Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > QuoVadis Slovensky hokej, anb co delame zle ???

Tému založil: Iljia
20.05.2013 - 17:47:21
ZREKAPITULUJME SI VÝSLEDKY HOKEJISTOV SLOVENSKA V SEZÓNE 2012/2013
MUŽI=8. miesto z 16 (1. Svedsko, 2. Svajciarsko, 3. USA, 4. FIN)
U -20: 8. miesto SVK z 10 (1. USA, 2. SWE, 3. RUS, 4. CAN ... 9. GER, 10. LAT
U -18 9. miesto (predposledny) SVK pred 10. LAT (1. CAN, 2. USA, 3. FIN, 4. RUS)
U - 17 10./10 (Posledny)(1.RUS, 2.USA, 3.QUEBEC, 4.SWE, 5.EAST COST SELECT QUEBEC, 6.EAST COST SELECT ONTARIO,7.WEST COST SELECT,8.FIN, 9.WESTERN CANADA)
U - 16 MS ani WSI sa nekonaju len 2 prip. zapasy CZ a 2 turnaje s GER, SUI, FIN)

U - 15 WSI v USA bez SVK kedze WSI nezastrešuje SZĽH, ale finančne plne zabezpečujú výhradne rodičia, asi rodičom došli financie) Pre úplnosť spomedzi 13 zámorských celkov 7 ruských a 4 z Európy (SWE, FIN, CZE a Austria) vhral Viťaz Podolsk pred, EAST COST KINGS, 3.FIN, 4. EAST COST ONTARIO, 5. SWE,... 20. AUT, 24. CZE

U - 14 WSI Praha: 5. miesto/18 (1. SWE, 2 .CZE, 3. FIN, 4. CAN, 5. SVK)

U - 13 WSI Bolzano 19./22 (20. ITA, 21. SUI, 22. HONG KONG & 1.ESC-O, 2.SWE)

U - 12 Helsinky 6./20 (1.FIN, 2.CSKA, 3. ESPOO, 4. CAN, 5. DYN MOSKVA, 6. SVK)

04.04.2022 - 13:14:11
avatar
Reakcia na: pupo, 04.04.2022 - 12:44:42
Ty truľko nevieš kto bol trénerom 2016 a odmietol Panika s Hrivikom? Bez Telenskeho €€€ sa tam ani lístok nepohne takze Jurinyi nespasil Poprad ale prestal ten bordel čo tam bol pod Turbom. Čakám na ten program ktorým vráti nás hokej na špičku
∧ skryť ∧
Tak na túto kauzu veľmi rád spomínam. Pretože to je obrovská výstraha do budúcnosti a príklad amaterizmu, ktorý sa už nikdy nemôže zopakovať.

Ak si to dobre pamätám, v roku 2016 Cíger chcel Pánika, napriek tomu, že väčšinu sezóny hral v AHL 33 zápasov a 25 bodov. AVŠAK, Hrivíka dopredu odmietol slovami niečo ako - veď príde Pánik, s Hrivíkom teda nepočítame - a to napriek tomu, že Hrivo dal jasne najavo, že chce ísť. Potom však vysvitlo, že Pánik nechce prísť. Zrazu Cíger so Švehlom zmenili názor na Hrivíka a predsa len ho chceli. LENŽE, Hrivík si medzičasom zaplatil dovolenku a bolo po zámorských posilách. Jedným slovom, AMATERIZMUS. A to nehovorím ja, to povedal aj Pánik s Hrivíkom, ktorí podľa ich slov ani nemali pocit, že by tam boli chcení. Cígerove vyjadrenia a komunikácia boli na amatérskej úrovni a potom to tak aj dopadlo. Neprišiel ani jeden z nich, hoci minimálne jeden CHCEL ísť.

Cíger a Švehla boli zďaleka naši najhorší tréneri/gen. manažéri v histórii. Nielenže skončili v roku 2017 na najhoršom mieste v histórii, ale ich komunikácia bola tak otrasná, že nikto nechcel prísť. A potom sme na MS mali hráčov ako Suja, Matoušek, Šedivý, Skokan, či Trška, a pri všetkej úcte k nim, nemajú ani náhodou na úroveň MS.
hodnost .
04.04.2022 - 14:10:00
avatar
Chlapci ukončíme to,máte svoj pohľad a ja svoj,každopádne verím,že nám všetkým ide o dobro nášho hokeja,sale asi každému ide o to,aby ročníky najmä tie nabité 2004-2005 sa presadili,ja mám sovne sa teším z livescore a bodom našich juniorov,tak verme,že kvázi markízatext 261 sa v praxi obnoví
04.04.2022 - 14:47:40
avatar
Reakcia na: Zámčan, 04.04.2022 - 13:14:11
Tak na túto kauzu veľmi rád spomínam. Pretože to je obrovská výstraha do budúcnosti a príklad amaterizmu, ktorý sa už nikdy nemôže zopakovať. Ak si to dobre pamätám, v roku 2016 Cíger chcel Pánika, napriek tomu, že väčšinu sezóny hral v AHL 33 zápasov a 25 bodov. AVŠAK, Hrivíka dopredu odmietol slovami niečo ako - veď príde Pánik, s Hrivíkom teda nepočítame - a to napriek tomu, že Hrivo dal jasne najavo, že chce ísť. Potom však vysvitlo, že Pánik nechce prísť. Zrazu Cíger so Švehlom zmenili názor na Hrivíka a predsa len ho chceli. LENŽE, Hrivík si medzičasom zaplatil dovolenku a bolo po zámorských posilách. Jedným slovom, AMATERIZMUS. A to nehovorím ja, to povedal aj Pánik s Hrivíkom, ktorí podľa ich slov ani nemali pocit, že by tam boli chcení. Cígerove vyjadrenia a komunikácia boli na amatérskej úrovni a potom to tak aj dopadlo. Neprišiel ani jeden z nich, hoci minimálne jeden CHCEL ísť. Cíger a Švehla boli zďaleka naši najhorší tréneri/gen. manažéri v histórii. Nielenže skončili v roku 2017 na najhoršom mieste v histórii, ale ich komunikácia bola tak otrasná, že nikto nechcel prísť. A potom sme na MS mali hráčov ako Suja, Matoušek, Šedivý, Skokan, či Trška, a pri všetkej úcte k nim, nemajú ani náhodou na úroveň MS.
∧ skryť ∧
Neviem jak to už presne bolo ale niekto im odriekol a zrazu im bol aj Hrivik dobrý ktorého predtým odmietol lebo hra v AHL
Suja začínal jak prvý Center, Trska v obrane to bolo naozaj asi to najhoršie čo som od našich na MS videl. My sme tam predvádzali hokej na ktorý sa nedalo pozerať vyhadzovali sme len Puky a korculiarsky tam hralo jedno mužstvo hokej a to druhé tam bolo na verejnom korčuľovaní
04.04.2022 - 15:14:27
avatar
Reakcia na: pupo, 04.04.2022 - 14:47:40
Neviem jak to už presne bolo ale niekto im odriekol a zrazu im bol aj Hrivik dobrý ktorého predtým odmietol lebo hra v AHL Suja začínal jak prvý Center, Trska v obrane to bolo naozaj asi to najhoršie čo som od našich na MS videl. My sme tam predvádzali hokej na ktorý sa nedalo pozerať vyhadzovali sme len Puky a korculiarsky tam hralo jedno mužstvo hokej a to druhé tam bolo na verejnom korčuľovaní
∧ skryť ∧
Vravím, bol to Pánik, kto to odriekol. Vtedy im bol aj Hrivík dobrý. Nechápem, to akože sme mali taký luxus, že sme si mohli dovoliť nezobrať Hrivíka? Nuž, to bol Cíger a Švehla. Mali sme tam Jurča, Sekeru a Jaroša. To je všetko. A viem, že aj Tatar odmietol kvôli zraneniu. Neodporučili mu štart.
04.04.2022 - 15:21:21
avatar
Reakcia na: pupo, 04.04.2022 - 14:47:40
Neviem jak to už presne bolo ale niekto im odriekol a zrazu im bol aj Hrivik dobrý ktorého predtým odmietol lebo hra v AHL Suja začínal jak prvý Center, Trska v obrane to bolo naozaj asi to najhoršie čo som od našich na MS videl. My sme tam predvádzali hokej na ktorý sa nedalo pozerať vyhadzovali sme len Puky a korculiarsky tam hralo jedno mužstvo hokej a to druhé tam bolo na verejnom korčuľovaní
∧ skryť ∧
No chalani, urobil som si drobný rešerš, a oživil som si spomienky.

Najskôr rátali s Gáborikom a Hossom a ich vyjadrenie, že ak pôjdu obaja, tak nevezmú Jurča. uz len toto posobi prinajmensom trapne.

Pár dni na to sa vyjadril Cíger na margo Pánika, že nemá isté miesto v tíme

Rátali s Tatarom, ktorý im dal súhlas, že pôjde na MS, avšak počas PO sa zranil, hral pod injekciami a nevedel, či sa stihne do MS zotaviť

Potom na základe toho narýchlo oslovili Pánika, lebo podľa ich slov si pozreli v noci zápas PO a že ho "bolo vidieť"; pričom definitívne oznámili, že s Hrivíkom nepočítajú.

"Rozhodli sme sa, že ho neoslovíme. Predsa len odohral toho v NHL menej. V kádri máme veľa hráčov, i keď niektorí nepodali vo Francúzsku také výkony, aké sme očakávali. Mohla sa však podpísať pod to aj dlhá príprava a veľa cestovania, niektorí sú tu už šesť týždňov. Nemôžeme teraz všetkých poslať preč. Musia však o miestenky poriadne zabojovať" toto povedali na margo Hrivika. To už sa do toho obuli aj novinári a verejnosť a verejne ich za Hrivíka skritizovali.

No lenže Pánik im odmietol, lebo mal nejaký problém s kolenom a končila mu zmluva.
"Najprv sme s ním nerátali, no potom sme si povedali, že prečo nie. Napokon on rozhodol za nás. Miesto pre neho by sme našli" vyjadrenie trenera.
Spolu s Pánikom oslovili naraz aj Hrivíka, ale ten už bol na ceste na dovolenku, čiže nemohol sa pripojiť.

"Hrivík mal podľa informácií SME veľký záujem prísť na šampionát, po skončení klubovej sezóny dokonca cez svojho agenta oslovil realizačný tím reprezentácie. Odkázali mu však, že oňho nemajú záujem"

Hrivík si medzitým vybavil dovolenku v Kalifornii. Keď sa mu ozvali z reprezentácie znova, ponuku už odmietol.

Čiže toľko asi z toho amaterizmu, až ma z neho mrazí.
hodnost .
04.04.2022 - 15:46:46
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 04.04.2022 - 15:21:21
No chalani, urobil som si drobný rešerš, a oživil som si spomienky. Najskôr rátali s Gáborikom a Hossom :LOL: a ich vyjadrenie, že ak pôjdu obaja, tak nevezmú Jurča. :LOL: uz len toto posobi prinajmensom trapne. Pár dni na to sa vyjadril Cíger na margo Pánika, že nemá isté miesto v tíme :LOL: Rátali s Tatarom, ktorý im dal súhlas, že pôjde na MS, avšak počas PO sa zranil, hral pod injekciami a nevedel, či sa stihne do MS zotaviť Potom na základe toho narýchlo oslovili Pánika, lebo podľa ich slov si pozreli v noci zápas PO a že ho "bolo vidieť"; pričom definitívne oznámili, že s Hrivíkom nepočítajú. "Rozhodli sme sa, že ho neoslovíme. Predsa len odohral toho v NHL menej. V kádri máme veľa hráčov, i keď niektorí nepodali vo Francúzsku také výkony, aké sme očakávali. Mohla sa však podpísať pod to aj dlhá príprava a veľa cestovania, niektorí sú tu už šesť týždňov. Nemôžeme teraz všetkých poslať preč. Musia však o miestenky poriadne zabojovať" toto povedali na margo Hrivika. To už sa do toho obuli aj novinári a verejnosť a verejne ich za Hrivíka skritizovali. No lenže Pánik im odmietol, lebo mal nejaký problém s kolenom a končila mu zmluva. "Najprv sme s ním nerátali, no potom sme si povedali, že prečo nie. Napokon on rozhodol za nás. Miesto pre neho by sme našli" vyjadrenie trenera. Spolu s Pánikom oslovili naraz aj Hrivíka, ale ten už bol na ceste na dovolenku, čiže nemohol sa pripojiť. "Hrivík mal podľa informácií SME veľký záujem prísť na šampionát, po skončení klubovej sezóny dokonca cez svojho agenta oslovil realizačný tím reprezentácie. Odkázali mu však, že oňho nemajú záujem" Hrivík si medzitým vybavil dovolenku v Kalifornii. Keď sa mu ozvali z reprezentácie znova, ponuku už odmietol. Čiže toľko asi z toho amaterizmu, až ma z neho mrazí.
∧ skryť ∧
No ja za amaterizmus považujem amatérske faux pas asistenta trénera v závere zápasu proti GER a to by som trénerským nováčikom ukazoval,ako sa to robiť nemá resp čo sa stane,keď tréner je bezradný,nekoná alebo nevie čo má robiť a na dôvažok po dvoch mesiacoch,keď urobí sumár a dostane otázku,čo by urobil v závere zápasu proti GER inak odpovedá,že nič,to nepotrebuje komentár
04.04.2022 - 15:48:01
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 04.04.2022 - 15:21:21
No chalani, urobil som si drobný rešerš, a oživil som si spomienky. Najskôr rátali s Gáborikom a Hossom :LOL: a ich vyjadrenie, že ak pôjdu obaja, tak nevezmú Jurča. :LOL: uz len toto posobi prinajmensom trapne. Pár dni na to sa vyjadril Cíger na margo Pánika, že nemá isté miesto v tíme :LOL: Rátali s Tatarom, ktorý im dal súhlas, že pôjde na MS, avšak počas PO sa zranil, hral pod injekciami a nevedel, či sa stihne do MS zotaviť Potom na základe toho narýchlo oslovili Pánika, lebo podľa ich slov si pozreli v noci zápas PO a že ho "bolo vidieť"; pričom definitívne oznámili, že s Hrivíkom nepočítajú. "Rozhodli sme sa, že ho neoslovíme. Predsa len odohral toho v NHL menej. V kádri máme veľa hráčov, i keď niektorí nepodali vo Francúzsku také výkony, aké sme očakávali. Mohla sa však podpísať pod to aj dlhá príprava a veľa cestovania, niektorí sú tu už šesť týždňov. Nemôžeme teraz všetkých poslať preč. Musia však o miestenky poriadne zabojovať" toto povedali na margo Hrivika. To už sa do toho obuli aj novinári a verejnosť a verejne ich za Hrivíka skritizovali. No lenže Pánik im odmietol, lebo mal nejaký problém s kolenom a končila mu zmluva. "Najprv sme s ním nerátali, no potom sme si povedali, že prečo nie. Napokon on rozhodol za nás. Miesto pre neho by sme našli" vyjadrenie trenera. Spolu s Pánikom oslovili naraz aj Hrivíka, ale ten už bol na ceste na dovolenku, čiže nemohol sa pripojiť. "Hrivík mal podľa informácií SME veľký záujem prísť na šampionát, po skončení klubovej sezóny dokonca cez svojho agenta oslovil realizačný tím reprezentácie. Odkázali mu však, že oňho nemajú záujem" Hrivík si medzitým vybavil dovolenku v Kalifornii. Keď sa mu ozvali z reprezentácie znova, ponuku už odmietol. Čiže toľko asi z toho amaterizmu, až ma z neho mrazí.
∧ skryť ∧
Dik za zrekapitulovanie,keď si človek na to spomenie + MS2017
hodnost .
04.04.2022 - 15:48:51
avatar
Tým asistentom myslím večného asistenta ramsayho,človeka,ktorý mal dovtedy dva sezóny tuším hlavnú zodpovednosť a potom prečo sú kuvicie hlasy,že ramsay je iba babka,nič viac
hodnost .
04.04.2022 - 15:52:40
avatar
Reakcia na: pupo, 04.04.2022 - 15:48:01
Dik za zrekapitulovanie,keď si človek na to spomenie + MS2017 :s30b:
∧ skryť ∧
+2017 sa poďakuj bojkotu,konkrétne handzusovi,ďalší príklad je Lašák,v KE ho vytlačil mladý Hudáček,odvtedy majú spory,naši zlatí chlapci odmietajú oposite,vlani pre istotu sa Lašák ospravedlnil z postu trénera brankárov,lebo bol nominovaný Hudacek,ten Hudáček,vďaka ktorému sme postúpili do štvrťfinále
hodnost .
04.04.2022 - 15:55:31
avatar
Alex Ferguson raz povedal,že veľkého trénera nerobia výsledky,ale ponaučenia sa z chýb,Ramsay chyby nerobí,lebo nič by v závere zápasu proti GER nem nik,ale možno chudák ani nevedel,čo sa ho pýtajú,lebo niekedy tak aj vyzerá
04.04.2022 - 15:57:12
avatar
Reakcia na: , 04.04.2022 - 15:48:51
Tým asistentom myslím večného asistenta ramsayho,človeka,ktorý mal dovtedy dva sezóny tuším hlavnú zodpovednosť a potom prečo sú kuvicie hlasy,že ramsay je iba babka,nič viac
∧ skryť ∧
Nie si ty Xénia?
04.04.2022 - 15:59:05
avatar
Reakcia na: , 04.04.2022 - 15:48:51
Tým asistentom myslím večného asistenta ramsayho,človeka,ktorý mal dovtedy dva sezóny tuším hlavnú zodpovednosť a potom prečo sú kuvicie hlasy,že ramsay je iba babka,nič viac
∧ skryť ∧
Už sa opakuješ ako zaseknutý gramofón alebo Ľuboš Dlaha. Teda Dlaha tie svoje hlúposti aspoň zoradí podľa čísel a má to gramaticky správne, na rozdiel od teba.
hodnost .
04.04.2022 - 16:06:24
avatar
Reakcia na: gtoso, 04.04.2022 - 15:59:05
Už sa opakuješ ako zaseknutý gramofón alebo Ľuboš Dlaha. Teda Dlaha tie svoje hlúposti aspoň zoradí podľa čísel a má to gramaticky správne, na rozdiel od teba.
∧ skryť ∧
Chlapče to sú fakty o asistentovi trénera Ramsaymu,lebo hlavným trénerom ho nazvať by bola urážka trénerov,viem,že sa to tu nenosí,lebo tu je modla,ktorá nám zničila domáci šampionát,taká je pravda
hodnost .
04.04.2022 - 16:12:11
avatar
Deti,čo tu píšete máte koľko? 18?20?25rokov? V tom prípade to beriem,naivita,ale ak starší tu uznavate satana ako prezidenta či Ramsayho ako trénera,tak si zapamätajte,že čierna práca sa robí dole,od žiakov a zlatí chlapci sa rozhodli byť kravatakmi,funkcionármi,ale žiaden nešiel sa hrať z deťmi,ako trebárs Igor Liba,či Ciger
hodnost .
04.04.2022 - 16:14:51
avatar
Reakcia na: , 04.04.2022 - 16:12:11
Deti,čo tu píšete máte koľko? 18?20?25rokov? V tom prípade to beriem,naivita,ale ak starší tu uznavate satana ako prezidenta či Ramsayho ako trénera,tak si zapamätajte,že čierna práca sa robí dole,od žiakov a zlatí chlapci sa rozhodli byť kravatakmi,funkcionármi,ale žiaden nešiel sa hrať z deťmi,ako trebárs Igor Liba,či Ciger
∧ skryť ∧
Dalsia funkcia ?
04.04.2022 - 16:28:46
avatar
Zablokujte toho kretena niekto prosim ja som si ho dal na ignore list lebo nemozem tie zvasty citat psychycky naruseny jedinec toto fakt.

Avsak na druhej strane, konecne to tu aspon ozilo, od olympiady tu bola soda a MS su este daleko
04.04.2022 - 16:48:45
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 04.04.2022 - 16:28:46
Zablokujte toho kretena niekto prosim :s30b: :LOL: ja som si ho dal na ignore list lebo nemozem tie zvasty citat :s16: psychycky naruseny jedinec toto fakt. Avsak na druhej strane, konecne to tu aspon ozilo, od olympiady tu bola soda :LOL: a MS su este daleko
∧ skryť ∧
Ja som si ho už tiež dal do ignoru. Bohužiaľ, keď nie som prihlásený, vidím všetko. Jediné, čo tu od neho čítam je Nemecko, Ramsay, Šatan, FAKTY a chlapče. Prečo človek nemôže aspoň raz uznať, že nemá pravdu, resp. to už preháňa, keď mu to celá komunita hovorí? Hovorí o slušnosti, keď s ním niekto nesúhlasí a potom sa pýta na vek a hovorí mu chlapče. Žiaľ, blok nepomôže. Spraví si ďalší účet s menom ZIGOOO alebo ZIGo alebo neviem čo ešte a bude tu aj naďalej kaziť morálku.

Ja by som videl radšej normálnejšie oživenie, nie takéto individuá typu Dandi.
04.04.2022 - 16:50:27
avatar
Reakcia na: , 04.04.2022 - 16:12:11
Deti,čo tu píšete máte koľko? 18?20?25rokov? V tom prípade to beriem,naivita,ale ak starší tu uznavate satana ako prezidenta či Ramsayho ako trénera,tak si zapamätajte,že čierna práca sa robí dole,od žiakov a zlatí chlapci sa rozhodli byť kravatakmi,funkcionármi,ale žiaden nešiel sa hrať z deťmi,ako trebárs Igor Liba,či Ciger
∧ skryť ∧
Si naničhodný chuj a všakovaký galgan.
hodnost .
04.04.2022 - 16:56:00
avatar
Reakcia na: Zámčan, 04.04.2022 - 16:48:45
Ja som si ho už tiež dal do ignoru. Bohužiaľ, keď nie som prihlásený, vidím všetko. Jediné, čo tu od neho čítam je Nemecko, Ramsay, Šatan, FAKTY a chlapče. Prečo človek nemôže aspoň raz uznať, že nemá pravdu, resp. to už preháňa, keď mu to celá komunita hovorí? Hovorí o slušnosti, keď s ním niekto nesúhlasí a potom sa pýta na vek a hovorí mu chlapče. Žiaľ, blok nepomôže. Spraví si ďalší účet s menom ZIGOOO alebo ZIGo alebo neviem čo ešte a bude tu aj naďalej kaziť morálku. Ja by som videl radšej normálnejšie oživenie, nie takéto individuá typu Dandi.
∧ skryť ∧
Slušnosť? To dieťa Terminátor nazýva cudzu osobu kreten je slušnosť? Je to diskusia,mám svoj pohľad názor,to teraz sa bude opačný názor blokovať ako za komunizmu? Chlapci rešpekt a pokora,ale najmä nadhľad,alebo aj Šuplerov názor na Ramsayho je zlý,keď povedal,že zápas z GER nám prehral on? Aj Venera je zlý,lebo pomenoval,prečo Slováci na domácim šampionátu nepostúpili? Aj Venera ako príčinu označil Ramsayho
hodnost .
04.04.2022 - 16:57:43
avatar
Reakcia na: slovak, 04.04.2022 - 16:50:27
Si naničhodný chuj a všakovaký galgan.
∧ skryť ∧
Pekne ťa rodičia vychovali,môžu byť na teba hrdí,úprimne ťa chlapče ľutujem,čo z teba bude

< 1 ... 23 24 25 26 27 28 ... 32 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies