Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Komentáre:

Tampa má aj vďaka gólu Černáka mečbal, Carolina nie. Vyhrali aj Oilers

Dany Ignorovať22. 05. 2022 23:53
Gratulujem Erikovi ku krasnemu golu
Užívateľovi Gwynbleidd sa páči tento príspevok.
VH1 Ignorovať23. 05. 2022 06:08
Ako to vystihol tréner Panters , zo strany Tampy je tam o trochu viac vôle - a vôľa je niečo , čo má každý hráč, len je otázka , či ju použije. Smutné od Panterov , že kvalitu majú a zlyhajú na tomto ? Veď na to tak dlho čakali...
Gwynbleidd Ignorovať23. 05. 2022 14:51
Vôľa je práve to, čo každý hráč nemá. Talent a skillset má kadekto, ale ísť cez bolesť a ísť aj vtedy, keď to nejde, alebo keď to už všetci ostatní vzdali, to oddeľuje šampiónov od zvyšku štartovacieho poľa.
mike10 Ignorovať23. 05. 2022 06:41
Vyjadrenie brunnetta hovori za vsetko. Vlastne som to pisal aj ja po kazdom zapase
Giles90 Ignorovať23. 05. 2022 07:07
Že Edmonton potiahne práve evander Kane to som vážne nečakal. Mnou tak odpisovaný hráč... Mal by si z neho zobrať príklad pospíšil ... Ale zase hrať pri mcdavidovi.. asi to tam potom padá samé ... Pre mňa Edmonton prekvapenie som myslel že už tradične skončia v play off... Teraz asi pôjdu vysoko , ale vidíte to na sc ??
VH1 Ignorovať23. 05. 2022 07:45
Stále je to viac menej o jednom útoku / aj keď sa to oproti vlaňajšku zlepšilo/ - na to môžu doplatiť. V Play off rozhodujú často škaredé góly 4.- tého útoku
buffalo Ignorovať23. 05. 2022 07:44
takze sabres draftuju 9. 16. a 28. ak nevymenia daku volbu
kelt Ignorovať23. 05. 2022 08:46
To to je vrchol formy Tampa už dosiahli maximum a už musia ísť dole . Čakám zvrat v séri, teraz Floridu podcenia a to bude ich konečná.Calgari sa už nebudú baviť,tam teraz začne show.
Užívateľovi BenBiskup sa páči tento príspevok.
surgeon Ignorovať23. 05. 2022 10:20
Kamko tampa je dvojnasobny uradujuci sampion na toto sa nespoliehaj...
BenBiskup Ignorovať23. 05. 2022 14:56
Nemožem inač, než suhlasiť tuna s expertom. Ideme dole, budeme radi, ked vystrelime na branku.
mysterio Ignorovať23. 05. 2022 15:51
Florida je pre mna svojim sposobom sklamanim v PO, uz vela napovedala ta seria s Wash, ze to nie je dobre a pravdepodobne nebyt slabuckeho brankoviska, tak neprejdu ani cez prve kolo. Tim s najviac golmi v zč bol schopny vyprodukovat 3g za 3z, to by som teda necakal, ze az takto zostanete vymazani a nemohucni. O to viac to vo mne umocnuje to, ze Leafs s Tampou odohrali paradnu, vyrovnanu seriu, kde na nich Leafs mali a uz,uz ich v game6 mali na lopate a vela nechybalo. Ale na keby sa nehra. O to vacsia skoda, ze sa to nepodarilo Leafs doklepat, s Floridou by pravdepodobne tiez nemali nejaky vyrazny problem podla toho co predvadzaju a potom by sa mohlo stat uz ckolvek..No hadam o rok konecne. Tampu ako tim ozaj nemusim (nic proti jej fanusikom) a prajem si, aby ich uz niekto konecne zastavil, ale stale viac a viac zacinam mat pocit, ze ten 3 pohar mozu kludne dat a realne netusim, kto ich moze zastavit. Nemusim ich, ale ked to daju, tak to bude velka frajerina..
Užívateľovi Marian24 sa páči tento príspevok.
BenBiskup Ignorovať23. 05. 2022 16:21
Mohlo nas zastaviť Toronto, kedže to bola finálová séria v prvom kole. Myslim, že Colorado (ak postupi, čo predpokladam, že ano) bude ťažkym orieškom.
mysterio Ignorovať23. 05. 2022 17:09
suhlasim s prvou vetou osobne Coloradu neverim, ze maju na to vyhrat pohar, vonkoncom nie, ak by sa stretli s vami vo finale. Vazne nevidim tim, ktory by vas realne mohol zastavit (opat )..sranda na tom je to, ze takisto naslapani bude zasa aj o rok, co je az sialene a pre superov z nasej divizie neprijemne kazdopadne rad by som si pozrel o rok znova Toronto vs Tampa, ale snad uz raz s lepsim koncom. Dnes to vidim tak, ze to ukoncite.
Jake Ignorovať23. 05. 2022 19:04
Dával by som pozor na súdy. Tampa je najlepší play-off tím v NHL, vyskladaný primárne na vyraďovacie boje, ako herne, tak mentálne. Akýkoľvek výborný tím (ako bolo napr. Toronto a teraz Florida) proti nim ťahá za slabší koniec. Ja som teda v NHL bracket challenge tipol na víťaza Calgary (proti Tampe), ale vôbec ma neprekvapí, ak dá tretí Pohár za sebou (a definitívne ich teda začneme volať dynastia)
REBBELS Ignorovať23. 05. 2022 16:14
Ještě není hotovo i když chybí jen kousek.FLA nehraje tak špatně jak ukazují výsledky mají dost smůly.FLA je tým budoucnosti.
Užívateľovi Panzerschreck sa páči tento príspevok.
Zelepukin Ignorovať23. 05. 2022 22:38
Tampa ma psychicky navrch predstav si že ťa hodia do hlbokej vody čo je playoff a Tampa v Tom vie plávať ...
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies