Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Olympiáda Peking 2022 - Hokej

Tému založil: pan kryska
06.06.2021 - 14:40:57
Slovenská reprezentácia sa bude tento rok musieť pobiť o postup na hlavný turnaj.
V kvalifikačnej skupine, ktorá sa bude hrať na Slovensku, nás postupne čakajú zápasy:

Rakúsko - Slovensko (26.08. 20:15)
Slovensko - Poľsko (27.08. 20:15)
Slovensko - Bielorusko (29.08. 20:15)

Verme, že kvalifikácia pre nás dopadne úspešne a znovu si zahráme na olympiáde aj s hráčmi z NHL.

V prípade postupu sa na hlavnom turnaji stretneme v skupine s Fínskom, Švédskom a ďalším kvalifikovaným tímom (pravdepodobne Lotyšskom).

16.08.2021 - 14:13:56
avatar
Vyborna nominacia

Neda sa co vycitat (aj ked za mna Dano nie)
16.08.2021 - 14:28:44
avatar
Reakcia na: Tomba1963, 16.08.2021 - 14:13:56
Vyborna nominacia Neda sa co vycitat (aj ked za mna Dano nie)
∧ skryť ∧
Cehlarik-Hrivik-Lantosi
Pospisil-Hudacek-Jurco
Dano-Ruzicka-Slafkovsky
Kelemen-Roman-Studenic
Griger

Fehervary-Gernat
Marincin-Jaros
Daloga-Ceresnak
Grman-Nemec
Knazko

Konrad
Huska
Rybar

16.08.2021 - 15:32:26
avatar
Súhlas. Bez NHL je to asi najlepšia zostava (technicky je tam z NHL Marinčin, Studenič, Ružička a Jaroš, ale to naozaj len s prižmúrenými oboma očami). Erik Černák ma ale mrzí najviac. Počul som, že sa všetci hráči z rôznych dôvodov ospravedlnili a nie že ich nepustili. Čo je divné, lebo Erik pred turnajom prikývol.

Napriek tomu, že sú tam B-čkové a C-čkové krajiny, aj tak mám obavy. Rakúšania vedia hrať veľmi dobre (aj keď niekedy je to katastrofa) a Bielorusi vedia potrápiť silnejšie celky. Veď porazili Švédov na MS (vďaka čomu sme postúpili). Cez Poľsko to hádam bude prechádzka. S tak slabým tímom sme už niekoľko rokov nehrali. Sú na úrovni Japonska, Litvy alebo Estónska.

A k tej nominácii, mohli zobrať aj Kikovho brata Martina Pospíšila. Oni dvaja by si určite na ľade rozumeli ako nikto iný. Daňo tam naozaj nemá čo robiť. Dostal milión šancí a milión-krát nepresvedčil. To už by som tam radšej videl Réwaya než jeho. A som rád, že Hudáček a Čerešňák sú tam. MS im ušli kvôli zraneniam. A o Slafkovskom ani nehovorím. S Nemcom majú poriadnu zápasovú prax od Hlinka Cupu. Snáď sa to aj konečne ukáže v štatistikách a strelených góloch. Myslím, že volať Dvorského by bol pri takomto turnaji už risk. Ale ak budú prípravné zápasy na jeseň, tam nie som proti.
16.08.2021 - 17:14:51
avatar
Ja som spokojny, aj ked namiesto Dana by som tam radsej videl Mesara, ked uz sa rozhodli dat opat sancu aj mladikom.
16.08.2021 - 17:41:30
avatar
Černák neprišiel lebo sa bál,že ho Daňo zase sprdne Nominácia je super,akurát ten Daňo tam fakt bije do očí. A Mešár určite dostane šancu cez sezónu na nejakých turnajoch a možno aj v príprave pred MS.
17.08.2021 - 17:54:22
avatar
V kvalifikácii vyhráme rozdielom triedy nad Rakúskom a Bieloruskom, rozdielom dvoch tried nad Poľskom.

Prvý zápas proti Rakúsku budem tam! Pome Slovenskooo!!!
25.08.2021 - 14:01:33
avatar
Takže formácie sú zatiaľ tieto:

Jurčo - Hrivík - Cehlárik
K. Pospíšil - Ružička - Lantoši

Ďalšie 2 očakávam:

Slafkovský - Gríger - L. Hudáček
Kelemen - Roman - Studenič
25.08.2021 - 14:12:53
avatar
Reakcia na: slovak, 25.08.2021 - 14:01:33
Takže formácie sú zatiaľ tieto: Jurčo - Hrivík - Cehlárik K. Pospíšil - Ružička - Lantoši Ďalšie 2 očakávam: Slafkovský - Gríger - L. Hudáček Kelemen - Roman - Studenič
∧ skryť ∧
Libor Hudáček bude center tretieho útoku.
25.08.2021 - 15:42:44
avatar
Tak bohužiaľ aj bez Martina Feherváryho, podľa mňa nášho najlepšieho obrancu v nominácii.

Pozeral som nominácie ostatných tímov, aj takí Francúzi majú 3 hráčov NHL (Texier, Roussel, Bellemare), Dáni komplet NHL prvý útok s Ehlersom či Bjorkstrandom, Slovinci s Kopitarom, Bielorusi so Šarangovičom, Nóri s Zuccarellom, Lotyši s Blugersom a Balcersom...

My sme JEDINÁ krajina na svete, ktorej sa hráči NHL otočili chrbtom. Všetci ostatní z NHL, ktorí mohli posilniť súperov, sú tu. A my nič. Tomáš Tatar povie, že mal dlhé play-off tak bohužiaľ nepríde, že sa ani nepripravoval. Veď v ňom ani nehral, do prde*e!

Zaslúžia si títo naši chlapci z NHL s takýmto prístupom ísť na OH? Neviem, neviem... Ale čo viem, že takto sa o sen o olympiádu (ne)bojovať nemá. Je to fakt smutné.

Každopádne chalanom čo sú tu budem držať veľmi palce, nebudú to mať jednoduché. Ich skúsenejší kolegovia sa na nich pekne vykašlali. V prípade úspechu by som ja osobne týchto chalanov z NHL do Pekingu vôbec ani nevolal, výnimkou by bol len Erik Černák, u neho som ako u jediného videl záujem. Ostatní ma riadne sklamali a veru moc dobrý pocit z tohto nemám...
25.08.2021 - 15:46:53
avatar
Reakcia na: Caezar18, 25.08.2021 - 14:12:53
Libor Hudáček bude center tretieho útoku.
∧ skryť ∧
...ešte dodám:

prvá presilovka v zložení Jurčo - Hrivík - Cehlárik - Marinčin - Jaroš.

Slafkovský vo 4. formácii, Nemec otázny.
25.08.2021 - 21:32:47
avatar
Reakcia na: slovak, 25.08.2021 - 14:01:33
Takže formácie sú zatiaľ tieto: Jurčo - Hrivík - Cehlárik K. Pospíšil - Ružička - Lantoši Ďalšie 2 očakávam: Slafkovský - Gríger - L. Hudáček Kelemen - Roman - Studenič
∧ skryť ∧
Dve sú ok, 3. Daňo, Hudáček, Studenič, 4. Kelemen, Griger, Slafkovský. Roman zvyšný center.
25.08.2021 - 23:33:17
avatar
Reakcia na: penguin89, 25.08.2021 - 15:42:44
Tak bohužiaľ aj bez Martina Feherváryho, podľa mňa nášho najlepšieho obrancu v nominácii. Pozeral som nominácie ostatných tímov, aj takí Francúzi majú 3 hráčov NHL (Texier, Roussel, Bellemare), Dáni komplet NHL prvý útok s Ehlersom či Bjorkstrandom, Slovinci s Kopitarom, Bielorusi so Šarangovičom, Nóri s Zuccarellom, Lotyši s Blugersom a Balcersom... My sme JEDINÁ krajina na svete, ktorej sa hráči NHL otočili chrbtom. Všetci ostatní z NHL, ktorí mohli posilniť súperov, sú tu. A my nič. Tomáš Tatar povie, že mal dlhé play-off tak bohužiaľ nepríde, že sa ani nepripravoval. Veď v ňom ani nehral, do prde*e! Zaslúžia si títo naši chlapci z NHL s takýmto prístupom ísť na OH? Neviem, neviem... Ale čo viem, že takto sa o sen o olympiádu (ne)bojovať nemá. Je to fakt smutné. Každopádne chalanom čo sú tu budem držať veľmi palce, nebudú to mať jednoduché. Ich skúsenejší kolegovia sa na nich pekne vykašlali. V prípade úspechu by som ja osobne týchto chalanov z NHL do Pekingu vôbec ani nevolal, výnimkou by bol len Erik Černák, u neho som ako u jediného videl záujem. Ostatní ma riadne sklamali a veru moc dobrý pocit z tohto nemám... :s05:
∧ skryť ∧
Myslel som, že Šarangovič nepríde. No a toto je naozaj smutné. Najviac som ale sklamaný z Tatara, a možno aj zo Sekeru. To má snáď jeho žena termín PRESNE počas tých 3 zápasov? A Pánikova žena takisto? Uňho ma to až tak neprekvapuje, nejaký extra srdciar to nie je. Ale Tatar ma totálne sklamal. Ako sa môže vyhovoriť na play-off, keď v ňom ani nehral? To tie 3 zápasy už naozaj nevie nikto zahrať? Keby to bol dlhý niekoľkotýždňový turnaj, možno pochopím. Tu ale hovoríme o TROCH zápasoch, ktoré predurčia našu budúcnosť. Erik doteraz nechápem, prečo neprišiel. Veď mesiac dozadu sľuboval účasť.

Jednoducho povedané, totálne sa na reprezentáciu VYKAŠĽALI! Všetky ostatné tímy, ešte aj tie B-čkové ako Francúzsko, Slovinsko, Bielorusko majú hráčov z NHL, lebo chceli pomôcť svojej krajine dostať sa na olympiádu. My? Radšej si oddýchnu, veď to bola dlhá sezóna. A tá ďalšia možno bude kratšia, ak naši nepostúpia na olympiádu kvôli nedostatku gólov, ktoré mohol streliť napríklad Tatar, Černák alebo možno aj Pánik.

Tomu ale neverím, postup je v našich rukách a verím v neho, no sklamanie je neopísateľné. Keby to bol svetový pohár (ako býva v septembri) hneď by do toho kolotoča naskočili. A naozaj neviem, či by som zobral týchto 'akožereprezentantov' na olympiádu. Našťastie nie som tréner, lebo ak áno, emócie by nepustili a bral by som len skutočných reprezentantov. Možno ešte Černáka, ale fakt neviem, čo sa stalo v jeho hlave, že zrazu nepríde, keď vravel niečo celkom iné.

Fehy škoda, že sa zranil zrovna teraz.
25.08.2021 - 23:48:23
avatar
Reakcia na: Zámčan, 25.08.2021 - 23:33:17
Myslel som, že Šarangovič nepríde. No a toto je naozaj smutné. Najviac som ale sklamaný z Tatara, a možno aj zo Sekeru. To má snáď jeho žena termín PRESNE počas tých 3 zápasov? A Pánikova žena takisto? Uňho ma to až tak neprekvapuje, nejaký extra srdciar to nie je. Ale Tatar ma totálne sklamal. Ako sa môže vyhovoriť na play-off, keď v ňom ani nehral? To tie 3 zápasy už naozaj nevie nikto zahrať? Keby to bol dlhý niekoľkotýždňový turnaj, možno pochopím. Tu ale hovoríme o TROCH zápasoch, ktoré predurčia našu budúcnosť. Erik doteraz nechápem, prečo neprišiel. Veď mesiac dozadu sľuboval účasť. Jednoducho povedané, totálne sa na reprezentáciu VYKAŠĽALI! Všetky ostatné tímy, ešte aj tie B-čkové ako Francúzsko, Slovinsko, Bielorusko majú hráčov z NHL, lebo chceli pomôcť svojej krajine dostať sa na olympiádu. My? Radšej si oddýchnu, veď to bola dlhá sezóna. A tá ďalšia možno bude kratšia, ak naši nepostúpia na olympiádu kvôli nedostatku gólov, ktoré mohol streliť napríklad Tatar, Černák alebo možno aj Pánik. Tomu ale neverím, postup je v našich rukách a verím v neho, no sklamanie je neopísateľné. Keby to bol svetový pohár (ako býva v septembri) hneď by do toho kolotoča naskočili. A naozaj neviem, či by som zobral týchto 'akožereprezentantov' na olympiádu. Našťastie nie som tréner, lebo ak áno, emócie by nepustili a bral by som len skutočných reprezentantov. Možno ešte Černáka, ale fakt neviem, čo sa stalo v jeho hlave, že zrazu nepríde, keď vravel niečo celkom iné. Fehy škoda, že sa zranil zrovna teraz.
∧ skryť ∧
Je to ich normalne zamestnanie, plateni su klubmi, na kvalifikacii sa nepredaju, tak preco by tam mali ist? A hlavne 2 tyzdne v bubline v lete, ked maju jediny cas stravit doma s rodinami, kamaratmi. Nesiel by si ani ty reprezentovat a ani 90% ludi z fora. Tak prosim nemoralizujme. Chalanom to vobec netreba zazlievat
26.08.2021 - 01:17:58
avatar
Reakcia na: Tomba1963, 25.08.2021 - 23:48:23
Je to ich normalne zamestnanie, plateni su klubmi, na kvalifikacii sa nepredaju, tak preco by tam mali ist? A hlavne 2 tyzdne v bubline v lete, ked maju jediny cas stravit doma s rodinami, kamaratmi. Nesiel by si ani ty reprezentovat a ani 90% ludi z fora. Tak prosim nemoralizujme. Chalanom to vobec netreba zazlievat
∧ skryť ∧
Tak ak nejdú len kvôli peniazom, tak je to ešte horšie. Nikto z iných hráčov z NHL sa nevyhováral a išiel. Ani naši z AHL. Takže budem moralizovať. Ak my sme jediný komu neprišli posily z NHL, tak myslím, že asi niečo nie je v poriadku. Je po dovolenkovej sezóne, doma boli celé leto, a hrá sa na SLOVENSKU. Takže tento argument neberiem.
26.08.2021 - 08:07:14
avatar
Reakcia na: Tomba1963, 25.08.2021 - 23:48:23
Je to ich normalne zamestnanie, plateni su klubmi, na kvalifikacii sa nepredaju, tak preco by tam mali ist? A hlavne 2 tyzdne v bubline v lete, ked maju jediny cas stravit doma s rodinami, kamaratmi. Nesiel by si ani ty reprezentovat a ani 90% ludi z fora. Tak prosim nemoralizujme. Chalanom to vobec netreba zazlievat
∧ skryť ∧
Čo to prosím ťa trepeš? Bublina je od 23-29.8.,aké dva týždne? Kluby im nič nezakázali, zväz sa ponúkal že im zaplatí poistky. Normálne sa na to vykašlali. Nerozumiem prečo sa ich takto zaslepene zastávaš. Trochu otvor oči.
Bez debaty, že im to treba zazlievať.
26.08.2021 - 08:17:49
avatar
Reakcia na: SVKProspect, 26.08.2021 - 08:07:14
Čo to prosím ťa trepeš? Bublina je od 23-29.8.,aké dva týždne? Kluby im nič nezakázali, zväz sa ponúkal že im zaplatí poistky. Normálne sa na to vykašlali. Nerozumiem prečo sa ich takto zaslepene zastávaš. Trochu otvor oči. Bez debaty, že im to treba zazlievať.
∧ skryť ∧
Súhlasím s chalanmi, ktorým sa nepáči prístup hráčov z NHL v podaní Slovákov. Tu nejde o žiadne peniaze, tu ide o česť, ide o Olympiádu! Tu v minulosti vybojovala partia okolo Petra Šťastného a tiež sa na to mohli vykašľať, no neurobili to. Ak hráme doma, konečne pred divákmi, ide o veľkú vec, ak MS odmietli s tým, že na olympijskú kvalifikáciu by dôjsť mohli, tak tu mali byť minimálne Halák, Černak, Tatár! Panik a Sekera ok. Tajne som dúfal,že aj Chára bude chcieť na konci kariéry pomôcť Slovensku dostať sa na Olympiádu... Dnes to začína, v nedeľu budeme múdrejší. To isté Fehervary, neverím, že ho nemohli nechať v mužstve aspoň do nedele na zápas s Bieloruskom, ešte má 4 dni na oddych , pričom má ísť o menšiu svalovú vec... Nepáči sa mi prístup našich hráčov, ale ani to, ako slabo dokážu "presvedčiť" tých hráčov našich generálni manažéri ... Peťo Šťastný a Peťo Bondra by vedeli rozprávať, ako sa svojho času až "hádali" s GM tímov NHL. No nezostáva nám nič iné, iba fandiť a dúfať, že aj toto mužstvo to uhrá. Tak či onak je kvalitnejšie ako to, čo bolo na MS.
26.08.2021 - 08:33:24
avatar
Vidiet, ze vacsina ma uplne iny pohlad ale na tatarovom, panikovom, halakovom, sekerovom a charovom mieste by nikto neprisiel, za tym si stojim. Ano bublina nie je 2 tyzdne ale 8 dni. 22.-29.8. To ale nic nemeni na situacii
26.08.2021 - 09:14:27
avatar
Reakcia na: Tomba1963, 26.08.2021 - 08:33:24
Vidiet, ze vacsina ma uplne iny pohlad :) ale na tatarovom, panikovom, halakovom, sekerovom a charovom mieste by nikto neprisiel, za tym si stojim. Ano bublina nie je 2 tyzdne ale 8 dni. 22.-29.8. To ale nic nemeni na situacii
∧ skryť ∧
A čo na Ehlersovom,Bjorkstrandovom a Kopitarovom mieste
26.08.2021 - 11:51:03
avatar
Tu si niektory naozaj myslia že Tatar len vysedával na tribune?Finále skončilo 7 júla a teraz si pripočítajte balenie,presun na Slovensko + 2 týždne dovolenky a zrazu vidíme čo vlastne majú natrénované. Hlavne Tatar je v novej sezóne pod tlakom a musí byt 100% pripravený určite chce zostať v NHL ešte pár rokov. Zuc Kopitar Bellemare Ehlersa Bjorkstranda by som sem nedával za príklad,majú dlhé kontrakty / už svoj vek.
Fehervary by hral cez bolesť kebyže mu to stav dovolí.
My tu kydame na hráčov ale na každý zápas je skoro tretina listkov voľna ….
26.08.2021 - 11:55:26
avatar
Jediný, koho absencia sa dá nejako pochopiť je Černák - ten mal posledné 2 sezóny najdlhšie možné, kedže hral finále SC.

< 1 2 3 4 5 6 ... 32 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies