Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > MSJ 2017 – Montréal & Toronto

Tému založil: peto10
03.01.2016 - 00:04:44
Skupina A:
1. Fínsko
4. Švédsko
5. Česká republika
8. Dánsko
9. Švajčiarsko

Skupina B:
2. Rusko
3. USA
6. Kanada
7. Slovensko
D1A. Lotyšsko

Zápasy Slovenska:
28.12. 02:00 Kanda - Slovensko
29.12. 01:30 Slovensko - USA
31.12. 01:30 Slovensko - Lotyšsko
01.01. 02:00 Rusko - Slovensko

31.12.2016 - 17:50:52
avatar
Tak od Dzierkalsa som ocakaval veru viac ako len jeho miesanie s pukom na os klziska a pokus o strelbu/nahravku. Prekvapil Tralmaks, ktory sa vedel celkom slusne individualne presadit. Balcers nato ze ma viac ako bod na zapas v kanadskej juniorke predvazda snad este vacsiu mizeriu ako Bondra. Smirnovs az na vyhrate vhadzovania tiez nic, spolu s Puidem sa presvedcili ze na najvyssi level treba viac ako posobenie len v NLA. Sice Puide mal par zableskov, ale dokopy nic moc. Krastenbergs je sice talent, ale musi poriadne pridat ak chce prejst draftom.

Nato ze Ponomarenko hrava uz druhu sezonu u muzov norsku ligu to tiez veru ziadna slava nie je. Zeile bol miestami nas 6 hrac, vdaka. Nie nadarmo poslala Riga rozohrat sa kapitan Zileho do MHL. Snahu mu neupriet, ale az na Cuktseho som omnoho viac ocakaval od lotysskych obrancov. Rubbins ma skvele parametre, aj zaciatok sezony mal pomerne solidny ale momentalne je trosku mimo formy, sice hraca si vie telom odstavit, ale od neho sa ocakavalo urcite viac, ked ma/l slusnu sancu na draft ako overager.

Mitensovi pomerne castu puky odskakovali, ale svoje si odchytal. Za prvy gol by som ho az tolko nevinil, hlavny podiel mal na nom Zeile a samozrejme skvele napadanie Roman. Druhy gol tam tiez asi moc toho spravit nemohol, pri tretom mu clonil vlastny obranca a Hatala to celkom trafil a ten stvrty ked to este pred nim tecoval Sloboda tiez vela sanci nemal.

Presilovky mali este horsie ako tragicke, uplne zufalstvo pri hracok ako Dzierkals, Balcers si Tralmaks. Celkovo mali velmi solidnych korculiarov a podaktori aj dobru palicovu techniku, ale ta obrana ... Na tohtorocnom drafte to vidim s prizmurenim okom na Rubbinsa a Krastenbergsa ale musia pridat.
31.12.2016 - 18:51:25
avatar
Reakcia na: hokej 144, 31.12.2016 - 13:39:28
Produktivita : obrana Fehervary 1+0 Roman 1+2 Hatala 1+0 Grman 0+1 Útok Sadecky 0+3 Roman 1+1 Sloboda 1+1 Leštan 1+0 Andrisik 0+1 Pataky 0+1
∧ skryť ∧
hmmm....a kde su ti ,,neprojektovy" hraci
31.12.2016 - 19:58:18
avatar
Reakcia na: saskin, 31.12.2016 - 17:50:52
Tak od Dzierkalsa som ocakaval veru viac ako len jeho miesanie s pukom na os klziska a pokus o strelbu/nahravku. Prekvapil Tralmaks, ktory sa vedel celkom slusne individualne presadit. Balcers nato ze ma viac ako bod na zapas v kanadskej juniorke predvazda snad este vacsiu mizeriu ako Bondra. Smirnovs az na vyhrate vhadzovania tiez nic, spolu s Puidem sa presvedcili ze na najvyssi level treba viac ako posobenie len v NLA. Sice Puide mal par zableskov, ale dokopy nic moc. Krastenbergs je sice talent, ale musi poriadne pridat ak chce prejst draftom. Nato ze Ponomarenko hrava uz druhu sezonu u muzov norsku ligu to tiez veru ziadna slava nie je. Zeile bol miestami nas 6 hrac, vdaka. Nie nadarmo poslala Riga rozohrat sa kapitan Zileho do MHL. Snahu mu neupriet, ale az na Cuktseho som omnoho viac ocakaval od lotysskych obrancov. Rubbins ma skvele parametre, aj zaciatok sezony mal pomerne solidny ale momentalne je trosku mimo formy, sice hraca si vie telom odstavit, ale od neho sa ocakavalo urcite viac, ked ma/l slusnu sancu na draft ako overager. Mitensovi pomerne castu puky odskakovali, ale svoje si odchytal. Za prvy gol by som ho az tolko nevinil, hlavny podiel mal na nom Zeile a samozrejme skvele napadanie Roman. Druhy gol tam tiez asi moc toho spravit nemohol, pri tretom mu clonil vlastny obranca a Hatala to celkom trafil a ten stvrty ked to este pred nim tecoval Sloboda tiez vela sanci nemal. Presilovky mali este horsie ako tragicke, uplne zufalstvo pri hracok ako Dzierkals, Balcers si Tralmaks. Celkovo mali velmi solidnych korculiarov a podaktori aj dobru palicovu techniku, ale ta obrana ... Na tohtorocnom drafte to vidim s prizmurenim okom na Rubbinsa a Krastenbergsa ale musia pridat.
∧ skryť ∧
v prvom rade smirnovs a puide hraju svajciarsku juniorku co bez urazky na MS juniorov nestaci
31.12.2016 - 20:59:23
avatar
Keď dnes neporazíme Rusov a dostaneme Švédov, tak sme v ****.
31.12.2016 - 21:29:41
avatar
Neviete niekto, či sa dá hokej sledovať aj na STV 2 live? Lebo nie vždy ide STV 2 live.
01.01.2017 - 02:46:22
avatar
Reakcia na: Zidan, 31.12.2016 - 19:58:18
v prvom rade smirnovs a puide hraju svajciarsku juniorku co bez urazky na MS juniorov nestaci
∧ skryť ∧
Hej myslel som juniorku (elite jr), preto som napisal ze to nestaci. Keby hrali NLA tak to by bolo o inom ...
01.01.2017 - 12:10:39
avatar
Pre mna hrac zapasu Martin Bodak, ktory sa po nevydarenom prvom zapase s Kanadou chytil. Dnes rozdaval hity ako na beziacom pase, bol vyborny v defenzive, vedel skvelym sposobom vyviest puk z obranneho pasma a jeho prihravky mali oci. Skvelo mu sekundoval Matej Tomek, u ktoreho vobec nie je badat vyse rocny herny vypadok. Bol o 2 triedy lepsi ako predchadzajuci golmani Sabol, Riecicky, Romancik, Baros, Rybar, Holly, Gibl a dalsi tragedi. Ocakavam, ze Ciger jedneho z dvojice pozve do pripravy pred MS. Ak nie, tak tym este potvrdi, ze by sa mal venovat radsej rybolovu.

Naopak obrovske sklamanie je pre mna Bondra s Ruzickom. Ak nezlepsia korculovanie, tak sa nikdy nedostanu do NHL. Mozno bol na nich len velky tlak, ktory vytvaraju media. U Bondru kvoli tomu, ze su to jeho tretie WJC a mal byt lidrom a u Ruzicku kvoli tomu, ze je potential 1st round pick pre draft 2017. Osobne sa mi z rocnika '99 viac pacil Roman a Fehervary. Roman je skvely v defenzive, obranne cinnosti si plni zodpovedne a ma aj hokejovy um. Fehervary je hrac, ktory je sice subtilnejsej postavy, ale v defenzive riesi situacie s obrovskym prehladom.

Uz sa teraz tesim na buducorocne WJC, kde tieto tri '99 budu hrat prim. K nim sa mozu pridat Krivosik a Hrehorcak. Navyse budu moct hrat '98cky Bodak, Studenic a k nim aj Bucek a Lacka. Co vsak velmi lutujem je, ze sme nevyuzili obrovsky potencial brankarskeho tandemu Huska - Tomek a nasledujuce rocniky su v brane o triedu slabsie. Neverim, ze sa este niekedy dozijeme takej silnej dvojicky.

Stastny Novy Rok!
01.01.2017 - 13:24:53
avatar
Dneska to bol najlepsi výkon ale aj tak nestačil na rusko a môžeme byť radi že to neskončilo 6:0 zas a znova do útoku naši nič nepredviedli
Nechápem ten projekt trénujú 1rok a aj tak nie sú schopný natrénovať presilovky zato že bokros sa každý rok iba spolieha na hráčov zo zámoria že ony budú produktívny to tiež nie je dobré keď má hráčov projekte tak nič iné ich neučí len brániť a načo im to bude keď budú vedieť brániť a nedostanú sa ani k súperovej bráne
Projekt by bol iba vtedy úspešný keby aj vedeli neake zápasí vihravat v extralige ale oni aj vždy prehrajú
Mali by ste o začať riešiť cestou aby každý extraligový klub mal dať príležitosť aspoň jednému maldemu hracovy
Mladý odchádzajú preto lebo vedia že ak ostanú tak nič nedosiahnu nie každý sa tam presadí ale niektorý hej ale taký napr... Feherhavy
Tomek
Húska
Bodak
Roman
Keď sme mali medailu tak sa presadili v zahraničí iba godla
Cehlarik
Jaroš
Reway ale on už vtedy bol najlepsi
Ináč všetci hráči ostali na slovenskú koyš a max sa môžu dostať do česká
hodnost .
01.01.2017 - 13:56:58
avatar
Reakcia na: hokej 144, 01.01.2017 - 13:24:53
Dneska to bol najlepsi výkon ale aj tak nestačil na rusko a môžeme byť radi že to neskončilo 6:0 zas a znova do útoku naši nič nepredviedli Nechápem ten projekt trénujú 1rok a aj tak nie sú schopný natrénovať presilovky zato že bokros sa každý rok iba spolieha na hráčov zo zámoria že ony budú produktívny to tiež nie je dobré keď má hráčov projekte tak nič iné ich neučí len brániť a načo im to bude keď budú vedieť brániť a nedostanú sa ani k súperovej bráne Projekt by bol iba vtedy úspešný keby aj vedeli neake zápasí vihravat v extralige ale oni aj vždy prehrajú Mali by ste o začať riešiť cestou aby každý extraligový klub mal dať príležitosť aspoň jednému maldemu hracovy Mladý odchádzajú preto lebo vedia že ak ostanú tak nič nedosiahnu nie každý sa tam presadí ale niektorý hej ale taký napr... Feherhavy Tomek Húska Bodak Roman Keď sme mali medailu tak sa presadili v zahraničí iba godla Cehlarik Jaroš Reway ale on už vtedy bol najlepsi Ináč všetci hráči ostali na slovenskú koyš a max sa môžu dostať do česká
∧ skryť ∧
Oni niektore zapasi nevyhravaju lebo nemaju kvalitu. Ale radsej nech idu vsetci von do lepsieho, tu aj keby hrali za Poprad ci Skalicu im to nieco da, to ano, ale tie zlozvyky su katastrofalne.

Realny vykon juniora Svedska ( hocaky hrac ) je doslova vyslachteny inak ako junior Slovenska.

19 rocneho uz asi neprerobime na kvalitnejsieho zakoncovatela, hraca co rozmysla ako Milos Roman.

Treba tu zmenit paradigmu. Na MS20 nemoze ist hocikto. Musi splnat podmienky. Rocnik 98 hral namiesto 1.ligy nasu juniorku. Trener Mikula ked nominoval, tak jasne urcil latku vykonnosti a zrucnosti. Potom ta nominacia aj tak vyzerala.

Celkovo mam pocit, ze sa moc zameriavame na U20. U18 je podla mna dolezitejsia kategoria. Ak sa presadime s rocnikom na MS18, nemali by sme mat problem so zachranou predsa. Co pozorujem Svedov, Americanov, Finov tak pojem defenzivna lajna neexistuje. Ta ktora ma branit. Vsetci robia to iste a ako sa kto presadi v utoku uz je na samotnom leveli hraca.

Prave rocnik 98 a nasledne aj 99 su dobre mnoziny hracov co by sme konecne mohli takto vnimat a zmenit uz raz a navzdy ten \\" Bokrosov styl \\" ... Po MS18 by kategoriu U20 mohol prebrat Javorcik a sekundovat by mu mohol pan Mikula.

Projekt Orange treba pochovat. Hraci ako Pataky, Sadecky, Hecl by za normalnych okolnosti na MS nehrali. Mozno ako nahradnici v pripade zranenia.

Korculovanie, riesenie hernych situacii, kreativita, sebadovera, takticka vyspelost musia byt samozrejmostou.

Tento rok sme nevyuzili obrovsku sancu. Rusi boli hratelni. Bokros by mal ukoncit posobenie na lavicke a niest aj on uz konecne zodpovednost.

Druha strana mince je, ze co ponuka reprezentacia samotnemu hracovi? Patakymu asi nic.

Hraci na Slovensku nedostanu vyplatu, nehraju pre zabavu, nemaju chut nieco dokazat. Zakladnu cast v Extralige odkorculuju. To maju vnimat a hrat mladi ?

Maju nejaku sebareflexiu nasi muzi v lige ? Mozno tak Nagy, Surovy, Handzus co je stara skola.

Ved sa pozrite co sa deje v Dukle. V Skalici. Myslime si, ze nasa priemernost je nadpriemer ? Ze nas 3 hviezdickovy hotel je luxus ? Svet je inde vo vsetkom.



01.01.2017 - 14:10:00
avatar
Proti švédsku nemáme šancu ani keby podali neviem aký výkon ale môžu si za to sami proti rusom mohli vihrat
Komu dá bokroš v bráne príležitosť ?
Šwedsko kanada usa budú bojovať o zlato rusko si myslím že nie
01.01.2017 - 14:21:23
avatar
Reakcia na: hokej 144, 01.01.2017 - 14:10:00
Proti švédsku nemáme šancu ani keby podali neviem aký výkon ale môžu si za to sami proti rusom mohli vihrat Komu dá bokroš v bráne príležitosť ? Šwedsko kanada usa budú bojovať o zlato rusko si myslím že nie
∧ skryť ∧
Šanca tam nie je, to je pravda. Aj keď sme prehrali v príprave 3:4, Švédi nemali plný tím a my sme mali formáciu, ktorá sa teraz nevie presadiť, kvôli vypadnutiu Bučeka.
A koho nasadí do brány?
Tomek odchytal výborný zápas v príprave, aj na MS sa mu darí.
Húska zas odchytal viac zápasov v tejto sezóne, aj celkovo na MS. A minulý rok dokonca chytal proti Švédsku. Čo by mohla byť výhoda.
Ale nie je to o brankárovi. Hrať musí celý tím. Tak ako pred dvoma rokmi, kde sme určite neboli favoritom v zápase. Vďaka skvelej súhre všetkých formácií sa nám podarilo niečo, čo tu podľa mňa nebude veľa rokov.
01.01.2017 - 14:38:15
avatar
Na budúci rok môže ísť feherhavy bodak -mali by byť lídri v obrane
Ružička roman studenič
01.01.2017 - 15:13:05
avatar
Reakcia na: hokej 144, 01.01.2017 - 14:10:00
Proti švédsku nemáme šancu ani keby podali neviem aký výkon ale môžu si za to sami proti rusom mohli vihrat Komu dá bokroš v bráne príležitosť ? Šwedsko kanada usa budú bojovať o zlato rusko si myslím že nie
∧ skryť ∧
Nepovedal by som, že nemáme žiadnu šancu. Defenzívú máme solídnu a netreba zabúdať na to, že Švédi vyhrali skupinu, ktorá bola dosť ľahká, takže v porovnaní s našimi doterajšími súpermi vrátane Rusov môžu byť Švédi stále hrateľnejší, viď náš prípravný zápas proti nim. Čo sa týka našej ofenzívy, tá je tento rok bezzubá, ale najmä v prípade tria Bondra-Ružička-Studenič to nie je o tom, že by neboli kvalitnými hráčmi, skôr im tento turnaj nevychádza ako by mal. Potenciál byť ofenzívnymi lídrami stále majú, len sa musia prebudiť. A bodaj by sa prebudili práve v tomto zápase.
01.01.2017 - 15:20:07
avatar
Reakcia na: Kubec7, 01.01.2017 - 15:13:05
Nepovedal by som, že nemáme žiadnu šancu. Defenzívú máme solídnu a netreba zabúdať na to, že Švédi vyhrali skupinu, ktorá bola dosť ľahká, takže v porovnaní s našimi doterajšími súpermi vrátane Rusov môžu byť Švédi stále hrateľnejší, viď náš prípravný zápas proti nim. Čo sa týka našej ofenzívy, tá je tento rok bezzubá, ale najmä v prípade tria Bondra-Ružička-Studenič to nie je o tom, že by neboli kvalitnými hráčmi, skôr im tento turnaj nevychádza ako by mal. Potenciál byť ofenzívnymi lídrami stále majú, len sa musia prebudiť. A bodaj by sa prebudili práve v tomto zápase.
∧ skryť ∧
Tak, tak... Bodaj by.
01.01.2017 - 15:46:46
avatar
http://sport.aktuality.sk/c/253839/dale-mccourt-prevysil-gretzkeho-dnes-ho-nik-nepozna/ skvelý článok, myslím, že patrí do tejty témy tak ma nehaňte za spamy pred tým než to otvoríte a teraz k veci, neviete o ňom niekto viac ? Píšu tam , že zanevrel ale prečo ?
BTW ako sú na tom kanaďania v ročníkoch 99, 2000 ? Je tam nejaká výrazna star ?
hodnost .
01.01.2017 - 15:48:06
avatar
Reakcia na: Kubec7, 01.01.2017 - 15:13:05
Nepovedal by som, že nemáme žiadnu šancu. Defenzívú máme solídnu a netreba zabúdať na to, že Švédi vyhrali skupinu, ktorá bola dosť ľahká, takže v porovnaní s našimi doterajšími súpermi vrátane Rusov môžu byť Švédi stále hrateľnejší, viď náš prípravný zápas proti nim. Čo sa týka našej ofenzívy, tá je tento rok bezzubá, ale najmä v prípade tria Bondra-Ružička-Studenič to nie je o tom, že by neboli kvalitnými hráčmi, skôr im tento turnaj nevychádza ako by mal. Potenciál byť ofenzívnymi lídrami stále majú, len sa musia prebudiť. A bodaj by sa prebudili práve v tomto zápase.
∧ skryť ∧
Po zapase s LAT a RUS je optimista akurat Durny na striedacke.
01.01.2017 - 15:50:56
avatar
Reakcia na: Kubec7, 01.01.2017 - 15:13:05
Nepovedal by som, že nemáme žiadnu šancu. Defenzívú máme solídnu a netreba zabúdať na to, že Švédi vyhrali skupinu, ktorá bola dosť ľahká, takže v porovnaní s našimi doterajšími súpermi vrátane Rusov môžu byť Švédi stále hrateľnejší, viď náš prípravný zápas proti nim. Čo sa týka našej ofenzívy, tá je tento rok bezzubá, ale najmä v prípade tria Bondra-Ružička-Studenič to nie je o tom, že by neboli kvalitnými hráčmi, skôr im tento turnaj nevychádza ako by mal. Potenciál byť ofenzívnymi lídrami stále majú, len sa musia prebudiť. A bodaj by sa prebudili práve v tomto zápase.
∧ skryť ∧
Videl si zápas česko :šwedsko ? Kde šwedsko využilo presilovku za 10 sekúnd a česko má na ms určite lepší káder ako mi ....
Proti rusom to mohlo byť 6:0 keby nedali tyčky
a rusí boli viac hratelni ako šwedsko
A ľahká skupina ?
No nemyslím ak si videl aspoň nejaký zápas
Dansko hra dbre na týchto ms a mohli sme byť radi že sme dostali lotysov lebo keby sme dostali danov no tak potom to už neviem keď porazili finov a my sme s finskom prehrali 8:1 a to už je debakel si myslím
Keby sme mali aj neviem akeho súper brankára tak nám to nepomôže
Keď nebudeme vedieť dať gól
A ten šwedsko obranca v 16 rokov je lepšie ako niektorý naši hráči n o viac menej väčšina
Keď černak bol na ms 16 tak nehral ani zďaleka ako on
V zápase určite budeme zaostávať v korčulani
Aj keď verím že naši môžu podať dobrý výkon tak aj tak to nebude stačiť
01.01.2017 - 16:04:58
avatar
Reakcia na: hokej 144, 01.01.2017 - 15:50:56
Videl si zápas česko :šwedsko ? Kde šwedsko využilo presilovku za 10 sekúnd a česko má na ms určite lepší káder ako mi .... Proti rusom to mohlo byť 6:0 keby nedali tyčky a rusí boli viac hratelni ako šwedsko A ľahká skupina ? No nemyslím ak si videl aspoň nejaký zápas Dansko hra dbre na týchto ms a mohli sme byť radi že sme dostali lotysov lebo keby sme dostali danov no tak potom to už neviem keď porazili finov a my sme s finskom prehrali 8:1 a to už je debakel si myslím Keby sme mali aj neviem akeho súper brankára tak nám to nepomôže Keď nebudeme vedieť dať gól A ten šwedsko obranca v 16 rokov je lepšie ako niektorý naši hráči n o viac menej väčšina Keď černak bol na ms 16 tak nehral ani zďaleka ako on V zápase určite budeme zaostávať v korčulani Aj keď verím že naši môžu podať dobrý výkon tak aj tak to nebude stačiť
∧ skryť ∧
Švédi su o tri triedy lepší a v tom zápase nemáme šancu, tu nie je priestor na debatu.
Len som nikdy nerozumel logike = Dáni
porazili Fínov a nás Fíni porazili 8:1
Takéto arguemnty naozaj nepatria do kvalitnej hokejovej diskusie.
01.01.2017 - 16:05:24
avatar
Reakcia na: slovak, 01.01.2017 - 12:10:39
Pre mna hrac zapasu Martin Bodak, ktory sa po nevydarenom prvom zapase s Kanadou chytil. Dnes rozdaval hity ako na beziacom pase, bol vyborny v defenzive, vedel skvelym sposobom vyviest puk z obranneho pasma a jeho prihravky mali oci. Skvelo mu sekundoval Matej Tomek, u ktoreho vobec nie je badat vyse rocny herny vypadok. Bol o 2 triedy lepsi ako predchadzajuci golmani Sabol, Riecicky, Romancik, Baros, Rybar, Holly, Gibl a dalsi tragedi. Ocakavam, ze Ciger jedneho z dvojice pozve do pripravy pred MS. Ak nie, tak tym este potvrdi, ze by sa mal venovat radsej rybolovu. Naopak obrovske sklamanie je pre mna Bondra s Ruzickom. Ak nezlepsia korculovanie, tak sa nikdy nedostanu do NHL. Mozno bol na nich len velky tlak, ktory vytvaraju media. U Bondru kvoli tomu, ze su to jeho tretie WJC a mal byt lidrom a u Ruzicku kvoli tomu, ze je potential 1st round pick pre draft 2017. Osobne sa mi z rocnika \'99 viac pacil Roman a Fehervary. Roman je skvely v defenzive, obranne cinnosti si plni zodpovedne a ma aj hokejovy um. Fehervary je hrac, ktory je sice subtilnejsej postavy, ale v defenzive riesi situacie s obrovskym prehladom. Uz sa teraz tesim na buducorocne WJC, kde tieto tri \'99 budu hrat prim. K nim sa mozu pridat Krivosik a Hrehorcak. Navyse budu moct hrat \'98cky Bodak, Studenic a k nim aj Bucek a Lacka. Co vsak velmi lutujem je, ze sme nevyuzili obrovsky potencial brankarskeho tandemu Huska - Tomek a nasledujuce rocniky su v brane o triedu slabsie. Neverim, ze sa este niekedy dozijeme takej silnej dvojicky. Stastny Novy Rok!
∧ skryť ∧
01.01.2017 - 17:25:02
avatar
Reakcia na: Kubec7, 01.01.2017 - 15:13:05
Nepovedal by som, že nemáme žiadnu šancu. Defenzívú máme solídnu a netreba zabúdať na to, že Švédi vyhrali skupinu, ktorá bola dosť ľahká, takže v porovnaní s našimi doterajšími súpermi vrátane Rusov môžu byť Švédi stále hrateľnejší, viď náš prípravný zápas proti nim. Čo sa týka našej ofenzívy, tá je tento rok bezzubá, ale najmä v prípade tria Bondra-Ružička-Studenič to nie je o tom, že by neboli kvalitnými hráčmi, skôr im tento turnaj nevychádza ako by mal. Potenciál byť ofenzívnymi lídrami stále majú, len sa musia prebudiť. A bodaj by sa prebudili práve v tomto zápase.
∧ skryť ∧
pozeral si vôbec zapas svedov proti cechom?ak ano,tak by si take hluposti nepisal

< 1 ... 49 50 51 52 53 54 ... 56 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies