Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Komunita: Diskusia > DRAFT

Tému založil: Don Tito
25.06.2010 - 14:44:31
o ktorej bude online draft?

hodnost .
05.01.2023 - 23:28:53
avatar
Reakcia na: SVKProspect, 05.01.2023 - 17:10:24
Som presvedceny ze slovenska novinarska obec uz vytriezvela z opakovania uspechu draftu2022 a velkych vyhlaseniach smerom k draftu 2023. Po MS20 vidim jedineho slovaka v prvom kole - Dvorsky okolo 10-15.miesta. Honzek by mohol teoreticky ked sa vrati po zraneni do formy byt v 2.kola. Strbak, ale najma Ciernik po slabsich vykonoch na sampionate urcite najskor 3.kolo a nizsie. Myslim ze bude draftovany aj Misiak 4-5. Molnar mozno 6-7.kolo. A ako overager bude urcite aj Gajan, tam si netrufam odhadnut poradie. Tajny tromf za vykony na MS je mozno aj L.Nemec, ale to by musel mat uzasnu druhu polovicu sezony, co v Lukko asi nehrozi.
∧ skryť ∧
nesúhlasím ... Dvorský top 10, Štrbák top 35, Čiernik top 50, Honzek top 50, Molnár top 100, Mišiak top 200, Gajan top 220, L. Nemec nehrozí
06.01.2023 - 02:26:05
avatar
pre mna po MSJ:

Dvorsky top 15
Śtrbák 3. kolo
Honzek 3. kolo
Čiernik 4. kolo
Molnár 5. kolo
06.01.2023 - 02:50:15
avatar
Podla mna bol Strbak fantastický, nesuhlasim s tým že mal slabý turnaj. A čo čítam tak takmer vsetkým sa pacil.
Moj tip:
Dvorský - 10-15 kolo
Strbak/Honzek - 2 kolo
Ciernik - 3 kolo
Molnar - 4-5 kolo
Gajan/Dej/Misiak -4-7 kolo
06.01.2023 - 09:46:52
avatar
Štrbák inteligentný obranca, pravák, dobrý pohyb, produktívny... A niektoré typy na 3. kolo? pôjde za mňa najnižšie 40. miesto a verím, že dá 1. kolo. Honzek 2. kolo. Čierik 3. kolo, Molnár 4. kolo, Gajan 5. kolo.
06.01.2023 - 13:21:27
avatar
Reakcia na: Rusty7550, 06.01.2023 - 02:50:15
Podla mna bol Strbak fantastický, nesuhlasim s tým že mal slabý turnaj. A čo čítam tak takmer vsetkým sa pacil. Moj tip: Dvorský - 10-15 kolo Strbak/Honzek - 2 kolo Ciernik - 3 kolo Molnar - 4-5 kolo Gajan/Dej/Misiak -4-7 kolo
∧ skryť ∧
Rusty
čítaj s porozumením
…”Strbak, ale najma Ciernik po slabsich vykonoch na sampionate urcite najskor 3.kolo a nizsie.”
O Ciernikovi pisem ze mal slabsie vykony, o Strbakovi len to ze 3.kolo.
Ale ked sme uz pri nom, ziadne fantasticke vykony nepodaval, robil aj hrubky, takze skor to boli jeho standartne vykony, dalo by sa povdat ze urcite nesklamal.
A este jednu vec, ty osobne si v pisanom texte extremne prehypovany na slovenskych mladikov, a nielen na tomto portali, niekedy to nie je dobre a skodi to. Je to moj nazor.
06.01.2023 - 17:57:10
avatar
Reakcia na: SVKProspect, 06.01.2023 - 13:21:27
Rusty čítaj s porozumením …”Strbak, ale najma Ciernik po slabsich vykonoch na sampionate urcite najskor 3.kolo a nizsie.” O Ciernikovi pisem ze mal slabsie vykony, o Strbakovi len to ze 3.kolo. Ale ked sme uz pri nom, ziadne fantasticke vykony nepodaval, robil aj hrubky, takze skor to boli jeho standartne vykony, dalo by sa povdat ze urcite nesklamal. A este jednu vec, ty osobne si v pisanom texte extremne prehypovany na slovenskych mladikov, a nielen na tomto portali, niekedy to nie je dobre a skodi to. Je to moj nazor. ;-)
∧ skryť ∧
Neviem teda, ale ja sa v tomto ohľadne Štrbáka stotožňujem s Rustym. Mne sa Štrbák takisto enormne páčil, jeho progres každými WJC je úplne očividný. Mimochodom na týchto WJC boli len dvaja obrancovia 2005ky a to Štrbák a Sandin Pelikka. A podľa môjho názoru Maxo toho Śvéda strčil do vačku, ak nie aj do dvoch (hoci si toto nemusí myslieť každý, ja som to videl takto).Takže si myslím, že toto niečo znamená a teda by som bol prekvapený a to dosť, keby Štrbák nebol vybraný už niekedy v prvých 2 kolách. Pri tohtoročných obrancoch kde je to slabšie, nevylučujem ani to 1.kolo, ale uvidíme.

Inde už ale taký optimistický nebudem. Dvorský za mňa štandard, neohúril ma ale ani nesklamal, samozrejme na 17-ročného super, ale top 10 je u neho na hrane. Honzek si z pochopiteľných dôvodov nepomohol a sklamaním teda u mňa Čiernik, ten pôjde v drafte nižšie ako si väčšina myslí (môj odhad). Mišiak s Dejom OK, tu som nejaké očakávania nemal, asi hrali podľa mojich predpokladov a u nich je draft stále otvorený a neistý.

A potom je tu samozrejme Gajan. Ten z našej slávnej trojice poslednej doby Janus, Godla, Gajan na mňa urobil najväčší dojem, vidím u neho najlepší potenciál do budúcna. Myslené spätne v čase, ako som ich všetkých vnímal po MS 20. Gajanova kombinácia výšky a rýchlosti, mrštnosti je naozaj veľmi lákavá, toto budem zvedavý ako to s ním pôjde ďalej.

06.01.2023 - 20:10:46
avatar
DD-5.-15.miesto
Maxim Strbak do 40miesta
Samuel Honzek 2.-4.kolo
Alex Ciernik 3.-5.kolo
Martin Misiak 4-7.kolo
Ondrej Molnar 3.-5.kolo

Adam Gajan-6-
7.kolo
06.01.2023 - 21:20:51
avatar
Maxim Strbak si po tychto MSJ jednoznacne pyta miesto v 1.kole. Urobil na mna neskutocne dobry dojem, prototyp moderneho spolahliveho obrancu s potencialom na 2.par v NHL. Bolo by uplne ferove, keby bol draftovany z podobnej pozicie ako Mesar, aj ked ja osobne to skor vidim na velmi skore 2.kolo.

Honzek sice toho vela neodohral, ale ked hral, tak som si ho ani raz nevsimol. Ked vezmeme do uvahy aj jeho otrasnu hru na letnych MSJ, tak by som vobec nebol prekvapeny, keby nepresiel draftom, alebo siel z velmi nizkeho kola. Uz sme mali vela hracov, u ktorych som ja osobne cakal draft lebo na mna zaposobili, ale draftom nepresli, u Honzeka je to zatial presny opak, jediny krat, kedy som ho videl zahrat dobre bolo na 18 v Piestanoch, a v jednom zapase za Trencin (vo WHL som videl 1 jeho zapas kde mal 1+1, ale uprimne, vobec ma neohuril ani vtedy).

Tomu hejtu na Ciernika velmi nechapem, odhliadnuc od toho hlupeho faulu proti Svajciarom nehral vobec zle. Ano, prve kolo to nebolo ani zdaleka, prelom 2/3.kola je u neho aktualne velmi realny. Mne osobne sa jeho hra celkom pozdavala.

Dvorsky odohral svoj standard, ale na TOP 10 jeho hra velmi nebola, hral dobre, ale zdaleka nebol dominantnym hracom. Tam fakt tie miesta medzi 10-15.miestom su cim viac realne, to sa uvidi aj podla produktivity vo zvysku sezony. Ale ja vo svojom pomyslenom rebricku ho mam stale v TOP 10 (porovnavam ho so Salem, a ten tiez nebol velmi dominantnym hracom tieto MSJ)

Gajan kludne moze vystrelit aj v 3.kole. Tak skvelo chytajuceho brankara sme este nemali (dovolim si tvrdit, ze od cias Budaja). Ma vsetky potrebne predpoklady na to, aby presiel draftom.

A potom je tu skupinka hracov Dej, Molnar, Misiak.
Misak ma slabu strelu, co dokazuje aj 0 golov v tejto sezone, ale parkrat dal o sebe vediet dobrym pohybom a slusnym zrychlenim, ci zaujimavou prihravkou.

Molnarovi som ja na chut nikdy nevedel prist, ale okej, objavuje sa v rebrickoch aj pomerne vysoko, ak bude produktivny v juniorke, draft by mu ujst nemal.

Dej patri k prijemnym prekvapeniam smerom k draftu, u neho som absolutne nevedel, co mam ocakavat, ale nesklamal, jeho parametre su slusne a lakave pre skautov, pri nom by mozno neuskodilo skusit zamorsku juniorku, kde by bol viac na ociach skautov.

Cize ja to vidim aktualne takto:

Dvorsky- okolo 10.miesta
Strbak- koniec 1.kola
Ciernik- zaciatok 3.kola
Gajan- 3.kolo
Molnar- 4-6.kolo
Honzek- 5-7.kolo
Dej, Misiak podla mna draftom neprejdu
06.01.2023 - 21:41:26
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 06.01.2023 - 21:20:51
Maxim Strbak si po tychto MSJ jednoznacne pyta miesto v 1.kole. Urobil na mna neskutocne dobry dojem, prototyp moderneho spolahliveho obrancu s potencialom na 2.par v NHL. Bolo by uplne ferove, keby bol draftovany z podobnej pozicie ako Mesar, aj ked ja osobne to skor vidim na velmi skore 2.kolo. Honzek sice toho vela neodohral, ale ked hral, tak som si ho ani raz nevsimol. Ked vezmeme do uvahy aj jeho otrasnu hru na letnych MSJ, tak by som vobec nebol prekvapeny, keby nepresiel draftom, alebo siel z velmi nizkeho kola. Uz sme mali vela hracov, u ktorych som ja osobne cakal draft lebo na mna zaposobili, ale draftom nepresli, u Honzeka je to zatial presny opak, jediny krat, kedy som ho videl zahrat dobre bolo na 18 v Piestanoch, a v jednom zapase za Trencin (vo WHL som videl 1 jeho zapas kde mal 1+1, ale uprimne, vobec ma neohuril ani vtedy). Tomu hejtu na Ciernika velmi nechapem, odhliadnuc od toho hlupeho faulu proti Svajciarom nehral vobec zle. Ano, prve kolo to nebolo ani zdaleka, prelom 2/3.kola je u neho aktualne velmi realny. Mne osobne sa jeho hra celkom pozdavala. Dvorsky odohral svoj standard, ale na TOP 10 jeho hra velmi nebola, hral dobre, ale zdaleka nebol dominantnym hracom. Tam fakt tie miesta medzi 10-15.miestom su cim viac realne, to sa uvidi aj podla produktivity vo zvysku sezony. Ale ja vo svojom pomyslenom rebricku ho mam stale v TOP 10 (porovnavam ho so Salem, a ten tiez nebol velmi dominantnym hracom tieto MSJ) Gajan kludne moze vystrelit aj v 3.kole. Tak skvelo chytajuceho brankara sme este nemali (dovolim si tvrdit, ze od cias Budaja). Ma vsetky potrebne predpoklady na to, aby presiel draftom. A potom je tu skupinka hracov Dej, Molnar, Misiak. Misak ma slabu strelu, co dokazuje aj 0 golov v tejto sezone, ale parkrat dal o sebe vediet dobrym pohybom a slusnym zrychlenim, ci zaujimavou prihravkou. Molnarovi som ja na chut nikdy nevedel prist, ale okej, objavuje sa v rebrickoch aj pomerne vysoko, ak bude produktivny v juniorke, draft by mu ujst nemal. Dej patri k prijemnym prekvapeniam smerom k draftu, u neho som absolutne nevedel, co mam ocakavat, ale nesklamal, jeho parametre su slusne a lakave pre skautov, pri nom by mozno neuskodilo skusit zamorsku juniorku, kde by bol viac na ociach skautov. Cize ja to vidim aktualne takto: Dvorsky- okolo 10.miesta Strbak- koniec 1.kola Ciernik- zaciatok 3.kola Gajan- 3.kolo Molnar- 4-6.kolo Honzek- 5-7.kolo Dej, Misiak podla mna draftom neprejdu
∧ skryť ∧
Ciernik zahral na svoju draftovu sezonu na wjc dobre.

Je to top6 hrac. A pri jeho parametroch je jasne, ze moc fyzicky hrat nebude.

A to co ho moze vystrelit na vyssie pozicie je celkom slusne zrychlenie.
06.01.2023 - 22:40:59
avatar
Reakcia na: Logic&Eros, 06.01.2023 - 21:41:26
Ciernik zahral na svoju draftovu sezonu na wjc dobre. Je to top6 hrac. A pri jeho parametroch je jasne, ze moc fyzicky hrat nebude. A to co ho moze vystrelit na vyssie pozicie je celkom slusne zrychlenie.
∧ skryť ∧
Čiernik má 18 rokov, to už by som čakal teda od hráča viac alebo by som chcel vidieť aspoň nejaké pekné momenty, potenciál, proste niečo. A ja som to akosi nevidel, resp. veľmi málo.

Takže jeho výkon sa nazýva dobrým? Uff, to snáď nie. Ja ho mám ako hráča rád, ale treba byť objektívy a podľa mňa mu tieto MS hrubo nevyšli. Nabudúce to bude hádam lepšie, dúfam v to, ale teraz to bolo fakt zlé. Tak teda zrekapitulujem.

V 18-rokoch nie sú podľa mňa 3 body na WJC žiadna sláva, nič čo by ma ohúrilo. Navyše aké 3 body? Jedna presilovková sekundárna asistencia, úplne obyčajné posunutie puku. Empty-net gól. A presilovkový gól proti Lotyšom, dobrý, dôležitý, ale stále - proti Lotyšom. To asi NHL kvalita úplne nie je.

5 vs 5 to bolo úplne o ničom z jeho strany. Nula kanadských bodov, zlé rozhodnutia, straty puku, nepodarené kombinácie, neexistujúca fyzická hra.

No a zápas proti Švajčiarom ani nekomentujem, v mojich očiach ho oddrbal práve Čiernik. Jeho nezmyselné a potrestané vylúčenie si pamätá každý, následne úplne odsabotovaná vypustená defenzívna hra, no, vyzeralo to hrozne. Po tomto zápase prišlo aj vyjadrenie niektorého z trénerov, že niektorí chlapci to mentálne nezvládli, ale "nechcem menovať". Tušil som, že má na mysli práve Čiernika a to sa mi viacmenej potvrdilo, keď jeho ice-time vo štvrťfinále padol z 22 minút na 10. Asi to nebolo len tak pre nič za nič.

Takže za mňa toto dobrým turnajom rozhodne nazývať nebudem. Ale je to malá vzorka, pár zápasov, chlapec má len 18 a všetko pred sebou, takže určite nič zásadné z toho nevyvodzujem a Alexovi fandím. Len konštatujem, že tento turnaj mu podľa mňa vôbec nevyšiel.
07.01.2023 - 00:18:44
avatar
No, pozerám trošku som to tu prehnal s tým hodnotením, zvlášť výraz "hrubo nevyšiel" nie je na mieste, to som prestrelil. Ale turnaj dobrý nemal, za tým si stojím.
07.01.2023 - 00:36:51
avatar
Ja som Čiernikov fanúšik a nepovedal by som že mu to úplne nevyšlo... práveže jeho formácia s Dvorským bola hlavne tá čo tlačila súpera, pre porovnanie, Mešárova formácia bola v absolútnom lese. Nie som moc fanúšik Dvorského ak ho máme brať ako top 10 prospect, vidím to na 10-15. miesto momentalne. Štrbák nie je prvokolový prospekt a ja to vidím na 3. kolo..
07.01.2023 - 01:38:51
avatar
Za mna osobne by som to dnes videl nejako takto.

Dvorsky - 15. - 25. miesto - ja tam ten potencial vidim, ale WJC a ani aktualna sezona pre mna nie je na urovni top 10 v takomto namakanom drafte, kluby moze odradzat slabsie korculovanie, aj ked nie je to slabina, kazdopadne ta strela a two-way hra bude lakadlom pre hocijaky klub od toho 10. popripade 15. miesta

Strbak - 2. kolo - uplne v pohodicke, tento draft nema taku kvalitu v obrane, viem si predstavit, ze by siel z podobnej pozicie ako Cernak ci Fehy, ba mozno dokonca este skorej, podla mna mal slusne WJC, v USHL predvadza tiez dobry hokej a celkom rychlo sa adaptoval na NA lad

Honzek - 2. - 5. kolo - zalezi, ako bude hrat po navrate zo zranenia, ak by podaval podobne vykony ako na zaciatku sezony, tak v pohode moze ist 2. kolo, nieco na styl Sapovaliva, ak by tie vykony ale boli horsie, asi sa prepadne, kazdopadne hraca ako on vedia v NHL ocenit

Ciernik - 2. - 5. kolo - za mna osobne suhlasim, ze to WJC mu moc nevyslo po hernej stranke, ale nebola to nejaka tragedia, klubova sezona mu vychadza a ak by vo zvysku sezony medzi muzmi hral kvalitny hokej, stale to moze byt aj to 2. kolo, aj ked dnes to vidim skor na 3.

Molnar - 3. - 7. kolo - je pekne, ze sa v OHL presadil, snad si udrzi ten ppg a bude pracovat na nedostatkoch, kazdopadne ma nejake osobnostne redflags, po hernej stranke tam vidim potencial aj na prvu polovicu draftu, ale vyzera to skor, ze to bude take 5. alebo 6. kolo vzhladom na jeho nastavenie

Gajan - 3. - 7. kolo - dufam, ze v USHL odohra viac ako len tych 10 slubenych zapasov, velmi by mu pomohla vacsia vzorka zapasov, kazdopadne WJC mal neskutocne, pokial sa nestane nejaka tragedia, napriklad zranenie, mal by draftom prejst a mozno to bude aj skor, ako niektori cakaju

Vsetci ostatni bez draftu, Misiak je za mna tuto sezonu trochu sklamanie a Dej je mozno cierny kon, ale este bude musiet odohrat vyborne MS U18.
07.01.2023 - 10:52:43
avatar
Reakcia na: Zidan., 07.01.2023 - 00:36:51
Ja som Čiernikov fanúšik a nepovedal by som že mu to úplne nevyšlo... práveže jeho formácia s Dvorským bola hlavne tá čo tlačila súpera, pre porovnanie, Mešárova formácia bola v absolútnom lese. Nie som moc fanúšik Dvorského ak ho máme brať ako top 10 prospect, vidím to na 10-15. miesto momentalne. Štrbák nie je prvokolový prospekt a ja to vidím na 3. kolo..
∧ skryť ∧
S tym uplne suhlasim (az na toho Strbaka), ved 1.formacia bola vacsinu turnaja neviditelna, kym hral Mesar s Honzekom a Petrovskym, tak aj on bol s vynimkou par momentov neviditelny, az s L.Nemcom sa jeho hra pozdvihla o uroven vyssie.

Kto by si zasluzil kritiku viac ako Ciernik bol teda Petrovsky, dal sice 3 goly, ale mimo nich bol absolutne v lese. v porovnani s nim hral Ciernik teda lepsie.

Ale spat k draftu, Ciernika som si vsimal asi najviac zo vsetkych hracov, pretoze som ho nemal napozeraneho, a ani zdaleka to nebola taka katastrofa ako tu niektori pisu. Ano, tu tretiu tretinu proti Svajciarom totalne zbabral, ale holt, stava sa, spomenme si na vlnu hejtu na Strbaka pred rokom. Suhlasim, ze aj vzhladom na svoje parametre a defenzivnu hru nie je Ciernik uplne hot prospektom smerom k draftu, na druhej strane sa pozrime na tie vsetky "hviezdy" z kanadskych junioriek, kde maju velke mnozstvo bodov, s akou defenzivnou hrou prichadzaju do kempov NHL, a to su casto hraci z 2-3. kol.

Ak bude Ciernik nadalej hrat 2.svedsku ligu a bude tam mat aspon trochu slusnu produktivitu, nepochybujem o tom, ze nizsie ako z 3.kola nepojde. Zo skusenosti z predoslych draftov viem, ze niektore timy preferuju hracov hrajucich seniorsky hokej vo Svedsku/Finsku pred hracmi z junioriek, a dokonca niektore timy to s hracmi hrajucimi vo Svedsku az prehanaju (napriklad moj milovany Detroit velmi rad kazdy draft vytiahne nejakeho podpriemerneho Sveda z ich juniorky aj pred lepsimi dostupnymi hracmi)
07.01.2023 - 12:38:12
avatar
Ešte jedna vec mi tu nesedí. Hovoriť na základe bodov na WJC o tom či je NHL materiál ako v prípade Čiernika je scestné... Príklad:

Studrnič - 2x MS, 10z, 0b a 46 zápasov v NHL.

Potom tu máme x hráčov, ktorým šlo na WJC bodovo a nedotiahli to ani do našej ligy pomaly. Ďžugan, R. Mráz, Reway (to je trochu iné, ale aj tak). Hodnotil by som skôr hru.
07.01.2023 - 12:38:43
avatar
Reakcia na: Logic&Eros, 06.01.2023 - 21:41:26
Ciernik zahral na svoju draftovu sezonu na wjc dobre. Je to top6 hrac. A pri jeho parametroch je jasne, ze moc fyzicky hrat nebude. A to co ho moze vystrelit na vyssie pozicie je celkom slusne zrychlenie.
∧ skryť ∧
Tvrdenie,že Čiernik zahral na MS dobre môže byť založené na tom, že si MS nepozeral alebo že ho umelo propaguješ.
Skutočnosť je taká, že MS mu nevyšli a v poslednom zápase od polovice tretej tretiny ani nehral.
Samozrejme ja Alexa nezatracujem, jeho draft nezávisí len od týchto MS(aj keď sú pre draft dôležité) ale treba veci pomenovávať tak ako sú.
Každopádne za mňa 3-4.kolo určite.
07.01.2023 - 13:28:44
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 07.01.2023 - 12:38:43
Tvrdenie,že Čiernik zahral na MS dobre môže byť založené na tom, že si MS nepozeral alebo že ho umelo propaguješ. Skutočnosť je taká, že MS mu nevyšli a v poslednom zápase od polovice tretej tretiny ani nehral. Samozrejme ja Alexa nezatracujem, jeho draft nezávisí len od týchto MS(aj keď sú pre draft dôležité) ale treba veci pomenovávať tak ako sú. Každopádne za mňa 3-4.kolo určite.
∧ skryť ∧
Chodil si do skoly ?
Vies , ze dobre je na trojku.

Cize ani mu nepomohli ani mu to neuskodilo.

Moj nazor je, ze horsie ako 2. kolo nepojde.

Vsetky zapasy som nevidel ale niektori 1.kolovi hraci sa na tie ms20 ani nedostanu a nevadi im to.

Allsvenskan, vyborny Hlinka a aj MS18B z minulej sezony. Plus jeho prednosti... u mna je stale na pomedzi 1. A 2. Kola.
07.01.2023 - 13:53:08
avatar
Ešte šťastie, že nhl skauti nebudú čítať túto diskusiu, lebo by asi nebol draftovany nikto.
07.01.2023 - 14:21:35
avatar
Reakcia na: Logic&Eros, 07.01.2023 - 13:28:44
Chodil si do skoly ? Vies , ze dobre je na trojku. Cize ani mu nepomohli ani mu to neuskodilo. Moj nazor je, ze horsie ako 2. kolo nepojde. Vsetky zapasy som nevidel ale niektori 1.kolovi hraci sa na tie ms20 ani nedostanu a nevadi im to. Allsvenskan, vyborny Hlinka a aj MS18B z minulej sezony. Plus jeho prednosti... u mna je stale na pomedzi 1. A 2. Kola.
∧ skryť ∧
Myslim ze AgentHockey nenapisal nic zle. Ty si tiez nenapisal ze to mame chapat v stupnici od 1-5.
Tak sa daj do kludu.
07.01.2023 - 15:27:32
avatar
Reakcia na: modano9, 07.01.2023 - 13:53:08
Ešte šťastie, že nhl skauti nebudú čítať túto diskusiu, lebo by asi nebol draftovany nikto. :LOL:
∧ skryť ∧
Práve naopak, ak by sa podla diskusie riadili, draftovaných je možno 12 slovakov

< 1 ... 83 84 85 86 87 88 ... 95 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies