Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Marko Daňo

Tému založil: ranger92
05.02.2013 - 21:10:49
Tak čo si myslite povedu jeho kroky do NHL ?

24.06.2020 - 15:13:24
avatar
Gratulujeme a prajeme veľa šťastia!
08.04.2021 - 11:49:03
avatar
Myslím si, že slovenskí hokejisti často až priveľmi dlho zostávajú v zámorí a bojujú o NHL, ale súčasný trend je, že ak sa nepresadíš do nejakých 22-23 rokov, tvoje šance rapídne klesajú. Hráči ako Daňo, Jurčo či Marinčin by už podľa mňa mali zamieriť do Európy a ukázať, čo v nich naozaj je, tak ako to vidíme napríklad na Hrivíkovi, či Cehlárikovi.
Podobne aj Studenič, ktorý hrá na farme tretiu sezónu a nevyzerá to na prielom, či Jaroš, ktorý tiež nedostáva moc šancí by mali podľa mňa skúsiť top európske ligy. Možno jedna vydarená sezóny v silnej európskej lige v mladšom veku môže viac pootvoriť dvierka do NHL ako hranie na farme skoro do 30. Vidno to aj na Hrivíkovi. Možno ak by prišiel do Európy o niečo skôr a spravil podobnú sezónu, dostal by lepšiu šancu v NHL. Ale nakoniec je to len osobné rozhodnutie hráča, ktoré je ovplyvnené či už vidinou najprestížnejšej ligy, alebo celkovým životným štýlom v USA. Môj pohľad je čisto fanúšikovský. Veď povedzme si, kto nám spravil túto sezónu viac radosti Hrivík či Cehlárik dominujúci v SHL, alebo Jurčo a Marinčin paberkujúci na hrane NHL/AHL?
08.04.2021 - 13:31:22
avatar
Reakcia na: milobo87, 08.04.2021 - 11:49:03
Myslím si, že slovenskí hokejisti často až priveľmi dlho zostávajú v zámorí a bojujú o NHL, ale súčasný trend je, že ak sa nepresadíš do nejakých 22-23 rokov, tvoje šance rapídne klesajú. Hráči ako Daňo, Jurčo či Marinčin by už podľa mňa mali zamieriť do Európy a ukázať, čo v nich naozaj je, tak ako to vidíme napríklad na Hrivíkovi, či Cehlárikovi. Podobne aj Studenič, ktorý hrá na farme tretiu sezónu a nevyzerá to na prielom, či Jaroš, ktorý tiež nedostáva moc šancí by mali podľa mňa skúsiť top európske ligy. Možno jedna vydarená sezóny v silnej európskej lige v mladšom veku môže viac pootvoriť dvierka do NHL ako hranie na farme skoro do 30. Vidno to aj na Hrivíkovi. Možno ak by prišiel do Európy o niečo skôr a spravil podobnú sezónu, dostal by lepšiu šancu v NHL. Ale nakoniec je to len osobné rozhodnutie hráča, ktoré je ovplyvnené či už vidinou najprestížnejšej ligy, alebo celkovým životným štýlom v USA. Môj pohľad je čisto fanúšikovský. Veď povedzme si, kto nám spravil túto sezónu viac radosti Hrivík či Cehlárik dominujúci v SHL, alebo Jurčo a Marinčin paberkujúci na hrane NHL/AHL?
∧ skryť ∧
Veľmi nechápam, ako sa nad týmto vedia fanúšikovia stále pozastavovať

Ako si napísal na konci, je to osobné rozhodnutie hráča, ktorý hrá v prvom rade za sebe, resp. svoj tím, nie pre našu radosť. Môže to byť práve životný štýl, ktorý im vyhovuje, štýl hokeja, na ktorý si už zvykli, ale i tá vidina, že z AHL sa najskôr dostanú do NHL, hoc by to malo byť len na pár zápasov v prípade nejakých zranení.

Priznám sa, že neviem, ako stojí AHL platovo v porovnaní s najlepšími európskymi ligami (ak samozrejme hráč neberie v AHL najnižší plat 70 tisíc), ale taký Jurčo má pre túto sezónu jednocestnú zmluvu, ktorá mu garantuje 700 tisíc, či už hrá v NHL, AHL, alebo je aktuálne v taxi squad. Nie som si istý, či by toto dostal niekde v Európe.

A v neposlednom rade, za bežných okolností (liga je pre túto sezónu výrazne oklieštená zápasmi, ale i hráčskym personálom) je AHL veľmi kvalitná súťaž. Opravte ma, ak sa mýlim, ale je to 5. najlepšia liga sveta po NHL, KHL, SHL a Liige.
09.04.2021 - 09:14:45
avatar
Reakcia na: Reese, 08.04.2021 - 13:31:22
Veľmi nechápam, ako sa nad týmto vedia fanúšikovia stále pozastavovať :-) Ako si napísal na konci, je to osobné rozhodnutie hráča, ktorý hrá v prvom rade za sebe, resp. svoj tím, nie pre našu radosť. Môže to byť práve životný štýl, ktorý im vyhovuje, štýl hokeja, na ktorý si už zvykli, ale i tá vidina, že z AHL sa najskôr dostanú do NHL, hoc by to malo byť len na pár zápasov v prípade nejakých zranení. Priznám sa, že neviem, ako stojí AHL platovo v porovnaní s najlepšími európskymi ligami (ak samozrejme hráč neberie v AHL najnižší plat 70 tisíc), ale taký Jurčo má pre túto sezónu jednocestnú zmluvu, ktorá mu garantuje 700 tisíc, či už hrá v NHL, AHL, alebo je aktuálne v taxi squad. Nie som si istý, či by toto dostal niekde v Európe. A v neposlednom rade, za bežných okolností (liga je pre túto sezónu výrazne oklieštená zápasmi, ale i hráčskym personálom) je AHL veľmi kvalitná súťaž. Opravte ma, ak sa mýlim, ale je to 5. najlepšia liga sveta po NHL, KHL, SHL a Liige.
∧ skryť ∧
Presne preto som napísal, že to je fanúšikovský pohľad, nie hejt, keďže o svojom živote a kariére rozhodujú sami. Možno si to Marko prečítal a do rána dal 1+2
09.04.2021 - 13:03:59
avatar
Reakcia na: milobo87, 09.04.2021 - 09:14:45
Presne preto som napísal, že to je fanúšikovský pohľad, nie hejt, keďže o svojom živote a kariére rozhodujú sami. Možno si to Marko prečítal a do rána dal 1+2 :LOL:
∧ skryť ∧
Možno že aj

Super, že mu to tam konečne padlo. A páči sa mi aj, ako sa o ňom potom vyjadril tréner.
10.04.2021 - 21:27:37
avatar
Na eliteprospects sa objavil rumour, že by v budúcej sezóne mohol hrať za Třinec...
13.06.2021 - 11:45:53
avatar
Martin Marinčin by sa mal vrátiť do Európy. Podľa najnovších správ by do Třinca mohol prísť aj Marko Daňo.

< 1 ... 12 13 14 15 16 17

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies