Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Naša REPREZENTÁCIA

Tému založil: colorado avalanche1
04.01.2012 - 20:23:13
Čo si myslíte ako bude vyzerať zostava nášho týmu tak za cca 5 rokov ak sa dá napíste a jednotlivé formácie

02.07.2017 - 14:44:41
avatar
Tiez si myslim, ze to bude byvaly trener NHL, ktory trenoval v Europe, mozno nejaku EU krajinu.
15.07.2017 - 15:52:37
avatar
Tak emocie uz pomaly vychladli a aj cela ta negativna atmosfera s aferami upadla, tak dam svoj pohlad na posledne MS v Nemecku.

V prvom rade sa mi nedalo nevsimnut, ze skoro vsetci az na par vynimiek hrali vyrazne pod svoje moznosti a najma Cajkovsky ako skvele hral pocas sezony tak na MS bol vyrazne pod svojim standardom, aj Gernat nehral nijak extra oslnivo. O utocnikoch sa ani bavit netreba.

Po druhe, v time bolo pocas celych MS citit akusi zvlastnu atmosferu, ziadne nasadenie chcenie aj rozhovory boli akesi nemastne neslane, postupom casu bola citit z hracov a z trenera rezignacia. Zacalo to uz pocas EHT kde si par hracov na cele s kapitanom spravili z toho alko party a Zdenovi to napokon prerastlo cez hlavu, ale uvedomil si to az neskoro.

Po dalsie, mali sme jednoznacne najslabsieho trenera na MS. Ci sa to niekomu paci, alebo nie tak absolutne nevedili nasi treneri zareagovat na dianie na lade, vyhlasenia po zapasoch boli priam az tragicke. Najsmutnejsie na tom celom bolo to ze uz hraci ako Miklik ci Hudacek ktori vacsinou na inych MS posobili ako flakaci tak teraz sa vyjadrovali ako podaktori nepochopili naco tam vlastne sli.

Do toho vsetkoho este Kohutove vyjadrenia na adresu Svehlu ako ho ide Satan nahradit. Inac vsetka cest voci Svehlovi, aj ked mal vela preslapov a nebol vobec vhodny pre tuto funkciu tak po MS aspon nevyplakaval a nevyhovaral sa, zato ma u mna respekt. Detto Kohut urobil tiez nejake chyby ospravedlil sa, prijal ponuku do TV kde len sedel a nechal na seba kydat od zdena a este sa mu chcel ospravedlnit ale urazeny Zdeno odmietol. K Zdenovi len tolko, ok beriem pred dvomi rokmi zobral repre v zlej situacii, ale len on si moze zato ako sa spravali minuly rok ku Hrivikovi ci Panikovi. Pri sucasnom trende urazenych hracov by sa mu nato vacsina tzv reprezentntov vysrala a uz nereprezentovala, ale nastastie oni maju chut reprezentovat dalej. Zdeno si robil vybery spolu s jeho timom sam, nik mu do toho nekecal. On furt tvrdil ze hracov ma dost a ze skusa mladych, pritom opak bol pravdou. Na MS sme mali snad piaty nastarsi tim, ale zato neskuseny. Zdeno absolutne nebol pripraveny viest repre... Vsetko by mi to nevadilo, az na tie jeho alibisticke vyjadrenia a kydanie na vsetkych naokolo spolu s jeho zienkou.


Tak a teraz nieco k comu sa moc nerad vyjadrujem a to je supiska resp hraci co si ich zdeno vybral a nasledne aj kritizoval. Na zaciatok musim spomenut ze aj navzdory tomu zeby nikto z NHL/AHL neprisiel + ked ratam vsetkych zranenych co boli pocas MS vazne aj zraneni, tak sa dal aj tak poskladat urcite lepsi tim ktory kludne mohol postupit do stvrfinale. Pretoze aj tento tim kde nebola chemia taka aka mala byt a nalada bola aka bola, dokazal remizovat s nabitymi nemcami ktorym chybalo iba par hracov od topky a vyse polovicku zapasu sme boli lepsi, ale potom sme videli sami. S danmi taktiez dve tretiny uplny hnus a potom za tretinu nasi ukazali ze aj so slabsim vyberom vieme byt vyrovnanym superom voci celkom slusne nabitom danskom time. Som presvedceny ze keby bol na lavicke schopny strateg (osobnost) nieco na sposob Javorcika, ze vykony aj body by boli diametralne odlisne.

Tak podme k brankarom, ok odchytali si svoj standard, ale je trestuhodne nechat doma brankara ktory mal top formu v poslednych mesiachoch a bol vyhlaseny za naj brankara ceskeho play off. Na MS by mali ist hraci v top forme nie ci je na piatom zraze alebo s repre je uz mesiac a pol, alebo je kamarat. Taktiez nepochopitlene vyradenie par hracov ako Bakos, Hovorka ci Lusnak. Prave ked bol inokedy Lusnak nominovany na MS tak som si nebol az taky isty jeho nominaciou a teraz vzhladom na okolnosti keby sa vazne hodil tak tam nebol. Detto Bakos nech mal v priprave tie dva zapasy ako take, ale nechat doma naproduktivnejsieho hraca z KHL je trosku divne, detto Hovorka najlepsi strelec ligy a pritom moc priestoru ukazat sa nemal. Niektori mali priestor sa ukazat vyse 8 zapasov a neukazali a predsa tam boli. Vsetko to vyvrcholilo tyzden pred MS ked sme mali v priprave snad 37 hracov. Uz vtedy bolo badat ze nieco nie je v poriadku. Matousek ci Suja nech patria k nadpriemernym hracom v lige a popravde na MS MAtousek patril k tomu lepsiemu, co je samo o sebe co povedat, tak v lige by som v pohode nasiel minimalne 20 slovenskych hracov v lepsej forme. Taktiez fanusikovia si mysleli ze na MS pojde niekto z hracov Kristof/Griger/Koys, najlepsie vsetci traja, pritom nato urcite mali. A najma posledne dvaja menovani tam proste mali byt (neviem ci nahodou Koys este nebol zraneny aby som nahodou niekomu nekrivdil). Plus kludne sa uz mohla dat sanca aj mladsim tj hracom rocnika 95 a mladsim ako su napr Holenda ci Rosandic ktori by urcite nezahrali horsie ako podaktori ini co boli na MS. Odmietnutie Granaka, Suroveho ci Nagya bolo velavravne, skoda pretoze toto su spravni lidri kabiny a par veci by potom nemuselo byt takych ake boli. Netvrdim zeby sme razom hrali ako z partesu, alebo by sme hrali o medaily s tymito resp dalsimi hracmi, ale aspon by sa kader omladil, pribudli by skutocni lidri a plus by bola v time ina atmosfera a najma v presilovkach by Koys tomu dal myslienku.

Nidky som nepochopil ako je mozne ze hrac v top forme v dobrej lige nie je nominovany v danom roku na MS, ako napr Ciliak, Zaborsky, Sykora ... ale potom o rok, dva ked je z formy tak je pomaly aj na MS nominovany. Ked sa vazne uz budu hraci brat vo forme bez ohladu nato ci jeto kamarat, alebo bol na kazdom zraze tak potom pridu aj vysledky. Zdeno doplatil na svojich kamaratov a nato ze nema nato povahu vyhodit hraca po mesiaci a pol ... zacal si to uvedomovat bohuzial pat minut po dvanastej a aj jeho vyjadrenia na hracov boli nemiestne a len zhadzovali ich poslabsiu moralku este viac. Nidky som nekritizoval nominacie trenerov na seniorske MS, nech si zavolali kohokolvek ved je trener ma nato opravnenie a vie samozrejme viac ako ja, preto som si nikdy nedovolil aj po nezmare kritizovat trenera lebo prijal zato zodpovednost. Od Zdena som sa to ale nedockal, vacsinou kydal vsade naokolo co ma mrzi, pretoze aj z tych hracov co mal k dispozicii sa dalo daleko viac vyzmykat. . Verim tomu ze pri lepsom koucingu lepsej atmosfere s hracmi ktori nato vazne mali aj formu by ta hra a aj umiestnenie bolo ine. Ale ako sa hovori po vojne je kazdy general ... nevadi treba sa poucit a ist dalej, len skoda ze z tychto vojen co vedu proti sebe rozne skupiny je porazeny a najviac sklamany samotny fanusik.

Na zaver by som napisal nieco do nasledujucich rokov. Nemyslim si ze to bude este horsie, pretoze tolko veci co sa vyskytlo pred a na tychto MS sa snad uz ani neda (od alkohoulu, cez vojnu medzi skupina, zla atmosfera, rezignacia hracov a najma trenera ... plus tolko zranenych a ani jeden z cca 13 hracov zo zamoria neprisiel). Konecne sa snad uz da sanca aj mladym, nakoniec tie 95 sa celkom zacinaju presadzovat len nech sa im da sanca to otrepane klise ze casu maju dost neplati bohuzial uz casu hlavne my nemame dost. Ked sa pozriem na mladsie rocniky 98/99 tak je tam dost slusna kvalita aj hlbka takze krajiny z IA resp IB divizie maju co robit resp takych hracov ani nemaju a ani ich nenazbieraju v najblizsich rokov. Uz len konecne nech sa to ustali urci sa system a hlavne hraci nech chcu reprezentovat a nie len ist na vylet.

Treba sa bavit sportom a fandit ci sa dari, alebo nie ... predsa je to iba sport
16.07.2017 - 13:03:55
avatar
Čo si myslíte o (nezmenom) výbere repre trénerov? Ja soobne som trochu sklamaný, dúfal som že Javorčík prejde ku dvadsiatke, a Erniemu sa poďakuje za (skvelé) výsledky, a dovidenia, prípadne do nejakých organizačných štruktúr. Ale na druhej strane, zlé to určite nieje, obidvaja majú na svojich pozíciach úspechy, tak preči nie.
16.07.2017 - 14:36:59
avatar
Reakcia na: Shini, 16.07.2017 - 13:03:55
Čo si myslíte o (nezmenom) výbere repre trénerov? Ja soobne som trochu sklamaný, dúfal som že Javorčík prejde ku dvadsiatke, a Erniemu sa poďakuje za (skvelé) výsledky, a dovidenia, prípadne do nejakých organizačných štruktúr. Ale na druhej strane, zlé to určite nieje, obidvaja majú na svojich pozíciach úspechy, tak preči nie.
∧ skryť ∧
V Bokrošovi nevidím veľký problém, skôr u Hecla v patnástke. Už sa to pretriasalo v diskusii na HP: pretláčanie bývalých hráčov na reprezentačné pozície na úkor odbornosti. To nie je pekné a dokazuje to neveľký Šatanov prehľad v súčasnom slovenskom hokeji. Ale je možné, že časom si ho vybuduje, nelámem palicu a teším sa na sezónu.

Hecl mi nie je sympatický ani ako človek "odborník v TV": prehnané emócie a opakovanie otrepaných fráz a klišé.
16.07.2017 - 23:00:43
avatar
Reakcia na: matúš, 16.07.2017 - 14:36:59
V Bokrošovi nevidím veľký problém, skôr u Hecla v patnástke. Už sa to pretriasalo v diskusii na HP: pretláčanie bývalých hráčov na reprezentačné pozície na úkor odbornosti. To nie je pekné a dokazuje to neveľký Šatanov prehľad v súčasnom slovenskom hokeji. Ale je možné, že časom si ho vybuduje, nelámem palicu a teším sa na sezónu. Hecl mi nie je sympatický ani ako človek \"odborník v TV\": prehnané emócie a opakovanie otrepaných fráz a klišé.
∧ skryť ∧
V patnaske je aj Sykora ktory tam bol doteraz, takze ziadna velka zmena nenastala.
17.07.2017 - 07:55:36
avatar
Reakcia na: Shini, 16.07.2017 - 13:03:55
Čo si myslíte o (nezmenom) výbere repre trénerov? Ja soobne som trochu sklamaný, dúfal som že Javorčík prejde ku dvadsiatke, a Erniemu sa poďakuje za (skvelé) výsledky, a dovidenia, prípadne do nejakých organizačných štruktúr. Ale na druhej strane, zlé to určite nieje, obidvaja majú na svojich pozíciach úspechy, tak preči nie.
∧ skryť ∧
Javorčík sám povedal, že chce ostať pri osemnástke. Aj ja som dúfam že prejde so svojim ročníkom ku dvadsiatke, kde by ich mohol trénovať ešte dva-tri roky.
Netreba zabúdať, že prijal ponuku na trénera juniorského tímu Banskej Bystrice.
17.07.2017 - 08:17:42
avatar
Reakcia na: mantis_x64, 17.07.2017 - 07:55:36
Javorčík sám povedal, že chce ostať pri osemnástke. Aj ja som dúfam že prejde so svojim ročníkom ku dvadsiatke, kde by ich mohol trénovať ešte dva-tri roky. Netreba zabúdať, že prijal ponuku na trénera juniorského tímu Banskej Bystrice.
∧ skryť ∧
Javorcikov rocnik je 99, Mikula mal pred dvomi rokmi rocnik 98. Takze teraz pri dvadsiatke je Mikulov rocnik, mimochodom uz Mikula na MS18 dal sancu Fehervarymu, Ruzickovi, Krivosikovi, Romanovi, Liskovi ci Ivanovi.

Sarky moc na vyber nemal a na jeden rok resp na pol roka davat niekoho na skusku ku dvadsiatke asi nedavalo velky zmysel. Tak zvolil osvedceneho Ernesta. Netreba zabudat ze moc sa im nehrnuli zaujemcovia na tento post. Tiez nie som nadseny, ale treba sa nato pozriet aj realne aka bola situacia a co vsetko je pripravene. Verim ze v najblizsich mesiacoch sa vytvori ten jednotny system, bude sa komunikovat znovu s kandidatmi na post trenera k juniorom a hlavne nech uz je v tom konecne poriadok.
09.08.2017 - 18:02:52
avatar
Nový trénerom slovenskej hokejovej reprezentácie sa stal Kanaďan Craig Ramsay.

http://www.eliteprospects.com/staff.php?staff=690
09.08.2017 - 18:59:43
avatar
Reakcia na: johan1232, 09.08.2017 - 18:02:52
Nový trénerom slovenskej hokejovej reprezentácie sa stal Kanaďan Craig Ramsay. http://www.eliteprospects.com/staff.php?staff=690
∧ skryť ∧
Ja som za potrebujeme človeka,ktorý je ďaleko od tých sračiek čo sa nazývajú SLovenský hokej
09.08.2017 - 19:30:18
avatar
Super super a môže začať makať
11.08.2017 - 14:59:53
avatar
Tomáš Kopecký o novom trénerovi: „Mal na starosti útočníkov, často sme nacvičovali presilovky.“

Václav Prospal: „Pozícia asistenta mu ideálne sedela. Mal na starosti obrancov a hru v oslabení.“

Špeciálne tímy by sme mali, už len aby sa nám darilo aj pri vyrovnanom počte hráčov na ľade.
15.08.2017 - 16:28:23
avatar
Országh asistentom trénera !!!
15.08.2017 - 17:17:08
avatar
Brankári: Samuel BAROŠ (HKM Zvolen), Tomáš TOMEK (MsHK Žilina), Branislav KONRÁD (HC Olomouc/ČR),

Obrancovia: Ján BREJČÁK (HK Poprad), Juraj VALACH (Piráti Chomutov/ČR), Oldrich KOTVAN (BK Mladá Boleslav/ČR), Peter ČEREŠŇÁK (HC Plzeň 1929/ČR), Martin GERNÁT (HC Sparta Praha/ČR), Juraj MIKUŠ (HC Sparta Praha/ČR), Ivan BARANKA (HC Vítkovice Ridera/ČR), Erik ČERNÁK (Syracuse Crunch/USA – AHL),

Útočníci: Marek HOVORKA, Patrik KOYŠ, Ladislav NAGY (všetci HC Košice), Matúš SUKEĽ (MHk 32 Liptovský Mikuláš), Radoslav MACÍK, Matej PAULOVIČ (HK Nitra), Patrik SVITANA (HK Poprad), Dávid SKOKAN (Piráti Chomutov/ČR), Dávid BUC (HC Olomouc), Andrej KUDRNA (HC Sparta Praha/ČR), Radoslav TYBOR (HC Vítkovice Ridera/ČR), Libor HUDÁČEK (Örebro Hockey/Švéd.)

Náhradníci: Radoslav ILLO (MHC Martin), Michal KRIŠTOF (HK Nitra), Daniel BREJČÁK, Marek ZAGRAPAN (HK Poprad), Matúš HOLENDA (HK Dukla Trenčín), Michal IVAN (HKM Zvolen), Mário GRMAN (Piráti Chomutov/ČR), Tomáš MATOUŠEK (HC Verva Litvínov/ČR), Rastislav DEJ, Karol SLOBODA, Peter TRŠKA (všetci HC Vítkovice Ridera/ČR), Martin FEHÉRVÁRY (IK Oskarshamn/Švéd.)


15.08.2017 - 17:31:05
avatar
Reakcia na: prasjanko, 15.08.2017 - 17:17:08
Brankári: Samuel BAROŠ (HKM Zvolen), Tomáš TOMEK (MsHK Žilina), Branislav KONRÁD (HC Olomouc/ČR), Obrancovia: Ján BREJČÁK (HK Poprad), Juraj VALACH (Piráti Chomutov/ČR), Oldrich KOTVAN (BK Mladá Boleslav/ČR), Peter ČEREŠŇÁK (HC Plzeň 1929/ČR), Martin GERNÁT (HC Sparta Praha/ČR), Juraj MIKUŠ (HC Sparta Praha/ČR), Ivan BARANKA (HC Vítkovice Ridera/ČR), Erik ČERNÁK (Syracuse Crunch/USA – AHL), Útočníci: Marek HOVORKA, Patrik KOYŠ, Ladislav NAGY (všetci HC Košice), Matúš SUKEĽ (MHk 32 Liptovský Mikuláš), Radoslav MACÍK, Matej PAULOVIČ (HK Nitra), Patrik SVITANA (HK Poprad), Dávid SKOKAN (Piráti Chomutov/ČR), Dávid BUC (HC Olomouc), Andrej KUDRNA (HC Sparta Praha/ČR), Radoslav TYBOR (HC Vítkovice Ridera/ČR), Libor HUDÁČEK (Örebro Hockey/Švéd.) Náhradníci: Radoslav ILLO (MHC Martin), Michal KRIŠTOF (HK Nitra), Daniel BREJČÁK, Marek ZAGRAPAN (HK Poprad), Matúš HOLENDA (HK Dukla Trenčín), Michal IVAN (HKM Zvolen), Mário GRMAN (Piráti Chomutov/ČR), Tomáš MATOUŠEK (HC Verva Litvínov/ČR), Rastislav DEJ, Karol SLOBODA, Peter TRŠKA (všetci HC Vítkovice Ridera/ČR), Martin FEHÉRVÁRY (IK Oskarshamn/Švéd.)
∧ skryť ∧
taka celkom normalna nominacia. paci sa mi nepretlacanie kadejakych podivnych zastupcov nasej ligy ako Bartanus, Suja a Sedivy. snad sa konecne dockam korektnych nominacii bez podobnych lapsusov.
15.08.2017 - 18:41:48
avatar
som sklamaný ze tam nieje Fehervári.
15.08.2017 - 18:50:05
avatar
Ja som najviac sklamaný z brankarskeho postu.... Baros a Tomek tam nemaju čo robiť. Skúšať sa mali Huska,Godla a Rybár, ak nemohli pre zranenie alebo z ineho dôvodu tak to beriem, ale ak neboli osloveni tak veľký fail.
15.08.2017 - 19:42:20
avatar
Tiež sa mi tá nominácia bohvieako nepozdáva máme oveľa kvalitnejšie mená či už v bráne obrane ale aj útoku, ale je to zrejme aj fázou predsezónných príprav jednotlivých klubov, úroveň skúšania hráčov atď ktovie Godla tam mal určite byť ...
15.08.2017 - 20:11:19
avatar
Chyba Huska, Godla, Fehervary, Grman, Holenda, Rosandic, Bubela, Ivan, Kristof, Vandas.

Naopak, na repre nema Tomek, D. Brejcak, Kotvan, Trska, Svitana, Buc, Zagrapan, Dej.
15.08.2017 - 20:37:41
avatar
Reakcia na: slovak, 15.08.2017 - 20:11:19
Chyba Huska, Godla, Fehervary, Grman, Holenda, Rosandic, Bubela, Ivan, Kristof, Vandas. Naopak, na repre nema Tomek, D. Brejcak, Kotvan, Trska, Svitana, Buc, Zagrapan, Dej.
∧ skryť ∧
Grman tam je
15.08.2017 - 21:38:19
avatar
Reakcia na: elbarto, 15.08.2017 - 18:50:05
Ja som najviac sklamaný z brankarskeho postu.... Baros a Tomek tam nemaju čo robiť. Skúšať sa mali Huska,Godla a Rybár, ak nemohli pre zranenie alebo z ineho dôvodu tak to beriem, ale ak neboli osloveni tak veľký fail.
∧ skryť ∧
Huska nemoze, Rybar zraneny, Godla bude zrejme vyskusany pocas sezony.

Slovak:
Fehervary a Ivan, ked sa presadia v nasledujucem sezone pri muzoch tak potom, pritom su nahradnici. Holenda mohol byt, je aspon nahradinik. Rosandic, uvidi sa ako sa mu bude dadrit v cechach v slovane az tolko sanci nedostaval. Bubela no neviem sancu moze dostat, ale zeby tam az tak chybal to neviem. Kristof zraneny.

Tomek praukazal ze v lige patri ku spicke, takze sancu si urcite zasluzi, pritom neverim ze sa na MS ci OH dostane. Takto isto sa ludom nevideli brankari ako Ciliak, Rybar, Dzubina a pritom svoje si urcite odchytali. Kotvan mal asi najviac bodov zo slovenskyh obrancov minuly rok v ceskej lige, sancu si urcite zasluzi. To iste Trska, pritom su to hraci do 27 rokov. Svitana v Poprade sa mi videl, dokonca po sezone je aj asistent. Buc mal dost bodov v slovenskej lige ci predminuly rok v ceskej, je minimum slovakov ktori mali lepsie cisla v poslednych dvoch sezonach, detto Dej a pritom je len nahradnik.

Zostava mi pride celkom vyvazena ... mladici Koys, Sukel, Paulovic, Cernak, do toho drviva vacsina timu okolo 25-29 rokov a skuseni Nagy a Baranka. Uvidime co to bude na dalsej nominacii.

< 1 ... 18 19 20 21 22 23 ... 45 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies