Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > MSJ 2021 – Edmonton & Red Deer

Tému založil: johan1232
04.01.2020 - 08:05:21
Ako to vyzerá s ďalším ročníkom? Silnejší? Slabší? Tu môžte diskutovať a dávať svoje predpokladané súpisky.

Skupina A:
Kanada
Fínsko
Švajčiarsko
Slovensko
Nemecko

Skupina B:
Rusko
Švédsko
USA
Česko
Rakúsko

16.11.2020 - 18:20:15
avatar
Reakcia na: mathew1, 16.11.2020 - 17:44:12
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/article/v-nominacii-sr-20-do-bubliny-45-mien-petrovicky-kazdy-ma-sancu-dostat-sa-na-sampionat Nominácia na svete.
∧ skryť ∧
Spokojnosť, akurát by som tam nominoval Zubaka z Bystrice a Ragana z Michaloviec. Inak tie mená sú v pohode
16.11.2020 - 22:18:12
avatar
Ja to vidím tento rok takto:

B:
Hlavaj,Rabčan,Latkóczy

Tu niet čo riešiť, otázna je iba forma Hlavaja.

O:
Kňažko-Mudrák
Stacha-Š.Nemec
Fatul-Golian
Petrovický-Turan

Tu taktiež nie je čo riešiť, lepších niet, Nemec musí jednoznačne ísť.

Ú:
Chromiak-Myklucha-Čajkovič
Faith-Slafkovský-Mrázik
Mešár-Michalík-Kolenič
Kašlík-Eliáš-Jendek
Lašák,Sojka

Tu už je viacero mien diskutabilných, okrem vyššie menovaných sa núkajú aj Drábek, Rehák,Jellúš či Krajč. O zvyšku nemá zmysel diskutovať.

Čo sa týka počtu odohratých zápasov túto sezónu, tak to je aj tak jedno, kto koľko odohral či odchytal, lebo aj tak nikto z nich nebude mať vyše mesiaca zápasovú prax, iba tréningy. Čiže šancu majú aj tí, čo nič neodohrali, rovnakú.

Pevne dúfam, že trio Nemec, Slafkovský, Mešár na šampionát pôjde. Určite radšej tam uvidím ich, ako nejakú 01, ktorá za pár mesiacov aj tak ukončí kariéru (ehm. Kupec, Matejovič, Struška a podobní experti, ktorí šli na sklonku svojich uspešných kariér na zaslúžený výlet do zámoria).
16.11.2020 - 23:29:50
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 16.11.2020 - 22:18:12
Ja to vidím tento rok takto: B: Hlavaj,Rabčan,Latkóczy Tu niet čo riešiť, otázna je iba forma Hlavaja. O: Kňažko-Mudrák Stacha-Š.Nemec Fatul-Golian Petrovický-Turan Tu taktiež nie je čo riešiť, lepších niet, Nemec musí jednoznačne ísť. Ú: Chromiak-Myklucha-Čajkovič Faith-Slafkovský-Mrázik Mešár-Michalík-Kolenič Kašlík-Eliáš-Jendek Lašák,Sojka Tu už je viacero mien diskutabilných, okrem vyššie menovaných sa núkajú aj Drábek, Rehák,Jellúš či Krajč. O zvyšku nemá zmysel diskutovať. Čo sa týka počtu odohratých zápasov túto sezónu, tak to je aj tak jedno, kto koľko odohral či odchytal, lebo aj tak nikto z nich nebude mať vyše mesiaca zápasovú prax, iba tréningy. Čiže šancu majú aj tí, čo nič neodohrali, rovnakú. Pevne dúfam, že trio Nemec, Slafkovský, Mešár na šampionát pôjde. Určite radšej tam uvidím ich, ako nejakú 01, ktorá za pár mesiacov aj tak ukončí kariéru (ehm. Kupec, Matejovič, Struška a podobní experti, ktorí šli na sklonku svojich uspešných kariér na zaslúžený výlet do zámoria).
∧ skryť ∧
Celkom dobra zostava. Na centri to bude take vselijake. Oleksii je sice sikovny, ale camp ukaze či to bude stačiť na jednotku. Zápasová prax robí svoje. Slafkovsky sice hral v Cesku centra, ale nie je to post z ktoreho by vedel vytazit maximum. Mal by hrat na kridle.

Zatial centri podla mna:
Jellus
Myklukha
Mrazik
Rehak
+Michalik

Spojenie Jellus a Cajkovic by mohlo fungovat. Myklukha ma slusny def.awereness cize k nemu kludne dat Chromiaka pripadne Slafkovskeho na kridlo. Mrazik sice nie je cistokrvny center, ale typologicky by tam sedel. V stvorke to vidim na suboj medzi triom Sojka-Rehak-Elias - v zasade vsetci na rovnakej urovni.

Celkom sa nám rysuju dve solidne presilovke formacie, uz len poriadne potrenovat a vyhrat sa.
17.11.2020 - 17:38:05
avatar
Reakcia na: Kubec24, 16.11.2020 - 23:29:50
Celkom dobra zostava. Na centri to bude take vselijake. Oleksii je sice sikovny, ale camp ukaze či to bude stačiť na jednotku. Zápasová prax robí svoje. Slafkovsky sice hral v Cesku centra, ale nie je to post z ktoreho by vedel vytazit maximum. Mal by hrat na kridle. Zatial centri podla mna: Jellus Myklukha Mrazik Rehak +Michalik Spojenie Jellus a Cajkovic by mohlo fungovat. Myklukha ma slusny def.awereness cize k nemu kludne dat Chromiaka pripadne Slafkovskeho na kridlo. Mrazik sice nie je cistokrvny center, ale typologicky by tam sedel. V stvorke to vidim na suboj medzi triom Sojka-Rehak-Elias - v zasade vsetci na rovnakej urovni. Celkom sa nám rysuju dve solidne presilovke formacie, uz len poriadne potrenovat a vyhrat sa.
∧ skryť ∧
Kazdopadne center bude zas a znova problemovy post, aj ked tento rok by to malo byt o trochu lepsie ako minuly. Pred rokom to bolo velmi krasne vidiet, ako bola nasa hra bez poriadneho centra nepozeratelna, priam hrozostrasna, nebol tam nik, kto by bol dokazal kombinovat s Okuliarom a Cajkovicom, dufajme, ze Myklucha tento post aspon trocha pozdvihne.

Celkovo ak si porovnam moznu zostavu na tento rok s tym predchadzajucim, tak to vyzera o cosi lepsie, hlavne v obrane by to malo byt istejsie, v utoku predpokladam, ze to bude podobne jalove, tu to bude zavisiet od toho, ci Chromiak s Cajkovicom potvrdia svoje liderstvo a potiahnu tim, minuly rok Cajkovic s Okuliarom neukazali nic extra, tak snad to bude lepsie.

hodnost .
18.11.2020 - 17:09:46
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 17.11.2020 - 17:38:05
Kazdopadne center bude zas a znova problemovy post, aj ked tento rok by to malo byt o trochu lepsie ako minuly. Pred rokom to bolo velmi krasne vidiet, ako bola nasa hra bez poriadneho centra nepozeratelna, priam hrozostrasna, nebol tam nik, kto by bol dokazal kombinovat s Okuliarom a Cajkovicom, dufajme, ze Myklucha tento post aspon trocha pozdvihne. Celkovo ak si porovnam moznu zostavu na tento rok s tym predchadzajucim, tak to vyzera o cosi lepsie, hlavne v obrane by to malo byt istejsie, v utoku predpokladam, ze to bude podobne jalove, tu to bude zavisiet od toho, ci Chromiak s Cajkovicom potvrdia svoje liderstvo a potiahnu tim, minuly rok Cajkovic s Okuliarom neukazali nic extra, tak snad to bude lepsie.
∧ skryť ∧
Problemovy bude ked treneri ostanu pri starych menach...
Center musi korculovat , musi vediet hrat dozadu a vediet nieco vymysliet v predu.

Myklukha, Kaslik, Slafkovsky, J.Elias by mali byt nasi centri. Mesar na kridlo ako 13 utocnik a podla hry a vysledkov by mohol zasiahnut do hry.

Lasak, Jendek, Mrazik su u mna lock. Chromiak a Cajkovic su draftovani a nemozeme si dovolit ich nebrat.

To uz je cca 10 hracov co by podla mna mali ist urcite.

Ostatni podla vykonov a vyuzivania.

Obrana je skoro jasna ale cakal som Zubaka, nie Petrovickeho. A velmi umne hra dozadu Groch. Mohol by prekvapit.
19.11.2020 - 11:59:22
avatar
Reakcia na: , 18.11.2020 - 17:09:46
Problemovy bude ked treneri ostanu pri starych menach... Center musi korculovat , musi vediet hrat dozadu a vediet nieco vymysliet v predu. Myklukha, Kaslik, Slafkovsky, J.Elias by mali byt nasi centri. Mesar na kridlo ako 13 utocnik a podla hry a vysledkov by mohol zasiahnut do hry. Lasak, Jendek, Mrazik su u mna lock. Chromiak a Cajkovic su draftovani a nemozeme si dovolit ich nebrat. To uz je cca 10 hracov co by podla mna mali ist urcite. Ostatni podla vykonov a vyuzivania. Obrana je skoro jasna ale cakal som Zubaka, nie Petrovickeho. A velmi umne hra dozadu Groch. Mohol by prekvapit.
∧ skryť ∧
Vychadzal som z nominacie na kemp vo Zvolene, a tam Groch ani Zubak nie su, cize na MSJ urctie nepojdu.

E: Tak Groch tam je, ale Zubak nie, kazdopadne si osobne myslim, ze Petrovicky ma vacsi potencial ako Groch.
19.11.2020 - 12:04:00
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 19.11.2020 - 11:59:22
Vychadzal som z nominacie na kemp vo Zvolene, a tam Groch ani Zubak nie su, cize na MSJ urctie nepojdu. E: Tak Groch tam je, ale Zubak nie, kazdopadne si osobne myslim, ze Petrovicky ma vacsi potencial ako Groch.
∧ skryť ∧
Groch v nominacii je.
hodnost .
19.11.2020 - 19:31:29
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 19.11.2020 - 11:59:22
Vychadzal som z nominacie na kemp vo Zvolene, a tam Groch ani Zubak nie su, cize na MSJ urctie nepojdu. E: Tak Groch tam je, ale Zubak nie, kazdopadne si osobne myslim, ze Petrovicky ma vacsi potencial ako Groch.
∧ skryť ∧
Petrovicky je obranne uplne nepouzitelny pre repre U20 na MS20. Jedine ako žolicek na pp. Ale tomu neverim... V projekte ci v repre U18 hrali chalani porovnatelne dobre ako niesu ani v nominacii. Demek, Sramaty, Kupco, Ragan, Simko, Stumpel a zrazu je tam Ozvald. ...
Pre pride dost pretlacany. A na zaciatku posobenia vo Finsku to tiez nebolo ruzove.
Nieco ako teraz Lipiansky v IHL.
19.11.2020 - 20:21:04
avatar
Reakcia na: , 19.11.2020 - 19:31:29
Petrovicky je obranne uplne nepouzitelny pre repre U20 na MS20. Jedine ako žolicek na pp. Ale tomu neverim... V projekte ci v repre U18 hrali chalani porovnatelne dobre ako niesu ani v nominacii. Demek, Sramaty, Kupco, Ragan, Simko, Stumpel a zrazu je tam Ozvald. ... Pre pride dost pretlacany. A na zaciatku posobenia vo Finsku to tiez nebolo ruzove. Nieco ako teraz Lipiansky v IHL.
∧ skryť ∧
Absolútne nechápem tieto nezmysly ohladom neho. Po Kňažkovi a Stachovi je očividne najlepší obranca r. 2002. Aj keď jeho hra dozadu nie je najlepšia, to je pravda
19.11.2020 - 20:34:28
avatar
Reakcia na: , 19.11.2020 - 19:31:29
Petrovicky je obranne uplne nepouzitelny pre repre U20 na MS20. Jedine ako žolicek na pp. Ale tomu neverim... V projekte ci v repre U18 hrali chalani porovnatelne dobre ako niesu ani v nominacii. Demek, Sramaty, Kupco, Ragan, Simko, Stumpel a zrazu je tam Ozvald. ... Pre pride dost pretlacany. A na zaciatku posobenia vo Finsku to tiez nebolo ruzove. Nieco ako teraz Lipiansky v IHL.
∧ skryť ∧
Minimálne Demek a Ragan mohli byť medzi 40 hráčmi v poli, súhlasím. Stumpel, Šramaty urcite nie, to že sem tam paberkujú medzi mužmi nemôže byť jediným meradlom. Ale čo sa týka Petrovického, ten zaznamenal posledný rok velký progres, sám som prekvapený aké výkony podáva vo fínsku (aj boduje), nomináciu si určite zaslúži. V tomto prípade tam určite nie je len kvôli otcovi trénerovi, na rozdiel od iného mena hokejového otca.
hodnost .
19.11.2020 - 20:40:05
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 19.11.2020 - 20:34:28
Minimálne Demek a Ragan mohli byť medzi 40 hráčmi v poli, súhlasím. Stumpel, Šramaty urcite nie, to že sem tam paberkujú medzi mužmi nemôže byť jediným meradlom. Ale čo sa týka Petrovického, ten zaznamenal posledný rok velký progres, sám som prekvapený aké výkony podáva vo fínsku (aj boduje), nomináciu si určite zaslúži. V tomto prípade tam určite nie je len kvôli otcovi trénerovi, na rozdiel od iného mena hokejového otca.
∧ skryť ∧
Rok ? Aky rok ? Frazy si nechaj.
19.11.2020 - 21:57:27
avatar
Reakcia na: , 19.11.2020 - 20:40:05
Rok ? Aky rok ? Frazy si nechaj.
∧ skryť ∧
Treba veci sledovať mal veľmi slušnú minulú sezónu a pokračuje v tom aj v tejto. Sleduj veci, neútoč bezhlavo bez analýzy. A ešte pokoj do duše, evidentne to potrebuješ
19.11.2020 - 22:49:19
avatar
Reakcia na: , 19.11.2020 - 19:31:29
Petrovicky je obranne uplne nepouzitelny pre repre U20 na MS20. Jedine ako žolicek na pp. Ale tomu neverim... V projekte ci v repre U18 hrali chalani porovnatelne dobre ako niesu ani v nominacii. Demek, Sramaty, Kupco, Ragan, Simko, Stumpel a zrazu je tam Ozvald. ... Pre pride dost pretlacany. A na zaciatku posobenia vo Finsku to tiez nebolo ruzove. Nieco ako teraz Lipiansky v IHL.
∧ skryť ∧
Akoze nechapem ten hejt na Petrovickeho. Polovicu minulej sezony odohral v druhej lige za Zilinu medzi muzmi. Tento rok hra za jednu z najlepsich juniorskych lig na svete, kde ma na obrancu slusne ofenzivne cisla. Pravda, v hre dozadu to nie je ziadna slava, ale to nie je ani u vela inych obrancov v jeho veku.

Minuly rok sme videli, ako Turan hral otrasne smerom dozadu (a aj celkovo) na MSJ, a to je kvazi defenzivny specialista (rozumej dopredu nic, dozadu bieda). A takych defenzivnych specialistov sme si uz za Bokrosa uzili dost.

Myslim si, ze hrac s ofenzivnym talentom ako Petrovicky do nominacie minimalne ako 7-8 obranca jednoznacne patri. Ak tam mohol byt drevak Turan minuly rok, tak preco nie on. V dnesnom modernom hokeji sa dokazu presadit aj obrancovia sice s biednou defenzivou, ale zato to vynahradia skvelou produktivitou.

A porovnanie Petrovickeho s Grochom, ci nebodaj Zubekom mi pride aj trochu usmevne. Groch hra cesku juniorku, Zubek dokonca slovensku, nemaju odohratu ani minutu medzi seniormi. O kvalite tychto junioriek jednoznacne napoveda pocet draftovanych hracov, co tam hra, napriklad tuto sezonu:
Finsko: 16
Cesko: 3
Slovensko: 0
hodnost .
20.11.2020 - 05:48:59
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 19.11.2020 - 21:57:27
Treba veci sledovať mal veľmi slušnú minulú sezónu a pokračuje v tom aj v tejto. Sleduj veci, neútoč bezhlavo bez analýzy. A ešte pokoj do duše, evidentne to potrebuješ ;-)
∧ skryť ∧
Ja ho sledujem, preto viem svoje. Obranne je velmi slaby. Neviem ci je to pre nas utocne obranca takych kvalit aby v defenzive hral ako dorastenec.

Uz teraz je jasne, ze ho chcu pretlacit do top4 nasej obrany a davat ho na pp.
V pohode ak pracujeme s tym malom co mame, ale na turnaj akym MS20 su aj ked nevypadavame tento rok je Petrovicky uplne mimo nominacie.

Sam som zvedavy ako toto dopadne.
25.11.2020 - 10:19:37
avatar
Svajciari uz zverejnili 30-clennu predbeznu nominaciu : https://www.eliteprospects.com/league/wjc-20/stats/2020-2021?nation=che

Oproti poslednym 2 velmi napriemernym rocnikom maju teraz papierovo biedny, velmi biedny tim, prakticky jediny lepsi hrac je tam Knak, zvysok totalna bieda, povedal by som ze papierovo maju horsi tim, ako minuly rok my.

Keby sa tento rok vypadavalo, tak su jednoznacne kandidatom na zostup. Vlastne ak si spominam, tak tento rocnik hral o zachranu s nami, ked sme vypadli, my mame stastie, ze mame celkom slusny rocnik 2002 a dokazeme to tam teraz zaplatat.

Na druhej strane treba povedat, ze dokazu Svajciari zahrat velmi dobre defenzivne, maju tradicne perfektnu organizaciu hry, co dokazuju na vsetkych urovniach, cize hrat proti nim je stale tazke.
26.11.2020 - 06:57:24
avatar
Práve som sa dočítal, že Canada ide do 14 dnovej karantény, dúfam, že sa niečo podobne nestane nám. Aj tak, určite canada nič nepodcenila, všetci hráči pred vstupom do campu boli negatívny a aj tak sa tomu nevyhli.
26.11.2020 - 14:07:51
avatar
30.11.2020 - 20:30:40
avatar
Markus Michalík pre zranenie nenastúpil do záverečného kempu v bubline pre zranenie, namiesto neho prišiel Artur Turanský.

Namiesto hráča čo hrá už druhú sezónu za mužov a tento rok aj celkom slušnú produktivitu príde hráč bez odohratého zápasu v tejto sezóne, čo hral za treťotriednu NAHL, ktorej úroveň je veľmi slabá. Škoda, Michalík je center a núkal sa na pozíciu 3.centra, podľa mňa celkom dosť veľká strata aj keď nie závažná.

Tým pádom to vidím tak, že Jellúš, Myklucha, Rehák, Elíáš, Sojka budú pravdepodobne naši centri. Na centri tam ešte sú Kašlík a Slafkovský, ale tí hrajú častejšie krídlo.
01.12.2020 - 22:30:38
avatar
No uz sa stihol Petrovicky vyjadrit, ze planuje zobrat 2 ofenzivne a 2 defenzivne formacie, z coho sa mi opat zdviha tlak. My proste nemozeme vytvorit 3 vyrovnane lajny a jednu dajme tomu checking line. Nie my musime natlacit vsetkych defenzivnych utocnikov do trojky a stvorky nech len kazia hru. Uz vidim ako medzi tych ofenzivnych zaradia Mrazika, Sojku, nebodaj Jendeka.

Obavam sa niecoho takehoto:

Cajkovic-Sojka-Mrazik
Chromiak-Myklukha-Lašák
Jendek-Elias-Kašlik
Kolenic-Rehák-Krajč
Jellus,Jedlicka

Tie zapasy, co hraju tento tyzden by mali byt streamovane, nech kazdy vidi, kto v akej forme nastupuje.

Moja idealna momentalna zostava na zaklade ice-time a skillu.

Cajkovic-Kaslik-Mrazik
Chromiak-Myklukha-Slafkovsky
Mesar-Elias-Jedlicka
Krajc-Rehak-Jendek
Sojka,Faith

V bottom 6 je to imo az na Mesara kus za kus. Rad si pockam na zapasy.


02.12.2020 - 11:11:28
avatar
Reakcia na: Kubec24, 01.12.2020 - 22:30:38
No uz sa stihol Petrovicky vyjadrit, ze planuje zobrat 2 ofenzivne a 2 defenzivne formacie, z coho sa mi opat zdviha tlak. My proste nemozeme vytvorit 3 vyrovnane lajny a jednu dajme tomu checking line. Nie my musime natlacit vsetkych defenzivnych utocnikov do trojky a stvorky nech len kazia hru. Uz vidim ako medzi tych ofenzivnych zaradia Mrazika, Sojku, nebodaj Jendeka. Obavam sa niecoho takehoto: Cajkovic-Sojka-Mrazik Chromiak-Myklukha-Lašák Jendek-Elias-Kašlik Kolenic-Rehák-Krajč Jellus,Jedlicka Tie zapasy, co hraju tento tyzden by mali byt streamovane, nech kazdy vidi, kto v akej forme nastupuje. Moja idealna momentalna zostava na zaklade ice-time a skillu. Cajkovic-Kaslik-Mrazik Chromiak-Myklukha-Slafkovsky Mesar-Elias-Jedlicka Krajc-Rehak-Jendek Sojka,Faith V bottom 6 je to imo az na Mesara kus za kus. Rad si pockam na zapasy.
∧ skryť ∧
Kde sa tak Petrovický vyjadril ?

< 1 2 3 4 5 6 ... 15 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies