Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Komunita: Diskusia > HC Slovan Bratislava

Tému založil: mantis_x64
25.05.2012 - 18:07:36
Vytváram novú tému, aby ste nemuseli všetko písať do sekcie KHL, bola tu už téma tímu HC Lev Poprad tak prečo by ju nemal mať jediný zástupca Slovenska v KHL v sezóne 2012/13. Bude to zbierka noviniek, transferov, zápasov a úspechov „belasých“.

02.09.2017 - 13:34:45
avatar
Reakcia na: slovakflyer, 02.09.2017 - 09:39:16
Genowayova lajna je neuveriteľne dominantná, skoro každý shift tlačili súpera vo vlastnom pásme a to ešte tí hráči nehrajú svoj individuálny max level. Na druhú stranu ale potrebujeme aby hrali na 100% aj Vieďo s Kašparom, kde tie záblesky sú, ale ešte tam nie je súhra a chce to tam proste nejaké druhé poriadne krídlo. Parentau sa mal vyriešiť do konca septembra a samozrejme vyhlásenia sa nepotvrdili ako vždy. Verím aspoň, že ak nevyjde on, tak budú hľadať inú náhradu do prvého útoku, voľných hráčov je na to stále dosť. Meszároš fakt prekvapuje a je to kľúčové. Čakal som ešte horšie výkony než mal minulú sezónu, kedy bol miestami zadarmo drahý, ale teraz hrá výborne a celú obranu to posúva riadne hore. Keď som sa ešte 2 týždne dozadu tej obrany bál, tak nakoniec to ešte môže byť naša najlepšia obrana v ére KHL. Despresova minela bola riadna, no nerobil by som z toho kovbojky, nech sa rozohrá. Ramstedt ako som písal behom týždňa, očakávané a momentálne aj keby už hral dobre, tak by pre neho nebolo miesto v zostave. Sherbatov ak bol podpísaný ako relatívne mladý speed and skill hráč do štvrtej lajny, tak kvitujem túto filozofiu. Predsa to asi hrať len s 18 ročnými nie je úplne ono a jeden vyhrateľší hráč tam dobre zapadne. Voráček je fail. Podpriemerný obranca CZ ligy, nemá čo hľadať v KHL. Je to prototyp nemoderného beka. Príliš veľký, neohrabaný, aj za malý čas na ľade stihne vyrobiť penaltu, lebo nestíha. Na druhú stranu bude tak 7-8 bek a najlepšie by bolo, ak by Řiha hral klasicky na 3 páry a mamelukov neposielal na ľad kým netreba.
∧ skryť ∧
No Říha si Voráčka dokonca pochválil čomu nerozumiem, katastrofálny bek. Žiadnu logiku jeho podpis nedáva, ani slovák, ani kvalitný zahraničný hráč. Dokonca neprišiel do Slovana ani po dobrej sezóne. V každom prípade som rád že Meszároš vytrel zrak kritikom, vrátane mňa. Zatiaľ hrá výborne, snáď si udrží zdravie a formu, to bude kľúčové pre nás smerom k ZOH. Hlavne keď sledujem Čajkovského, ktorý má akosi v tejto sezóne problém sa presadiť. Osobne si myslím, že ak v Sherbatovovi nevidia potenciál na top 6 tak to bol relatívne zbytočný podpis. Treba si uvedomiť, že Hecl a hlavne Hlinka sedia. Niekto príde zrejme do prvého útoku takže Skalický sa presunie do bottom 6 a bude tam pretlak... Hrnka,Skalický,Šťastný,Buchtele,Hecl,Hlinka,Sadecký,Sherbatov,Sloboda... všetko hráči, ktorý potrebujú hrávať.
02.09.2017 - 13:58:04
avatar
V každom prípade dá sa očakávať, že Kozáka pošlu v najbližšom čase preč ..
02.09.2017 - 14:41:18
avatar
Reakcia na: elbarto, 02.09.2017 - 13:34:45
No Říha si Voráčka dokonca pochválil :D čomu nerozumiem, katastrofálny bek. Žiadnu logiku jeho podpis nedáva, ani slovák, ani kvalitný zahraničný hráč. Dokonca neprišiel do Slovana ani po dobrej sezóne. V každom prípade som rád že Meszároš vytrel zrak kritikom, vrátane mňa. Zatiaľ hrá výborne, snáď si udrží zdravie a formu, to bude kľúčové pre nás smerom k ZOH. Hlavne keď sledujem Čajkovského, ktorý má akosi v tejto sezóne problém sa presadiť. Osobne si myslím, že ak v Sherbatovovi nevidia potenciál na top 6 tak to bol relatívne zbytočný podpis. Treba si uvedomiť, že Hecl a hlavne Hlinka sedia. Niekto príde zrejme do prvého útoku takže Skalický sa presunie do bottom 6 a bude tam pretlak... Hrnka,Skalický,Šťastný,Buchtele,Hecl,Hlinka,Sadecký,Sherbatov,Sloboda... všetko hráči, ktorý potrebujú hrávať.
∧ skryť ∧
Pri tych mladych bude lepsie ak ich budu rotovat s farmou, kde mozu hrat vyssie minuty a aj nejake special teams. Aky ma pre mladych zmysel odohrat 7 min na zapas vo stvrtej lajne? Do Acka by som ich trvalo poslal az vtedy, ked budu schopni hrat minimalne tretiu lajnu, co je pripad toho Skalickeho.

U Sersena je otazne, ci sa vobec vrati, ten chrbat ma asi v pecku uz. Pripad Visnovsky.

A Hrnka rozhodne hrat nepotrebuje

A Riha je stara skola, ten nie je schopny identifikovat realne hraca. Voracek sa tam zraza v def zone pri mantineloch lebo nahana puk a pre neho je to asi signal, ze si odvadza kvalitnu defenzivnu robotu. Od Rihu uz tazko budeme chciet nove myslenie, kedy to chce skorej speed and skill, first pass a puck movera do obrany. Jak ma nejaky bek vela bodov, tak mnohi zacnu vytahovat ten mytus, ze ale ten obranca nebrani, je furt v utoku. To ze ma obranca body, neznamena ze nevie branit a to ze je furt v utoku je snad to co chceme. Najlepsi obrancovia svojou hrou dostavaju svoju formaciu do utoku, nie ti ktori blokuju strely pred brankarom, hraju bez puku a nahanaju sa tam po mantineloch.
Riha asi ale len tak neodide, museli by sme hrat katastrofalne dlhsiu dobu, co sa nestane. On zase svoje prednosti trenerska ma. Jedno PO urobil brutalnou stihacou jazdou a druhe uslo skoro a to bola polka kadra zrakvena celu sezonu. Pod jeho taktovkou mame zatial najlepsiu organizaciu hry 5on5 a disciplina smerom dozadu. Myslim takticka iba, co sa tyka vyluceni, tak pravdepodobne najhorsie. Podla mna on ked tak skonci sam kvoli veku.
02.09.2017 - 17:37:11
avatar
Reakcia na: slovakflyer, 02.09.2017 - 14:41:18
Pri tych mladych bude lepsie ak ich budu rotovat s farmou, kde mozu hrat vyssie minuty a aj nejake special teams. Aky ma pre mladych zmysel odohrat 7 min na zapas vo stvrtej lajne? Do Acka by som ich trvalo poslal az vtedy, ked budu schopni hrat minimalne tretiu lajnu, co je pripad toho Skalickeho. U Sersena je otazne, ci sa vobec vrati, ten chrbat ma asi v pecku uz. Pripad Visnovsky. A Hrnka rozhodne hrat nepotrebuje :D A Riha je stara skola, ten nie je schopny identifikovat realne hraca. Voracek sa tam zraza v def zone pri mantineloch lebo nahana puk a pre neho je to asi signal, ze si odvadza kvalitnu defenzivnu robotu. Od Rihu uz tazko budeme chciet nove myslenie, kedy to chce skorej speed and skill, first pass a puck movera do obrany. Jak ma nejaky bek vela bodov, tak mnohi zacnu vytahovat ten mytus, ze ale ten obranca nebrani, je furt v utoku. To ze ma obranca body, neznamena ze nevie branit a to ze je furt v utoku je snad to co chceme. Najlepsi obrancovia svojou hrou dostavaju svoju formaciu do utoku, nie ti ktori blokuju strely pred brankarom, hraju bez puku a nahanaju sa tam po mantineloch. Riha asi ale len tak neodide, museli by sme hrat katastrofalne dlhsiu dobu, co sa nestane. On zase svoje prednosti trenerska ma. Jedno PO urobil brutalnou stihacou jazdou a druhe uslo skoro a to bola polka kadra zrakvena celu sezonu. Pod jeho taktovkou mame zatial najlepsiu organizaciu hry 5on5 a disciplina smerom dozadu. Myslim takticka iba, co sa tyka vyluceni, tak pravdepodobne najhorsie. Podla mna on ked tak skonci sam kvoli veku.
∧ skryť ∧
No samozrejme to máš pravdu, len je to asi komplikované nakoľko Slovan nemá oficiálnu farmu a extraligové kluby sú momentálne celkom našlapané.
02.09.2017 - 18:23:34
avatar
Teemu ramsted bol prepustený a inak čo hovoríte na Mészároša? Podľa mňa celkom ok ak sa mu budú vyhýbať zranenia.
02.09.2017 - 21:09:07
avatar
To bolo zatazko precitat si posledne prispevky?

Inak toto chapem tak, ze by chceli este dvoch utocnikov
„Verím, že sa nám podarí získať jedného kvalitného centra. Ak sa všetko ustáli tak, ako potrebujeme a budeme na tom aj finančne slušne, tak si myslím, že by sme potrebovali aj druhého hráča do útoku. Brankári sú v poriadku, obrana si myslím, že už tiež. Ale ten útok ešte treba vyšperkovať, aby sme mohli hrať to, čo chceme,”

Hnevat sa nebudem ak to bude fakt kvalita, to uz by som snad aj veril v druhe kolo play off Ten kader je ale predimenzovany uz teraz takze tomu nerozumiem ak nepridu dalsie skrty s hracmi, ktori neuspokojili.
03.09.2017 - 12:23:18
avatar
Reakcia na: slovakflyer, 02.09.2017 - 21:09:07
To bolo zatazko precitat si posledne prispevky? Inak toto chapem tak, ze by chceli este dvoch utocnikov „Verím, že sa nám podarí získať jedného kvalitného centra. Ak sa všetko ustáli tak, ako potrebujeme a budeme na tom aj finančne slušne, tak si myslím, že by sme potrebovali aj druhého hráča do útoku. Brankári sú v poriadku, obrana si myslím, že už tiež. Ale ten útok ešte treba vyšperkovať, aby sme mohli hrať to, čo chceme,” Hnevat sa nebudem ak to bude fakt kvalita, to uz by som snad aj veril v druhe kolo play off :D Ten kader je ale predimenzovany uz teraz takze tomu nerozumiem ak nepridu dalsie skrty s hracmi, ktori neuspokojili.
∧ skryť ∧
No Říha už načrtol čo to, s Kozákom to zrejme nevyzerá dobre a po tom ako bol mesiac skúšaný a podpísaný je dosť pravdepodobné že odíde čo je opäť asi trošku komická situácia. Hlinka tiež nehráva, takže by ma neprekvapilo keby aj s Heclom smer Dukla čoskoro. Zdá sa mi že z mladíkov Řihovi najviac vonia Sadecký.
03.09.2017 - 13:10:13
avatar
Sadecky spolu s Heclom maju najvyssi potencial co sa tyka mladych, ale je otazne, ci z nich bude KHL material. Ja mladych nesledujem, takze o nich prehlad nemam, len som tak prirodzene skepticky voci SVK mladeznickemu hokeju a plus za tie roky co je slovan v khl dostalu sancu hrat vela mladikov a vacsina hra momentalne ledva niekde druhu ligu. Dana by som do toho neratal, ten bol inde, ale inak sa uchytili ako tak iba Skalicky a Stastny, pricom Skalickemu na viac uz neverim a u Stastneho som veril, ale co bol dlho zraneny, tak odvtedy mu Riha nedaval vacsi priestor. U neho som veril, ze by sa dostal aspon niekde na uroven Ticara
03.09.2017 - 14:57:30
avatar
Reakcia na: slovakflyer, 03.09.2017 - 13:10:13
Sadecky spolu s Heclom maju najvyssi potencial co sa tyka mladych, ale je otazne, ci z nich bude KHL material. Ja mladych nesledujem, takze o nich prehlad nemam, len som tak prirodzene skepticky voci SVK mladeznickemu hokeju a plus za tie roky co je slovan v khl dostalu sancu hrat vela mladikov a vacsina hra momentalne ledva niekde druhu ligu. Dana by som do toho neratal, ten bol inde, ale inak sa uchytili ako tak iba Skalicky a Stastny, pricom Skalickemu na viac uz neverim a u Stastneho som veril, ale co bol dlho zraneny, tak odvtedy mu Riha nedaval vacsi priestor. U neho som veril, ze by sa dostal aspon niekde na uroven Ticara
∧ skryť ∧
Podľa mňa je Skalický momentálne jeden z najkvalitnejších slovenských bottom six hráčov. Zráža sa, defenzívna práca a je aj pomerne nebezpečný smerom dopredu. Šťastný už zrejme príliš rásť nebude a onedlho česká liga. Popravde som aj celkom prekvapený, že Slovanu aj Šťastnému to vyhovuje ako to je. Časté zranenia, nenapĺňanie potenciálu, malý čas na ľade... už po aktuálnej sezóne by mu asi prospela zmena. Inak čo sa týka Sadeckého, tak podľa toho čo som ho mal možnosť vidieť, tak výborné korčuľovanie (aspoň na naše pomery) ostatné schopnosti už horšie, hlavne čo sa týka prehľadu a palicovej techniky. Hecl je podobne kvalitný korčuliar ale je na tom lepšie v ostatných aspektoch a je mi ľúto, že nedostáva príležitosť aj vyššie, aspoň v tretej lajne kde by mal predsa len skúsenejších spoluhráčov.
03.09.2017 - 14:57:35
avatar
Inač keď sa tu včera hádzali tie mená tak ma napadlo že kebyže nevyjde ten PAP tak je volný ako krídlo Spencer Abbott ktorý síce v NHL moc neodohral ale v AHL je produktívny a má za sebou jednu sezónu vo Svedsku kde bol tiež produktívny,pre Slovan skvelý hráč.
03.09.2017 - 15:02:42
avatar
Inak Čajkovský v tejto sezóne nedostáva príliš príležitostí v Avtomobiliste, slabý IT a dneska ani nehrá. Možno by nebolo od veci popracovať aj na ňom. Neprekvapilo by ma keby v najbližších týždňoch si musel hľadať nový klub, ako to už v Rusku poznáme
03.09.2017 - 15:12:19
avatar
Reakcia na: elbarto, 03.09.2017 - 15:02:42
Inak Čajkovský v tejto sezóne nedostáva príliš príležitostí v Avtomobiliste, slabý IT a dneska ani nehrá. Možno by nebolo od veci popracovať aj na ňom. Neprekvapilo by ma keby v najbližších týždňoch si musel hľadať nový klub, ako to už v Rusku poznáme :D
∧ skryť ∧
Nemá náhodou nejaké zranenie ? lebo už na MS sa mi zdal taký nesvoj akoby ho niečo limitovalo.
03.09.2017 - 15:25:52
avatar
Reakcia na: Dante, 03.09.2017 - 15:12:19
Nemá náhodou nejaké zranenie ? lebo už na MS sa mi zdal taký nesvoj akoby ho niečo limitovalo.
∧ skryť ∧
Neviem nezisťoval som to, myslím si že na MS bol zdravý. Problém bol skôr v zložení tímu a tých dvoch tragikomických postavičkách na lavičke. Ono ťažko sa potom hrá keď človek nemá psychickú pohodu zhora. V každom prípade podľa času na ĺadej ktorý Čajke postupne klesá predpokladám skôr vyradenie zo zostavy.
03.09.2017 - 16:40:18
avatar
Reakcia na: elbarto, 03.09.2017 - 14:57:30
Podľa mňa je Skalický momentálne jeden z najkvalitnejších slovenských bottom six hráčov. Zráža sa, defenzívna práca a je aj pomerne nebezpečný smerom dopredu. Šťastný už zrejme príliš rásť nebude a onedlho česká liga. Popravde som aj celkom prekvapený, že Slovanu aj Šťastnému to vyhovuje ako to je. Časté zranenia, nenapĺňanie potenciálu, malý čas na ľade... už po aktuálnej sezóne by mu asi prospela zmena. Inak čo sa týka Sadeckého, tak podľa toho čo som ho mal možnosť vidieť, tak výborné korčuľovanie (aspoň na naše pomery) ostatné schopnosti už horšie, hlavne čo sa týka prehľadu a palicovej techniky. Hecl je podobne kvalitný korčuliar ale je na tom lepšie v ostatných aspektoch a je mi ľúto, že nedostáva príležitosť aj vyššie, aspoň v tretej lajne kde by mal predsa len skúsenejších spoluhráčov.
∧ skryť ∧
Ten Skalicky je prave len bottom six material, s tym suhlasim. A neverim mu, ze by to este niekam posunul, tam nie je ten talent. Len u neho je aspon spravny pristup, ochota a bojovnost a tymto si to trvalejsie miesto v zostave vybojoval, ale cirkus s prvou lajnou bol nonsens a asi to Riha pochopil a swapol ho s Buchtelem.
Inak ale filozofia, ze do bottom six sa maju davat hraci co sa tam idu pozrazat, branit, blokovat a hitovat uz patri do dejin. Preco nedat aj do tretej lajny sikovnych hracov, ktori mozno nie su tak sikovni, ako byvaju hraci v top six, ale stale su to tvorivi hraci a tym padom na ten lad idu nieco hrat a vymyslat smerom dopredu a tym vytvaras possession a hrozbu este aj s tou tretou lajnou. Rozhodne je to lepsia cesta, nez to robit ako sa to robilo doteraz = poslat tam grinderov co idu hitovat, blokovat a nahanat puk a nasledne ho nejak aspon pretecovat von z pasma a v podstate pocas svojho pobytu na lade sa snazia iba odrazit utok supera, kym si top six hraci oddychnu na striedacke.
Na tuto cestu netreba nejaky extra rozpocet a neda sa povedat, ze na to Slovan nema. Najdu sa vzdy aj lacni tvorivi hraci, len na to treba mat scouting, koncepciu a nejaku spravnu filozofiu. Co je nieco co Slovan absolutne nema
04.09.2017 - 10:58:51
avatar
Despres si odohral v druhom zapase 4 shifty a uz je zraneny na 5 tyzdnov. Toho ze bude glassboy som sa velmi obaval a uz je to tu.

Vcera to malo byt za 3 body, no este to bude chciet viac zohrat, aby bol ten utok efektivnejsi. Najazdy boli katastrofa ale stane sa. Hlavne je ten obraz hry uz uplne iny, oproti prvym trom zapasom a verim, ze dalsie zapasy s tymito muzstvami uz budu vyzerat uplne inak. Tym nemyslim, ze by sme ich mali vyhrat ale obraz hry a vysledok zapasu by uz mali vypadat inak.

Vcera vypadali Sadecky so Sherbatovom velmi dobre a z takejto stvrtej lajny sa tesim. Na druhu stranu Stastny je uplne nevyrazny, jemu by ta zmena fakt pomohla
04.09.2017 - 11:38:43
avatar
Čo hovoríte na Štajnocha ? Keď hral za Slovan bol jedným z mojich najobľúbenejších obrancov veľký bojovník,preto som bol na neho zvedaví a aj včera sa mi veľmi páčil dokonca aj veľa času na lade dostával,prajem mu nech sa presadí
04.09.2017 - 12:49:36
avatar
https://sport.aktuality.sk/c/293589/velka-smola-pre-slovan-na-uvod-sezony-prislo-zranenie-defenzivnej-opory/

Nečakané .
04.09.2017 - 13:12:31
avatar
https://uloz.to/!QTiAcU7ZPGKs/khl-2017-2018-03-09-2017-hc-slovan-bratislava-hc-jugra-6-kolo-ts
04.09.2017 - 14:53:13
avatar
Ten Despres ani moc dobre nevypadal, pohyb a orientacia jak Girardi. Musel by sa rozohrat a je otazne kolko by to trvalo. Teraz sa to este o par tyzdnov natiahne a na to nemame cas. Experiment nevysiel a bolo by fajn, keby Slovan hladal nahradne riesenie s Despresom sa kratko po jeho navrate (ak by nestupla radikalne vykonnost napr po 4 zapasoch, ak by vobec tolko odohral) rozviazala zmluva. V opacnem pripade aj pri aktualnej zostave obrany, sa bude dostatocne do zapasov dostavat Voracek a to este ked sa niekto zrani, tak su tam na cakacke este horsie alternativy.
04.09.2017 - 16:25:35
avatar
https://www.youtube.com/watch?v=TT2oiv34x4k&t=3s Hrnka Bitka

< 1 ... 231 232 233 234 235 236 ... 317 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies