Väčšina fanúšikov verí v postup obľúbeného tímu do play-off

Po úspechu ankety Hlas fanúšikov sme sa rozhodli vytvoriť tzv. Letnú anketu. Do nej sa zapojilo podstatne menej respondentov, ale vzhľadom na mimosezónne obdobie je to pochopiteľné. Nakoniec sme zaznamenali 350 hlasov, z ktorých väčšina vyjadrila nádej pred budúcou sezónou.

Až 92 % opýtaných verí, že ich obľúbený tím postúpi v sezóne 2017/18 do play-off. A tento podiel je vysoký aj napriek tomu, že len 49 % respondentov bolo spokojných s letnými zmenami, ktoré ich tím urobil.

A ktorý klub je na SlovakNHL.sk najpopulárnejší? Suverénne najviac hlasov dostalo Chicago, ktoré za svoj obľúbený tím označil takmer každý štvrtý opýtaný – získalo 23,3 % hlasov. Ďalšie dva tímy v poradí, Detroit a Pittsburgh, označilo 6,7 % hlasujúcich. Štvrtý skončil Edmonton (5,8 %) a piaty Boston (4,9 %).

Pri hodnotení minulej sezóny len 5 % opýtaných dalo svojmu obľúbenému tímu najhoršiu známku. Naopak, jednotku by do „žiackej knižky“ zapísalo 19 % respondentov. Najväčší podiel v hodnotení mala priemerná známka 3 – 35 %. Dvojka mala 26 %, štvorka 15 %.

Ďalšie výsledky ankety, ktorej cieľom bolo spestriť uhorkovú sezónu, prinesieme už čoskoro...


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 06. 08. 2017 | Rubrika: Magazín


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL