Dallas odhalil nové logo a dresy

Nové logo Dallasu Stars sme vám už pred niekoľkými dňami ukázali, keďže sa nedopatrením dostalo na svetlo sveta. V utorok ho tím prezentoval aj oficiálne a okrem toho predstavil aj nové dresy, ktoré vznikli z veľkého množstva, viac ako 230, variant.

Hoci s logom nevládli v našej diskusii príliš pozitívne ohlasy, možno ich trochu zmení jeho zakomponovanie do dresov, ktoré budú značne krajšie (subjektívny pohľad redakcie :-)) ako tie posledné.

Obom dresom bude dominovať nové logo, pričom tie na použitie doma budú v zelenom prevedení s pásmi na rukávoch a na spodku dresu. Pásy budú vo farebnej kombinácii – biela, čierna biela. Biele dresy pre zápasy vonku budú štýlovo rovnaké, len na ramenách bude aj zelené pole. Pásy budú v takomto farebnom prevedení – čierna, biela, zelená. Najlepšie znázorniť vizuálne:



Nové dresy prinesú do NHL unikátny odtieň zelenej farby, ktorú tím nazýva ako „víťazná zelená“. „Myslím si, že je to perfektná zelená farba. Je to naša zelená, vyzerá skvelo v televízii a je to historika športová farba,“ skonštatoval majiteľ tímu Tom Gaglardi.

Páčia sa vám nové dresy?


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 05. 06. 2013 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL