Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Komunita: Diskusia > brankári NHL

Tému založil: colorado avalanche1
22.11.2010 - 14:53:44
viem že pre každý tým je brankársky post dosť dôležitý ale čo myslíte ktorý brankar má vo svojom týme največšiu zásluhu na výsledkoch týmu?? u mňa to je Lundqvist minulú sezónu ťahal tým iba on a gabby za minulú sezonu by som dal este anderson -a táto sezóna sice iba zacina koho by ste dali vy??Ja asi Halák

17.09.2017 - 22:37:51
avatar
Ottawa Senators: Začnú Sens sezónu s troma brankármi, alebo poputuje Andrew Hammond ku Belleville Senators (AHL) ? Objav sezóny 2014/15, ktorý si pripísal už 55 štartov v základnej časti a 2 v play off, sa môže pochváliť aj zaujímavými číslami "v advanced stats" v rámci NHL. Napriek tomu sezónu odštartuje až ako 3.gólman. Pred ním sú Craig Anderson a potom Mike Condon. Ak teda v prvom tíme budú traja brankári, ako jednotka by mal začať ročník u Belleville Senators rodák z anglického Plymouth Danny Taylor. Ten už tiež "okúsil" NHL aj keď len v troch prípadoch (1 za Kings 2007/08 a 2 za Flames 2012/13). O druhého brankára si to "rozdajú" Marcus Hogberg a Chris Driedger. Miernym favoritom je prvý menovaný. Driedger sa už tiež tri krát predstavil v prvom tíme Senators (1-14/15, 1-15/16, 1-16/17). Kto neuspeje pravdepodobne posilní nejaký tím v ECHL, ale nie je jasné ktorý, keďže Sens nemajú v tejto súťaži žiadny "affiliate team" .
Philadelphia Flyers: Brian Elliott a Michal Neuvirth, takto vypadá duo gólmanov Flyers na sezónu 2017/18. U Lehigh Valley Phantoms (AHL) mal byť jednotkou Anthony Stolarz, ale po operácii kolena nestihne úvod sezóny a mimo bude ešte niekoľko mesiacov. Na tejto pozícii ho nahradí Alex Lyon. Na post dvojky by to mal byť ešte boj medzi dvojicou Leland Irving a John Muse. Vyrovnaný súboj , kde sa trochu viac verí Museovi. Irving si dokonca zachytal aj v NHL a to 13 zápasov za Flames. Kto neuspeje pôjde ku Reading Royals (ECHL), kde by mal chytať Mark Dekanich. Ten v sezóne 2010/11 sa raz predstavil aj v drese Nashville Pradators a neskôr po prijatí občianstva reprezentoval Chorvátsko na WC D1B v sezóne 2014/15.
18.09.2017 - 11:04:45
avatar
Pittsburgh Penguins: Po odchode Marc-Andre Fleuryho by mal dostať Matt Murray "veľkú porciu" odchytaných minút. Otázkou ostáva či konečne vydrží zdravie. Čakať na svoju šancu bude Antti Niemi z pozície dvojky. Tristan Jarry by sa chcel konečne posunúť vyššie, ale svoj potenciál bude naďalej dokazovať u Wilkes-Barre/Scranton Penguins (AHL). Rád by rozšíril svoj jediný zápas v prvom tíme (9.4.2017 proti Rangers) o ďalšie zápisy. Jednoduché to však nebude mať ani u "The Baby Penguins". Casey DeSmith ukázal , že s ním treba vážne rátať. Sean Maguire asi opäť Wheeling Nailers (ECHL), kde už je pod zmluvou Colin Stevens.
St.Louis Blues: Tu neprišlo k žiadnym zmenám. V prvom tíme Jake Allen ako jednotka a Carter Hutton na poste dvojky. Len čo ďalej ... Blues nemajú respektíve "stratili plnú moc" nad tímom Chicago Wolves (AHL), kde už "vládnu" Vegas Golden Knights. Kde teda skončia Jordan Binnington (1 zápas v NHL v drese Blues 14.1.2016 proti Canes), Ville Husso a Luke Opilka. http://www.stltoday.com/sports/hockey/professional/morning-skate/blues-will-have-echl-affiliate-in-tulsa-for/article_66f94697-5e44-5bff-bf75-3acec0e41766.html Opilka možno ku Tulsa Oilers (ECHL), ale aj tam sú už podpísaní Jake Hildebrand a Tyler Parks.
19.09.2017 - 16:56:50
avatar
San Jose Sharks: Martin Jones sa už etabloval na pozícii prvého brankára Sharks. Pred poslednou sezónou bolo veľa pochybnosti či zvládne Aaron Dell prechod do NHL. Ukázalo sa, že áno a pridal aj niečo naviac. https://www.fearthefin.com/2017/5/27/15704604/2016-17-season-in-review-aaron-dell U San Jose Barracuda (AHL) bude pôsobiť dvojica, ktorá má na svojom konte po dva štarty v NHL. Prvým gólmanom bude asi Troy Grosenick (2 zápasy za Sharks 2014-15) a dvojkou Antoine Bibeau (ten zase dva za Maple Leafs 2016/17). Stephon Williams asi pôjde ku Allen Americans (ECHL), kde ho už čaká Riley Gill.
Tampa Bay Lightning: V tejto sezóne po odchode Bena Bishopa bude Andrej Vasilevskij stáť v bránkovisku Bolts oveľa častejšie. Náš Peter Budaj ako "backup". Skúsený Michael Leighton (110 zápasov v NHL v dresoch Blackhawks, Predators, Flyers a Hurricanes v základnej časti a 16 v play off všetky v drese Flyers) asi ako štartér, ale aj mentor u Syracuse Crunch (AHL). Connor Ingram by mal pri tomto veteránovi nabrať cenné skúsenosti. Keďže Lightning nemajú pridružený tím v ECHL uvidíme kam sa poberie Nicola Riopel.
25.09.2017 - 08:21:47
avatar
Toronto Maple Leafs: Predpokladá sa, že ak ostane zdravý mal by Frederik Andersen stráviť v bránkovisku počas sezóny 60+ zápasov. Curtis McElhinney napokon ostáva pri tíme na poste dvojky. Garret Sparks o ktorom sa špekuluje, že by sa mohol posunúť "vyššie" začne sezónu pravdepodobne ako štartér u Toronto Marlies (AHL). Zo sezóny 2015/16 má na svojom konte aj 17 zápasov za Maple Leafs. Prečo Sparks už nepôsobí v prvom tíme môže byť viacej, ale veľa môže napovedať aj to že v novembri ho tím suspendoval za porušenie tímovej politiky. Dvojicu v tomto tíme doplní asi Fín Kasimir Kaskisuo. V Orlando Solar Bears (ECHL) by malo chytať duo so skúsenosťami z NHL. Cal Heeter, aj keď ten len s jedným zápasom (13.4.2014 v drese Flyers proti Hurricanes) a Matt Hackett dokonca 26 zápasov za Wild a Sabres.
Vancouver Canucks: Je naozaj Jacob Markstrom už konečne pripravený zvládnuť pozíciu jednotky tímu ? V tejto sezóne to bude môcť dokázať. V prípade potreby je tu aj Anders Nilsson. Veľké očakávania síce minulú sezónu nenaplnil Thatcher Demko, ale vedenie tímu mu stále verí a dá mu dostatok času nato, aby raz sa stal prvým brankárom v organizácii. https://thecanuckway.com/2017/08/15/vancouver-canucks-prospects-ranking-top-20-4-thatcher-demko/ Aj tento ročník teda Utica Comets (AHL), kde by sa mal "pobiť" o čo najväčšiu porciu minút s Richardom Bachmanom. Bachman má skúsenosti aj z NHL, keď v dresoch Stars, Oilers a Canucks odchytal 48 zápasov.Michael Garteig by mal posilniť Kalamazoo Wings (ECHL), kde už je pod zmluvou Joel Martin.
01.10.2017 - 17:28:15
avatar
Vegas Golden Knights: Nový tím na mape NHL vstúpi do svojej prvej sezóny vcelku s kvalitným brankárskym duom. Prvou jednotkou v histórii klubu by mal byť Marc-Andre Fleury, ktorý prichádza po 13 sezónach strávených u Penguins. Dvojkou zase Calvin Pickard, ktorý za tri ročníky u Avalanche odchytal 86 zápasov v základnej časti. Lenže čo potom ? U Chicago Wolves (AHL) dvojica Maxime Lagacé (ten by mal začínať ako prvý muž bránkoviska) a Oscar Dansk. Lagacé mal veľmi vydarený vstup počas minulej sezóny (úspešný kemp u Dallas Stars a začiatok ako jednotka u Texas Stars v AHL), postupne však išiel výkonnostne nadol a celkovo strácal svoju pozíciu v organizácii. Teraz prichádza druhá šanca dokázať, že zvládne pozíciu štartéra v rámci AHL. Dansk bol vybratý Blue Jackets v drafte v roku 2012 už v 2.kole na 31.pozícii, ale postupne strácal dôveru vedenia klubu. V Quad City Mallards (ECHL) bude pôsobiť C.J. Motte.
Washington Capitals: Braden Holtby je zase o rok skúsenejší a opäť jasná jednotka Caps. Síce sa špekulovalo, že by si ho mohli počas "expansion draftu" stiahnuť Golden Knights, napokon Philipp Grubauer ostáva na poste náhradníka tímu. U Hershey Bears (AHL) by mal dominovať v bránke Phoenix Copley. Ten v NHL odchytal aj 2 zápasy za St.Louis Blues (1 v sezóne 2015/16 a 1 v 2016/17). Dvojkou zase Čech Vítek Vaněček. "Try-out" s tímom má aj Dylan Wells, ale veľká šanca na zmluvu tu nie je. Parker Milner by mal štartovať v bránke South Carolina Stingrays (ECHL). Spolu s ním by mal byť pri tíme aj Adam Carlson. Tam bojujú o zmluvu aj Carmine Guerrierio a Daniel Spence, ale taktiež s malou šancou na úspech.
07.10.2017 - 12:43:14
avatar
Winnipeg Jets: Connor Hellebuyck nepresvedčil vedenie tímu natoľko, aby ostal na pozícii prvého brankára aj pre túto sezónu. Tento post zaujme Steve Mason a Hellebuyck sa posunul na pozíciu dvojky. U Manitoba Moose (AHL) by mal začínať Michael Hutchinson (99 zápasov v NHL v drese Jets) a spolu s ním je v tíme talentovaný Eric Comrie. Comrie debutoval v minulej sezóne aj v prvom tíme a to 6.4.2017 odchytal zápas proti Blue Jackets. Prvý zápas v tejto sezóne však stál v bránke Moose Comrie a napokon to môže byť aj opačne. V Jacksonville IceMen (ECHL) je až štvorica gólmanov. Jednotkou by mal byť Jamie Phillips a súboj o jeho náhradníka zvedú Colton Phinney a Zach Nagelvoort, kde by mohol mal mierne navrch prvý menovaný. Brendan Jensen asi veľkú šancu presadiť sa nemá.
Tak tohtoročný sumár máme za sebou. Mrzí má, že som to nestihol pred začiatkom sezóny, ale časovo mi to vôbec nevychádzalo a týmto by som sa chcel ospravedlniť. Dúfam, že som Vás nenudil.
07.10.2017 - 14:42:50
avatar
Reakcia na: Pens, 07.10.2017 - 12:43:14
Winnipeg Jets: Connor Hellebuyck nepresvedčil vedenie tímu natoľko, aby ostal na pozícii prvého brankára aj pre túto sezónu. Tento post zaujme Steve Mason a Hellebuyck sa posunul na pozíciu dvojky. U Manitoba Moose (AHL) by mal začínať Michael Hutchinson (99 zápasov v NHL v drese Jets) a spolu s ním je v tíme talentovaný Eric Comrie. Comrie debutoval v minulej sezóne aj v prvom tíme a to 6.4.2017 odchytal zápas proti Blue Jackets. Prvý zápas v tejto sezóne však stál v bránke Moose Comrie a napokon to môže byť aj opačne. V Jacksonville IceMen (ECHL) je až štvorica gólmanov. Jednotkou by mal byť Jamie Phillips a súboj o jeho náhradníka zvedú Colton Phinney a Zach Nagelvoort, kde by mohol mal mierne navrch prvý menovaný. Brendan Jensen asi veľkú šancu presadiť sa nemá. ;-) Tak tohtoročný sumár máme za sebou. Mrzí má, že som to nestihol pred začiatkom sezóny, ale časovo mi to vôbec nevychádzalo a týmto by som sa chcel ospravedlniť. Dúfam, že som Vás nenudil. ;-)
∧ skryť ∧
Velmi zajímavá analýza mezi tyčemi týmu NHL. Co si myslíš o některých dvojkách Zvlášť týmu např.EDM,SJS,BOS které by měly bojovat o SC?
09.10.2017 - 13:03:37
avatar
Reakcia na: REBBELS, 07.10.2017 - 14:42:50
Velmi zajímavá analýza mezi tyčemi týmu NHL. :s04: Co si myslíš o některých dvojkách Zvlášť týmu např.EDM,SJS,BOS které by měly bojovat o SC? :cze:
∧ skryť ∧
Tak postupne ...
Laurent Brossoit (Oilers) Games Played (2016-17): 8
Save %: 93
Adjusted Save %: 93.2
High Danger Save %: 86.1 Toto by mal byť z danej trojice najväčší otáznik. Táto sezóna ukáže, či je alebo nie je pripravený byť "back-up" na úrovni NHL. Veľa odborníkom sa nepozdáva jeho štýl a vidia tam určité nedostatky. Toto napríklad o ňom napísal minulý rok Rob Soria, ktorý píše pre The hockeywriters "Like many of today’s goaltenders, Brossoit style is one of a shot blocker and not a shot stopper and while his enormous looking chest protector helps the youngster plug many an opening from in tight, his style of dropping to his knees and hoping the puck hits him doesn’t work quite so well against NHL quality shooters. Again, while he doesn’t get caught out of position as much as he did during his days in the WHL, Brossoit’s ability to cut down angles at this level remains a concern as does his sub-par glove hand." Oilers potrebujú, aby Cam Talbot v prípade postupu do play off bol dostatočne oddýchnutý a nie opäť odchytal 70+ zápasov. Osobne si myslím, že Brossoit to zvládne.
Aaron Dell (Sharks) Games Played (2016-17): 20
Save %: 94.9
Adjusted Save %: 94.3
High Danger Save %: 86.3 Ďalší skvelý príbeh brankára, ktorý sa z najnižšej úrovne dostal až do NHL. Ak zopakuje minulú sezónu, alebo sa k nej aspoň priblíži, nevidím žiadny problém na tomto poste u Sharks. Osobne očakávam ešte väčšiu porciu zápasov ako minulú sezónu. Tu nájdeš aj porovnanie Martina Jonesa a Aarona Della cez "advanced stats" https://www.fearthefin.com/2017/5/27/15704604/2016-17-season-in-review-aaron-dell
Anton Chudobin (Bruins) Games Played (2016-17): 16
Save %: 90.5
Adjusted Save %: 90.82
High Danger Save %: 77.8 Chudobin sa minulú sezónu tešil z víťazstva prvý krát až 11.februára. Skúsený brankár však v závere aspoň trochu pookrial a napokon (na veľkú nevôľu veľkého počtu fanúšikov Bruins) si opäť vybojoval v kempe post dvojky tímu. Minulú sezónu dostal šancu aj Zane McIntyre, ale ten nepresvedčil vôbec, aj keď u Providence Bruins (AHL) chytal výborne. Predpokladalo sa, že šancu dostane Malcolm Subban napokon ten cez "waiver" skončil u Golden Knights. Chudobin už viac krát dokázal svoje kvality, ale osobne mu z danej trojice verím najmenej.
06.09.2018 - 17:02:07
avatar
Anaheim Ducks: Druhé najlepšie bránkovisko základnej časti minulej sezóny, čo sa týka percentuálnej úspešnosti zásahov (92,31%), by malo vstúpiť do novej sezóny bez zmien pri prvom tíme. Jednotka tímu John Gibson a na pozícii druhého brankára zase skúsený Ryan Miller. Ku San Diego Gulls (AHL) prichádza Jared Coreau, ktorý má na svojom konte aj 21 zápasov v NHL v drese Red Wings (3,74 a 88,0%). O svoje miesto však bude musieť tuho bojovať, pretože na post prvého brankára sa hlási čoraz výraznejšie aj Kevin Boyle. Ducks nemajú pridružený tím v rámci ECHL, ale aj napriek tomu by mal Angus Redmond pôsobiť niekde v tejto súťaži.
Arizona Coyotes: Podľa mnohých najlepší brankár ligy druhej polovici sezóny Antti Raanta bude chcieť nadviazať na toto obdobie. Naopak Darcy Kuemper po februárovom príchode k tímu nenadviazal na dovtedajšie výkony v drese LA Kings. Adin Hill debutoval v NHL v drese prvého tímu v minulej sezóne (17.októbra proti Stars) a celkovo napokon odchytal 4 zápasy, by mal vstúpiť do sezóny ako jednotka Tucson Roadrunners (AHL). O post dvojky zvedú súboj Hunter Miska a Merrick Madsen. Kým Miska pôsobil u Roadrunners aj v minulej sezóne, tak Madsen prichádza od Harvard Univ. (NCAA). Za posledné tri sezóny tu dosiahol bilanciu 56-23-8 2,12 a 92,4%. Menej úspešný skončí u Norfolk Admirals (ECHL), kde už je pod zmluvou Ty Reichenbach.
08.09.2018 - 16:20:32
avatar
Boston Bruins: Na pozícii prvého brankára už po niekoľkú sezónu za sebou Fín Tuukka Rask. To sa však pokúsi zmeniť Slovák Jaroslav Halák, ktorý sa stal novou letnou akvizíciou tímu. Zane McIntyre by mal opäť začať ako jednotka u Providence Bruins (AHL). Zo sezóny 2016/17 má na konte aj 8 zápasov pri prvom tíme Bruins. Čech Dan Vladař by sa mal posunúť na pozíciu tímovej zálohy. U Atlanta Gladiators (ECHL) by brankárske duo mala vytvoriť dvojica Sean Bonar - Ed Minney a to v takomto poradí.
Buffalo Sabres: Po najlepšej sezóne v kariére by Carter Hutton mal dostať šancu ako štartér tímu. Jeho zálohou by mal byť Švéd Linus Ullmark, takže Sabres vstúpia do sezóny s úplne novou brankárskou dvojicou. Scott Wedgewood. ktorý v NHL odchytal 24 zápasov za Devils a Coyotes, bude pravdepodobne jednotkou u Rochester Americans (AHL). V poslednom zápase minulej sezóny, 7.apríla proti Panthers, debutoval v NHL Adam Wilcox. Ten by mal nasledujúcej sezóne doplniť bránkovisko Americans. Švéd Jonas Johansson a Hayden Stewart by mali nabrať smer Cincinnati Cyclones (ECHL).
12.09.2018 - 15:29:00
avatar
Calgary Flames: 36-ročný Mike Smith by mal jasne dominovať bránkovisku Flames. O pozíciu dvojky si to rozdajú Čech David Rittich, Jon Gillies a na skúšku prichádzajúci Jeff Glass. Najväčšie šance má prvý menovaný. V takomto prípade by Gillies začínal ako jednotka u Stockton Heat (AHL). Tento 197 cm vysoký a 101 kg vážiaci gólman má na konte už aj 12 zápasov v NHL pri prvom tíme. Aj tu sa očakáva ešte boj o post zálohy. Pravdepodobne si ju však vybojuje Tyler Parsons a Mason McDonald odíde ku Kansas City Mavericks (ECHL), kde ho doplní Nick Schneider.
Carolina Hurricanes: Scott Darling dostane druhú šancu. Po absolútne nevydarenej minulej sezóne môže byť jeho posledná v organizácii. Renomé si prichádza napraviť aj Čech Petr Mrázek a vôbec nemusí sezónu dokončiť na poste dvojky tímu. Alex Nedeljkovic, ktorému sa podarilo už skórovať ako v ECHL (v drese Florida Everblades 30.12. 2016 proti Atlanta Gladiators), tak aj v AHL (v drese Charlotte Checkers 10.3. 2018 proti Hartford Wolf Pack) zaujme pravdepodobne post prvého brankára u Charlotte Checkers (AHL). Zachytal si už aj za Canes, aj keď zatiaľ len v jedinom prípade a to 17.1. 2017 proti Blue Jackets. Callum Booth by sa mohol posunúť na pozíciu zálohy u Checkers a talentovaný Jeremy Helvig asi začne ako štartér u Florida Everblades (ECHL). Tam ho doplní Jamie Phillips.
15.09.2018 - 16:38:45
avatar
Chicago Blackhawks: V minulej sezóne úspech tímu sa dvíhal a padal na základe zdravia tímovej jednotky. Zdá sa, že Corey Crawford by nemusel stihnúť ani úvod tej nasledujúcej. V takom prípade prevezme bránkovisko Cam Ward. Švéd Anton Forsberg možno v úvode bude pri prvom tíme, ale neskôr by už mal byť jednotkou u Rockford IceHogs (AHL). V NHL sa v dresoch Blue Jackets a Blackhawks predstavil zatiaľ vo 45 prípadoch. Post druhého brankára by si mohol vybojovať Fín Kevin Lankinen prípadne Collin Delia, ktorý debutoval v minulej sezóne aj pri prvom tíme (29.marca proti Jets) a napokon si zachytal v 2 zápasoch. Matt Tomkins by sa mal opäť presunúť ku Indy Fuel (ECHL), kde už je pod zmluvou aj Jason Pawloski.
Colorado Avalanche: V poslednej sezóne bolo bránkovisko dôležitou súčasťou úspechu tímu. Na pozícii prvého brankára ostal Rus Semjon Varlamov, ale Nemec Philipp Grubauer by mohol "zamiešať kartami". U Colorado Eagles (AHL) by mal dostať najväčší priestor Čech Pavel Francouz a Spencer Martin, ktorý zo sezóny 2016/17 má na konte aj 3 zápasy za prvý tím Avalanche, by mal prevziať pozíciu dvojky. Joe Cannata by zase mohol byť štartér u Utah Grizzlies (ECHL), kde by ho mal doplniť Kevin Carr.
16.09.2018 - 16:37:57
avatar
Columbus Blue Jackets: Dvojnásobný víťaz Vezina Trophy Rus Sergej Bobrovskij a Fín Joonas Korpisalo by mali tvoriť brankárske duo pri prvom tíme. Jean-Francois Bérubé by mal prevziať post prvého brankára u Cleveland Monsters (AHL). Rodák z Repentigny v provincii Quebec má na konte aj 34 zápasov za Islanders a Blackhawks. Lotyš Matiss Kivlenieks a Brad Thiessen zvedú súboj a pozíciu "backup". Thiessen v sezóne 2011/12 odchytal aj 5 zápasov za Penguins (3,72 a 85,8%).
Dallas Stars: 201 cm vysoký a 102 kg vážiaci Ben Bishop začne druhú sezónu ako jednotka u Stars. Rodák z Kazachstanu, ale reprezentujúci Rusko Anton Chudobin sa stal novým druhým gólmanom. Bude zaujímavé sledovať, akú pozíciu si v Texas Stars (AHL) vybojuje Colton Point. Sezónu 2017/18 odchytal za Colgate Univ. (NCAA) a v 33 zápasoch mal 1,74 a 94,4%. Konkurentmi mu budú Landon Bow a Phillippe Desrosiers. Jeden z tejto trojice by mal skončiť u Idaho Steelheads (ECHL). Minulú sezónu tam v prevažnej väčšine chytal Desrosiers, ale v tejto to tak byť vôbec nemusí ... Tam už sú podpísaní Ryan Faragher a Tomas Sholl.
30.09.2018 - 15:25:36
avatar
Detroit Red Wings: Jimmy Howard vstupuje už do svojej 14. sezóny v organizácii Red Wings a opäť by mal zastávať post prvého brankára. "Kryť chrbát" mu bude tentokrát Jonathan Bernier. Fín Harri Säteri, ktorý minulú sezónu debutoval v NHL (celkovo odchytal v drese Panthers napokon 9 zápasov) bude novou jednotkou u Grand Rapids Griffins (AHL). Slovák Patrik Rybár zase ako tímová dvojka. U Toledo Walleye (ECHL) to bude zase dvojica Pat Nagle a Kaden Fulcher.
Edmonton Oilers: Po nie príliš vydarenej sezóne opäť na poste jednotky Cam Talbot. Fín Mikko Koskinen sa vracia do NHL a bude novou tímovou dvojkou. Na konte má aj 4 zápasy v drese New York Islanders zo sezóny 2010/11. O túto pozíciu prišiel Al Montoya, ktorý sa presúva ku Bakersfield Condors (AHL). V dresoch Coyotes, Islanders, Jets, Panthers, Canadiens a Oilers má aj na konte 168 zápasov v najlepšej lige sveta. Shane Starrett by sa mohol posunúť na post dvojky, ale konkurenciu mu robí hlavne talentovaný Stuart Skinner. Ten by však mohol sezónu začať u Wichita Thunder (ECHL) a spolu s ním Dylan Wells. Tam sú na skúške aj Kris Joyce a Eric Hartzell (ten pôsobil aj v našej najvyššej súťaži v drese HK Nitra).
01.10.2018 - 12:56:37
avatar
Florida Panthers: Už 39-ročný Roberto Luongo začne sezónu ako prvý brankár tímu. Stále má čo ponúknuť, len či ho opäť nezradí zdravie. V tom prípade je pripravený James Reimer. U Springfield Thunderbirds (AHL) by mal byť jednotkou Michael Hutchinson. V predchádzajúcich sezónach si za Winnipeg Jets zachytal aj v 102 prípadoch. Sam Montembeault bude asi "zálohou", aj keď v hre je aj Chris Driedger. Ten si počas pôsobenia v organizácii Sens pripísal na konto aj 3 štarty v prvom tíme ( (1-14/15, 1-15/16, 1-16/17). Na skúške je ešte aj Evan Cormier.
Los Angeles Kings: Tak ako sa počas leta písalo, dvojicu u Kings vytvoria Jonathan Quick a Jack Campbell. Campbell má na konte zatiaľ v NHL v dresoch Stars a Kings "len" 7 zápasov. Slovák Peter Budaj so 365 zápasmi (Avs, Habs, Kings, Bolts) v základnej časti a 7 (Avs, Habs) v play off prichádza ku Ontario Reign (AHL). Tu však viac príležitosti bude dostávať asi Cal Petersen. Cole Kehler pravdepodobne naberie smer Manchester Monarchs (ECHL).
07.10.2018 - 20:54:20
avatar
Minnesota Wild: Pri prvom tíme sa nemení nič. Devan Dubnyk prvým brankárom a na pozícii dvojky Alex Stalock. Naopak u Iowa Wild (AHL) s novým brankárskym duom. Jednotkou bude asi skúsenejší Andrew Hammond, ktorý za Sens a Avs odchytal 56 zápasov v základnej časti a 5 v play off. Fín Kaapo Kähkonen, ktorého si Wild vybrali v drafte v roku 2014 v 4.kole na 109.mieste, na pozícii dvojky. Poslednú sezónu strávil v tíme Lukko (Liiga) s číslami 56 zápasov v základnej časti 2,20 a 92,2%, no a v play off 2 zápasy 2,38 a 92,1%. Pri tíme je aj C.J. Motte, ale možno posilní Allen Americans (ECHL). Tam už sú pod zmluvou Jeremy Brodeur (jeho otcom je slávny Martin Brodeur) a Andrew D´Agostini.
Montreal Canadiens: Carey Price bude chcieť na poslednú sezónu čo najskôr zabudnúť. Jeho GSAA (Goals Saved Above Average) v hre 5 na 5 bola druhá najhoršia v celej lige s -17,77. Aj keď to pôvodne vyzeralo, že už na post dvojky je pripravený Charlie Lindgren (zatiaľ za prvý tím Habs 17 zápasov v základnej časti), ale záver minulej sezóny všetko zmenil. Miesto si vybojoval aj na túto sezónu Fín Antti Niemi. Lindgren sa presunul ku Laval Rocket (AHL), kde mu robia konkurenciu Michael McNiven a Étienne Marcoux. Posledne menovaný, by však mohol zamieriť ku niektorému tímu v ECHL.
07.10.2018 - 21:24:58
avatar
Ak by mal niekto záujem mi pomôcť dokončiť tento sumár jednotlivých bránkovísk, tak budem veľmi rád, keďže časovo nestíham a sezóna nám už začala. Idem v abecednom poradí a teraz nasledujú tímy Predators a Devils. Samozrejme je jedno, ktoré tímy si vyberiete z tých, ktoré ešte neboli. Ďakujem.
23.10.2018 - 13:09:06
avatar
Chybí mi tu nějaký Gibson hype. Ten borec je zatím unreal, to co předvádí za tím týmem Ducks je neskutečný #GibsonForVezina
04.05.2019 - 21:04:11
avatar
https://www.thepointhockey.com/goalie-goals-by-location/
11.07.2020 - 19:27:11
avatar
https://www.slovaknhl.sk/ko_blog_view.php?id=754

Tak je leto, veľa práce, ale aj veľa času na prokrastináciu a psychohygienu.
Nech sa páči, po piatich rokoch som napísal blog. A bude ich viac!

< 1 ... 14 15 16 17 18 19 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies