Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
23. 04.
kurzy
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
«

Komunita: Diskusia > HC Slovan Bratislava

Tému založil: mantis_x64
25.05.2012 - 18:07:36
Vytváram novú tému, aby ste nemuseli všetko písať do sekcie KHL, bola tu už téma tímu HC Lev Poprad tak prečo by ju nemal mať jediný zástupca Slovenska v KHL v sezóne 2012/13. Bude to zbierka noviniek, transferov, zápasov a úspechov „belasých“.

03.10.2017 - 22:54:08
avatar
Viete že mám k Říhovi dlhodobo výhrady a napriek pozitívam ho považujem za dinosaura. Na druhú stranu nemám rad tieto rošády počas sezóny, navyše ten aktuálny stav nie je jeho vina, ale padá to na nulový manažment v offseason a Říha nedostal hráčov na prípravu. Zase ale je pravda, že to mužstvo je v prvom rade momentálne dole psychicky a potrebuje nový impulz a tou je jeden nový rozdielový útočník a zároveň tá zmena na trénerskom poste. Lenže zároveň ten kouč aj musí stáť za to.....

Hrnkovi ide karta v poslednej dobe a kým sa tak deje tak nech sa to teda využíva, ale to nemení nič na veci, že z dlhodobého hľadiska to nemôže udržať a podľa mňa sa vráti do starých koľají, on tie ruky proste nemá. Momentálne je na dobrej vlne a padá mu to tam.

Dnes ako aj posledné zápasy hrali opäť dobre mladíci a po druhej tretine som krútil hlavou, že to Říha nevidí. Našťastie to ale teda pochopil a už dostali toho času o dosť viacej, no na druhú stranu tam k nim dá najslabšiu obrannú dvojku Švárny - Voráček asi akože tí defenzívni beci čo to majú istiť zozadu. Celý zápas som tu neschopnú dvojku sledoval a hrali len def. zone, z ktorej sa nevedeli vyhrabať a do útoku sa iba výnimočne sem tam doplazili, aby tam zahodili puk a šli konečne striedať. Aj Despres robí chyby, Meszo to rozohráva jak Girardi, long passy zo zásady len na obsadeného hráča čo končí stratou puku alebo icingom. Barker neskutočne nevýrazný ..... No napriek tomu týchto hráčov aj cez chyby je vidieť vpredu a vedia dostať svoju lajnu do útočného pásma a aspoň niečo tam vytvoriť. Ale Dinosaurus Říha asi vidí, že Ivanko s Voráčkom majú najväčší počet blockov a hitov a ešte sa k nemu nedonieslo, že ak obránca topuje tieto štatistiky, tak to skorej vyplýva z jeho neschopnosti získať puk a len sa tam pred vlastnou bránou šermuje a zráža po mantineloch, pretože rieši až tú poslednú situáciu v rámci hry. Nech by mal niekto sebelepšie čísla bloknutých striel, tak už len logicky ak púšťam súpera väčšinu času do pásma a tlaku, tak štatistiky pobyt takého hráča vedie k vyššiemu počtu obdržaných striel a zároveň aj gólov.

Potom 3vs3 OT. Krútim nad Říhom hlavu, to nie je jak na playstatione, že aicky mi to tam dáva centra a dvoch obráncov. To kde videl hrať OT na dvoch bekov? Veď zrovna tam má jedinečnú šancu rotovať troch max štyroch bekov, nepustiť tam mimo PK Švárneho s Voráčkom a do útoku posielať dvoch kreatívnych hráčov. Miesto toho na ľade vidíme týchto dvoch mamelukov a centruje im Skalický. Potom sa nemôžme diviť, že sme nevyhrali ani jedno OT....
04.10.2017 - 05:44:38
avatar
Reakcia na: slovakflyer, 03.10.2017 - 22:54:08
Viete že mám k Říhovi dlhodobo výhrady a napriek pozitívam ho považujem za dinosaura. Na druhú stranu nemám rad tieto rošády počas sezóny, navyše ten aktuálny stav nie je jeho vina, ale padá to na nulový manažment v offseason a Říha nedostal hráčov na prípravu. Zase ale je pravda, že to mužstvo je v prvom rade momentálne dole psychicky a potrebuje nový impulz a tou je jeden nový rozdielový útočník a zároveň tá zmena na trénerskom poste. Lenže zároveň ten kouč aj musí stáť za to..... Hrnkovi ide karta v poslednej dobe a kým sa tak deje tak nech sa to teda využíva, ale to nemení nič na veci, že z dlhodobého hľadiska to nemôže udržať a podľa mňa sa vráti do starých koľají, on tie ruky proste nemá. Momentálne je na dobrej vlne a padá mu to tam. Dnes ako aj posledné zápasy hrali opäť dobre mladíci a po druhej tretine som krútil hlavou, že to Říha nevidí. Našťastie to ale teda pochopil a už dostali toho času o dosť viacej, no na druhú stranu tam k nim dá najslabšiu obrannú dvojku Švárny - Voráček :s30b: asi akože tí defenzívni beci čo to majú istiť zozadu. Celý zápas som tu neschopnú dvojku sledoval a hrali len def. zone, z ktorej sa nevedeli vyhrabať a do útoku sa iba výnimočne sem tam doplazili, aby tam zahodili puk a šli konečne striedať. Aj Despres robí chyby, Meszo to rozohráva jak Girardi, long passy zo zásady len na obsadeného hráča čo končí stratou puku alebo icingom. Barker neskutočne nevýrazný ..... No napriek tomu týchto hráčov aj cez chyby je vidieť vpredu a vedia dostať svoju lajnu do útočného pásma a aspoň niečo tam vytvoriť. Ale Dinosaurus Říha asi vidí, že Ivanko s Voráčkom majú najväčší počet blockov a hitov a ešte sa k nemu nedonieslo, že ak obránca topuje tieto štatistiky, tak to skorej vyplýva z jeho neschopnosti získať puk a len sa tam pred vlastnou bránou šermuje a zráža po mantineloch, pretože rieši až tú poslednú situáciu v rámci hry. Nech by mal niekto sebelepšie čísla bloknutých striel, tak už len logicky ak púšťam súpera väčšinu času do pásma a tlaku, tak štatistiky pobyt takého hráča vedie k vyššiemu počtu obdržaných striel a zároveň aj gólov. Potom 3vs3 OT. Krútim nad Říhom hlavu, to nie je jak na playstatione, že aicky mi to tam dáva centra a dvoch obráncov. To kde videl hrať OT na dvoch bekov? Veď zrovna tam má jedinečnú šancu rotovať troch max štyroch bekov, nepustiť tam mimo PK Švárneho s Voráčkom a do útoku posielať dvoch kreatívnych hráčov. Miesto toho na ľade vidíme týchto dvoch mamelukov a centruje im Skalický. Potom sa nemôžme diviť, že sme nevyhrali ani jedno OT....
∧ skryť ∧
Ani ja výmeny počas sezóny nemusím, ale ak už má prísť radšej skôr ako neskôr.

Hrnku som vôbec nemusel ale teraz naozaj hra oveľa lepšie. Snáď mu to vydrží

Čo sa týka OT. Riha to niekde vravel tuším minulú sezónu že on to tam chce ubrániť na nájazdy. Nie takto priamo, ale nepriamo to vravel . Jednoducho že nechce súpera púšťať do prečíslení, tak to nehrá tak ofenzívne
04.10.2017 - 07:58:38
avatar
johan1232: Hrnka má v posledných štyroch zápasoch bilanciu 5+1. Už len dva body a prekoná svoje maximum z minulej sezóny v Plzni (3+5).
Teší ma že po dlhšej dobe vidím, ako v Slovane slovenský hráč napreduje, a nie naopak. Škoda Viedenského ktorý je tak často zranený.

Finch182: Presne to isté si hovorím aj ja, formácie na predĺženie ako na PlayStation. Nech nehovorí že nemáme dosť kvalitných útočníkov keď tam dáva dvoch obrancov.
Voráček má možno veľa hitov, ale ak sám sa k nemu niekto čo i len priblíži tak už je na zemi, tá jeho stabilita na korčuliach je strašná.
04.10.2017 - 11:53:40
avatar
uz prestante mat ruzove okuliare ze vedenie moze za to ze Riha nedostal hracov na pripravu...Riha ich nedostal lebo je to obycajny kkt... v Slovane chcel ostat Brust chcel tam ostat Daloga chcel tam ostat Kundratek chel tam ostat Chipchura a aj Jeglic a aj Ticar vsetci tyto hraci odisli lebo Riha... vedenie chcelo Rihu vyhodit bohuzial zmluvu ma nastavenu tak ze keby ho vyhodili pred sezonou tak mu musia zaplatit velke peniaze
04.10.2017 - 11:55:30
avatar
dalsie informacie z klubu aby ste uz pochopili co sa tam deje ...Janus odisiel viete preco? leb chodil najebany na treningy a nie ze by s nim vybabrali ....Cheechooo viete preco este nehra a ma hrat az od polky sezony alebo kedy? lebo na pripravu dosiel pribraty o 16 kil a po dvoch klikoch nevladal
04.10.2017 - 14:08:40
avatar
A ako sa to vylucuje s tym, ze nedostal hracov na pripravu?
Brust mi nechyba, s Rihom som v tomto suhlasil, nechyba ani Jeglic, nechcel som aby bol predlzeny. Nasral ma s Dalogom a co sa tyka Kundratka tak zdroj? Janusa som nikdy nechcel.

A to je fajn ked si taky insider ale zhlboka sa nadychni a diskutuj na urovni. Ak mas nejake info, ku ktoremu sa ostatni len tak nedostanu, tak budeme radi ak ho prinesies do diskusie a my budeme mat tak ozrejmenu situaciu.
04.10.2017 - 16:18:29
avatar
k tym 16 kg plus o ktorych tu pises... pride mi to nerealne pretoze pri vrcholovych sportovcoch je metabolizmus nastaveny na urcite spalovanie a aj po preruseni športu si telo nevsimne ze si prestal a spaluje dalej.. a tie dva kliky su blud.... pre priklad ja behavam ultra.. od januara doteraz som nabehal mozno 500 km (mam 10 mes. babo a nemam cas).. minuly rok som nabehal 3000 km... a tento rok za 10 mesiacov neaktivity som pribral len 4 kg.... ako by on stihol 16 za par mesiacov???
04.10.2017 - 18:42:09
avatar
Reakcia na: hurvi, 04.10.2017 - 16:18:29
k tym 16 kg plus o ktorych tu pises... pride mi to nerealne pretoze pri vrcholovych sportovcoch je metabolizmus nastaveny na urcite spalovanie a aj po preruseni športu si telo nevsimne ze si prestal a spaluje dalej.. a tie dva kliky su blud.... pre priklad ja behavam ultra.. od januara doteraz som nabehal mozno 500 km (mam 10 mes. babo a nemam cas).. minuly rok som nabehal 3000 km... a tento rok za 10 mesiacov neaktivity som pribral len 4 kg.... ako by on stihol 16 za par mesiacov???
∧ skryť ∧
Opravujem 16kg nad to čo je u hokejistu pristupne...a Cheechoo bol väčší už predtým...
04.10.2017 - 18:44:52
avatar
Reakcia na: slovakflyer, 04.10.2017 - 14:08:40
A ako sa to vylucuje s tym, ze nedostal hracov na pripravu? Brust mi nechyba, s Rihom som v tomto suhlasil, nechyba ani Jeglic, nechcel som aby bol predlzeny. Nasral ma s Dalogom a co sa tyka Kundratka tak zdroj? Janusa som nikdy nechcel. A to je fajn ked si taky insider ale zhlboka sa nadychni a diskutuj na urovni. Ak mas nejake info, ku ktoremu sa ostatni len tak nedostanu, tak budeme radi ak ho prinesies do diskusie a my budeme mat tak ozrejmenu situaciu.
∧ skryť ∧
Napríklad to že sa tu nadáva na vedenie že mu neposkytli hráčov na prípravu...ako aj mohli ked všetkých vystval... aj veľa hokejistov do Slovanu ísť nechce kvôli nemu...a ked š vyhodenim Brustu suhlasis tak si pekne mimo...kukni si tabuľku Svajciarskej ligy...
04.10.2017 - 18:48:32
avatar
A infoska pre vás teda...do pár dni možno už zajtra sa stane v klube niečo prečo začnú ľudia znova na ten hokej chodiť radi
04.10.2017 - 18:50:41
avatar
Reakcia na: Anti12, 04.10.2017 - 18:44:52
Napríklad to že sa tu nadáva na vedenie že mu neposkytli hráčov na prípravu...ako aj mohli ked všetkých vystval... aj veľa hokejistov do Slovanu ísť nechce kvôli nemu...a ked š vyhodenim Brustu suhlasis tak si pekne mimo...kukni si tabuľku Svajciarskej ligy...
∧ skryť ∧
Poteš nás dnes
04.10.2017 - 19:38:11
avatar
tak ale brust zas nemal len dobre dni ale aj svoje stavy ked zobral body.. stepanek je ok.. skor by sa mali vybrat cestou v tych ligach su hraci co by do khl aj sli... ale nemozu dat zmluvu na rok
04.10.2017 - 19:47:04
avatar
https://uloz.to/!UUK8X6GAk8SF/khl-2017-2018-03-10-2017-hc-slovan-bratislava-severstal-cerepovec-17-kolo-mkv
04.10.2017 - 20:00:02
avatar
Reakcia na: Anti12, 04.10.2017 - 18:44:52
Napríklad to že sa tu nadáva na vedenie že mu neposkytli hráčov na prípravu...ako aj mohli ked všetkých vystval... aj veľa hokejistov do Slovanu ísť nechce kvôli nemu...a ked š vyhodenim Brustu suhlasis tak si pekne mimo...kukni si tabuľku Svajciarskej ligy...
∧ skryť ∧
O tom kto je mimo by sa dalo polemizovať, napokon, každý si môže urobiť obrázok sám podľa kvality príspevkov a vyjadrovania. Až sa naučíš vyjadrovať, tak sa môžme baviť. Teraz pôsobíš jak vymetač rómskych polepšovní
04.10.2017 - 20:05:35
avatar
ano stotoznujem sa s tym.. ak mas dajaku informaciu tak nam ju napis.. a ak sa naplni tak klobuk dolu a ak ju sem nenapises u vacsiny budes mat zlu povest cloveka ktory hejtuje

mna by potesil prichod aspon na mesiac starostu a mozno bakosa
04.10.2017 - 21:40:40
avatar
Väčšinou moc neverím, keď ide o takéto "insider info" v verejných diskusiách, ale s tým čo píšeš možno súhlasiť. Ako spomínal Finch, ak máš skutočne nejaké zákulisné infa, tak budeme len radi ak sa s nimi podelíš.

Řiha je svojský tréner, takže to že niektroí hráči odišli aj kôli nemu je pochopitelné. Sám viem že kôli Řihovi odišli Brust a Ďaloga. S Jegličom a Tičarom som si nie celkom istý. Tam to mohol byť vedlajší faktor. U Kundrátka by som tipoval, že odišiel kôli peniazom, aj keď som tajne dúfal že by u nás zostal kôli dcérke. U Chipchuru som počul že dal vedeniu čas po konci sezony, aby urobilo poriadok s peniazmi, ale že mu nakoniec došla trpezlivosť.
O Janusovi a jeho najebavkách je takmer verejne známe. To že chodil najebaný na tréningy som nepočul, ale pri tom aký je to vypatlanec by som tomu aj uveril.Bude asi dôvod, prečo Cheechoo začína v polke sezoný. Či je to kilami navyše neviem, ale je fakt že keď bol u nás bol trošku pribratý.

Čo také sa má stať v klube ? Posila ?
04.10.2017 - 22:10:36
avatar
Jedna posila divakov na stadion neprinesie... to aspon troch tvorivych hracov
04.10.2017 - 23:45:24
avatar
Reakcia na: NasHokej97, 04.10.2017 - 21:40:40
Väčšinou moc neverím, keď ide o takéto \"insider info\" v verejných diskusiách, ale s tým čo píšeš možno súhlasiť. Ako spomínal Finch, ak máš skutočne nejaké zákulisné infa, tak budeme len radi ak sa s nimi podelíš. Řiha je svojský tréner, takže to že niektroí hráči odišli aj kôli nemu je pochopitelné. Sám viem že kôli Řihovi odišli Brust a Ďaloga. S Jegličom a Tičarom som si nie celkom istý. Tam to mohol byť vedlajší faktor. U Kundrátka by som tipoval, že odišiel kôli peniazom, aj keď som tajne dúfal že by u nás zostal kôli dcérke. U Chipchuru som počul že dal vedeniu čas po konci sezony, aby urobilo poriadok s peniazmi, ale že mu nakoniec došla trpezlivosť. O Janusovi a jeho najebavkách je takmer verejne známe. To že chodil najebaný na tréningy som nepočul, ale pri tom aký je to vypatlanec by som tomu aj uveril.Bude asi dôvod, prečo Cheechoo začína v polke sezoný. Či je to kilami navyše neviem, ale je fakt že keď bol u nás bol trošku pribratý. Čo také sa má stať v klube ? Posila ?
∧ skryť ∧
Chipchura hodil po Steflovi hokejku s tym ze ked tam bude on a Riha tak za Slovan hrat nebude aj ked tu je uzasne aj sa mu hra uzasne pri takych fanusikoch. Dokonca by zobral aj menej penazi ak by tam neboli tyto dvaja amateri. Dohuby mu to aj povedal ze vacsieho amatera ako on este nevidel. Len podotykam ze tieto info su z velmy dovernych zdrojov dajme tomu ze syn Krajciho lubi rozpravat a Ziman ma momentalne s fanklubom dobre vztahy takze napise do SMS vsetko co moze, Napriklad dovod preco sa nekrici Riha von 2 posledne zapasy je ze Ziman poprosil aby sa to nekricalo ze to registruje a snanzi sa to vyriesit. A ano momentalne je to zatial len o posilach. Meno Boychuk sa sklonuje velmi casto.
05.10.2017 - 00:26:55
avatar
Zach? To by nebola zla posila, nie sice nejaky differene maker ale fajn.
Ked mas taketo infa tak co ten podpis Voracka? Neviem pochopit jak mohol uspiet na tej skuske...
05.10.2017 - 03:36:30
avatar
Áno Zach...a Voráček je tak isto ako u Cerneho volba Rihu

< 1 ... 236 237 238 239 240 241 ... 317 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies