Urobia Flames pred štvrtým zápasom zmenu v bránkovisku?

Hlavný tréner tímu Calgary Flames, Glen Gulutzan, nechcel v utorok povedať, ktorý z brankárov bude štartovať v stredajšom štvrtom zápase proti klubu Anahaim Ducks, ktorý v sérii vyhráva 3:0 na zápasy.

Flames budú pred vlastnými fanúšikmi bojovať o prežitie, pričom tomu mohlo byť inak, ak by v pondelok udržali trojgólový náskok. Brian Elliot v zápase inkasoval päť gólov a následne sa netajil nespokojnosťou so svojím výkonom.

Elliott má v sérii priemer 3,67 inkasovaného gólu na zápas a len 88,7% úspešnosť zákrokov. Calgary má k dispozícii ešte Chada Johnsona, ktorý mal v 36 dueloch základnej časti 91% úspešnosť zákrokov a priemer 2,59 inkasovaného gólu na zápas.

„Ešte sme sa nerozhodli, kto bude v stredu štartovať. Ešte sa o tom budeme rozprávať po dnešnom tréningu. Naši brankári vedia, kto bude v najbližšom zápase chytať, vždy do piatej hodiny,“ poznamenal Gulutzan pre CP.

V prvom tíme je momentálne aj dvadsaťštyriročný Jon Gillies, ktorého štart by však bol prekvapením. Doteraz odchytal len jeden zápas NHL. Svoj debut zažil 6. apríla, keď urobil 27 zákrokov pri výhre 4:1 nad Los Angeles.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 19. 04. 2017 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL