitnym materialom to pojde tam kam chceme ale zial je tu aj nekvalita. Pochybujem, se za slaby rocnik 2003 mozu repre treneri alebo styl hry. A to potom mozes robit co chces. Uz u 2002 rocniku je to maly zazrak kde sa chalani dostali.
∧ skryť ∧
Dufam,ze ten styl hokeja, co dnes predvadzaju hraci projektu nie je dlhodoby trend v slovenskom hokeji. Inak amen, a do projektu budu chodit hokejovo bezvyznamní hraci z hladiska hokejovej buducnosti.
22.12.2021 - 17:11:09
avatar
Reakcia na: , 22.12.2021 - 16:51:50
Suhlasil by som keby to bol level Bokros a hokej ala Cesi v 2000. Beton hokej, predposratost, ignorovanie individualit a ukor defenzivnych specialistov. Ja si pamatam ako Kristof bol vyskusany v jednom zapase a aj ked bol najlepsi hrac na lade, mal smolu. Vidime kde je teraz Kristof a kde Osko, Struska, Pataky, Matejovic. Pamatam si rocnik 1998 na Hlinkovi ako nas superi zvierali v tretine kde chalani nemali moznost kolko krat vystriedat a Zelenak dostaval kapky , ze si dovolil pri takom tlaku neprestriedat. V tom chaose sa to dalo tazko. Ver mi, ze ked ti napisem, ze prislo diametralne zlepsenie ake tu nikdy nebolo, tak si to zober k srdcu. Treneri nemozu zato s akym materialom pracuju. Myslim si , ze odvadzaju dobru robotu. Mozno su aj taki co su medzinarodne neostrielani a aj u nich treba mat trpezlivost. Mne sa ten styl velmi paci a rozhoduju uplne ine veci o tom ci budeme uspesny alebo nie ako sa ty mylne domnievas. Priorita je vychovavat hracov pre draft a tym padom sa musime vzdat akejsi romantickej predstavy o kombinacnom style. Vrchol systemu aj s prispenim silneho rocnika si mohol sledovat na MIH. Nepacilo sa ti to ? Chces vyhravat zapas estetikou ? Alebo bojovnostou, schopnostou zneprijemnovat superovi zivot, aktivne pristupovat a ziskavat puky. My niesme Rusko ci Kanada. My mame realne aj take rocniky kde je polovica obrancov neschopna mat spravne navyky. Otaxka teda znie co robia treneri nie v projekte ale v doraste a juniorke. My ucime chalanov drzat puk na hokejke a aktivne s nim prejst pasmo, to zrucnost ktoru nie kazdy zvlada. Ale ucia sa. Je to proces. Nemame 12 Slafkovskych v kazdom rocniku. A nie kazdy je pracant alebo komplexny vyzrety umierneny hrac. Trener musi byt aj dobry psycholog. Chalani musia zvladat psychicky tlak, neprijemne situacie. Si predstav, ze ten kombinacny hokej ked sa bude minat ucinku, co potom ? Proste si velmi jednoduchy v tomto, rozsirj si obzor, studuj toto remeslo, ked to urobis, pochopis co to je. Myslim si, ze budes pisat ine prispevky ake tu pises dnes. Opakujem, toto nieje Siroky, Nemecek, Bokros paka. Toto je oproti nim rozpravka. S kvalitnym materialom to pojde tam kam chceme ale zial je tu aj nekvalita. Pochybujem, se za slaby rocnik 2003 mozu repre treneri alebo styl hry. A to potom mozes robit co chces. Uz u 2002 rocniku je to maly zazrak kde sa chalani dostali.
∧ skryť ∧
Asi som jednoduchý, a mám úzky obzor, neštudujem remeslo.
Fakticky ak nemáš materiál, nemôžeš očakávať že sa súčasní projektanti presadia na medzinárodnej úrovni. A tohto roku tam materiál nie je , niektorí hráči len preto že v projekte hrajú, sú protežovaní na medzinárodnej úrovni pred hráčmi zo zahraničia. Buď bez obáv, ja v tom mám úplne jasno.
22.12.2021 - 17:16:51
avatar
Reakcia na: , 22.12.2021 - 16:51:50
Suhlasil by som keby to bol level Bokros a hokej ala Cesi v 2000. Beton hokej, predposratost, ignorovanie individualit a ukor defenzivnych specialistov. Ja si pamatam ako Kristof bol vyskusany v jednom zapase a aj ked bol najlepsi hrac na lade, mal smolu. Vidime kde je teraz Kristof a kde Osko, Struska, Pataky, Matejovic. Pamatam si rocnik 1998 na Hlinkovi ako nas superi zvierali v tretine kde chalani nemali moznost kolko krat vystriedat a Zelenak dostaval kapky , ze si dovolil pri takom tlaku neprestriedat. V tom chaose sa to dalo tazko. Ver mi, ze ked ti napisem, ze prislo diametralne zlepsenie ake tu nikdy nebolo, tak si to zober k srdcu. Treneri nemozu zato s akym materialom pracuju. Myslim si , ze odvadzaju dobru robotu. Mozno su aj taki co su medzinarodne neostrielani a aj u nich treba mat trpezlivost. Mne sa ten styl velmi paci a rozhoduju uplne ine veci o tom ci budeme uspesny alebo nie ako sa ty mylne domnievas. Priorita je vychovavat hracov pre draft a tym padom sa musime vzdat akejsi romantickej predstavy o kombinacnom style. Vrchol systemu aj s prispenim silneho rocnika si mohol sledovat na MIH. Nepacilo sa ti to ? Chces vyhravat zapas estetikou ? Alebo bojovnostou, schopnostou zneprijemnovat superovi zivot, aktivne pristupovat a ziskavat puky. My niesme Rusko ci Kanada. My mame realne aj take rocniky kde je polovica obrancov neschopna mat spravne navyky. Otaxka teda znie co robia treneri nie v projekte ale v doraste a juniorke. My ucime chalanov drzat puk na hokejke a aktivne s nim prejst pasmo, to zrucnost ktoru nie kazdy zvlada. Ale ucia sa. Je to proces. Nemame 12 Slafkovskych v kazdom rocniku. A nie kazdy je pracant alebo komplexny vyzrety umierneny hrac. Trener musi byt aj dobry psycholog. Chalani musia zvladat psychicky tlak, neprijemne situacie. Si predstav, ze ten kombinacny hokej ked sa bude minat ucinku, co potom ? Proste si velmi jednoduchy v tomto, rozsirj si obzor, studuj toto remeslo, ked to urobis, pochopis co to je. Myslim si, ze budes pisat ine prispevky ake tu pises dnes. Opakujem, toto nieje Siroky, Nemecek, Bokros paka. Toto je oproti nim rozpravka. S kvalitnym materialom to pojde tam kam chceme ale zial je tu aj nekvalita. Pochybujem, se za slaby rocnik 2003 mozu repre treneri alebo styl hry. A to potom mozes robit co chces. Uz u 2002 rocniku je to maly zazrak kde sa chalani dostali.
∧ skryť ∧
Myslím si, že toto je klasický alibistický názor. Akonáhle chceme vidieť nejaký výsledok, tak sa vyhovoríme na slabý ročník. Hráčov a systém hry určuje realizačný tím na čele s trénerom a zatiaľ žiadne výsledky nie je vidieť.
hodnost .
22.12.2021 - 17:17:32
avatar
Reakcia na: , 22.12.2021 - 16:51:50
Suhlasil by som keby to bol level Bokros a hokej ala Cesi v 2000. Beton hokej, predposratost, ignorovanie individualit a ukor defenzivnych specialistov. Ja si pamatam ako Kristof bol vyskusany v jednom zapase a aj ked bol najlepsi hrac na lade, mal smolu. Vidime kde je teraz Kristof a kde Osko, Struska, Pataky, Matejovic. Pamatam si rocnik 1998 na Hlinkovi ako nas superi zvierali v tretine kde chalani nemali moznost kolko krat vystriedat a Zelenak dostaval kapky , ze si dovolil pri takom tlaku neprestriedat. V tom chaose sa to dalo tazko. Ver mi, ze ked ti napisem, ze prislo diametralne zlepsenie ake tu nikdy nebolo, tak si to zober k srdcu. Treneri nemozu zato s akym materialom pracuju. Myslim si , ze odvadzaju dobru robotu. Mozno su aj taki co su medzinarodne neostrielani a aj u nich treba mat trpezlivost. Mne sa ten styl velmi paci a rozhoduju uplne ine veci o tom ci budeme uspesny alebo nie ako sa ty mylne domnievas. Priorita je vychovavat hracov pre draft a tym padom sa musime vzdat akejsi romantickej predstavy o kombinacnom style. Vrchol systemu aj s prispenim silneho rocnika si mohol sledovat na MIH. Nepacilo sa ti to ? Chces vyhravat zapas estetikou ? Alebo bojovnostou, schopnostou zneprijemnovat superovi zivot, aktivne pristupovat a ziskavat puky. My niesme Rusko ci Kanada. My mame realne aj take rocniky kde je polovica obrancov neschopna mat spravne navyky. Otaxka teda znie co robia treneri nie v projekte ale v doraste a juniorke. My ucime chalanov drzat puk na hokejke a aktivne s nim prejst pasmo, to zrucnost ktoru nie kazdy zvlada. Ale ucia sa. Je to proces. Nemame 12 Slafkovskych v kazdom rocniku. A nie kazdy je pracant alebo komplexny vyzrety umierneny hrac. Trener musi byt aj dobry psycholog. Chalani musia zvladat psychicky tlak, neprijemne situacie. Si predstav, ze ten kombinacny hokej ked sa bude minat ucinku, co potom ? Proste si velmi jednoduchy v tomto, rozsirj si obzor, studuj toto remeslo, ked to urobis, pochopis co to je. Myslim si, ze budes pisat ine prispevky ake tu pises dnes. Opakujem, toto nieje Siroky, Nemecek, Bokros paka. Toto je oproti nim rozpravka. S kvalitnym materialom to pojde tam kam chceme ale zial je tu aj nekvalita. Pochybujem, se za slaby rocnik 2003 mozu repre treneri alebo styl hry. A to potom mozes robit co chces. Uz u 2002 rocniku je to maly zazrak kde sa chalani dostali.
∧ skryť ∧
Samozrejme, ze mas pravdu v tom, ze ani v doraste a juniorke na SR je to bieda. Vo vacsine klubov je to v podstate podobne. Vychovavame priemernych, bezmyslienkovitych hracov, hracov bez kombinačnych schopnosti, hracov bez videnia priestoru v 360 spektre, ktori sice maju nadadenie,bojuju, su aj relativne rychly bez puku ale nepouzitelny pre dnesny hokej. Vynimka praca v Nitre!
22.12.2021 - 17:24:30
avatar
Reakcia na: , 22.12.2021 - 16:34:04
Otazka? Ma vobec projekt U18 zmysel pre slovensky hokej? Lebo dnes vidime, ze je to len teple miesto pre RT a dokazovanie verejnosti a asi aj SZLH cez repre vybery presadzovanim projektovych hracov do tychto vyberov. Z hladiska herneho prejavu je to rukopis trenerov.
∧ skryť ∧
Zmysel zrejme má, ak mládež bude mať motiváciu tam ísť (podmienky) a musí to byť výber, nie nábor. Žiaľ výberoví hráči väčšinou odchádzajú do zahraničia.
hodnost .
22.12.2021 - 17:37:35
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 22.12.2021 - 17:24:30
Zmysel zrejme má, ak mládež bude mať motiváciu tam ísť (podmienky) a musí to byť výber, nie nábor. Žiaľ výberoví hráči väčšinou odchádzajú do zahraničia.
∧ skryť ∧
Tak chod skautovat rocniky 2005, 2006 a podobne a napis kto podla teba ma na ten Vas styl aky v projekte nevidite, nech sa paci. Chodit s top rocnikom, v tom zostave turnaj co turnaj je asi vas zmysel prace projektu. Taky Sovieti co ?

Zial realita na svk je taka aka je. Musi sa davat sanca aj slabsim aj takym co idu len kvoli typologii. Atd.

Preberte zodpovednost a ukazte sa.
Ja si myslim , ze na svk realie robime maximum s hracmi.

Inak neviem ci viete ale ten styl hrame tak ako v Acku takze ak mate u u18 pocit na kombinacny hokej, preco to iste nechcete a nepisete u Acka ?

A za dalsie , pisat tu len kombinacny .... to je jedno slovo, slovo vo vete. Urobte nazorne video pre vsetkych co a ako si to predstavujete a co maju repre treneri robit aby to bolo tak ako si to predstavujete. Nech sa paci.

hodnost .
22.12.2021 - 17:54:06
avatar
Pre mna projekt ma do buducnosti ma zmysel jedine v tom pripade a to suhlasim s Agentom, ze 1. Podmienky, 2. Treneri - pre dnesny hokej 3. Drviva vacsina Top hracov 2 rocnika!

Inak je to len o teplych miestach a dokazovanie verejnosti, SZLH o nutnosti mat tento system pripravy.
22.12.2021 - 17:58:50
avatar
Reakcia na: , 22.12.2021 - 17:37:35
Tak chod skautovat rocniky 2005, 2006 a podobne a napis kto podla teba ma na ten Vas styl aky v projekte nevidite, nech sa paci. Chodit s top rocnikom, v tom zostave turnaj co turnaj je asi vas zmysel prace projektu. Taky Sovieti co ? Zial realita na svk je taka aka je. Musi sa davat sanca aj slabsim aj takym co idu len kvoli typologii. Atd. Preberte zodpovednost a ukazte sa. Ja si myslim , ze na svk realie robime maximum s hracmi. Inak neviem ci viete ale ten styl hrame tak ako v Acku takze ak mate u u18 pocit na kombinacny hokej, preco to iste nechcete a nepisete u Acka ? A za dalsie , pisat tu len kombinacny .... to je jedno slovo, slovo vo vete. Urobte nazorne video pre vsetkych co a ako si to predstavujete a co maju repre treneri robit aby to bolo tak ako si to predstavujete. Nech sa paci.
∧ skryť ∧
Kľudne mi môžeš aj tykať. Ja tvoj názor beriem na vedomie, s tým že máš príliš ružové okuliare, ja som asi bližšie k realite.
hodnost .
22.12.2021 - 18:04:33
avatar
Reakcia na: , 22.12.2021 - 17:37:35
Tak chod skautovat rocniky 2005, 2006 a podobne a napis kto podla teba ma na ten Vas styl aky v projekte nevidite, nech sa paci. Chodit s top rocnikom, v tom zostave turnaj co turnaj je asi vas zmysel prace projektu. Taky Sovieti co ? Zial realita na svk je taka aka je. Musi sa davat sanca aj slabsim aj takym co idu len kvoli typologii. Atd. Preberte zodpovednost a ukazte sa. Ja si myslim , ze na svk realie robime maximum s hracmi. Inak neviem ci viete ale ten styl hrame tak ako v Acku takze ak mate u u18 pocit na kombinacny hokej, preco to iste nechcete a nepisete u Acka ? A za dalsie , pisat tu len kombinacny .... to je jedno slovo, slovo vo vete. Urobte nazorne video pre vsetkych co a ako si to predstavujete a co maju repre treneri robit aby to bolo tak ako si to predstavujete. Nech sa paci.
∧ skryť ∧
Este by som chcel pocut, ktore slova prevladaju pri vedení zapasov? Ci su to slová: Nahoď, nevymyšlaj, nastrel to na branu, čipni to, nahoď to, bojujeme.
Tym samozrejme netvrdim, ze tieto slova nepatria na striedacku a netreba aj takychto
hracov. Ale za mna max 2-3.

A to s s tym Ačkom si hadam nemyslel vazne.
hodnost .
22.12.2021 - 18:31:37
avatar
Reakcia na: , 22.12.2021 - 18:04:33
Este by som chcel pocut, ktore slova prevladaju pri vedení zapasov? Ci su to slová: Nahoď, nevymyšlaj, nastrel to na branu, čipni to, nahoď to, bojujeme. Tym samozrejme netvrdim, ze tieto slova nepatria na striedacku a netreba aj takychto hracov. Ale za mna max 2-3. A to s s tym Ačkom si hadam nemyslel vazne.
∧ skryť ∧
Toto nepis mne. Napis na zvaz a opravnenym osobam ak ta to zaujima.

Ja reagujem len z pozicie fanusika co chape co to je pracovat aj s nie kvalitnym materialom.

Ja som z tych co na tejto stranke najviac kritizoval herny prejav a nominacie. Lenze je rok 2021, je tu system od kanadana z nhl , mame tu svk realie ake mame. Viem to pochopit. Uz sa tu vazne pustame do detailov na ktore ty ani ja nemame kvalifikaciu

A ak dobre citam tak si aj odporujete. V jednej vete pisete , ze projekt ma zmysel len s top zostavou ale system je prax pre kazdeho reprezentanta bez ohladu na meno. System neriesi individualnost jednotlivca .

A druha vec , ked mas iny material tak tomu musis prisposobit aj taktiku a "slova na striedacke" .

Jobek ci Kukumberg, sledujem ich a nemaju na taky styl hry, a uz teraz viem, ze 2 lepsie mena nenajdete co by ich v projekte naheadili 2005ami aby ste mohli hrat zrazu iny hokej.


Uprimne, napada ma pri tvojich reakciach jedno slovo - amater.

Chod po svk stadionoch , najdi lepsich, daj kozu na trh, odporuc ich trenerom a povedz nech to s nimi skusia . Nech sa paci. Inak tvoje nazory su bullshit s prepacenim. Ja prvy sa ti ospravedlnim.

Nazor, prispevok je jedna vec, ale kafrat ako amater do profesionalnej prace so vsetkymi faktami okolo je nieco co ma donutilo reagovat a je to len na vas ci to pochopite.

Apropo , myslis si, ze NHL kluby hladaju hracov pre kombinacny hokej ?
22.12.2021 - 18:34:20
avatar
Projekt 18 má pre slovenský hokej určite pozitívny dopad
hodnost .
22.12.2021 - 18:54:56
avatar
Reakcia na: , 22.12.2021 - 18:31:37
Toto nepis mne. Napis na zvaz a opravnenym osobam ak ta to zaujima. Ja reagujem len z pozicie fanusika co chape co to je pracovat aj s nie kvalitnym materialom. Ja som z tych co na tejto stranke najviac kritizoval herny prejav a nominacie. Lenze je rok 2021, je tu system od kanadana z nhl , mame tu svk realie ake mame. Viem to pochopit. Uz sa tu vazne pustame do detailov na ktore ty ani ja nemame kvalifikaciu A ak dobre citam tak si aj odporujete. V jednej vete pisete , ze projekt ma zmysel len s top zostavou ale system je prax pre kazdeho reprezentanta bez ohladu na meno. System neriesi individualnost jednotlivca . A druha vec , ked mas iny material tak tomu musis prisposobit aj taktiku a "slova na striedacke" . Jobek ci Kukumberg, sledujem ich a nemaju na taky styl hry, a uz teraz viem, ze 2 lepsie mena nenajdete co by ich v projekte naheadili 2005ami aby ste mohli hrat zrazu iny hokej. Uprimne, napada ma pri tvojich reakciach jedno slovo - amater. Chod po svk stadionoch , najdi lepsich, daj kozu na trh, odporuc ich trenerom a povedz nech to s nimi skusia . Nech sa paci. Inak tvoje nazory su bullshit s prepacenim. Ja prvy sa ti ospravedlnim. Nazor, prispevok je jedna vec, ale kafrat ako amater do profesionalnej prace so vsetkymi faktami okolo je nieco co ma donutilo reagovat a je to len na vas ci to pochopite. Apropo , myslis si, ze NHL kluby hladaju hracov pre kombinacny hokej ?
∧ skryť ∧
Ale ved klud Reverend. Ja s zvacsinou tvojich nazorov na tomto fore celkom suhlasim. Len ma prekvapilo tvoje videnie hokejoveho nazerania na vedenie mladych chlapcov. Za mna z dlhodobeho hladiska cesta nevedie cez bojovnost a hranie sprosteho hokeja bez myslienky, kreativity a prihravky. Ak sa ta moje videnie hokejoveho sveta dotklo, tak sa ti ospravedlnujem.

A ano verim, ze NHL hlada v prvom rade hraca s kombinačnymi schopnostami. To nevylučuje dalsie skills, ktore hrac musi mať.
hodnost .
22.12.2021 - 19:15:36
avatar
Reakcia na: , 22.12.2021 - 18:54:56
Ale ved klud Reverend. Ja s zvacsinou tvojich nazorov na tomto fore celkom suhlasim. Len ma prekvapilo tvoje videnie hokejoveho nazerania na vedenie mladych chlapcov. Za mna z dlhodobeho hladiska cesta nevedie cez bojovnost a hranie sprosteho hokeja bez myslienky, kreativity a prihravky. Ak sa ta moje videnie hokejoveho sveta dotklo, tak sa ti ospravedlnujem. A ano verim, ze NHL hlada v prvom rade hraca s kombinačnymi schopnostami. To nevylučuje dalsie skills, ktore hrac musi mať.
∧ skryť ∧
Ty skills. Pozri si Demeka vo whl a uvidis presne model dneska.

< 1 ... 73 74 75 76 77 78 ... 82 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies