Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Komunita: Diskusia > Pro Draft 2018 (9.ročník)

Tému založil: ProDraft2014
17.05.2018 - 22:30:28
Nazdar chalani,
tak ako už býva zvykom a zároveň aj tradíciou posledných 8-mich rokov, tak aj teraz sa nám už začína nezadržateľne blížiť nový ročník Pro Draft-u. V súčasnosti už nejaký čas pracujem na zabezpečení plynulého chodu blížiaceho sa ročníka a dobrou správou je, že postupnými krokmi sa blížime aj k jeho realizácii. Nový ročník je ešte vo výrobe, no detailne vás budem informovať hneď ako to bude možné
Súťaž sa začne vylosovaním draftového poradia - 21.07. v sobotu o 15:00 hod. Záujemcovia o účasť, prípadne aj pomoc pri organizácii sú vítaní.
LukasPN

HARMONOGRAM 9.ROČNÍKA PRO DRAFTU 2018
https://www.slovaknhl.sk/prodraft_tema.php?id=277
PRAVIDLÁ 9.ROČNÍKA PRO DRAFTU SEZÓNA 2018
https://www.slovaknhl.sk/prodraft_tema.php?id=276


ZOZNAM PRIHLÁSENÝCH HRÁČOV:
ZÁPADNÁ KONFERENCIA:
bertty - Malacky Wild Boars
KnEzL - Karlovka Capitals (n)
pichi - HC Bratislava Colonials
Scythe - Ružinov Phoenix (NMC)
Marek stifi - Trnava Hot Dogs (n)
Danco95 - Trnava Falcons
LukasPN - Black Eagles Piešťany (NMC)
Marian24 - Liptov Forest

VÝCHODNÁ KONFERENCIA:
Levi - Nižná Tigers
martalus - Trstená Eagles
Znalec - Prešov Condors
Wild - Košice Wild (NMC)
LQST - Košice iQ Snipers
_RoKo_ - Kazimír Blackhawks
mitrixxx - Humennske Hurkare
Houdini - Třebová Roosters (n)


- NMC = tím nieje možné presunúť do opačnej konferencie,
nakoľko daný GM už vyhral v minulosti svoju konferenciu
- rozdelenie konferencií ešte nieje fixné, takže sa ešte stále môže zmeniť
- v prípade záujmu k účasti ako hráč napíšte hneď aj názov svojho tímu

29.06.2018 - 19:04:25
avatar
Reakcia na: pichi, 29.06.2018 - 13:18:46
Samozrejme! Jedno napomenutie (predsa len som prchka povaha :-) ) a pri druhom letim jak taka handra, moze byt ? HC Bratislava Colonials (HCBC) Napis to tam ! Diky (si spravny chlap)
∧ skryť ∧
Už si zapísaný, takže veľa šťastia prajem .. Nezabudni, čo si sľúbil, .. tvoju účasť mám na triku ja, takže verím, že nesklameš a dokážeš všetkým, že sme sa v tebe nezmýlili a že si našu dôveru naozaj zaslúžiš .. Ako píše martalus, chceme vidieť už len tvoju pozitívnu stránku, aby boli podobné debaty v budúcnosti už iba minulosťou
(LukasPN)
29.06.2018 - 19:15:40
avatar
Dakujem chlapci, vazim si toho, som si vedomy svojich minulych chyb a mozte sa spolahnut, ze tento rok, uz len kvoli vam sa nicoho podobneho nedopustim a budem sa venovat uz len hre, slubujem vam to. Dospel som . Vdaka este raz za vsetko a pome na toooo !!!
30.06.2018 - 17:03:28
avatar
Nazdar chalani,
opäť sme sa k začiatku súťaže priblížili o trochu bližšie, takže ako tomu už býva zvykom, tak aj pri méte 20 dní do štartu 9.ročníka Pro Draftu mám pre vás pripravený menší sumár, aby ste vedeli ako na tom sme a na čom práve pracujem, takže poďme na to:

Sumár 20 dní pred začiatkom:

Posledné ročníky Pro Draft akosi kopíruje dianie v slovenskom hokeji a teda aj tu zaznamenávame menšiu obmenu generácií. Ako príklad uvediem napr. to, že zo 7.ročníka Pro Draftu (rok 2016) je s nami tento rok na štarte pripravených už len 7 hráčov. Každopádne netreba zúfať, pretože množstvo z veteránov je tu stále s nami a to či už vo forme porotcov alebo diskutérov na stránke. Jednoducho tento krát boli pre nich okolnosti naklonené viacej smerom k povinnostiam, takže už o rok môže byť všetko inak

Ku dnešnému dňu evidujem 12 veteránov a 4 nováčikov, čo nám dáva spolu výsledný počet 16 prihlásených hráčov a teda akýsi minimálny potrebný počet na štart súťaže .. Optimálne by bolo navýšiť toto číslo ešte o 2 až 4 hráčov a na tom budem pracovať v najbližšom období. Okrem toho by som chcel uzatvoriť počet účastníkov za najlepších okolností už týždeň pred losovaním draftového poradia cca 14.07., a to z dôvodu, aby bolo ešte dostatok času keby bolo prípadne treba zháňať na poslednú chvíľu nejakého náhradníka.

Takže tým čo ešte stále váhajú a chceli by sa zapojiť, vrelo odporúčam, aby v prípade záujmu nepremeškali svoju možnosť k účasti - ďalšia bude až o rok a času už veľa nezostáva ..
30.06.2018 - 17:07:48
avatar
Poprosím hráča - aimar21 a jeho Brezno Stars, aby dal vedieť, či s ním môžeme počítať, nakoľko od prihlásenia svojho tímu nebol v diskusii a pošte aktívny. Ďakujem
hodnost .
30.06.2018 - 20:51:56
avatar
Ahojte.
Ak sa nejaky novacik nevie rozhodnut, ci to ma hrat, alebo nie, tak moja rada je ÁNO.Ja ako minulorocny novacik vam mozem Pro Draft len a len odporucit. A ak nechceste hrat, preto, ze niecomu nerozumiete, tal to nie je problem. Kludne sa pytajte ci uz mna, alebo skusenejsich Pro Draftérov.
30.06.2018 - 23:18:40
avatar
tak tak beginner's , ako vravi ROKO, je to tu naozaj ppc hra, staci ak si najdete 10 min. denne cas - to je jedna jedina podmienka (jedno ci rano, ci v noci) a viac naozaj netreba (teda ak nemate chut to tu na na tejto superskej stranke o NHL ovladnut, ako skvely GM hehe), ostatne sa naucite jednoducho za pochodu a ked budu otazky LukasPN (o.i. velmi sikovny typek) alebo hocikto z nas, vam to tu rad vysvetli, nic komplikovane. Su tu emocie, napatia, spory , adrenalin, vypocty (spekulacie) kamaratstva (nepriatelstva) radost z vyhry,prehry (toho druheho ), hra pre mladych,starych (Wild ) ale hlavne uspokojenie (sklamanie) zo zlozenia svojho VLASTNEHO ! jedinecneho hokejoveho timu (proste nikto iny vam do toho nebude kecat), rozpocet mame vsetci rovnaky (rovnaka startovacia ciara) a vyber jeden jediny, vas vlastny - bud na to mas byt sikovny GM alebo proste potrebujes este cas (niekedy hooodne vela casu ). A vas najvyssi cas je prave teraz !

P.S. Kto zavaha nezere, ako sa hovori

03.07.2018 - 22:32:03
avatar
Neveriim, to su tu este stale volne miesta ?! ... no mal som ja radsej drzat hubu
05.07.2018 - 16:53:14
avatar
INFO TIME:

Nazdar chalani,
aj keď pôvodným plánom bolo vytiahnuť počet účastníkov niekde na hranicu 20 hráčov, tak je každým ďalším dňom stále viac pravdepodobné, že sa do toho tento rok pustíme v o trochu menšom počte ako sme boli zvyknutí a teda ako 16-ti generálni manažéri ..
V súčasnosti evidujem už len posledné voľné miesto pre GM 9.-teho ročníka Pro Draftu, no samozrejme pokiaľ sme ešte v štádiu pred vylosovaním súťaže a bol by vyšší záujem, tak by sme sa mohli bez problémov rozšíriť aj na tradičných 18-tich GM (má to však menší háčik - v takom prípade by museli pribudnúť už rovno dvaja GM, aby boli konferencie vždy vyvážené čo sa počtu účastníkov týka).

Čo z toho plynie?
Jednoznačne to, že ten kto sa odteraz ako prvý prihlási k účasti bude mať garantované miesto medzi účastníkmi tohto ročníka. Druhý prihlásený v poradí už bude musieť čakať, kým sa prihlási aj ďalší hráč aby bol výsledný počet vždy párny a teda už bude vedený na zozname náhradníkov ..

(K tomuto opatreniu pristupujem na základe zisteného a tým je, že minulý rok som rozposlal niečo málo cez 35 pozvánok užívateľom SlovakNHL a na štarte ročníka bolo pripravených 22 hráčov. Naopak tento rok som rozposlal už 83 pozvánok, no aj napriek tomu ešte nemáme naplnené kapacity).
hodnost .
05.07.2018 - 17:36:00
avatar
Reakcia na: LukasPN, 05.07.2018 - 16:53:14
[U]INFO TIME:[/U] Nazdar chalani, aj keď pôvodným plánom bolo vytiahnuť počet účastníkov niekde na hranicu 20 hráčov, tak je každým ďalším dňom stále viac pravdepodobné, že sa do toho tento rok pustíme v o trochu menšom počte ako sme boli zvyknutí a teda ako [B]16-ti generálni manažéri ..[/B] V súčasnosti evidujem už len [B]posledné voľné miesto pre GM 9.-teho ročníka Pro Draftu,[/B] no samozrejme pokiaľ sme ešte v štádiu pred vylosovaním súťaže a bol by vyšší záujem, tak by sme sa mohli bez problémov rozšíriť aj na tradičných 18-tich GM (má to však menší háčik - v takom prípade by museli pribudnúť už rovno dvaja GM, aby boli konferencie vždy vyvážené čo sa počtu účastníkov týka). [U]Čo z toho plynie?[/U] Jednoznačne to, že [B]ten kto sa odteraz ako prvý prihlási k účasti bude mať garantované miesto medzi účastníkmi tohto ročníka.[/B] Druhý prihlásený v poradí už bude musieť čakať, kým sa prihlási aj ďalší hráč aby bol výsledný počet vždy párny a teda už bude vedený na zozname náhradníkov .. (K tomuto opatreniu pristupujem na základe zisteného a tým je, že minulý rok som rozposlal niečo málo cez 35 pozvánok užívateľom SlovakNHL a na štarte ročníka bolo pripravených 22 hráčov. Naopak tento rok som rozposlal už 83 pozvánok, no aj napriek tomu ešte nemáme naplnené kapacity).
∧ skryť ∧
Ahoj Lukas, neviem ci si to uz skusal, ale mohol by si napisat do chatu, tam by sa mozno nasiel zaujemca o Pro Draft. Ak si to uz spravil, tak potom uz fakt neviem.
05.07.2018 - 19:37:36
avatar
Nevadi, tak im treba.Nevedia o co prichadzaju, nehehe
05.07.2018 - 22:36:32
avatar
Reakcia na: , 05.07.2018 - 17:36:00
Ahoj Lukas, neviem ci si to uz skusal, ale mohol by si napisat do chatu, tam by sa mozno nasiel zaujemca o Pro Draft. Ak si to uz spravil, tak potom uz fakt neviem.
∧ skryť ∧
Ahoj RoKo, vďaka za tip .. na chat som nepísal, bo im tam nechcem spamovať, no chalanov čo tam prispievajú takmer všetkých poznám a už tiež obdržali pozvánku (okrem toho pravidelne sledujem aj online užívateľov) .. Vyzerá to tak, že sa nám už minuli pravidelní užívatelia a prispievatelia na stránke, budem sa musieť posťažovať Hymymu, nech nám draftuje nových hráčov, bo inak to už nevidím ..

Reakcia na: pichi
.. presne tak
06.07.2018 - 11:19:20
avatar
O co ide v tejto hre? nikdy som to nehral ked ma to zaujme mozem sa prihlasit
06.07.2018 - 12:28:49
avatar
Reakcia na: Sajmon77, 06.07.2018 - 11:19:20
O co ide v tejto hre? nikdy som to nehral :D ked ma to zaujme mozem sa prihlasit
∧ skryť ∧
Ide o to, že budeš draftovať svoj team z hráčov NHL, tak aby bol podľa tvojich predstáv a zároveň musíš dodržať platový strop ;) Verím, že sa zapojíš, boli by sme komplet zostava s tebou
06.07.2018 - 13:02:34
avatar
Reakcia na: Sajmon77, 06.07.2018 - 11:19:20
O co ide v tejto hre? nikdy som to nehral :D ked ma to zaujme mozem sa prihlasit
∧ skryť ∧
.. ešte doplním martalusa, že draftové poradie sa dozvieš ako aj všetci ostatní jeho vylosovaním, ktoré bude dva týždne pred spustením draftu. Od tohto obdobia sa otvoria aj výmeny, kde si môžeš ľubovolne trejdovať s ostatnými hráčmi svoje draftové picky a neskôr už aj hráčov. Na konci draftových dní sa hodnotia navzájom konferencie a teda východ hodnotí západ a naopak. S tohto vzídu postupujúci do play-off, v ktorom už hodnotí jednotlivé série porota a postupnou selekciou sa následne dozvieme meno víťaza ročníka a teda už aj nového držiteľa Pavol Demitra Memorial Cupu ..

Harmonogram Pro Draftu nájdeš tu ..
https://www.slovaknhl.sk/prodraft_tema.php?id=277
.. a Pravidlá súťaže zase na tomto linku ..
https://www.slovaknhl.sk/prodraft_tema.php?id=276

Ak máš nejaké otázky, tak sa vklude spýtaj
06.07.2018 - 13:45:20
avatar
... + TRENER (velmi dolezita suciastka )
hodnost .
07.07.2018 - 20:17:04
avatar
Bolo u v niektorom Pro Drafte tak malo hracov ? Ci teraz ani nie je malo ?

Podla mna by bolo lepsie, keby nas bolo viac, bola by tu väcsia komunikacia aj viac napätia, ale nakoniec je to ich smola, nevedia o co prichadzaju.

Ja som sice hral len minuly rok ako novacik, ale zistil som, ze je to super a najblizsie roky v Pro Drafte urcite nebudem chybat.
09.07.2018 - 22:26:12
avatar
tu je nejaky tichy bojkot alebo co ?!
hodnost .
09.07.2018 - 22:45:35
avatar
Vsak to. Nikto novy sa uz nechce pridat k nam, nikto sem nic nepise.
09.07.2018 - 22:52:45
avatar
Reakcia na: pichi, 09.07.2018 - 22:26:12
tu je nejaky tichy bojkot alebo co :-D :cool: ?!
∧ skryť ∧
Nič také... organizátori usilovne pracujú na ProDrafte a snažia sa zaplniť voľné miesto(a).
...
A okrem toho sú medzi tým aj súkromné povinnosti, čiže sa netreba obávať _RoKo_
09.07.2018 - 23:12:09
avatar
Reakcia na: martalus, 09.07.2018 - 22:52:45
Nič také... organizátori usilovne pracujú na ProDrafte a snažia sa zaplniť voľné miesto(a). ... A okrem toho sú medzi tým aj súkromné povinnosti, čiže sa netreba obávať _RoKo_ ;-)
∧ skryť ∧
uz nech to zacne

< 1 2 3 4 5 6 ... 10 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies