Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Komentáre:

Fehérváry útočí na osobné maximum: Strelil pekný gól

Islas Ignorovať18. 03. 2023 07:02
Hofer v buducej sezone asi už len v drese Blues, lebo výkonmi si posun hore pýta a v AHL je ho škoda
Kiks Ignorovať18. 03. 2023 07:24
Alexyev dnes konečne hral tak, ako by mal hrať, aby nikto nemohol pochybovať, že tam patri a svoj vysoký ice time si zasluzil. Výborný vsade kde bol, v tomto zápase, bola na neho radosť pozerať. Škoda len, že s Fehym boli jediný, čo niečo ukázali, zvyšok duchom neprítomní. Fehyho čísla konečne začínajú odrážať, to čo robí na ľade,pre tím. Ja neviem, čo on pojedol za posledné 2-3 týždne, ale mal by aj kolegom zaniesť, lebo posledné zápasy je všade. Výhru nad Blues som ani nečakala, skôr ten výkon niektorých jedincov ma zaráža. Keď maju pauzu tak po nej hrajú dobre, ale ako príde viac zápasov krátko po sebe = nič. Každý druhý prehrajú. A pritom vedia hrať taký pekný hokej občas.
Užívateľovi Fidel72 sa páči tento príspevok.
depay Ignorovať18. 03. 2023 09:02
Washington - posledné 3 zápasy vždy z prvej strely dostali gól...s tým ako hrajú a majú o 2 zápasy viac ako ich rivali o PO, zrejme to bude bez PO
penguin89 Ignorovať18. 03. 2023 09:24
Nechcem byť vyrývačný Kiks, ale keď som si čítal tvoj príspevok po minulom zápase WSH s BUF, kde si analyzovala stále možný postup Capitals do play-off, musel som sa pousmiať. Poviem ti to takto, hoci je svojmu tímu pekné vždy veriť tak v tomto prípade čím skôr sa nastavíš, že Capitals sezóna končí 13. apríla, tým lepšie pre teba. A neboj, ani ja s Pittsburghom nemám veľké oči a každá ich vyhratá séria v play-off by ma veľmi prekvapila (ak v ňom vôbec budú).
Užívateľovi Kiks sa páči tento príspevok.
Kiks Ignorovať18. 03. 2023 10:19
Úprimne ? Ja som s tým zmierená dosť dávno. Ale zázraky sa môžu udiať nie ? Keď budú hrať tak ako včera tak aj chvála bohu, ze tam nebudú. Aspoň sa nenatrapia ďalšie 4 zápasy. Ak by dokázali hrať ako s Buffalom v niektorých fázach alebo ako s Islanders tak ten postup mali šancu dať. Len oni tak bohužiaľ hrajú len každý 3 zápas. Dnes to niekto popísal krásne, že občas sú neporaziteľný, ale potom majú problém hrať aj s Anahaimom. Akonáhle hrajú 2-3 v krátkom slede tak nič z nich. Myslím že Pitt ma podobný problém. Lebo problém Capitals je vek. Skúsenosti sú pekne len Caps ich majú nejak veľa….. Presne to je vidno na tých mladých chalanoch v útoku. Keď ti najlepšie hrá 4 lajna tak kam môžeš ísť. Nevraviac o tom, že s dvoma obrancami ( lebo včera to tak vyzeralo) sa hokej nedá hrať. Sandin sám vyprodukoval 4 góly, škoda len že do vlastnej bránky. No a Darcy ma tiež nepresvedčil. Nerozumiem prečo Laviolette necháva Charlieho tak často na lavičke, mal by chytať viac. Celkovo Laviolette a jeho lajny sú ako keno 10= náhoda. Keď nedáva góly Ovečkin alebo nejaký obranca, tak malo kedy čosi z toho je. To je cele “dobre” toto. Každopádne myslím, že zmeny nastanú. Len ono s tým stropom neviem, aké veľké. Zmluvy ešte nemá Maťo ani Alexyev, a ešte aj zopár útočníkov. Minimálne prvý dvaja nejakú potrebujú. Prvy menovaný dostane minimálne raz toľko čo teraz. Takze ja neviem kam to chcú napchať pri tých 5+ miliónových zmluvách. Preto Prvy na rade by mal byť Mantha, ak ho niekto bude chcieť, za akúkoľvek protihodnotu nech ho berie a potom sa môžme začať baviť. Laviolette von = nedáva šancu hráčom ktorí majú kvalitu, potrebujú sa rozvíjať a ešte ani veľa nestoja. Len neviem, či GM Caps je natoľko príčetný.
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: penguin89, Fidel72.
mysterio Ignorovať18. 03. 2023 09:12
trochu statistik : Samsonov ma doma skore 18-2-2 , najviac vitazstiev v prvych 35z v historii brankarov Toronta a to 24, 5-0 voci Caroline, ak v jednom zapase skoroval Matthews aj Marner bilancia je 57-3-4 a iba 3 centri v historii NHL skorovali viac golov v prvych 7 sezonach ako Matthews(291g) (Gretzky, Lemieux, Hawerchuk)
Jake Ignorovať18. 03. 2023 12:25
Príde mi krajne nekomfortné, aby som tu ja chválil Sidneyho Crosbyho, ale nevidel som žiadny článok, tak spomeniem - svojim 82. bodom (tuším včera) dosiahol 18. sezónu (z 18 ktoré odohral) s priemerom aspoň bod na zápas. Jediný v histórii, kto má viac PPG sezón, je Wayne Gretzky (19)
Tento príspevok sa páči 3 užívateľom: sulinkoo, Gwynbleidd, Fidel72.
deflon Ignorovať18. 03. 2023 13:07
Bolo to tu vcera.
deflon Ignorovať18. 03. 2023 13:08
A naozaj uctyhodna statistika.
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies