Meszároš by nemusel sezónu dohrať v Buffale

Buffalo sa tento týždeň dohodlo na výmene s Columbusom. Luke Adam opustil organizáciu Sabres, do ktorej zavítal Jerry D’Amigo. Nemala by to byť však posledná výmena, ktorú v tejto sezóne generálny manažér Tim Murray urobí.

V aktuálnom ročníku nastane uzávierka prestupového obdobia 2. marca. Počas nasledujúcich dvoch mesiacov sa tak bude Murray snažiť zistiť, čo by sa dalo urobiť s hráčmi, ktorým končí zmluva. Medzi nimi je aj slovenský obranca Andrej Meszároš.

Rodák z Považskej Bystrice podpísal s klubom zmluvu ako neobmedzený voľný hráč v prvý júlový deň, ale zatiaľ nenaplnil očakávania, ktoré do neho klub vkladal. Je pravdepodobné, že sa ho bude snažiť generálny manažér vymeniť, no je otázne, či sa mu to aj podarí. Meszároš zarába 4,125 milióna dolárov.

Ďalšími hráčmi, ktorým končí zmluva, sú aj útočníci Chris Stewart a Drew Stafford, obrancovia Andre Benoit a Tyson Strachan, či brankári Jhonas Enroth a Michal Neuvirth. Samozrejme, veľa tímov má záujem aj o obrancu Tylera Myersa, za ktorého by tím mohol získať veľa.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 19. 12. 2014 | Rubrika: Slováci v NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL