Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > HC Slovan Bratislava

Tému založil: mantis_x64
25.05.2012 - 18:07:36
Vytváram novú tému, aby ste nemuseli všetko písať do sekcie KHL, bola tu už téma tímu HC Lev Poprad tak prečo by ju nemal mať jediný zástupca Slovenska v KHL v sezóne 2012/13. Bude to zbierka noviniek, transferov, zápasov a úspechov „belasých“.

23.12.2017 - 00:05:16
avatar
Reakcia na: Dante, 22.12.2017 - 18:01:15
Trocha mimo témy ale Slovincom sa KHL túto sezónu vôbec nedarí chceli by ste ich ešte vidieť v Slovane alebo radšej nie ? Taký útok Jeglič-Tičar-Sabolič by po tejto sezóne nemusel byť vôbec drahý ;-) alebo taký Mursak ?
∧ skryť ∧
To už môžme rovno premenovať Slovan na Sloven - základňa pre slovinskú repre.
27.12.2017 - 16:11:29
avatar
http://www.hcslovan.sk/sk/spravy/posila-v-zavere-prestupoveho-terminu/

Neviem naco by ho podpisali, jedine ze by uz skladali kader na buducu sezonu ?
27.12.2017 - 21:18:03
avatar
Reakcia na: NasHokej97, 27.12.2017 - 16:11:29
http://www.hcslovan.sk/sk/spravy/posila-v-zavere-prestupoveho-terminu/ Neviem naco by ho podpisali, jedine ze by uz skladali kader na buducu sezonu ?
∧ skryť ∧
Určite, preto má zmluvu do konca ročníka, ako polka mančaftu. Zrejme im po odchode Smoleňáka a Mazanca ostali nejaké drobné tak niekoho pritiahli. Po sezóne by mali urobiť hrubú čiaru a už v marci začať skladať mužstvo a podpisovať. Žiaľ, ale bez penez to nie je také jednoduché. Preto sa obávam, že zase sa to bude nejako dolepovať ako to bolo cez túto sezónu. Snáď to už ale nebude také drastické.
27.12.2017 - 23:24:18
avatar
Reakcia na: dexterko, 27.12.2017 - 21:18:03
Určite, preto má zmluvu do konca ročníka, ako polka mančaftu. Zrejme im po odchode Smoleňáka a Mazanca ostali nejaké drobné tak niekoho pritiahli. Po sezóne by mali urobiť hrubú čiaru a už v marci začať skladať mužstvo a podpisovať. Žiaľ, ale bez penez to nie je také jednoduché. Preto sa obávam, že zase sa to bude nejako dolepovať ako to bolo cez túto sezónu. Snáď to už ale nebude také drastické.
∧ skryť ∧
Aj bez peňazí sa dá pracovať s nejakou koncepciou respektíve, s malým rozpočtom. Len to by museli byť odborníci na správnych miestach a fungovať skauting.
09.01.2018 - 23:50:14
avatar
Dnes to bol zo strany Slovanu jeden z top zápasov sezóny. Rád by som si pozrel záznam kvôli tomu kontroverznému vylúčeniu z druhej tretiny za ktoré si rozhodcovia zlizli riadny hejt.

A inak, neviete prečo nehrá zase Reway? Zranenie či kondička?
10.01.2018 - 09:46:35
avatar
Reakcia na: Shini, 09.01.2018 - 23:50:14
Dnes to bol zo strany Slovanu jeden z top zápasov sezóny. Rád by som si pozrel záznam kvôli tomu kontroverznému vylúčeniu z druhej tretiny za ktoré si rozhodcovia zlizli riadny hejt. A inak, neviete prečo nehrá zase Reway? Zranenie či kondička?
∧ skryť ∧
Ze vraj je zraneny nieco z chrbtom mal ist na magneticku rezonanciu
10.01.2018 - 10:14:11
avatar
Tam skôr bol aj ten problém, že to vyzeralo na faul na hráča Slovana, ale sa pokračovalo ďalej a potom následne bol vylúčený hráč Slovana za faul, tak potom začali nadávky, ak myslíme tú istú situáciu.
10.01.2018 - 17:10:31
avatar
https://uloz.to/!SbARFNrMSGgS/khl-2017-2018-09-01-2018-slovan-bratislava-metallurg-magnitogorsk-48-kolo-ts
13.01.2018 - 22:22:36
avatar
Čaute neviete čo je s rewayom?
14.01.2018 - 00:28:51
avatar
Reakcia na: rigi137, 13.01.2018 - 22:22:36
Čaute neviete čo je s rewayom?
∧ skryť ∧
údajne má problémy s chrbtom...
14.01.2018 - 12:56:32
avatar
Poˇaly sa konči Slovanistom sezonna ako by ste ju zhodnotili kto vas prekvapil kto Sklamal? Ako vidite dalšie pokračovanie Slovana? Bude to Khl...?nude to nasa liga pripadne Cze,ebel? Spomina sa partner ze by mal prist v marci ale tak to sa spomina uz od 2014

Moje odnotenie sezony
Treneri Rihu by som si vedel predstavit namiesto Štefla trenera už asi nie ale v treba povedat ze svoje si tu pocas sezon odrobil treba mu dat mozno šancu v štrukturach klubu

Zankovec urcite by som mu dal sancu aj buduci rok!..pokial si vysklada kader a da mu svoju fylozofiu hry tak by to mohlo byt ok.a samozrejme ma urcite prehlad ohracov ci už v europe alebo v zamori cize tam by to mohlo byt ok (samozrejme ak by dosiel sponzor inak by tu mohol trenovat aj Bokros)plus ak sa nedohodnu so zankovcom tak dalsi adept premna Lubo Pokovič

Brankari jednoznacne sklamanie premna tento rok Mazanec a ani Stepanek nic moc
Urcite by som buducu setonu vsadil na slovensko kanadsku dvojicu ak nie čisto slovensku ak by to bolo mozne v ramci financi jeden z dvojice Konrad -Rybar by bolo super plus pripadne neakeho talentovaneho mladika k nim mozno aj Durneho z 20tky alebo teda zahranicnu posilu

Obrana-Sklamanie velke nikto nevycnieval-
Karastrofa Svarny Barker,Voraček
Primer -meszo,Despres,Serso,
Vyssi priemer Ebert Taimiho nehodnotim nic tu neodohral
Obrana tam by som mozno nehal tak 2-3 bekov ostatne vymenit

Utok priemer vsetci ostatny koho nespomeniem nizsie
Lepsi priemer Repik,ViedoGenoway
Najlepsi hrac muzstva v utoku Zach Boychuk premna osobne ..
Takze na zaver dufam ze sa zozenie sponzor a tato utrapena sezona bude dobry odrazovy mistik do dalsich verim ze uz Play off sezon inak by to uz ani motno nemalo znysel ak by to malo takto pokracovat dalej a samozrejme by som si orial dalsich Slovakov v time..to je moj pohlad v kratkosti
Ake su vase nazory na Slovan ?


14.01.2018 - 13:04:19
avatar
Reakcia na: TomaschBA, 14.01.2018 - 12:56:32
Poˇaly sa konči Slovanistom sezonna ako by ste ju zhodnotili kto vas prekvapil kto Sklamal? Ako vidite dalšie pokračovanie Slovana? Bude to Khl...?nude to nasa liga pripadne Cze,ebel? Spomina sa partner ze by mal prist v marci ale tak to sa spomina uz od 2014:-) Moje odnotenie sezony Treneri Rihu by som si vedel predstavit namiesto Štefla trenera už asi nie ale v treba povedat ze svoje si tu pocas sezon odrobil treba mu dat mozno šancu v štrukturach klubu Zankovec urcite by som mu dal sancu aj buduci rok!..pokial si vysklada kader a da mu svoju fylozofiu hry tak by to mohlo byt ok.a samozrejme ma urcite prehlad ohracov ci už v europe alebo v zamori cize tam by to mohlo byt ok (samozrejme ak by dosiel sponzor inak by tu mohol trenovat aj Bokros:-))plus ak sa nedohodnu so zankovcom tak dalsi adept premna Lubo Pokovič Brankari jednoznacne sklamanie premna tento rok Mazanec a ani Stepanek nic moc Urcite by som buducu setonu vsadil na slovensko kanadsku dvojicu ak nie čisto slovensku ak by to bolo mozne v ramci financi jeden z dvojice Konrad -Rybar by bolo super plus pripadne neakeho talentovaneho mladika k nim mozno aj Durneho z 20tky alebo teda zahranicnu posilu Obrana-Sklamanie velke nikto nevycnieval- Karastrofa Svarny Barker,Voraček Primer -meszo,Despres,Serso, Vyssi priemer Ebert Taimiho nehodnotim nic tu neodohral Obrana tam by som mozno nehal tak 2-3 bekov ostatne vymenit Utok priemer vsetci ostatny koho nespomeniem nizsie:-) Lepsi priemer Repik,ViedoGenoway Najlepsi hrac muzstva v utoku Zach Boychuk premna osobne .. Takze na zaver dufam ze sa zozenie sponzor a tato utrapena sezona bude dobry odrazovy mistik do dalsich verim ze uz Play off sezon inak by to uz ani motno nemalo znysel ak by to malo takto pokracovat dalej a samozrejme by som si orial dalsich Slovakov v time..to je moj pohlad v kratkosti:-) Ake su vase nazory na Slovan ?:-)
∧ skryť ∧
Človeče ty píšeš úplne katastrofálne ako náhodný generátor slov, ku Slovanu:
Pokiaľ sa nenájde silný partner, ktorý by nalial do Slovana peniaze a ukončil by tak každosezónne dlhy,lepenie kádra, obdobie kedy nikto nevie čo bude, ako bude, splátkové kalendáre a podobne tak by bolo už na čase riešiť inú alternatívu. Tou je jedine slovenská extraliga, česká nemá záujem a EBEL nám nedá absolútne nič. Už vidím tých fanúšikov, ktorí sa chodia pozerať na KHL lebo KHL ako pôjdu na EBEL. To už viac zaujme derby s Košicami,Duklou a podobne. Popravde si myslím že slovenskej extralige by Slovan veľmi pomohol, hlavne čo sa týka kvalitou, predsa len tá špička by sa rozšírila a to je potrebné. V pokračovaní anabáze v KHL príliš veľkú nádej ale nedávam, určite je možné, že nejako ulepia zase sezónu, ale k čomu to je dobré. Len sa trápiť,zadlžovať a prakticky nehrať o nič, len aby si určití ľudia mohli povedať "hráme KHL". Nič v zlom, proti Slovanu nič nemám, až teda na jeho vedenie.
14.01.2018 - 13:45:34
avatar
Tiez som si to všimol..ale už sa mi to nechce prepisovať..podstata tam je😂
14.01.2018 - 17:46:41
avatar
Ja napríklad som proti návratu do extraligy. Jednak je to grc, čo sa týka správania na štadionoch, potom tie štadiony nie sú o nič lepšie ako to správanie na nich. Náš zimák sa nezaplní ani na finále extraligy, o tom som presvedčený. Ostatné ligy, boli popísané v príspevku vyššie a s nimi súhlasím.

Čo sa týka hráčov mna potešil Stepánek. Horšie začal ale teraz ku koncu nebyť jeho tak sme nemáme ani toľko málo bodov čo máme. Z obrancov ma sklamal Voráček a Švárny. Z ostatných som slzy nepúštal tak často. A útočníci čo ja viem... bez kvality ťažko...

Finch182 tu písal niečo o tom, že budúcu sezonu sa chce klub vybrať novým smerom, nalistujte jednu stranu dozadu. Mne sa to pozdáva nakoľko sa bude s € narábať efektívnejšie vie to vyrobiť možno aj menšie dlhy, ak teda nejaké.

Za mna teda KHL, minimálne to skúsit s p. Zimanom a ešte potiahnuť nejakú sezonu.
14.01.2018 - 18:21:05
avatar
Naša liga potrebuje Slovan...je to pojem, ktorý láka ľudí a čím vyššia návštevnosť, tým viac sponzorov a teda aj peňazí pre mládež, lepšie štadióny a hráčov. Čo sa týka štadiónu, je pekné, že Slovan má najkrajší a najkvalitnejší štadión, lenže bol postavený zo štátnych peňazí. A k návštevnosti pozri si štatistiky, keď hral Slovan s Košicami, neraz bolo vypredané a to nebolo ani play off. Navyše Slovan nemá v KHL zmysel, keďže až na pár výnimiek tam nehrá žiaden Slovák prvé husle.
14.01.2018 - 18:27:04
avatar
15.01.2018 - 16:56:07
avatar
A nevieš ako to vyzera s tym sponzorom? Je niečo aktualne alebo v akom štadiu by to mohlo byť?
15.01.2018 - 18:03:03
avatar
15.01.2018 - 18:06:57
avatar
Reakcia na: slovakflyer, 15.01.2018 - 18:03:03
A čo takto na zapracovaní mladých talentov ? Ale myslím chalanov, čo sú mladší napr. 18 rokov atď.
15.01.2018 - 21:56:09
avatar

< 1 ... 250 251 252 253 254 255 ... 317 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies